temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hahah yağ değişimi de yapıyorlar mı diye sorsaydın
Yağ değişimi Bilmem de ay gobekteki yağları da alsalar ne güzel olurdu hiç değilse ameliyatın hakkını versinler ne o aç bebeği al dik bence bu bi devrim olurdu tıp bunu düşünmeli

Dursunlar yerlerinde inşallah ya. Ben hiç kendimi hazır hissedemiyorum. Daha ayrıntılı bir temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta için
Ay ben de hazır değilim zaten sanki hala aylar var ben hep böyle hamile sağından soluna dönemez kalacakmış gibi hissediyorum unuttum rahat hareket etmeyi regl desen o günlere dönmek kabus gibi geliyor alıştım böyle valla

0

Benim kv ne temizlik ne eşya ne selam sabah neredeyse yani beni de ise güce çağırır kendisi hmm oldu canım her karşılaştığımızda ay çok fenayım diye yayiliyorm bulduğum ilk yere
Ama.canim annem ya anneler bir tane .her gün arar sorar sağ olsun

Kv konusunda çok şanssız sayılmam maşallah ama nedendir bilmiyorum herşeyde çok işin içinde olmayı seven kadın bu hazırlık aşamasında hep dışarda duruyor arıyor soruyor beni falan ama aldığı bi pike ve battaniye :) tamam bi beklentim de Yok çok şükür herşeyimi hallediyoruz annemlerle ama onun da tek torunu olacak nebiliyim sanki birlikte bi alışverişe çıkarız diye düşünmüştüm alıcakların sonu yok neticede :)

Ben o alışverişi düğünde hayal etmiştim havamı aldım yalnız annem çok bozulmuştu kendi demiş anneme gelin damat bohçası yapalım sadece diye ama bişey görmedik biz yaptık neyse geçen bişey için çarşıya çıktık ben bebek magazalarini gezdim azıcık ayağını sürüyerek girdi oturdu hicbiseyi beğenmedi zaten almayı geç

Ahhh canım benim sağol sana cvp yazıyordum tam eşime yakalandim. Annesinin dedikodusunu yaptığını söylemek zorunda kaldım

Evet canım cok rahatlar. Kv min rahatlığı beni sinir ediyor. Alışverişe çıkılacak bir an önce halledelim de ne olur ne olmaz diyorum aman erkek çocuk zamanını doldurur erken gelmez daha var diyor bana. E belli mi olur yani dimi. Rahatliktan hep bunlar

Bende kp imi daha cok severim valla. Evde bütün iş kayinpederim de olduğu için daha fazla biliyor o yüzden şöyle yaparsın böyle yaparsın diye söylüyor. Kaynim esinden ayrıldı onların çocuklarına kayinpederim bakıyor her konuda düşün artık kv deki rahatlığı. Altını almaktan tut mamasina varıncaya kadar

Geçen bende onu düşündüm 1 ay sonra başlıyor regli li günler ne kadar kötü ya iyiydi böyle

Canım dependi hangi beden aldınız ya. Bi orta bi büyük boy var sanırım. Ben şu an 72 ki koyun hangisini almalıyım bilemedim ki. Büyük boy da 75-120 kilo arası yazıyor. Normalde 50-75 yazıyor

Sanki ellerine yapışacak bişey alsalar. Birkaç parçanın bile heyecanı büyük şuaralar yepyeni biri geliyor tatlı heyecanlar ama işte neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Hele ilk torun olacakları. Belki doğduktan sonra aşka gelirler =D

Ahhh canım benim sağol sana cvp yazıyordum tam eşime yakalandim. Annesinin dedikodusunu yaptığını söylemek zorunda kaldım
Amaan napalım üzülmesinler diye onlara birşey söylemiyoruz ama biz de üzülüyoruz yani. En azından normal olmadığını anlasınlar :)

Canım dependi hangi beden aldınız ya. Bi orta bi büyük boy var sanırım. Ben şu an 72 ki koyun hangisini almalıyım bilemedim ki. Büyük boy da 75-120 kilo arası yazıyor. Normalde 50-75 yazıyor
Canim ben de daha almadim migrosta var nasil olsa diye erteliyorum hep nedense :) ben su an 75 kilo oldum ama yine de orta alirim heralde iyice de bol olursa rahatsiz olur sanki.

Amaan napalım üzülmesinler diye onlara birşey söylemiyoruz ama biz de üzülüyoruz yani. En azından normal olmadığını anlasınlar :)
Zaten farkında canım o yüzden hicbisey demedi, diyemedi. Annem geliyor çünkü devamlı temizliğe. Hep biseyler alıyor çocuğa onu da biliyor. O yüzden ağzını açıp bisey demedi :)

Geçen bende onu düşündüm 1 ay sonra başlıyor regli li günler ne kadar kötü ya iyiydi böyle

Ablam 9 ay olmadı regl doğumdan sonra. Bazısı hemen olmayabiliyor. Ben olmak istiyorum benim yıllardır sorunumdur doğru düzgün olamam.. o yüzden de bem olayım en iyisi :)) ama hemen pat diye olmayabilirsiniz korkmayın yani.

Canim ben de daha almadim migrosta var nasil olsa diye erteliyorum hep nedense :) ben su an 75 kilo oldum ama yine de orta alirim heralde iyice de bol olursa rahatsiz olur sanki.
Canım orta 50-90 mis yanlış bakmisim ben. Migrosta bulamadım bende bugün baktım da. Şokta vardı onda da büyük beden kalmıştı. Netten Alicam bakalim

Selam kızlar bugün ancak girebildim sayfa nasıl ilerlemiş öyle:)Hepsiniokuyamadım:)Hasta külodu depend yerine kullan-at külotlardan aldım ben bugün.Bir de orkidin gece pedlerinden aldım.Doğum şeklim şuan belli değil işimi görmez mi ki aldıklarım?

Doğum şeklin ve kanama durumuna da bağlı canım. İlkinde kanamam yoğundu ben normal hasta bezi aldım. Bu kez de normal hasta bezi aldım depend aklıma gelmedi açıkçası. Sezaryen oldum ben. Cadı kızım beklerse ki umarım bekler yine sezaryen. Kullan at kilotları bilmiyorum. Orkid gece olanı da ben eve geçtikten bir gün sonra kullandım.. Çok yoğun olursa bebek bezinin yanlarını yırtıp kullanabilirsin.

Hasta bezi lohusa geceliğinden belli olmuyor mu canım?benim aldığım gecelikten normal iç çamaşırı bile oluyor.Alıp eve getirdikten sonra fark ettim çok geç olmuştu.Üzerine sabahlık giyip kamufle edeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…