temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Calisiyorum da iste ne kadar olursa ugrasiyom,insallah olmaz bisey
Canim ben gun asiri agliyorum hem de oyle hickira hickira. Sacma sapan seyleri kafama takip uzuluyorum. Su ana kadar bebegin gelisimini etkilemedi sukur. Ama uzulmesek daha iyi tabi ah hep bu hormonlar..
Tesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofof

Sana yazdım sonra karşıma çıktı canım kararsız kaldım bende alıp almamakta lokum alicam ama desen secilmiyor lokumlarda senin penguenler çok hoş teşekkür ederim yinede
Canım menüden bebek diye seçeceksin. Onun altında var lokumlar. Aynı çikolata gibi paketli. İçi lokum. Desenler de aynıları var penguen beğendiysen o da var

Canım çihaz ve ölçüm farkı. Hiç sıkıntı yapma kendine.

Sıcaklığı hiç hesaplamamistim ben de ..En iyisi son anlarda yaptırmak .günüm belli olsun ona göre sipariş veririm
Valla ben burdan da alsam erir sıcak çikolata içerler lokum alırım en güzeli doğuma kadar burası 50ye yaklaşır.

Canım usg kaynaklı olabilir.. farklı usg olunca ölçümler değişiyor.. sen yine beslenmene dikkat et. Büyük ihtimal cihaz farkındandır. Soluna yatmaya çalış gece olmasa da gündüz uzanırken.

Tesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofof

Oo başın sağolsun canım. Üzülür tabii insan. Ama kendini yıpratma olur mu? O da bir can nihayetinde.. o kadar yıl evin bireyi oluyor. Korkarım köpeklerden geçmişim iyi değildir ama severim çok dokunamasam da uzaktan.. ablamın kedisini kaybettiğindeki üzüntüsü gözümğn önünden gitmez anlayabiliyorum seni. Ama nolur sakinleş olur mu? Bebişin için..

Başınız sağolsun, Allahım babannene de şifa versin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.

Bugün bi ara benim kız da coştu karnım dalga dalgaydı video çeksem diye düşünmedim değil demek ki ilerledikçe iyice belirginleşecek

Insallah canim hayirlisiyla kucagimiza alalim da ilk zamanlar evde olacaklar zaten yanimizdan ayirmayiz :) Ben buyuyunce de disari oynamaya bile kendi basina izin vermem gibi geliyor zaten, hep yanlarinda oluruz koruyabiliriz insallah
Hepsi Allah ın emaneti inşallah layıkıyla bakabiliriz emanetlere. Rabbim tüm yavruları esirgesin korusun

Ayyy bize de nasip olur inşallah hep o anı fotoğraflamak istemişimdir.
Yaa inşallah size de nasip olsun hatta fotograflayabilirsiniz umarım. Çok kısa bir üstelik yapmıştı bilmiyorum acaba bende foto çekebilir miyim. Ama anlatmakla olmuyor keşke o kareyi yakalayabilsek

Ay ne guzel ya masallah ben gobegimi açınca usuyo mudur nedir kipirdamalari duruyo kapatinca tekrar hareketleniyo havalar birazcik isinsin da gobegim acik gezicem evde zaten insallah denk gelir bize de
Inşallah sizde görürsünüz canım ya

Amin canim Allah razi olsun, ben duramam ki evde, herkesle beraber gidip herkesle beraber donuyorum hastaneden zaten hastane bana geliyor iftara sahura, babannem iyi olsun da gelsinler hic gozumdr degil vallahi, allahdan benim kizim akilli usluda bu surecte hic uzmuyo beni

Bugün bi ara benim kız da coştu karnım dalga dalgaydı video çeksem diye düşünmedim değil demek ki ilerledikçe iyice belirginleşecek
Evet canım gerçekten daha da belirginleşiyor. Resmen mucizeyi gördüm çok duygulandım ben :)

Ben de hep görürüm umuduyla karnımı açıyorum ama göremedim daha.Minicik ayaklarını hissediyorum bazen ozaman bile duygulanıyrm:) kimbilir görmek nasıl güzeldir
Inşallah görürsün sende canım. Bide sahur vakti çıldırdı bizimki dün gündüz uyur gece oynar

Selam kızlar hepinize, ben de bugün kontrole gittim. Kontrölümüz öğleden sonraydı ancak girip yazabiliyorum. Prensesimin sağlığı yerindeymiş, her şey yolunda çok şükür de benim kızçem de acelecilerden :)) normal doğum pozisyonunu almış bile, aşağılara da inmiş. Zaten bikaç gündür aşağıda hissediyordum. Doktorumuz haftaya da bi bakalım da bi sonraki hafta doğabilir dedi. Şu an 36.haftadayız. Nstye girdim sancı çıkmadı. Kilosu 2700 çıktı, aceleci davranıp da erken gelirse minnak bir bebiş olacak teyzeleri :)) dua edin daha erken gelmesin.

Canım bugün aklıma geldin ama işlerden soramadim bende. Ay inşallah erken gelmez azıcık daha bekleyiversn ne kaldı sanki şurada. Stres olma konuş onunla sende canım benimde haftaya kontrolüm bakalım neler diyecekler

Aynen oyle evin icinde koskoca bi bosluk oldu,cok zor olcak alısmak,yıkıldık resmen.oglum icin sıkmamaya calisiyorum kendimi salsam gidicem iyice cunku de cok agladim ondan korktum bugun dogurmassam iyi diyorum.esim koca adam mahvoldu ilk defa agladigini gordum bunca yildır.o bide basinda herseye sahit oldu ben girmedim iceri veterinerde.banada uzuluyo surekli sıkılma bak basimiza is cikarma diye kiyamam napcagini sasirdi.zor aliscaz ama aliscaz

Aaa doğru canım senin dinlenmen gerek unutmuşum kusura bakma. Bursa da oldugun aklıma geldi de yerini mi bilmiyordun diye düşündüm. Iyi yapmışsın halletmissin çikolatayı da.

Canim kendi doktorum 2 haftada 300gr almışti fazla kilo almamış dedi daha fazla alması lazımdı demişti. Son haftalarda 1 haftada 250gr falan aliomus acaba dedim dolaşimda mi bir problem var .minyon olması benim için önemli degil sağlıklı olsunda oksijen az mı gidiyor ondan tirstim.hareket ediyor kalp atislarina da evde bakıyorum cihazim var normal seyrediyor kanamam olmuştu 1 ay önce plasenta da plasenta kaynaklı bir problem olabilir mi diye paylaşmak istedim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…