temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bilmiyorum desem :) ben gecelik giymedim. Pijama takımı kullandım bu kez de öyle aldım. Sen sabahlıkla kamufle et sadece kalktığında tabii :)

Bende bugün gittim aldım gecelik sabahlık takım korkuyla adım attım ama aldım

1 takım sabahlıklı pijama takımı , 1 takım ayrı pijama , 1 takım da sabahlıklı gecelik bir de tek alt koydum evden ne olur ne olmaz diye. 2 gün kalacağım inşallah bir aksilik olmaz ise tabi..

Belki kıyafetler eski lekelidir sana layık görmemişlerdir getirmemişlerdir, belki de getirseler kendin giydirmeyecektin bunları mı getirdiler getire getire diyecektin .

kızlar diş eti problemi yaşayan varmı acaba ya, benim şişti dişetlerim ve deli ağrıyor, antibiyotik de içemiruz sanırım puf napsam acaba?

kızlar diş eti problemi yaşayan varmı acaba ya, benim şişti dişetlerim ve deli ağrıyor, antibiyotik de içemiruz sanırım puf napsam acaba?

Geçmiş olsun..Benim çok felaket kanıyor öyle ki artık dişlerimi fırçalamak istemiyorum. Ağzıma kan kokusu tadı geliyor. Diş etlerim sızlıyor bazen. Şişti ise doktor yolu göründü demektir Antibyotik veriyorlar var hamile olanlar için de. Sadece ilk 3 ay ilaç alımı çok sakıncalı sonra ki aylarda mecbur kalınır ise veriyorlar..

ayy diş doktoru yolumusevmiyorum hiç, ama verebiliyorlarsa ilaç sevindim, yoksa dayanılır gibi değil ağrısı, birde normal doğumdan korkuyoruz diş ağrısı da iğrenç, ay canım sanada geçmiş olsun, kekik suyu gargarası kanamaya iyi geliyo diye duymuştum haberin olsun

Sağol canım.. Doğum sonrası benim de gitmem lazım Denemek lazım kekik de dilimi ağzımı uyuşturur

canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi

Çok ağrı yok ise de gitmek gerekiyor mu ya az kaldı doğumdan sonra geçer diye bekliyorum ben

Canim sirkeli sarimsak tarifi var bizde esimle kadinlar klubunden okuduk uyguladik cok iyi geldi gargara yapiyorsun uyusturuyor hemen geçiriyor google yaz cikar

Canim sirkeli sarimsak tarifi var bizde esimle kadinlar klubunden okuduk uyguladik cok iyi geldi gargara yapiyorsun uyusturuyor hemen geçiriyor google yaz cikar
aa evet okudum şimdi canım , hemen deneyeceğim, tuzlu su yaptım fayda etmedi, birde onu deneyeyim yeterki doktora gitmeyim

Belki kıyafetler eski lekelidir sana layık görmemişlerdir getirmemişlerdir, belki de getirseler kendin giydirmeyecektin bunları mı getirdiler getire getire diyecektin .
Yok canım dediğin şekilde olanlar kalmış görümcem kendi dedi asıl yepyeni takım halde giyilmemis gibi olanlar vardı diye ben aldım herşeyi o ayrı yeni kızımın o ayrı tabi

Canım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başka
Canim bende normal yaptim ama ilkinde doktor hic temizlemisti ama dogumdan birkac saat sonra seruma bir ilac koymustu kanamayi azaltmak icin. 2. Dogumda da doktor icimi guzelce temizlemisti. Hatta kendide demisti cok kanaman olmaz diye. 45 gun kanamam oldu ama cok azdi. Ilk hafta haricinde ped cok geliyordu bana. O yuzden bana da hasta bezleri gereksiz geliyor.

Canim birsey olmaz. Hareketten doguracak olsam ben dogururum. 2 cocugum var biri 21 aylik kucagimdan inmez. Surekli parka goturuyorum. Her isleri bana bakiyor. Her gun yuruyusumu de aksatmiyorum. Hareket etmen de sorun yoksa etmelisin bence tabiki kendini zorlamadan.

Icine sindiyse gerisini bosver. Kimin icin calisiyoruz :) doktor normal icin sorun gormediyse kizin gelmek isteyene kadar bekler. Hazirlik sancilarinda baslamis. Cokta bekletmez bence seni :)

Yine iyi teklif etmiş canım benimki bebek arabasını biz alalım demişti geçen de ilk zaman zaten kucağında olcak gerek var mi arabaya falan diyo :)
Sizlere yine birsey teklif etmisler. Benimki esimin yigeninin eski kiyafetlerini getirip onume koymustu. Birde onlar ikizdi. Herseyden 2 tane eski kiyafet dusunun :) doguma yakin birde aaa bunlar arasinda hoc kullanulmayanlar vardi sen onlari naptin. Attin mi diye beni sorgulamisti. Halbuki bana sadece eski kiyafet vermisti :)
onlar haricinde de 2 cocuguma da dogru duzgun birsey almadi. Ama eltim var cok tatli biri. Hem her iki cocugumada 0-24 ay arasi bir suru yeni kiyafet getirmisti. :)

Kızlar iyi geceler nasılsınız? Çok fazla girmiyorum artık arada merak edip bakıyorum doğuran var mi diye :)))) herkes iyidir insallah. Gıybetler yapılmış iyice rahatlamissinizdir ohhh :)))

Ben biraz zor geçiriyorum son zamanları daha önceden yaşadığım üzücü olaydan dolayi son aylara girdigim için biraz gerginim.. 3 hafta önce hastaneye gittigimde de dr bebegin bas cevresi ve gobek cevresi daha ufak dedi bacak boyu haftasi ile uyumluymus.. Cuma günü yine gittim ayni şekilde devam ediyor. Bebek buyuyor ama bas ve göbek cevresi geride ister istemez biraz kafana takiyorum ama bakalim Allah büyük.. Artik haftada 1 gitmeye başladım ben yakın takibe aldi dr beni. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar bu sefer hayirla saglikla bebeğimi kucağıma alayım aynı seyler olmasin.. Insallah hepimiz sag salim kavusuruz kuzularimiza

Ben 13 ay olmadim. 3. Reglimi olmayi beklerkende hamile oldugumu ogrenip sok yasadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…