- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.221
Bizimde buzdolabı magnetimiz var ismiyle :) amin inşallah isimleri gibi güzel ömürleri olsunBenim çok içime sindi ya hatta taşla isim bile yaptırdım geçen :) huyları da güzel olur inşallah
Ben pleksi magnet yaptırdım canım nazar duali. Mavi püskül aldım onları takicam.Kizlar dagitmalik hediye olarak neler aldiniz ya da yaptiniz? Ben kokulu tas ile minik kolonya sisesi arasinda kaldim.
Canım kasılmaların sıklığı önemli. Saatte 4-5 veya daha fazla oluyorsa doktoruna bilgi ver. Bir de soluna yatıp karnına doğru dizlerini çekersen rahatlarsın biraz. Dizlerinin arasına yastık koy yatarken.Selam kızlar sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyor aşırı halsizlik var karnım sık sık sertleşti bugün bebeğim hareketli ama bu durum beni endişelendirdi buna benzer bir durum yaşayan varmı?
Canım deneyimli değilim ama ben burdaki yorumlar ve araştırmalarıma istinaden lansinoh krem ve avent göğüs kalkanı aldım. :) krem rahmi uyararak erken doğuma neden olabiliyormuş o yüzden doktorum 37-38 den sonra başla kullanmaya dedi. Doğunca da kalkan oranın hava almasını ve temas etmemesini kuru kalmasını sağlıyormuş. İnşallah yarasız sızısız atlatırız o dönemi. Bir de hastanede hemşireden doğru teknikleri öğrenirsek sıkıntı olmaz inşallah. Kahverengi kısmın tamamını ağzına alması gerekiyormuş mesela.Tecrübeli annecikler sizlere sorum var. Çevremde herkes göğüs uçların için krem sürmeye başla diyorlar. Doğum acısını unutturacak kadar yaradan çeken varmış. Ama hangi marka hangi ürün ne kullanacağım konusunda hiç fikrim yok. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Bi göğüs kalkanı çok işe yarıyor diyen olmuştu ama onunla beraber krem falan kullanmam gerekiyor mu. Hiçbir fikrim yok
O kalkan nasıl kullanılıyor acaba canım biliyor musun. Bide hastane çantasına koydun mu bunları yoksa eve gelince mi killanirsinCanım deneyimli değilim ama ben burdaki yorumlar ve araştırmalarıma istinaden lansinoh krem ve avent göğüs kalkanı aldım. :) krem rahmi uyararak erken doğuma neden olabiliyormuş o yüzden doktorum 37-38 den sonra başla kullanmaya dedi. Doğunca da kalkan oranın hava almasını ve temas etmemesini kuru kalmasını sağlıyormuş. İnşallah yarasız sızısız atlatırız o dönemi. Bir de hastanede hemşireden doğru teknikleri öğrenirsek sıkıntı olmaz inşallah. Kahverengi kısmın tamamını ağzına alması gerekiyormuş mesela.Ne kadarcık ağızları varsa
Canım kullanımında birşey yoktur heralde kremi sürüp göğsüne koyarsın onu. Hastaneye de aldım yanıma. İlk zamanlar yara oluyormuş esas.O kalkan nasıl kullanılıyor acaba canım biliyor musun. Bide hastane çantasına koydun mu bunları yoksa eve gelince mi killanirsin
Peki canım nereden aldın netten mi eczaneden falan mıCanım kullanımında birşey yoktur heralde kremi sürüp göğsüne koyarsın onu. Hastaneye de aldım yanıma. İlk zamanlar yara oluyormuş esas.
Canım kullanımında birşey yoktur heralde kremi sürüp göğsüne koyarsın onu. Hastaneye de aldım yanıma. İlk zamanlar yara oluyormuş esas.
Banada yasli bir teyze kola sisesi kapağı koy iki tane hastane çantana demistiPeki canım nereden aldın netten mi eczaneden falan mı
Doktor muayenede neye göre erken dogum olabilir dedi rahim agzi açık falanmi dedi acaba sizeBenim bebeğimde çok aşağıda napcaz bilmiyorum Dr bugün yine erken doğum dan bahsetti yat dinlen dedi senin gibi rahatsızlıkların oluyo aşağıda olmasından dolayı
Kalkanı ebebekten kremi eczaneden aldım canım.Peki canım nereden aldın netten mi eczaneden falan mı
Yarın bi geri vermeyi deniyim bakayım canım. E bebekten alırım bende o zaman. Teşekkür ederim:)Kalkanı ebebekten kremi eczaneden aldım canım.
Bu arada joly markayı bilmiyorum ama ben ebebekten depend aldım. Yardımcı olan biri olacaksa hastanede yanında o dediğin şekilde de çok sıkıntı olmaz gibi canım ama bilemedim.
Rica ederim canım. Bir de onların da bedenleri varmış alırken bakarsınYarın bi geri vermeyi deniyim bakayım canım. E bebekten alırım bende o zaman. Teşekkür ederim:)
Şimdi baktım e bebekten de normal olandan mi alsam dedim. Büyük olan bir de çok büyük olursa diye düşündüm canımRica ederim canım. Bir de onların da bedenleri varmış alırken bakarsın
Benim aldığım orta boy yazıyor canım. Bedeni iyiydi zaten lastikli. Dediğin gibi büyük olursa da kenarlarından akabilir vücuda oturması daha iyi sanki.Şimdi baktım e bebekten de normal olandan mi alsam dedim. Büyük olan bir de çok büyük olursa diye düşündüm canım
Karnımın sertleşmesi kasılma mı oluyor cnm yok o kadar fazla değildi çok hafif kasık ve bel ağrım var sertleşme yok şuan neyin ne olduğunu anlayamıyorumCanım kasılmaların sıklığı önemli. Saatte 4-5 veya daha fazla oluyorsa doktoruna bilgi ver. Bir de soluna yatıp karnına doğru dizlerini çekersen rahatlarsın biraz. Dizlerinin arasına yastık koy yatarken.
Yok canım bebek çok aşağıda olduğu içinDoktor muayenede neye göre erken dogum olabilir dedi rahim agzi açık falanmi dedi acaba size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?