temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Vee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldük bakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini

Ayyy bize de nasip olur inşallah hep o anı fotoğraflamak istemişimdir.

Insallah canim hayirlisiyla kucagimiza alalim da ilk zamanlar evde olacaklar zaten yanimizdan ayirmayiz :) Ben buyuyunce de disari oynamaya bile kendi basina izin vermem gibi geliyor zaten, hep yanlarinda oluruz koruyabiliriz insallah

Lohusa şekeri diye geçiyor canım. Arama kısmına yazınca buldum bende. Ama ondan ne kadar şerbet olacağını falan yazmamış. Neye göre alıcaz bilemedim.
Sana yazdım sonra karşıma çıktı canım kararsız kaldım bende alıp almamakta lokum alicam ama desen secilmiyor lokumlarda senin penguenler çok hoş teşekkür ederim yinede

Ay ne guzel ya masallah ben gobegimi açınca usuyo mudur nedir kipirdamalari duruyo kapatinca tekrar hareketleniyo havalar birazcik isinsin da gobegim acik gezicem evde zaten insallah denk gelir bize de

Kızlar ben bugun cok uzuldum ara ara istemesemde agliyorum tutamiyorum kendimi,ogluma bise olmaz dimi ya hareket ediyoda korkuyorum yinede bise olmasindan

Kızlar iyi haftasonlari geçirmenizi dilerim. Ben dün kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim kendi doktorumunözel muayenehanesi var ilaç yazamıyor o yüzden gitmişken ultrasona da gireyim dedim. Bebis 1 haftada hiç uzamamiş ve 120gr almış ve hep protein ,meyve kuruyemiş hurma sut ürünleri kaynaklı besleniyorum . 1 haftada 120gr ve boy uzamamasi korkuttu beni. Plasenta kaynaklı sorun olabilir mı ? Son zamanlarda daha gergin oluyoruz nedense .

Kızlar ben bugun cok uzuldum ara ara istemesemde agliyorum tutamiyorum kendimi,ogluma bise olmaz dimi ya hareket ediyoda korkuyorum yinede bise olmasindan

Canım bebekler hisseder.dikkatini dağıtmaya çalış başka şeylerle ilgilen..moral önemli. Bir şey olmaz allahın izniyle çok ağır stres etkiler bebekleri bildiğim kadarıyla..

Ben de hep görürüm umuduyla karnımı açıyorum ama göremedim daha.Minicik ayaklarını hissediyorum bazen ozaman bile duygulanıyrm:) kimbilir görmek nasıl güzeldir

Canım hiçbişey olmaz ama tabi uzulmesek daha iyi olur . Hormonlar bizi daha duygusal ve sinirlerimizde tavan yaptirabiliyor. Çoğu bitti azı kaldı sabır sabır sabır başka çare yok .bebise bişey olmaz merak etme

Canim ben gun asiri agliyorum hem de oyle hickira hickira. Sacma sapan seyleri kafama takip uzuluyorum. Su ana kadar bebegin gelisimini etkilemedi sukur. Ama uzulmesek daha iyi tabi ah hep bu hormonlar..

Cok gecmis olsun canim. Hayat boyle maalesef
allah sizlere sabir versin. Babannen icinde acil sifalar.

Belki farkli ultrason cihazi olmasindan kaynaklidir canim doktor bir yorum yapti mi? 120 gr normal degil mi benim haftada 100 gr aliyor en fazla 150 aldigi oldu ama doktor bir sorun olduğunu soylemedi. Boyu da son zamanlarda az uzuyor diye biliyorum. Endise etme bence.

Canim iki farkli doktora gitmisin. Ikisininde olcumleri farkli cikar. Ben ayni gun iki doktora gittigim ve ayni hastanenjn doktoruydu ikiside . Ikisininde olcumu farkliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…