- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.181
Calisiyorum da iste ne kadar olursa ugrasiyom,insallah olmaz bisey
Tesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofofCanim ben gun asiri agliyorum hem de oyle hickira hickira. Sacma sapan seyleri kafama takip uzuluyorum. Su ana kadar bebegin gelisimini etkilemedi sukur. Ama uzulmesek daha iyi tabi ah hep bu hormonlar..
Canım menüden bebek diye seçeceksin. Onun altında var lokumlar. Aynı çikolata gibi paketli. İçi lokum. Desenler de aynıları var penguen beğendiysen o da varSana yazdım sonra karşıma çıktı canım kararsız kaldım bende alıp almamakta lokum alicam ama desen secilmiyor lokumlarda senin penguenler çok hoşteşekkür ederim yinede
Canım çihaz ve ölçüm farkı. Hiç sıkıntı yapma kendine.Kızlar iyi haftasonlari geçirmenizi dilerim. Ben dün kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim kendi doktorumunözel muayenehanesi var ilaç yazamıyor o yüzden gitmişken ultrasona da gireyim dedim. Bebis 1 haftada hiç uzamamiş ve 120gr almış ve hep protein ,meyve kuruyemiş hurma sut ürünleri kaynaklı besleniyorum . 1 haftada 120gr ve boy uzamamasi korkuttu beni. Plasenta kaynaklı sorun olabilir mı ? Son zamanlarda daha gergin oluyoruz nedense .
Valla ben burdan da alsam erir sıcak çikolata içerlerSıcaklığı hiç hesaplamamistim ben de ..En iyisi son anlarda yaptırmak .günüm belli olsun ona göre sipariş veririm
Kızlar iyi haftasonlari geçirmenizi dilerim. Ben dün kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim kendi doktorumunözel muayenehanesi var ilaç yazamıyor o yüzden gitmişken ultrasona da gireyim dedim. Bebis 1 haftada hiç uzamamiş ve 120gr almış ve hep protein ,meyve kuruyemiş hurma sut ürünleri kaynaklı besleniyorum . 1 haftada 120gr ve boy uzamamasi korkuttu beni. Plasenta kaynaklı sorun olabilir mı ? Son zamanlarda daha gergin oluyoruz nedense .
Tesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofof
Başınız sağolsun, Allahım babannene de şifa versin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
Bugün bi ara benim kız da coştuVee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldükbakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini
Hepsi Allah ın emaneti inşallah layıkıyla bakabiliriz emanetlere. Rabbim tüm yavruları esirgesin korusunInsallah canim hayirlisiyla kucagimiza alalim da ilk zamanlar evde olacaklar zaten yanimizdan ayirmayiz :) Ben buyuyunce de disari oynamaya bile kendi basina izin vermem gibi geliyor zaten, hep yanlarinda oluruz koruyabiliriz insallah
Yaa inşallah size de nasip olsun hatta fotograflayabilirsiniz umarım. Çok kısa bir üstelik yapmıştı bilmiyorum acaba bende foto çekebilir miyim. Ama anlatmakla olmuyor keşke o kareyi yakalayabilsekAyyybize de nasip olur inşallah hep o anı fotoğraflamak istemişimdir.
Inşallah sizde görürsünüz canım yaAy ne guzel ya masallahben gobegimi açınca usuyo mudur nedir kipirdamalari duruyo kapatinca tekrar hareketleniyo havalar birazcik isinsin da gobegim acik gezicem evde zaten insallah denk gelir bize de
Amin canim Allah razi olsun, ben duramam ki evde, herkesle beraber gidip herkesle beraber donuyorum hastaneden zaten hastane bana geliyor iftara sahura, babannem iyi olsun da gelsinler hic gozumdr degil vallahi, allahdan benim kizim akilli usluda bu surecte hic uzmuyo beniCanım başın sağolsun. Geçmiş olsun. Allah scını umutturacak başka acı vermesin. Ama dediğin gibi herşeyin başı sağlık. Bak son zamanlardayız artık yoğun stres ve yorgunluk bizim için hiç iyi değil. Allah korusun bebişin de gelmek isterse daha çok üzülürsün. Çok zor anlayabiliyorum seni ama allahtan gelene yapılabilcek birşey yok. Üzülme diyemem ama en azından hastanelerde yorma kendini. Eşin seni eve götürsün. Sonra daha çok üzülme. Senin ilk düşünmen gereken bebeğin. Allah yardımcın olsun sabrını versin.
