- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.201
Teşekkürler canım
Korkma canım bak sonlara yaklaştık artık. Herşey güzel olacak. Allahın izniyle sağ salim kavuşucaz bebişlereSon haftalarda problem çıkacak diye çok korkuyorum. Rabbim şu mubarek günlerde bebeklerimizi bize bagislasin.inan ne kilosunda ne boyundayim.saglikla gelsinlerde tek dileğim bu
Aynen oyle evin icinde koskoca bi bosluk oldu,cok zor olcak alısmak,yıkıldık resmen.oglum icin sıkmamaya calisiyorum kendimi salsam gidicem iyice cunku de cok agladim ondan korktum bugun dogurmassam iyi diyorum.esim koca adam mahvoldu ilk defa agladigini gordum bunca yildır.o bide basinda herseye sahit oldu ben girmedim iceri veterinerde.banada uzuluyo surekli sıkılma bak basimiza is cikarma diye kiyamam napcagini sasirdi.zor aliscaz ama aliscaz
Cok uzuldum canimTesekkur ederim kızlar bende 9 yasında kopegimi kaybettim bugun.Oyuzden kotuyum calisiyorum sıkıntı yapmamaya ama can iste ofof
Ben hep bakıyorum canım ama 28 mayıstan beri hiç girmemişbeyazyalan canım ne durumdasın bebiş nasıl sen nasılsın?
Ben hep bakıyorum canım ama 28 mayıstan beri hiç girmemişinşallah herşey yolundadır sadece girecek vekti olmuyordur kaana bakmaktan
Canım benimm, sağolasın. Doktorumuzun dediğine göre de bana göre de iki hafta daha sabretse yeter :)) stres yapmıyorum çok şükür, hayati tehlike falan olmadığından. Sadece biraz daha kalsa da azcık daha kilo alsa diyorum. 3 ü azcık geçsek yeter :)) konuşuyorum zaten bak Ramazan ayındayız biraz daha durman lazım minnakım daha diye. İnşallah söz dinler de baya baya aşağıda yaramaz. Çıkarın beni burdaann diyo galibaCanım bugün aklıma geldin ama işlerden soramadim bende. Ay inşallah erken gelmez azıcık daha bekleyiversn ne kaldı sanki şurada. Stres olma konuş onunla sende canım benimde haftaya kontrolüm bakalım neler diyecekler
Benim bebeğimde çok aşağıda napcaz bilmiyorum Dr bugün yine erken doğum dan bahsetti yat dinlen dedi senin gibi rahatsızlıkların oluyo aşağıda olmasından dolayıCanım benimm, sağolasın. Doktorumuzun dediğine göre de bana göre de iki hafta daha sabretse yeter :)) stres yapmıyorum çok şükür, hayati tehlike falan olmadığından. Sadece biraz daha kalsa da azcık daha kilo alsa diyorum. 3 ü azcık geçsek yeter :)) konuşuyorum zaten bak Ramazan ayındayız biraz daha durman lazım minnakım daha diye. İnşallah söz dinler de baya baya aşağıda yaramaz. Çıkarın beni burdaann diyo galiba
Iki hafta sonra olsa bile 38 oluyor canim premature olmayacak en azindan canini sikma hic :) insallah gununu bekler tabi. Kocaman olmus masallah annesiSelam kızlar hepinize, ben de bugün kontrole gittim. Kontrölümüz öğleden sonraydı ancak girip yazabiliyorum. Prensesimin sağlığı yerindeymiş, her şey yolunda çok şükür de benim kızçem de acelecilerden :)) normal doğum pozisyonunu almış bile, aşağılara da inmiş. Zaten bikaç gündür aşağıda hissediyordum. Doktorumuz haftaya da bi bakalım da bi sonraki hafta doğabilir dedi. Şu an 36.haftadayız. Nstye girdim sancı çıkmadı. Kilosu 2700 çıktı, aceleci davranıp da erken gelirse minnak bir bebiş olacak teyzeleri :)) dua edin daha erken gelmesin.
Emir taha mı olacak isim canım bizde öyle düşündük değişmezse inşallah fikrimiz direk dikkatimi çekti isimKızlar dün hastaneden sonra sağlık ocağı kontrolüm e gittim oradaki hemşire bilgi veriyor işte çantan hazır olsun artık her şey olabilir kendini hazırla diyor. Ki bu sene bebekler çok aceleci çıktı dedibir de dün akşam sağ kaburgam agrimaya başladı. Sanırım rahim baskı yapıyormuş bebeğin hareketleri falan etkiler yazıyor nette. Sanki çok büyük darbe almışım gibi aciyor her gün yeni bir sorun neyse Allah daha büyüğünü vermesin inşallah. Dün sabahtan beri hastanede olunca ayaklarım bacaklarım her yerim şişti bir uyumusum 1 kere lavaboya kalktım sadece Emir Taham da anlamış olmalı halimi ya da kendisi de yoruldu benle beraber uyandı sipa
Oy sipaciklar ya çıksınlar da o zaman popoom diye ağlatslim onları isirmaktanCanım benimm, sağolasın. Doktorumuzun dediğine göre de bana göre de iki hafta daha sabretse yeter :)) stres yapmıyorum çok şükür, hayati tehlike falan olmadığından. Sadece biraz daha kalsa da azcık daha kilo alsa diyorum. 3 ü azcık geçsek yeter :)) konuşuyorum zaten bak Ramazan ayındayız biraz daha durman lazım minnakım daha diye. İnşallah söz dinler de baya baya aşağıda yaramaz. Çıkarın beni burdaann diyo galiba
Evet canım kesinleştirdik bizde. Ne güzel adaşini bile buldu oğlum şimdiden:)Emir taha mı olacak isim canım bizde öyle düşündük değişmezse inşallah fikrimiz direk dikkatimi çekti isim
Benim çok içime sindi ya hatta taşla isim bile yaptırdım geçen :) huyları da güzel olur inşallahEvet canım kesinleştirdik bizde. Ne güzel adaşini bile buldu oğlum şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?