- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.341
Hasta bezi lohusa geceliğinden belli olmuyor mu canım?benim aldığım gecelikten normal iç çamaşırı bile oluyor.Alıp eve getirdikten sonra fark ettim çok geç olmuştu.Üzerine sabahlık giyip kamufle edeceğim artık
Belki kıyafetler eski lekelidir sana layık görmemişlerdir getirmemişlerdir, belki de getirseler kendin giydirmeyecektin bunları mı getirdiler getire getire diyecektin .Ya benim görümcem kıyafet ayırmış kizindan onları yıkamış falan kv e götürmüş o da köye göndermiş bebeği olana verilsin diye torun olacak ona bunlar dememiş ki :) bide almayın çok bişey herşey var ablan ayırmış der dururdu aradikki yok :) annem de mağaza mağaza gezip resim atar hangisini beğendin hangisini alayım öreyim yeni durdurdum artık alma anne diye şimdi de asmamizdan yaprak toplamış dolaba atmış saracak onları müsait bi ara önce temizliğimi yapacaklar gelip annem ya hakkını ödeyemem
kızlar diş eti problemi yaşayan varmı acaba ya, benim şişti dişetlerim ve deli ağrıyor, antibiyotik de içemiruz sanırım puf napsam acaba?
ayy diş doktoru yolumuGeçmiş olsun..Benim çok felaket kanıyor öyle ki artık dişlerimi fırçalamak istemiyorum. Ağzıma kan kokusu tadı geliyor. Diş etlerim sızlıyor bazen. Şişti ise doktor yolu göründü demektirAntibyotik veriyorlar var hamile olanlar için de. Sadece ilk 3 ay ilaç alımı çok sakıncalı sonra ki aylarda mecbur kalınır ise veriyorlar..
ayy diş doktoru yolumusevmiyorum hiç, ama verebiliyorlarsa ilaç sevindim, yoksa dayanılır gibi değil ağrısı, birde normal doğumdan korkuyoruz diş ağrısı da iğrenç, ay canım sanada geçmiş olsun, kekik suyu gargarası kanamaya iyi geliyo diye duymuştum haberin olsun
canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dediDoğum şeklin ve kanama durumuna da bağlı canım. İlkinde kanamam yoğundu ben normal hasta bezi aldım. Bu kez de normal hasta bezi aldım depend aklıma gelmedi açıkçası. Sezaryen oldum ben. Cadı kızım beklerse ki umarım bekler yine sezaryen. Kullan at kilotları bilmiyorum. Orkid gece olanı da ben eve geçtikten bir gün sonra kullandım.. Çok yoğun olursa bebek bezinin yanlarını yırtıp kullanabilirsin.
Canım benimde hem çekildi diş etlerim hem de şişti dayaniyorum mecburkızlar diş eti problemi yaşayan varmı acaba ya, benim şişti dişetlerim ve deli ağrıyor, antibiyotik de içemiruz sanırım puf napsam acaba?
Çok ağrı yok ise de gitmek gerekiyor mu ya az kaldı doğumdan sonra geçer diye bekliyorum benGeçmiş olsun..Benim çok felaket kanıyor öyle ki artık dişlerimi fırçalamak istemiyorum. Ağzıma kan kokusu tadı geliyor. Diş etlerim sızlıyor bazen. Şişti ise doktor yolu göründü demektirAntibyotik veriyorlar var hamile olanlar için de. Sadece ilk 3 ay ilaç alımı çok sakıncalı sonra ki aylarda mecbur kalınır ise veriyorlar..
Canim sirkeli sarimsak tarifi var bizde esimle kadinlar klubunden okuduk uyguladik cok iyi geldi gargara yapiyorsun uyusturuyor hemen geçiriyor google yaz cikarkızlar diş eti problemi yaşayan varmı acaba ya, benim şişti dişetlerim ve deli ağrıyor, antibiyotik de içemiruz sanırım puf napsam acaba?
canım nasıl dayanıyorsun ya, ben 2 gündür çekiyorum, hayattan soğudum, yemek yedirtmiyor, bence sende bile bile acı çekme, gidicez doktora sanırımCanım benimde hem çekildi diş etlerim hem de şişti dayaniyorum mecbur
aa evet okudum şimdi canım , hemen deneyeceğim, tuzlu su yaptım fayda etmedi, birde onu deneyeyim yeterki doktora gitmeyimCanim sirkeli sarimsak tarifi var bizde esimle kadinlar klubunden okuduk uyguladik cok iyi geldi gargara yapiyorsun uyusturuyor hemen geçiriyor google yaz cikar
Yok canım dediğin şekilde olanlar kalmış görümcem kendi dedi asıl yepyeni takım halde giyilmemis gibi olanlar vardı diye ben aldım herşeyi o ayrı yeni kızımın o ayrı tabiBelki kıyafetler eski lekelidir sana layık görmemişlerdir getirmemişlerdir, belki de getirseler kendin giydirmeyecektin bunları mı getirdiler getire getire diyecektin .
