- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.261
Cok guzel olmus canim mutlu gunlerde kullanin :)Kızlar çınar beyin kapı süsü ve çikolataları hazır sayılır. Sadece çikolataya mavi beyaz badem şekeri alıp üzerine ekliycem
Nasıllar sizce?
Canım benim, teşekkür ederim. Ben de zaten sıkıntılı olabilecek haftaları atlattık diye rahatım çok şükür. İnşallah iki hafta bari dayanır, bir gün bile önemli son zamanlarda. Evet teyzesi biraz daha büyümüş minnak kuşumIki hafta sonra olsa bile 38 oluyor canim premature olmayacak en azindan canini sikma hic :) insallah gununu bekler tabi. Kocaman olmus masallah annesi
Sağol tatlım daha güzelleri sizin olsunCok guzel olmus canim mutlu gunlerde kullanin :)
Canim depend migroslarda da var eger ebebek uzak geliyorsa :) ben de avent kalkan ve lansinoh krem aldim bebek magazasindan. Benim doktorum kremi dogumdan once surme dedi ama ben son haftalar yine de surucem yara riskini goze alamam.Kızlar bide hasta bezini ben depend marka bulamadım da joly diye bir marka aldım normal bağlanmalı bez gibi galiba. Depende baktım netten külot gibi gitmeli sanırım. Sizce bunu geri verip depend mi bulmaya çalışayım?
Aynen öyle canım :)) diyorum ben de sen bi doğ ben senin poponu nasıl yiyecem diyeOy sipaciklar ya çıksınlar da o zaman popoom diye ağlatslim onları isirmaktan
Canım ben de tavsiye üzerine lansinoh marka göğüs ucu kremi aldım. Başlayacam kullanmaya, önceden kullanmak etkili diye duydum ben de. Bi de bu marka emzirme döneminde bile kullanılıyomuş hatta göğüs ucunu temizlemeye bile gerek kalmadan. Bebeğe zarar vermiyormuş yani. Bi de göğüs kalkanı philips avent aldım. Sen de bi bak istersen ona göre karar ver. İnşallah işe yararlar.Tecrübeli annecikler sizlere sorum var. Çevremde herkes göğüs uçların için krem sürmeye başla diyorlar. Doğum acısını unutturacak kadar yaradan çeken varmış. Ama hangi marka hangi ürün ne kullanacağım konusunda hiç fikrim yok. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Bi göğüs kalkanı çok işe yarıyor diyen olmuştu ama onunla beraber krem falan kullanmam gerekiyor mu. Hiçbir fikrim yok
Maşallah canım, çok güzel olmuş. Güzellikle, mutlulukla kullanın inşallahKızlar çınar beyin kapı süsü ve çikolataları hazır sayılır. Sadece çikolataya mavi beyaz badem şekeri alıp üzerine ekliycem
Nasıllar sizce?
Güle güle kulkan çok güzel takviminde 34 görünce mutlu oldum canım ya darısı bKızlar çınar beyin kapı süsü ve çikolataları hazır sayılır. Sadece çikolataya mavi beyaz badem şekeri alıp üzerine ekliycem
Nasıllar sizce?
Canım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başkaBen e bebek ten kendi markası olan lohusa pedi aldım.baya büyüktü inşallah işe.yarar.. Ben de acaba depend mi alsam diye düşündüm
Sağol canım inşallah hayirlisiyla :)Guzelmis canim gule gule dagitin :)
Değil temizlik yapmak yemek bile yapamıyorum artık ben.. 2 dakika ayakta kalsam pelvis kemiklerim ağrımaya başlıyor. Temizliği falan boşveeer canından önemli mi? Sabah kahvaltı hazırladım oğlumla kendime yaptığım yumurta kırıp getirmek oldu onda bile zorlandım. Valla dikkat etmek lazım canım. Artık son zamanlar..Selamlar güzel hamişler
Benim acilen bu temizlik sevdasından çıkmam lazım yoksa pırt diye doğuracağım bu çocuğu
Evde o kadar sıkılıorim ki bir bakmışım temizlik yapıyorm kendimi unutarak hem.de.
