temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kızlar sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyor aşırı halsizlik var karnım sık sık sertleşti bugün bebeğim hareketli ama bu durum beni endişelendirdi buna benzer bir durum yaşayan varmı?

Tecrübeli annecikler sizlere sorum var. Çevremde herkes göğüs uçların için krem sürmeye başla diyorlar. Doğum acısını unutturacak kadar yaradan çeken varmış. Ama hangi marka hangi ürün ne kullanacağım konusunda hiç fikrim yok. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Bi göğüs kalkanı çok işe yarıyor diyen olmuştu ama onunla beraber krem falan kullanmam gerekiyor mu. Hiçbir fikrim yok

Selam kızlar sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyor aşırı halsizlik var karnım sık sık sertleşti bugün bebeğim hareketli ama bu durum beni endişelendirdi buna benzer bir durum yaşayan varmı?
Canım kasılmaların sıklığı önemli. Saatte 4-5 veya daha fazla oluyorsa doktoruna bilgi ver. Bir de soluna yatıp karnına doğru dizlerini çekersen rahatlarsın biraz. Dizlerinin arasına yastık koy yatarken.

Canım deneyimli değilim ama ben burdaki yorumlar ve araştırmalarıma istinaden lansinoh krem ve avent göğüs kalkanı aldım. :) krem rahmi uyararak erken doğuma neden olabiliyormuş o yüzden doktorum 37-38 den sonra başla kullanmaya dedi. Doğunca da kalkan oranın hava almasını ve temas etmemesini kuru kalmasını sağlıyormuş. İnşallah yarasız sızısız atlatırız o dönemi. Bir de hastanede hemşireden doğru teknikleri öğrenirsek sıkıntı olmaz inşallah. Kahverengi kısmın tamamını ağzına alması gerekiyormuş mesela. Ne kadarcık ağızları varsa

O kalkan nasıl kullanılıyor acaba canım biliyor musun. Bide hastane çantasına koydun mu bunları yoksa eve gelince mi killanirsin

Canım kullanımında birşey yoktur heralde kremi sürüp göğsüne koyarsın onu. Hastaneye de aldım yanıma. İlk zamanlar yara oluyormuş esas.
Peki canım nereden aldın netten mi eczaneden falan mı
Banada yasli bir teyze kola sisesi kapağı koy iki tane hastane çantana demisti gogus kalkani gorevi gormesi icin hava almamasi onemliymis kizlar

Kızlar bide hasta bezini ben depend marka bulamadım da joly diye bir marka aldım normal bağlanmalı bez gibi galiba. Depende baktım netten külot gibi gitmeli sanırım. Sizce bunu geri verip depend mi bulmaya çalışayım?

Peki canım nereden aldın netten mi eczaneden falan mı
Kalkanı ebebekten kremi eczaneden aldım canım.
Bu arada joly markayı bilmiyorum ama ben ebebekten depend aldım. Yardımcı olan biri olacaksa hastanede yanında o dediğin şekilde de çok sıkıntı olmaz gibi canım ama bilemedim.

Yarın bi geri vermeyi deniyim bakayım canım. E bebekten alırım bende o zaman. Teşekkür ederim:)

Şimdi baktım e bebekten de normal olandan mi alsam dedim. Büyük olan bir de çok büyük olursa diye düşündüm canım
Benim aldığım orta boy yazıyor canım. Bedeni iyiydi zaten lastikli. Dediğin gibi büyük olursa da kenarlarından akabilir vücuda oturması daha iyi sanki.

Canım kasılmaların sıklığı önemli. Saatte 4-5 veya daha fazla oluyorsa doktoruna bilgi ver. Bir de soluna yatıp karnına doğru dizlerini çekersen rahatlarsın biraz. Dizlerinin arasına yastık koy yatarken.
Karnımın sertleşmesi kasılma mı oluyor cnm yok o kadar fazla değildi çok hafif kasık ve bel ağrım var sertleşme yok şuan neyin ne olduğunu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…