temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gercekten haklari ödenmez. Allah bin kere razı olsun onlardan. Benimki de sözde battaniye orcekti bana hep bak bu çok güzel şu cok güzel diye gösterirdi. Içlerinden bi tanesini çok begendim. 1 tane de internetten buldum fotoğrafını gosterdim anne sen orebilir misin bunu, benim annem o kadar örgü bilmiyor diye de söyledim. Tamam orururum dedi. Bigun bize geldiğinde bütün akrabalarimin içinde battaniyeyi ben ormucem sen orceksin dedi anneme. Kaldım hicbisey diyemedim. Annem şimdi ormekle uğraşıyor. Internetten bakarak falan örüyor bir şekilde. Ona kalsa herşeyi annem alcak yapcak. Bazen çok sinir oluyorum. Hayırlısıyla su doğumu ardından da lohusaligi da bi atlatsak. Valla ne yapan soyliyim yanimda kalmasını bile istemiyorum. Çok rahat çünkü. Hicbisey yapmicak biliyorum. Ben çocuğa bakayım sen kalk yap işini der. Yada yaparsa da üstün koru olur

Valla böyle bir giybete benim de ihtiyacım vardı hamileyken akrabalar gelecekti bana annem pogca börek biseyler yapıyor. O annemin yanından geçip balkona çıkıp sigara içiyor. Sonra oturma odasına geçip eşimle muhabbet ediyor. Annem ve ben yetişme telasindayiz. Bişey yapıp getirmemiş insan kızım bir çeşidi de ben yapayım der. Ne var sanki eline mi yapışır yani. Hadi yapmasın gelir hazır bisey al bari o da yok. Bide eşime gel beni al diyor. Esim de babam getirsin akşam ben götürürüm seni dedi. Babanla gelmek istemiyorum demiş. Inat değil de nedir bu?? El mahkum gitti aldı eşim. Yolda gelirken eşime ağzını da yapmış biseyler yapcaktim ama çok hastaydim diye. Akşam misafirlerle otururken hiç te hasta değildi. Gulmeler, kahkahalar havada ucusuyordu.

Annem de çok güzel şeyler ördü sağolsun kv bi patik almadı daha heves edip böyle ilgisiz davranıp çocuk olunca torun torun diye ususmesine sinir olurum aynı ilgisizligi o zaman da bekliyorum açıkçası hergün bi komşusunu alıp torun göstermeye gelmese iyi tek oğlu var ikinci torunu diğeri zaten 12 yaşında bu kadar hevessizlik niye anlam veremiyorum sözde konuşurken heyecanla bekliyor biz mi öyle gördük bilmiyorum da babaanne bi heves heyecan olur ormese de alır parayla yaptırır bi hazırlığa koyulur ben bu kadar ilgisiz torunu olan ne yengemlerde ne komsularda falan görmedim sadece lafla ya da alın bu parayla şunu yapın da değil o heyecanı ilgiyi görmek istiyo insan ne bileyim çok alıngan mi davranıyorum diyorum ama kendi ailemle de arada uçurum var farkedilir boyutta

Ayy bir ara başlarda bana eşim de diyordu ben karımı kestirmem diye donra bigün bikaç kişi vardık otururken herkes başladı bormal doğur bak şöyle böyle. Dedim bu çocuk benim içimde ve bilekikde çıkacak. Bırakın da neremden çıkaracağıma da ben karar vereyim
O günden beri eşim dahil kimse doğum muhabbeti yapmıyor
Öyle muhabbetleri konuşturma yanında. Baktın kapatmıyorlar kalk sen başka yere git tuvalete git bişey yap dinleme canım. İnsan ister istemez etkileniyor

Bende anlamadım valla canım. Böyle olunca ne gidesim geliyor. Nede doğumdan sonra gelip kalsın istiyorum. Zaten yanında kalayım diye teklif ederse eşime soylettiricem kalmasın diye. Daha cok sinir olup strese girecegime bebegimle tek olurum daha iyi. Ay benim kayinpederim de karışır bide onu öyle yap bunu böyle yap diye. Şimdiden çocuğu 6 ay kesin emzir diyor bana ya o söylerken ben utanıyorum adam çekinmiyor

Zaten o kadar şeyi yıkama kurutma ütüleme uzun sürüyor canım. Biyerlerden başla :)

