- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.321
Yağ değişimi Bilmem de ay gobekteki yağları da alsalar ne güzel olurdu hiç değilse ameliyatın hakkını versinler ne o aç bebeği al dikHahah yağ değişimi de yapıyorlar mı diye sorsaydın
Ay ben de hazır değilim zaten sanki hala aylar var ben hep böyle hamile sağından soluna dönemez kalacakmış gibi hissediyorum unuttum rahat hareket etmeyi regl desen o günlere dönmek kabus gibi geliyor alıştım böyle vallaDursunlar yerlerinde inşallah ya. Ben hiç kendimi hazır hissedemiyorum. Daha ayrıntılı bir temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta için
Sorma canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benimde kayinvalidem sormuyor bile ne yapıyorsun, yapılacak bisey var mi diye. Ama kendi günü için beni bu koca gobegimle temizliğe çağırıyorlar. Bebegin kıyafetlerini annenle birlikte gelip yikayalim dedi sadece. Sanki o zamana kadar yapılacak hiç iş yok. Bebegimin kıyafetlerini bende yıkar utulerim. Hemde büyük bir zevkle. Asıl diğer işlere yardım lazım
Ben o alışverişi düğünde hayal etmiştim havamı aldım yalnız annem çok bozulmuştu kendi demiş anneme gelin damat bohçası yapalım sadece diye ama bişey görmedik biz yaptık neyse geçen bişey için çarşıya çıktık ben bebek magazalarini gezdim azıcık ayağını sürüyerek girdi oturdu hicbiseyi beğenmedi zaten almayı geçKv konusunda çok şanssız sayılmam maşallah ama nedendir bilmiyorum herşeyde çok işin içinde olmayı seven kadın bu hazırlık aşamasında hep dışarda duruyor arıyor soruyor beni falan ama aldığı bi pike ve battaniye :) tamam bi beklentim de Yok çok şükür herşeyimi hallediyoruz annemlerle ama onun da tek torunu olacak nebiliyim sanki birlikte bi alışverişe çıkarız diye düşünmüştüm alıcakların sonu yok neticede :)
Ahhh canım benim sağolAy canım sen bana modelini gönder istediğin rengi de söyle annem sana üç günde örer. Uğraşmasın anneciğin bir de onla. Ciddiyim bak. Bir haftaya yollarız sana :) Ayıp valla yaptıkları. Benimki de ilk öğrendikleri zaman annem başlafı harıl harıl yelekler battaniyeler örmeye. Kv dedi ben örgü bilmiyorum hazır alcam dedi. 3 gün sınra yün almış bize gösterdi kahverengi. İçimden ay dedim küçücük çocuğa başka renk mi bulamamış sonra dedim netse hevesini kırmayım ne istiyorsa onu örsün. Kendi kendime bi mutlu oldum falan :) sonra demez mi kardeşime örücem ona yolluycam diye.banlanmayım şimdi şey gibi kaldım cevap veremedim ve tabiiki hazır falan da almadı daha sonra
Eşine de ki hayatım benim canım istiyor üzülüyorum sana göndermesin ne yapıyorsa orda ye gel. Sorarsa da eşime yasak canı çeker içime sinmiyor yanında yemek desin. Getirmesin eve. Amacına ulaşamayınca bir daha sana da yapmaz oğluna da
Evet canım cok rahatlar. Kv min rahatlığı beni sinir ediyor. Alışverişe çıkılacak bir an önce halledelim de ne olur ne olmaz diyorum aman erkek çocuk zamanını doldurur erken gelmez daha var diyor bana. E belli mi olur yani dimi. Rahatliktan hep bunlarCanim benim de kv kp bebek kiyafeti almayin dogduktan sonra biz alcaz diyorlar e ciplak mi durcak cocukAllahtan annem bir suru kiyafet almis da 2 3 ay yetecek kadar var. Bi alemler yahu :) kotu niyetli degiller aslinda ama fazla mi rahatlar bilemedim.
