temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla yazayımben lanolin aldım dediğin gibi sürmeye de başlamıştım ama doğum eğitiminde ebemiz hiç gerek yok önemli olan doğru emzirme tekniği ben size eğitim vereceğim ayrıca en güzel krem sizin kendi sütünüz dedi. Emzirme öncesi ve sonrası azıcık sütünle göğüsünün ucunu silersen sütün içindeki proteinler orayı yeniler dedi. Bir de pamuk ped gibi şeyleri doğrudan göğüs ucunuza koymayın o da tahriş eder dedi. Zaten göğüs ucunun uyarılması rahmin açılmasına neden oluyor biliyorsun. Benim duyduğum kadarıyla böyle canım

Anne hatunlar uzaktan uzağa takip ediyorum sizi hiziniza yetisemiyorum bi turlu.. Neler neler oluyor buralarda boyle.. Aceleci yaramazlara bak hele.. İnşallah vakitli gelsin hepimizin bebisleri sağlıkla huzurla bereketle gelsinler..
Sanırım herkes hazır hemen hemen herseylerimiz tamam gibi bi tembel biz varız daha hastane cantamizi bile hazirlamadik ve en önemlisi hala bi adımız yok.. Kıymetli babamızla hergun birbirimize giriyoruz o olmaz iyyak bu igrenc hayır su olsun gibi en son eslem diye konustuk ama hala icime sinmiyor benim niyeyse isinamadim.. Hediyelik kolonya şişeleri aldım kokulu tas yapmayida planlıyorum kalıp bulamadım daha bi deniycem becerebilcemmi diye.. Odamız hazirlanmayi bekliyor geldi geleli bi toz beziyle bari aldir mübarek ama yok iste tembellikten olucem camis gibi yatiyorum anca izne ayrılalı iki hafta olacak nerdeyse bi kalkamadim yerimden az bi durtsenizya beni nolur
Göğüs kalkanı ve kremi demisiniz bnde lansinohla aventten yana kullandım secimi markafarma mi ne diye bi siteden söylemiştim çok uygundu tavsiye ederim iki kez sipariş verdim bi sıkıntı yasamadim hala indirimdemi bilmiyorum ama.. Bide oioi emzik e bebekte indirimdeydi onuda çok tavsiye ettiler ben çok önce almıştım onuda kacirmayin derim..

Karnımın sertleşmesi kasılma mı oluyor cnm yok o kadar fazla değildi çok hafif kasık ve bel ağrım var sertleşme yok şuan neyin ne olduğunu anlayamıyorum
Canım bütün karnının aynı anda sertleşmesi kasulma oluyor. Olursa onu takip etmen önemli. Bir de ağrıların bağırtacak kadar olursa önemli dedi bana doktor. Kafana takma o zaman. Bende de oluyor dediklerin ara ara sola yatınca geçiyor
Dinlen öyle zamanlarda.
Cok guzel canim.güle güle kullanın Çikolatayi buzdolabında mi muhafaza edio sun? Erimesin
Teşekkür ederim :) yok burası çok sıcak değil. Güneş almayan serinde bir odam var oraya koydum. Sıcak olursa mecbur dolaba koyucam bakalım.

Canım merhaba:) seni dürtmeye geldim
Hadi bugün hastane çantanı hazırla. Ben acele hazırladım doktora giderken. Sonra düzeltmek için açtım içinden 9 ay tulum çıktı lazım olan hiçbişey koymamışım. 4 numara bez götürmüşüm o da iki tane sen geniş geniş hazırla vakit varken.
Bir de isim konusu önemli. Doğduğunda hala siz karar vermemiş olursanız karışan çok olur sinir olursun lohusa halinle
Hadi bakalım bugün bu ikisini halletsen bile yeter sana hadi kalk

Selam kızlar sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyor aşırı halsizlik var karnım sık sık sertleşti bugün bebeğim hareketli ama bu durum beni endişelendirdi buna benzer bir durum yaşayan varmı?