Günaydın kızlar
Rüyamda eşimle kavga ediyodum bu pazar değişik bişeyler yapalım zaten iki pazarim kaldı diyorum hayırdır inşallah
Hayır olsun canım. Bende bel agrisindan donemiyordum yatakta eşim de sabret 2 haftan kaldı zaten dedi acaba doktor eşime böyle bir şey dedi de benim mi haberim yok diye düşünmeye başladım

Ay sadece kestirmeyle bitirse neymiş bütün organları çıkarıp Yan masaya koyuyolarmis sonra tekrar yerine ywrlesiyomus hayal gücüne bak sen :) yok canım zaten kalkıp gittim balkona anladılar herhalde başka konuya geçmişlerdi bunlar cahillik değil ya amaç ne anlamış değilim ama moral motive birakmiyolar

Ay canım sen bana modelini gönder istediğin rengi de söyle annem sana üç günde örer. Uğraşmasın anneciğin bir de onla. Ciddiyim bak. Bir haftaya yollarız sana :) Ayıp valla yaptıkları. Benimki de ilk öğrendikleri zaman annem başlafı harıl harıl yelekler battaniyeler örmeye. Kv dedi ben örgü bilmiyorum hazır alcam dedi. 3 gün sınra yün almış bize gösterdi kahverengi. İçimden ay dedim küçücük çocuğa başka renk mi bulamamış sonra dedim netse hevesini kırmayım ne istiyorsa onu örsün. Kendi kendime bi mutlu oldum falan :) sonra demez mi kardeşime örücem ona yolluycam diye. banlanmayım şimdi şey gibi kaldım cevap veremedim ve tabiiki hazır falan da almadı daha sonra
Eşine de ki hayatım benim canım istiyor üzülüyorum sana göndermesin ne yapıyorsa orda ye gel. Sorarsa da eşime yasak canı çeker içime sinmiyor yanında yemek desin. Getirmesin eve. Amacına ulaşamayınca bir daha sana da yapmaz oğluna da

By-pass ameliyatı mıymış by-pass ameliyatında kalple ilgili işlem için ona bir durum oluyor.. millet şaka gibi yaa ne diyeceğini şaşırmış.. valla kimseye laf söylettirmeyin kızlar.. herkes her şeye burnunu sokmasın bir zahmet

Hahah yağ değişimi de yapıyorlar mı diye sorsaydın

Canim benim de kv kp bebek kiyafeti almayin dogduktan sonra biz alcaz diyorlar e ciplak mi durcak cocuk Allahtan annem bir suru kiyafet almis da 2 3 ay yetecek kadar var. Bi alemler yahu :) kotu niyetli degiller aslinda ama fazla mi rahatlar bilemedim.

Canim depend migroslarda da var eger ebebek uzak geliyorsa :) ben de avent kalkan ve lansinoh krem aldim bebek magazasindan. Benim doktorum kremi dogumdan once surme dedi ama ben son haftalar yine de surucem yara riskini goze alamam.
Sağol canım birazdan çıkayım halledeym diyordum bende iyi oldu söylediğin. Sanırım bence son haftalar surerim

Kp im çok iyidir çok severim karışmaz öyle ama ne anlasın hazirliktan doğunca zannediyodur masrafları yoksa döker ortaya ne varsa daha heyecanlı görüyorum zaten onu cerkez olduğu için mesafeli ama yine de belli ediyo ayrıntılı ultrason videosunu izlerken gözleri dolmuş ben bukadar hareketli çocuk görmedim demiş kv de bozmuş hemen kaç tane ultrason izledin sen demiş adama sabah akşam videoyuyu anlatıyormuş :)

Herkes bu ikisini almış gibi duruyor. Sanırım bende bunları Alicam canım

Hayır olsun canım. Bende bel agrisindan donemiyordum yatakta eşim de sabret 2 haftan kaldı zaten dedi acaba doktor eşime böyle bir şey dedi de benim mi haberim yok diye düşünmeye başladım
Senin yine 38 haftalar olacak olsa da sorun olmaz kavuşursun yavruna ben 36 da mi dogurucam zaten zayıf tavşanım panik panik :)

Senin yine 38 haftalar olacak olsa da sorun olmaz kavuşursun yavruna ben 36 da mi dogurucam zaten zayıf tavşanım panik panik :)
Dursunlar yerlerinde inşallah ya. Ben hiç kendimi hazır hissedemiyorum. Daha ayrıntılı bir temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta için

Valla öyle karışmaya gelince herkes ordinaryus icraatte sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…