Bende kp imi daha cok severim valla. Evde bütün iş kayinpederim de olduğu için daha fazla biliyor o yüzden şöyle yaparsın böyle yaparsın diye söylüyor. Kaynim esinden ayrıldı onların çocuklarına kayinpederim bakıyor her konuda düşün artık kv deki rahatlığı. Altını almaktan tut mamasina varıncaya kadarKp im çok iyidir çok severim karışmaz öyle ama ne anlasın hazirliktan doğunca zannediyodur masrafları yoksa döker ortaya ne varsa daha heyecanlı görüyorum zaten onu cerkez olduğu için mesafeli ama yine de belli ediyo ayrıntılı ultrason videosunu izlerken gözleri dolmuş ben bukadar hareketli çocuk görmedim demiş kv de bozmuş hemen kaç tane ultrason izledin sen demiş adama sabah akşam videoyuyu anlatıyormuş :)
Geçen bende onu düşündüm 1 ay sonra başlıyor regli li günlerAy ben de hazır değilim zaten sanki hala aylar var ben hep böyle hamile sağından soluna dönemez kalacakmış gibi hissediyorum unuttum rahat hareket etmeyi regl desen o günlere dönmek kabus gibi geliyor alıştım böyle valla
Canım dependi hangi beden aldınız ya. Bi orta bi büyük boy var sanırım. Ben şu an 72 ki koyun hangisini almalıyım bilemedim ki. Büyük boy da 75-120 kilo arası yazıyor. Normalde 50-75 yazıyorCanim benim de kv kp bebek kiyafeti almayin dogduktan sonra biz alcaz diyorlar e ciplak mi durcak cocukAllahtan annem bir suru kiyafet almis da 2 3 ay yetecek kadar var. Bi alemler yahu :) kotu niyetli degiller aslinda ama fazla mi rahatlar bilemedim.
Ben o alışverişi düğünde hayal etmiştim havamı aldım yalnız annem çok bozulmuştu kendi demiş anneme gelin damat bohçası yapalım sadece diye ama bişey görmedik biz yaptık neyse geçen bişey için çarşıya çıktık ben bebek magazalarini gezdim azıcık ayağını sürüyerek girdi oturdu hicbiseyi beğenmedi zaten almayı geç
Amaan napalım üzülmesinler diye onlara birşey söylemiyoruz ama biz de üzülüyoruz yani. En azından normal olmadığını anlasınlar :)Ahhh canım benim sağolsana cvp yazıyordum tam eşime yakalandim. Annesinin dedikodusunu yaptığını söylemek zorunda kaldım
Canim ben de daha almadim migrosta var nasil olsa diye erteliyorum hep nedense :) ben su an 75 kilo oldumCanım dependi hangi beden aldınız ya. Bi orta bi büyük boy var sanırım. Ben şu an 72 ki koyun hangisini almalıyım bilemedim ki. Büyük boy da 75-120 kilo arası yazıyor. Normalde 50-75 yazıyor
Zaten farkında canım o yüzden hicbisey demedi, diyemedi. Annem geliyor çünkü devamlı temizliğe. Hep biseyler alıyor çocuğa onu da biliyor. O yüzden ağzını açıp bisey demedi :)Amaan napalım üzülmesinler diye onlara birşey söylemiyoruz ama biz de üzülüyoruz yani. En azından normal olmadığını anlasınlar :)
Geçen bende onu düşündüm 1 ay sonra başlıyor regli li günlerne kadar kötü ya iyiydi böyle
Canım orta 50-90 mis yanlış bakmisim ben. Migrosta bulamadım bende bugün baktım da. Şokta vardı onda da büyük beden kalmıştı. Netten Alicam bakalimCanim ben de daha almadim migrosta var nasil olsa diye erteliyorum hep nedense :) ben su an 75 kilo oldumama yine de orta alirim heralde iyice de bol olursa rahatsiz olur sanki.
Onlara da üzülüyorum. bazen eziliyorlar aileleri yüzünden.Zaten farkında canım o yüzden hicbisey demedi, diyemedi. Annem geliyor çünkü devamlı temizliğe. Hep biseyler alıyor çocuğa onu da biliyor. O yüzden ağzını açıp bisey demedi :)
Selam kızlar bugün ancak girebildim sayfa nasıl ilerlemiş öyle:)Hepsiniokuyamadım:)Hasta külodu depend yerine kullan-at külotlardan aldım ben bugün.Bir de orkidin gece pedlerinden aldım.Doğum şeklim şuan belli değil işimi görmez mi ki aldıklarım?
Hasta bezi lohusa geceliğinden belli olmuyor mu canım?benim aldığım gecelikten normal iç çamaşırı bile oluyor.Alıp eve getirdikten sonra fark ettim çok geç olmuştu.Üzerine sabahlık giyip kamufle edeceğim artıkDoğum şeklin ve kanama durumuna da bağlı canım. İlkinde kanamam yoğundu ben normal hasta bezi aldım. Bu kez de normal hasta bezi aldım depend aklıma gelmedi açıkçası. Sezaryen oldum ben. Cadı kızım beklerse ki umarım bekler yine sezaryen. Kullan at kilotları bilmiyorum. Orkid gece olanı da ben eve geçtikten bir gün sonra kullandım.. Çok yoğun olursa bebek bezinin yanlarını yırtıp kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?