Canım sancı sıklığını kontrol et ve git doktora.. ayrıca sola dön bacaklarını karnına doğru çek geçmezse gitmelisin..

Günaydın kızlar.. :)) dün gece öldüm sancıdan adet sancısı gibi ama ter döktüm resmen.. klima açtım yatarken nefes alamadım yoksa. Sola dönüp bacakları karnıma çektim 10 dakika sonra geçti.. çarşamba günü gidecektim doktora ama beklemeyeceğim yarın hemen sabahtan giderim belime vurmadı ve rahme de vurmadı ağrı sadece kasıklarımda oldu ama off yani

Geçmiş olsun canım git ihmal etme.
Bizim de yarın görüş günümüz bakalım on gündür naptı sıpacık içerlerde. Epeydir ilk defa muayene gününü bekledi maşallah

Geçmiş olsun canım git ihmal etme.
Bizim de yarın görüş günümüz bakalım on gündür naptı sıpacık içerlerde. Epeydir ilk defa muayene gününü bekledi maşallah

Geçmeseydi arayıp doktoru acile gidecektim. Neyse ki geçti.. doktor bekleyelim dedi gününe kadar ama bu cadının beklemeye niyeti yok.. aman aman beklesin çınar acelesi ne :)) demek ki dinlenmelerin iyi geliyor :)

Geçmeseydi arayıp doktoru acile gidecektim. Neyse ki geçti.. doktor bekleyelim dedi gününe kadar ama bu cadının beklemeye niyeti yok.. aman aman beklesin çınar acelesi ne :)) demek ki dinlenmelerin iyi geliyor :)
Evet çok şükür. Dün bana da bel sğrısı sağlandı ne oturdum ne yatabildim. Eşim epey masaj yaptı da biraz açıldım. Son zamanlardayız artık zorluyor kuzular.
Çok şükür geçmiş senin de. Takip et ağrılarını bir de senin sezeryan. Ben yolumu buldum anne geliyom demesin

O bel ağrısında hiçbir şey yapamıyorsun sanki boğazına biri yapışmışta nefes alamıyor gibi oluyor.. hemen geçmş senin çok şükür.. ediyorum valla sürekli takipteyim cadıyı. Ay evet doktor bana normal yapamazsın dedi bu cadı normal gelirse şaşırmam yani ay aslında bir arkadaş bebeği 9 aylık şuan.. ilk bebişimizde aramızda 2 hafta falan vardı sezaryen olduk ikimizde.. onun da ikincisi daha 20 gün varken suyu patlatmış normal doğurdu :O bu da yapar mı yapar valla ne olacaksa da hayırlısı olsun.. rüyamda doğmuştu :) psikolojim gitt

Tmm cnm çok şükür şuan iyiyim hafif bel ağrım var sadece ama dün ilk defa yaşadığım için çok endişelendim.

Günaydın kızlar
Rüyamda eşimle kavga ediyodum bu pazar değişik bişeyler yapalım zaten iki pazarim kaldı diyorum hayırdır inşallah

Ben e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündüm

Ben e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündüm

Benim bebeğimde çok aşağıda napcaz bilmiyorum Dr bugün yine erken doğum dan bahsetti yat dinlen dedi senin gibi rahatsızlıkların oluyo aşağıda olmasından dolayı
Canım, bana göre en önemli olan şey stres yapmaman gelecekleri varsa geliyorlar yapacak bir şey yok. Bize biraz daha dikkat etmek düşüyo o kadar, artık ne kadar dururlarsa. Sen de 35 haftalık olmuşun dert etme, doğarsa da yaşam tehlikesi yok en azından. Aşağıda olması ağırlığı biraz daha hissettirdiği için yürümek falan biraz daha zor oluyo tabi. Bi de arada kramp giriyo aşağı bölgeye. Doktorumuz bunlar normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…