- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.241
Aynen canım öyle alayım bendeBenim aldığım orta boy yazıyor canım. Bedeni iyiydi zaten lastikli. Dediğin gibi büyük olursa da kenarlarından akabilir vücuda oturması daha iyi sanki.
Evet kötü haber tez duyulur bende kötü birşey olduğuna ihtimal vermiyorum. Vakti yoktur arkadaşın .Ben hep bakıyorum canım ama 28 mayıstan beri hiç girmemişinşallah herşey yolundadır sadece girecek vekti olmuyordur kaana bakmaktan
Cok guzel canim.güle güle kullanın Çikolatayi buzdolabında mi muhafaza edio sun? ErimesinKızlar çınar beyin kapı süsü ve çikolataları hazır sayılır. Sadece çikolataya mavi beyaz badem şekeri alıp üzerine ekliycem
Nasıllar sizce?
Amin canımKorkma canım bak sonlara yaklaştık artık. Herşey güzel olacak. Allahın izniyle sağ salim kavuşucaz bebişlere
Canım ben tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla yazayımTecrübeli annecikler sizlere sorum var. Çevremde herkes göğüs uçların için krem sürmeye başla diyorlar. Doğum acısını unutturacak kadar yaradan çeken varmış. Ama hangi marka hangi ürün ne kullanacağım konusunda hiç fikrim yok. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Bi göğüs kalkanı çok işe yarıyor diyen olmuştu ama onunla beraber krem falan kullanmam gerekiyor mu. Hiçbir fikrim yok
Canım bütün karnının aynı anda sertleşmesi kasulma oluyor. Olursa onu takip etmen önemli. Bir de ağrıların bağırtacak kadar olursa önemli dedi bana doktor. Kafana takma o zaman. Bende de oluyor dediklerin ara ara sola yatınca geçiyorKarnımın sertleşmesi kasılma mı oluyor cnm yok o kadar fazla değildi çok hafif kasık ve bel ağrım var sertleşme yok şuan neyin ne olduğunu anlayamıyorum
Teşekkür ederim :) yok burası çok sıcak değil. Güneş almayan serinde bir odam var oraya koydum. Sıcak olursa mecbur dolaba koyucam bakalım.Cok guzel canim.güle güle kullanın Çikolatayi buzdolabında mi muhafaza edio sun? Erimesin
Canım merhaba:) seni dürtmeye geldimAnne hatunlar uzaktan uzağa takip ediyorum sizi hiziniza yetisemiyorum bi turlu.. Neler neler oluyor buralarda boyle.. Aceleci yaramazlara bak hele.. İnşallah vakitli gelsin hepimizin bebisleri sağlıkla huzurla bereketle gelsinler..
Sanırım herkes hazır hemen hemen herseylerimiz tamam gibi bi tembel biz varız daha hastane cantamizi bile hazirlamadik ve en önemlisi hala bi adımız yok.. Kıymetli babamızla hergun birbirimize giriyoruz o olmaz iyyak bu igrenc hayır su olsun gibi en son eslem diye konustuk ama hala icime sinmiyor benim niyeyse isinamadim.. Hediyelik kolonya şişeleri aldım kokulu tas yapmayida planlıyorum kalıp bulamadım daha bi deniycem becerebilcemmi diye.. Odamız hazirlanmayi bekliyor geldi geleli bi toz beziyle bari aldir mübarek ama yok iste tembellikten olucem camis gibi yatiyorum anca izne ayrılalı iki hafta olacak nerdeyse bi kalkamadim yerimden az bi durtsenizya beni nolur
Göğüs kalkanı ve kremi demisiniz bnde lansinohla aventten yana kullandım secimi markafarma mi ne diye bi siteden söylemiştim çok uygundu tavsiye ederim iki kez sipariş verdim bi sıkıntı yasamadim hala indirimdemi bilmiyorum ama.. Bide oioi emzik e bebekte indirimdeydi onuda çok tavsiye ettiler ben çok önce almıştım onuda kacirmayin derim..