Canim bende normal yaptim ama ilkinde doktor hic temizlemisti ama dogumdan birkac saat sonra seruma bir ilac koymustu kanamayi azaltmak icin. 2. Dogumda da doktor icimi guzelce temizlemisti. Hatta kendide demisti cok kanaman olmaz diye. 45 gun kanamam oldu ama cok azdi. Ilk hafta haricinde ped cok geliyordu bana. O yuzden bana da hasta bezleri gereksiz geliyor.Canım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başka
Canim birsey olmaz. Hareketten doguracak olsam ben dogururum. 2 cocugum var biri 21 aylik kucagimdan inmez. Surekli parka goturuyorum. Her isleri bana bakiyor. Her gun yuruyusumu de aksatmiyorum. Hareket etmen de sorun yoksa etmelisin bence tabiki kendini zorlamadan.Selamlar güzel hamişler
Benim acilen bu temizlik sevdasından çıkmam lazım yoksa pırt diye doğuracağım bu çocuğu
Evde o kadar sıkılıorim ki bir bakmışım temizlik yapıyorm kendimi unutarak hem.de.
Acil kendime gelmeliyim
Haftalık temizliğin ardından yine kendim temizlik yapıyorm eşim fark etseydi acayip kızar haklı olarakşu günler geçsin artık ne olur yaa
Icine sindiyse gerisini bosver. Kimin icin calisiyoruz :) doktor normal icin sorun gormediyse kizin gelmek isteyene kadar bekler. Hazirlik sancilarinda baslamis. Cokta bekletmez bence seni :)herkeslere merhaba,
benim iki gündür ağrılarım var ama hastaneye gidecek kadar şiddetli değil hafif hafif. aslında ağrı yanlış oldu tam tarifi şöyle. evde işlerimi yapıyorum arada oturup dinlenince geçen hafif sancılarım oluyor. sadece çok ayakta kaldığımda ya da yürüdüğümde pelvis kemiğimi diyorlar ne o kemiklr sızlayarak ağrıyor. neredeyse 1 aydır ağrıyor zaten. karnım inanılmaz büyüüdü. bebeğimin harektleri de hala hissedilir derecede çok. sadece artık daha yavaş ve kuvvetli hareketler. yani önceden kanımı titretir sallardı. şimid içimde sürünüyor sanki :) karnımın şekli yamuluyor.çok gülüyorum oluşan tepeciklere.
salı günün 3.kez nst gireceğim. her seferinde artan bir grafikle sancı çıkıyor bakalım busefer kaçlarda çıkacak.
hazırlık olarak herşey tamam. odası kıyafetleri anne yanı beşiği bezleri ıvır zıvır aklınıza gelebilecek herşey. hastane çantamı 31. hastada hazırlamıştım zaten eksikler oldukça aklıma geldikçe yaptım. hastanenin doğum fotoğrafçısıyla anlaştım. oda süslemesi için kendim baya masraf yaptığım halde hastanenin süslemecisinkini daha çok beğendiğim için orayla da anlşatım. iki kere masraf oldu ama içime sindi.diğer hazırlıklarımdan bir kaçını hastaneye götürcem hediyeliklerden kalanlarını da inşallah bebeğin kırkında kullanırım. dünya kadar bebek çikolatası oldu :)
bebek arabası bebek odası odanın halısı perdesi koltuğu duvar kağıdı avizesi derken baya baya masraflı oldu herşey. hastanemiz de pahalı. battık :) kızımızın canı sağolsun. önceden aşılama tüp bebek için bu kadar masraf yapmıştık ama sonuç alamamıştık. kızım bize kendi kendine Allahın lütfuyla geldi. herşeye değer hepsine değer. allah normal doğum nasip ederse inşallah kardeşi de olsun istiyorum hemen. tabi sadece br istek kısmet olursa.
pazar pazar günlük gibi içimi döktüm :)
herkese sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum. öpücükler...
Sizlere yine birsey teklif etmisler. Benimki esimin yigeninin eski kiyafetlerini getirip onume koymustu. Birde onlar ikizdi. Herseyden 2 tane eski kiyafet dusunun :) doguma yakin birde aaa bunlar arasinda hoc kullanulmayanlar vardi sen onlari naptin. Attin mi diye beni sorgulamisti. Halbuki bana sadece eski kiyafet vermisti :)Yine iyi teklif etmiş canım benimki bebek arabasını biz alalım demişti geçen de ilk zaman zaten kucağında olcak gerek var mi arabaya falan diyo :)
Ben 13 ay olmadim. 3. Reglimi olmayi beklerkende hamile oldugumu ogrenip sok yasadim :)Ablam 9 ay olmadı regl doğumdan sonra. Bazısı hemen olmayabiliyor. Ben olmak istiyorum benim yıllardır sorunumdur doğru düzgün olamam.. o yüzden de bem olayım en iyisi :)) ama hemen pat diye olmayabilirsiniz korkmayın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?