- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.161
Canim hacı serifte lohusa serbetini göremedim hangi kategorideSağol tatlım :) hepimiz sütlü nuriyeler oluruz inşallah
AyyyVee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldükbakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini
Lohusa şekeri diye geçiyor canım. Arama kısmına yazınca buldum bende. Ama ondan ne kadar şerbet olacağını falan yazmamış. Neye göre alıcaz bilemedim.Canim hacı serifte lohusa serbetini göremedim hangi kategoride
Insallah canim hayirlisiyla kucagimiza alalim da ilk zamanlar evde olacaklar zaten yanimizdan ayirmayiz :) Ben buyuyunce de disari oynamaya bile kendi basina izin vermem gibi geliyor zaten, hep yanlarinda oluruz koruyabiliriz insallahBana da 40 ı göreceğim gibi geliyor bakalım hayırlısıylasağlıkla kucağımıza alırız inşallah 1.5 ay kaldı biraz geç oldu sanırım ama nasıl büyüyecek bu yavrular dılarda bir sürü hırsız sapık manyak varken
Sana yazdım sonra karşıma çıktı canım kararsız kaldım bende alıp almamakta lokum alicam ama desen secilmiyor lokumlarda senin penguenler çok hoşLohusa şekeri diye geçiyor canım. Arama kısmına yazınca buldum bende. Ama ondan ne kadar şerbet olacağını falan yazmamış. Neye göre alıcaz bilemedim.
Ay ne guzel ya masallahVee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldükbakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini
Lokumu burdan yaptırırım canım şekerlemecim var yıllardır gittiğim :) çikolata risk gerçekten.. hissedilen sıcaklık 40 artık
Kızlar ben bugun cok uzuldum ara ara istemesemde agliyorum tutamiyorum kendimi,ogluma bise olmaz dimi ya hareket ediyoda korkuyorum yinede bise olmasindan
Ben de hep görürüm umuduyla karnımı açıyorum ama göremedim daha.Minicik ayaklarını hissediyorum bazen ozaman bile duygulanıyrm:) kimbilir görmek nasıl güzeldirVee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldükbakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini
Calisiyorum da iste ne kadar olursa ugrasiyom,insallah olmaz biseyCanım bebekler hisseder.dikkatini dağıtmaya çalış başka şeylerle ilgilen..moral önemli. Bir şey olmaz allahın izniyle çok ağır stres etkiler bebekleri bildiğim kadarıyla..
Canım hiçbişey olmaz ama tabi uzulmesek daha iyi olur . Hormonlar bizi daha duygusal ve sinirlerimizde tavan yaptirabiliyor. Çoğu bitti azı kaldı sabır sabır sabır başka çare yok .bebise bişey olmaz merak etmeKızlar ben bugun cok uzuldum ara ara istemesemde agliyorum tutamiyorum kendimi,ogluma bise olmaz dimi ya hareket ediyoda korkuyorum yinede bise olmasindan
Canim ben gun asiri agliyorum hem de oyle hickira hickira. Sacma sapan seyleri kafama takip uzuluyorum. Su ana kadar bebegin gelisimini etkilemedi sukur. Ama uzulmesek daha iyi tabi ah hep bu hormonlar..Kızlar ben bugun cok uzuldum ara ara istemesemde agliyorum tutamiyorum kendimi,ogluma bise olmaz dimi ya hareket ediyoda korkuyorum yinede bise olmasindan
Cok gecmis olsun canim. Hayat boyle maalesefArkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
Belki farkli ultrason cihazi olmasindan kaynaklidir canim doktor bir yorum yapti mi? 120 gr normal degil mi benim haftada 100 gr aliyor en fazla 150 aldigi oldu ama doktor bir sorun olduğunu soylemedi. Boyu da son zamanlarda az uzuyor diye biliyorum. Endise etme bence.Kızlar iyi haftasonlari geçirmenizi dilerim. Ben dün kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim kendi doktorumunözel muayenehanesi var ilaç yazamıyor o yüzden gitmişken ultrasona da gireyim dedim. Bebis 1 haftada hiç uzamamiş ve 120gr almış ve hep protein ,meyve kuruyemiş hurma sut ürünleri kaynaklı besleniyorum . 1 haftada 120gr ve boy uzamamasi korkuttu beni. Plasenta kaynaklı sorun olabilir mı ? Son zamanlarda daha gergin oluyoruz nedense .
Canim iki farkli doktora gitmisin. Ikisininde olcumleri farkli cikar. Ben ayni gun iki doktora gittigim ve ayni hastanenjn doktoruydu ikiside . Ikisininde olcumu farkliydi :)Kızlar iyi haftasonlari geçirmenizi dilerim. Ben dün kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim kendi doktorumunözel muayenehanesi var ilaç yazamıyor o yüzden gitmişken ultrasona da gireyim dedim. Bebis 1 haftada hiç uzamamiş ve 120gr almış ve hep protein ,meyve kuruyemiş hurma sut ürünleri kaynaklı besleniyorum . 1 haftada 120gr ve boy uzamamasi korkuttu beni. Plasenta kaynaklı sorun olabilir mı ? Son zamanlarda daha gergin oluyoruz nedense .
Amin inşallah.Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah kuzulara
Allah kimseyi kuzusuyla sınamasın. Evlat hasreti çeken herkese de anne baba olmayı nasip etsin inşallah bu mübarek günlerin hatırına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?