Selam kızlar sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyor aşırı halsizlik var karnım sık sık sertleşti bugün bebeğim hareketli ama bu durum beni endişelendirdi buna benzer bir durum yaşayan varmı?
Geçmiş olsun canım git ihmal etme.Günaydın kızlar.. :)) dün gece öldüm sancıdanadet sancısı gibi ama ter döktüm resmen.. klima açtım yatarken nefes alamadım yoksa. Sola dönüp bacakları karnıma çektim 10 dakika sonra geçti.. çarşamba günü gidecektim doktora ama beklemeyeceğim yarın hemen sabahtan giderim belime vurmadı ve rahme de vurmadı ağrı sadece kasıklarımda oldu ama off yani
Geçmiş olsun canım git ihmal etme.
Bizim de yarın görüş günümüz bakalım on gündür naptı sıpacık içerlerde. Epeydir ilk defa muayene gününü bekledi maşallah
Evet çok şükür. Dün bana da bel sğrısı sağlandı ne oturdum ne yatabildim. Eşim epey masaj yaptı da biraz açıldım. Son zamanlardayız artık zorluyor kuzular.Geçmeseydi arayıp doktoru acile gidecektim. Neyse ki geçti.. doktor bekleyelim dedi gününe kadar ama bu cadının beklemeye niyeti yok..aman aman beklesin çınar acelesi ne :)) demek ki dinlenmelerin iyi geliyor :)
Evet çok şükür. Dün bana da bel sğrısı sağlandı ne oturdum ne yatabildim. Eşim epey masaj yaptı da biraz açıldım. Son zamanlardayız artık zorluyor kuzular.
Çok şükür geçmiş senin de. Takip et ağrılarını bir de senin sezeryan. Ben yolumu buldum anne geliyom demesin
Tmm cnm çok şükür şuan iyiyim hafif bel ağrım var sadece ama dün ilk defa yaşadığım için çok endişelendim.Canım bütün karnının aynı anda sertleşmesi kasulma oluyor. Olursa onu takip etmen önemli. Bir de ağrıların bağırtacak kadar olursa önemli dedi bana doktor. Kafana takma o zaman. Bende de oluyor dediklerin ara ara sola yatınca geçiyor
Dinlen öyle zamanlarda.
Teşekkür ederim :) yok burası çok sıcak değil. Güneş almayan serinde bir odam var oraya koydum. Sıcak olursa mecbur dolaba koyucam bakalım.
Ben e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündümKızlar bide hasta bezini ben depend marka bulamadım da joly diye bir marka aldım normal bağlanmalı bez gibi galiba. Depende baktım netten külot gibi gitmeli sanırım. Sizce bunu geri verip depend mi bulmaya çalışayım?
Ben e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündümKızlar bide hasta bezini ben depend marka bulamadım da joly diye bir marka aldım normal bağlanmalı bez gibi galiba. Depende baktım netten külot gibi gitmeli sanırım. Sizce bunu geri verip depend mi bulmaya çalışayım?
Canım, bana göre en önemli olan şey stres yapmaman gelecekleri varsa geliyorlar yapacak bir şey yok. Bize biraz daha dikkat etmek düşüyo o kadar, artık ne kadar dururlarsa. Sen de 35 haftalık olmuşun dert etme, doğarsa da yaşam tehlikesi yok en azından. Aşağıda olması ağırlığı biraz daha hissettirdiği için yürümek falan biraz daha zor oluyo tabi. Bi de arada kramp giriyo aşağı bölgeye. Doktorumuz bunlar normal dedi.Benim bebeğimde çok aşağıda napcaz bilmiyorum Dr bugün yine erken doğum dan bahsetti yat dinlen dedi senin gibi rahatsızlıkların oluyo aşağıda olmasından dolayı
Guzelmis canim gule gule dagitin :)Ben pleksi magnet yaptırdım canım nazar duali. Mavi püskül aldım onları takicam. Eki Görüntüle 2007356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?