Sagol canimAllah razi olsuncanım cok gecmıs olsun ayrıca basınız sagolsun cok ustuste gelmişölüm allahın takdırı allah rahmet eylesın ınsallah.sen kendıne dıkkat et bebegını kendını uzme yorma
Evet canım gerçekten daha da belirginleşiyor. Resmen mucizeyi gördüm çok duygulandım ben :)Bugün bi ara benim kız da coştukarnım dalga dalgaydı video çeksem diye düşünmedim değil demek ki ilerledikçe iyice belirginleşecek
Inşallah görürsün sende canım. Bide sahur vakti çıldırdı bizimki dünBen de hep görürüm umuduyla karnımı açıyorum ama göremedim daha.Minicik ayaklarını hissediyorum bazen ozaman bile duygulanıyrm:) kimbilir görmek nasıl güzeldir
Canım bugün aklıma geldin ama işlerden soramadim bende. Ay inşallah erken gelmez azıcık daha bekleyiversn ne kaldı sanki şurada. Stres olma konuş onunla sende canım benimde haftaya kontrolüm bakalım neler diyeceklerSelam kızlar hepinize, ben de bugün kontrole gittim. Kontrölümüz öğleden sonraydı ancak girip yazabiliyorum. Prensesimin sağlığı yerindeymiş, her şey yolunda çok şükür de benim kızçem de acelecilerden :)) normal doğum pozisyonunu almış bile, aşağılara da inmiş. Zaten bikaç gündür aşağıda hissediyordum. Doktorumuz haftaya da bi bakalım da bi sonraki hafta doğabilir dedi. Şu an 36.haftadayız. Nstye girdim sancı çıkmadı. Kilosu 2700 çıktı, aceleci davranıp da erken gelirse minnak bir bebiş olacak teyzeleri :)) dua edin daha erken gelmesin.
Aynen oyle evin icinde koskoca bi bosluk oldu,cok zor olcak alısmak,yıkıldık resmen.oglum icin sıkmamaya calisiyorum kendimi salsam gidicem iyice cunku de cok agladim ondan korktum bugun dogurmassam iyi diyorum.esim koca adam mahvoldu ilk defa agladigini gordum bunca yildır.o bide basinda herseye sahit oldu ben girmedim iceri veterinerde.banada uzuluyo surekli sıkılma bak basimiza is cikarma diye kiyamam napcagini sasirdi.zor aliscaz ama aliscazOo başın sağolsun canım. Üzülür tabii insan. Ama kendini yıpratma olur mu? O da bir can nihayetinde.. o kadar yıl evin bireyi oluyor. Korkarım köpeklerden geçmişim iyi değildir ama severim çok dokunamasam da uzaktan.. ablamın kedisini kaybettiğindeki üzüntüsü gözümğn önünden gitmez anlayabiliyorum seni. Ama nolur sakinleş olur mu? Bebişin için..
Aaa doğru canım senin dinlenmen gerek unutmuşum kusura bakma. Bursa da oldugun aklıma geldi de yerini mi bilmiyordun diye düşündüm. Iyi yapmışsın halletmissin çikolatayı da.Evet canım netten sipariş verdim. Dışarı çıkamıyorum malesef bu işler içinama sorun yaşamadım. Sipariş verdim perş akşam bugün 11 de elimdeydi. Kargo da ücretsiz. Yorulduğuna pek değmez sanki ama yine de görerek almak güzel tabi imkanın varsa.
Canim kendi doktorum 2 haftada 300gr almışti fazla kilo almamış dedi daha fazla alması lazımdı demişti. Son haftalarda 1 haftada 250gr falan aliomus acaba dedim dolaşimda mi bir problem var .minyon olması benim için önemli degil sağlıklı olsunda oksijen az mı gidiyor ondan tirstim.hareket ediyor kalp atislarina da evde bakıyorum cihazim var normal seyrediyor kanamam olmuştu 1 ay önce plasenta da plasenta kaynaklı bir problem olabilir mi diye paylaşmak istedim sizlerleBelki farkli ultrason cihazi olmasindan kaynaklidir canim doktor bir yorum yapti mi? 120 gr normal degil mi benim haftada 100 gr aliyor en fazla 150 aldigi oldu ama doktor bir sorun olduğunu soylemedi. Boyu da son zamanlarda az uzuyor diye biliyorum. Endise etme bence.
Son haftalarda problem çıkacak diye çok korkuyorum. Rabbim şu mubarek günlerde bebeklerimizi bize bagislasin.inan ne kilosunda ne boyundayim.saglikla gelsinlerde tek dileğim buCanım çihaz ve ölçüm farkı. Hiç sıkıntı yapma kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?