temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Iki hafta sonra olsa bile 38 oluyor canim premature olmayacak en azindan canini sikma hic :) insallah gununu bekler tabi. Kocaman olmus masallah annesi
Canım benim, teşekkür ederim. Ben de zaten sıkıntılı olabilecek haftaları atlattık diye rahatım çok şükür. İnşallah iki hafta bari dayanır, bir gün bile önemli son zamanlarda. Evet teyzesi biraz daha büyümüş minnak kuşum

Canim depend migroslarda da var eger ebebek uzak geliyorsa :) ben de avent kalkan ve lansinoh krem aldim bebek magazasindan. Benim doktorum kremi dogumdan once surme dedi ama ben son haftalar yine de surucem yara riskini goze alamam.

Canım ben de tavsiye üzerine lansinoh marka göğüs ucu kremi aldım. Başlayacam kullanmaya, önceden kullanmak etkili diye duydum ben de. Bi de bu marka emzirme döneminde bile kullanılıyomuş hatta göğüs ucunu temizlemeye bile gerek kalmadan. Bebeğe zarar vermiyormuş yani. Bi de göğüs kalkanı philips avent aldım. Sen de bi bak istersen ona göre karar ver. İnşallah işe yararlar.

Ben e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündüm
Canım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başka

Selamlar güzel hamişler
Benim acilen bu temizlik sevdasından çıkmam lazım yoksa pırt diye doğuracağım bu çocuğu
Evde o kadar sıkılıorim ki bir bakmışım temizlik yapıyorm kendimi unutarak hem.de.
Acil kendime gelmeliyim
Haftalık temizliğin ardından yine kendim temizlik yapıyorm eşim fark etseydi acayip kızar haklı olarak şu günler geçsin artık ne olur yaa

Değil temizlik yapmak yemek bile yapamıyorum artık ben.. 2 dakika ayakta kalsam pelvis kemiklerim ağrımaya başlıyor. Temizliği falan boşveeer canından önemli mi? Sabah kahvaltı hazırladım oğlumla kendime yaptığım yumurta kırıp getirmek oldu onda bile zorlandım. Valla dikkat etmek lazım canım. Artık son zamanlar..

Canım geçen hafta aynısını yaptım kendimi baza altlarini toparlarken sağı solu silip supururken buldum sonra ıkı gün acısı çıktı benden hiç zorlanmadigimi sandım ama ağrıdan uyuyamadım iki gece dikkatli yavaş yapmak lazım ağır kaldırmadan karnımızı çok ezmeden

Canım geçen hafta aynısını yaptım kendimi baza altlarini toparlarken sağı solu silip supururken buldum sonra ıkı gün acısı çıktı benden hiç zorlanmadigimi sandım ama ağrıdan uyuyamadım iki gece dikkatli yavaş yapmak lazım ağır kaldırmadan karnımızı çok ezmeden

İyi pazarlar :) bizim de hastane kapı süsümüz geldi sonrasında odasında duvara asacağım. Onun dışında chakrada tam istediğim gibi basit hazırlanmış hastane çıkışı seti buldum onu aldım bir çıtçıtlı tulum, bir çıtçıtlı body, 1 battaniye, eldiven, şapka ve önlük var içinde. Onun dışında şu beyaz basic bodylerden 5 tane falan koyucam ne olur ne olmaz.

Eklentiler

• IMG_6843.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 51
Valla bende aynı temizlik durumundayım. Bi taraftan cok yormamamiz lazım kendimizi ama bi taraftan da yapmak lazım artık son zamanlar. Baza altını temizledim bende, dün Ayaz imin odasını karbonatli suyla sildim ama kokusu cikmadi yine. Bütün evin perdelerini yikadik. Çarşamba gunu storlar ve halılar gelecek yikamadan. Artık yarın da mutfağı halletmem lazım buzdolabı falan. Sonra da ayaz imin kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazirlicam. Allah tan annem geliyor yardıma yoksa yerde surunurum herhalde bu yorgunlukla

Ah anneler olmasa napariz biz kv yakınımda oturuyor ama evimden hazirligimdan bihaber annem de başka şehirden temizlik malzemeleriyle hazır bekliyor gel diyeyim diye oruçlu şimdi kıyamıyorum da ramazanın son haftası gelecekler kardeşimle dip köşe asıl temizlik o zaman artık

Sorma canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benimde kayinvalidem sormuyor bile ne yapıyorsun, yapılacak bisey var mi diye. Ama kendi günü için beni bu koca gobegimle temizliğe çağırıyorlar. Bebegin kıyafetlerini annenle birlikte gelip yikayalim dedi sadece. Sanki o zamana kadar yapılacak hiç iş yok. Bebegimin kıyafetlerini bende yıkar utulerim. Hemde büyük bir zevkle. Asıl diğer işlere yardım lazım

herkeslere merhaba,
benim iki gündür ağrılarım var ama hastaneye gidecek kadar şiddetli değil hafif hafif. aslında ağrı yanlış oldu tam tarifi şöyle. evde işlerimi yapıyorum arada oturup dinlenince geçen hafif sancılarım oluyor. sadece çok ayakta kaldığımda ya da yürüdüğümde pelvis kemiğimi diyorlar ne o kemiklr sızlayarak ağrıyor. neredeyse 1 aydır ağrıyor zaten. karnım inanılmaz büyüüdü. bebeğimin harektleri de hala hissedilir derecede çok. sadece artık daha yavaş ve kuvvetli hareketler. yani önceden kanımı titretir sallardı. şimid içimde sürünüyor sanki :) karnımın şekli yamuluyor.çok gülüyorum oluşan tepeciklere.
salı günün 3.kez nst gireceğim. her seferinde artan bir grafikle sancı çıkıyor bakalım busefer kaçlarda çıkacak.
hazırlık olarak herşey tamam. odası kıyafetleri anne yanı beşiği bezleri ıvır zıvır aklınıza gelebilecek herşey. hastane çantamı 31. hastada hazırlamıştım zaten eksikler oldukça aklıma geldikçe yaptım. hastanenin doğum fotoğrafçısıyla anlaştım. oda süslemesi için kendim baya masraf yaptığım halde hastanenin süslemecisinkini daha çok beğendiğim için orayla da anlşatım. iki kere masraf oldu ama içime sindi.diğer hazırlıklarımdan bir kaçını hastaneye götürcem hediyeliklerden kalanlarını da inşallah bebeğin kırkında kullanırım. dünya kadar bebek çikolatası oldu :)
bebek arabası bebek odası odanın halısı perdesi koltuğu duvar kağıdı avizesi derken baya baya masraflı oldu herşey. hastanemiz de pahalı. battık :) kızımızın canı sağolsun. önceden aşılama tüp bebek için bu kadar masraf yapmıştık ama sonuç alamamıştık. kızım bize kendi kendine Allahın lütfuyla geldi. herşeye değer hepsine değer. allah normal doğum nasip ederse inşallah kardeşi de olsun istiyorum hemen. tabi sadece br istek kısmet olursa.
pazar pazar günlük gibi içimi döktüm :)
herkese sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum. öpücükler...

Yine iyi teklif etmiş canım benimki bebek arabasını biz alalım demişti geçen de ilk zaman zaten kucağında olcak gerek var mi arabaya falan diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…