Acil kendime gelmeliyim
Haftalık temizliğin ardından yine kendim temizlik yapıyorm eşim fark etseydi acayip kızar haklı olarakşu günler geçsin artık ne olur yaa
Canım geçen hafta aynısını yaptım kendimi baza altlarini toparlarken sağı solu silip supururken buldum sonra ıkı gün acısı çıktı benden hiç zorlanmadigimi sandım ama ağrıdan uyuyamadım iki gece dikkatli yavaş yapmak lazım ağır kaldırmadan karnımızı çok ezmedenSelamlar güzel hamişler
Benim acilen bu temizlik sevdasından çıkmam lazım yoksa pırt diye doğuracağım bu çocuğu
Evde o kadar sıkılıorim ki bir bakmışım temizlik yapıyorm kendimi unutarak hem.de.
Acil kendime gelmeliyim
Haftalık temizliğin ardından yine kendim temizlik yapıyorm eşim fark etseydi acayip kızar haklı olarakşu günler geçsin artık ne olur yaa
Canım geçen hafta aynısını yaptım kendimi baza altlarini toparlarken sağı solu silip supururken buldum sonra ıkı gün acısı çıktı benden hiç zorlanmadigimi sandım ama ağrıdan uyuyamadım iki gece dikkatli yavaş yapmak lazım ağır kaldırmadan karnımızı çok ezmedenSelamlar güzel hamişler
Acil kendime gelmeliyim
Ah anneler olmasa napariz biz kv yakınımda oturuyor ama evimden hazirligimdan bihaber annem de başka şehirden temizlik malzemeleriyle hazır bekliyor gel diyeyim diye oruçlu şimdi kıyamıyorum da ramazanın son haftası gelecekler kardeşimle dip köşe asıl temizlik o zaman artıkValla bende aynı temizlik durumundayım. Bi taraftan cok yormamamiz lazım kendimizi ama bi taraftan da yapmak lazım artık son zamanlar. Baza altını temizledim bende, dün Ayaz imin odasını karbonatli suyla sildim ama kokusu cikmadi yine. Bütün evin perdelerini yikadik. Çarşamba gunu storlar ve halılar gelecek yikamadan. Artık yarın da mutfağı halletmem lazım buzdolabı falan. Sonra da ayaz imin kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazirlicam. Allah tan annem geliyor yardıma yoksa yerde surunurum herhalde bu yorgunlukla
Sorma canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benimde kayinvalidem sormuyor bile ne yapıyorsun, yapılacak bisey var mi diye. Ama kendi günü için beni bu koca gobegimle temizliğe çağırıyorlar. Bebegin kıyafetlerini annenle birlikte gelip yikayalim dedi sadece. Sanki o zamana kadar yapılacak hiç iş yok. Bebegimin kıyafetlerini bende yıkar utulerim. Hemde büyük bir zevkle. Asıl diğer işlere yardım lazımAh anneler olmasa napariz biz kv yakınımda oturuyor ama evimden hazirligimdan bihaber annem de başka şehirden temizlik malzemeleriyle hazır bekliyor gel diyeyim diye oruçlu şimdi kıyamıyorum da ramazanın son haftası gelecekler kardeşimle dip köşe asıl temizlik o zaman artık
Yine iyi teklif etmiş canım benimki bebek arabasını biz alalım demişti geçen de ilk zaman zaten kucağında olcak gerek var mi arabaya falan diyo :)Sorma canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benimde kayinvalidem sormuyor bile ne yapıyorsun, yapılacak bisey var mi diye. Ama kendi günü için beni bu koca gobegimle temizliğe çağırıyorlar. Bebegin kıyafetlerini annenle birlikte gelip yikayalim dedi sadece. Sanki o zamana kadar yapılacak hiç iş yok. Bebegimin kıyafetlerini bende yıkar utulerim. Hemde büyük bir zevkle. Asıl diğer işlere yardım lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?