temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Son haftalarda problem çıkacak diye çok korkuyorum. Rabbim şu mubarek günlerde bebeklerimizi bize bagislasin.inan ne kilosunda ne boyundayim.saglikla gelsinlerde tek dileğim bu
Korkma canım bak sonlara yaklaştık artık. Herşey güzel olacak. Allahın izniyle sağ salim kavuşucaz bebişlere

Öyle oluyor maalesef canım. Ama sen sakin kal bebişin için.. aslında bu durumda en iyi şey zor da olsa bir tane daha almak. Ablam çok üzüldü yeni bir kedi aradık onun için bulduk acısı hafifledi unutmadı ama en azından diğerine alıştı boşluğu doldurdu.. siz de isterseniz böyle bir şey yapabilirsiniz.. henüz yeni belki ama biraz olsun rahatlatan tek şey..

Tesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofof
Cok uzuldum canim ne kadar uzulme desek de bos tabi ama kendini hirpalamamaya calis yine de bebisini dusun baska seylere odaklanmaya calis kafanı dağıtmak icin.

Kızlar merhaba size bişey sorcam. Benim bebiş hep 3 hafta önde gidiyordu.bugünkü kontrolümde haftası ile uyumlu çıktı. 2 hafta önce 2.200 gr dı bugün 2.400 geldi bi sorun yoktur değil mii kafam çok karıştı Dr a da hiçbirşey sormadım deli gibi sizce neden böyle olmuştur

Canım benimm, sağolasın. Doktorumuzun dediğine göre de bana göre de iki hafta daha sabretse yeter :)) stres yapmıyorum çok şükür, hayati tehlike falan olmadığından. Sadece biraz daha kalsa da azcık daha kilo alsa diyorum. 3 ü azcık geçsek yeter :)) konuşuyorum zaten bak Ramazan ayındayız biraz daha durman lazım minnakım daha diye. İnşallah söz dinler de baya baya aşağıda yaramaz. Çıkarın beni burdaann diyo galiba

Benim bebeğimde çok aşağıda napcaz bilmiyorum Dr bugün yine erken doğum dan bahsetti yat dinlen dedi senin gibi rahatsızlıkların oluyo aşağıda olmasından dolayı

Iki hafta sonra olsa bile 38 oluyor canim premature olmayacak en azindan canini sikma hic :) insallah gununu bekler tabi. Kocaman olmus masallah annesi

Emir taha mı olacak isim canım bizde öyle düşündük değişmezse inşallah fikrimiz direk dikkatimi çekti isim

Oy sipaciklar ya çıksınlar da o zaman popoom diye ağlatslim onları isirmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…