- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.361
Benim 3 arkadasim. Sezeryan sonrasi normal dogum yapti. Biri turkiyede diger ikisi amerikada dogum yapti. Tuekiyede olanin doktoru sezeryam sonrasi onermiyoruz dedigi icin doktoru degistirdi ve baska doktor buldu. Bunu destekleyen. Gayette guzel sorunsuz bir sekilde dogim yapti. Zsten tam tesekkullu hastanelerxe dogim yapiyoruz bir sorun olursa hemen mufehale ediyorlar.canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi
Canim minyon bir bebek olabilir. Cok sorun yapma. Ailede minyon varsa ona cekmistir.Kızlar iyi geceler nasılsınız? Çok fazla girmiyorum artık arada merak edip bakıyorum doğuran var mi diye :)))) herkes iyidir insallah. Gıybetler yapılmış iyice rahatlamissinizdir ohhh :)))
Ben biraz zor geçiriyorum son zamanları daha önceden yaşadığım üzücü olaydan dolayi son aylara girdigim için biraz gerginim.. 3 hafta önce hastaneye gittigimde de dr bebegin bas cevresi ve gobek cevresi daha ufak dedi bacak boyu haftasi ile uyumluymus.. Cuma günü yine gittim ayni şekilde devam ediyor. Bebek buyuyor ama bas ve göbek cevresi geride ister istemez biraz kafana takiyorum ama bakalim Allah büyük.. Artik haftada 1 gitmeye başladım ben yakın takibe aldi dr beni. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar bu sefer hayirla saglikla bebeğimi kucağıma alayım aynı seyler olmasin.. Insallah hepimiz sag salim kavusuruz kuzularimiza
Misirpatlagi nerelerdesin ? Sesin çıkmıyor bacım iyi misin ?
Canim minyon bir bebek olabilir. Cok sorun yapma. Ailede minyon varsa ona cekmistir.
Kızlar iyi geceler nasılsınız? Çok fazla girmiyorum artık arada merak edip bakıyorum doğuran var mi diye :)))) herkes iyidir insallah. Gıybetler yapılmış iyice rahatlamissinizdir ohhh :)))
Ben biraz zor geçiriyorum son zamanları daha önceden yaşadığım üzücü olaydan dolayi son aylara girdigim için biraz gerginim.. 3 hafta önce hastaneye gittigimde de dr bebegin bas cevresi ve gobek cevresi daha ufak dedi bacak boyu haftasi ile uyumluymus.. Cuma günü yine gittim ayni şekilde devam ediyor. Bebek buyuyor ama bas ve göbek cevresi geride ister istemez biraz kafana takiyorum ama bakalim Allah büyük.. Artik haftada 1 gitmeye başladım ben yakın takibe aldi dr beni. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar bu sefer hayirla saglikla bebeğimi kucağıma alayım aynı seyler olmasin.. Insallah hepimiz sag salim kavusuruz kuzularimiza
Hoşgeldin canım :) eksikliğini hissediyoruz. Lütfen bizi ihmal etme bu kadarCanımm hatırladığın için teşekkür ederimmm ya.. İyiyim cok şükür telefonu elime fazla almak istemiyorum radyasyona maruz kalmamak adınahavalar cok sıcak evin içinde baygın baygın geziyorum.. Hayırlısı ile kalan zamanda gecse bi.. Cok fazla sırt agrım ve ayak agrım var. Ayaklarım ömru boyunca bu kadar kiloyu tasimadi hic
Cok sukur yinede canım iyiyim hayırlısı ile zamaninda saglikla kavussak kuzulara bu agrilara dayanilir.. Siz nasılsınız hersey yolunda mı valla bigun gircem @gri penguen dogurmustur diye ödüm kopuyolütfen herkes sıraya geçsin cocuklar
Doğru aslında. Ya olmak en iyisi tabi de böyle alışınca bide sicaklarda zor gelecek vallaAblam 9 ay olmadı regl doğumdan sonra. Bazısı hemen olmayabiliyor. Ben olmak istiyorum benim yıllardır sorunumdur doğru düzgün olamam.. o yüzden de bem olayım en iyisi :)) ama hemen pat diye olmayabilirsiniz korkmayın yani.
Evet onların bi suçu yok sonuçta. Ama iste bizde bazen bi yerde patlıyoruzOnlara da üzülüyorum. bazen eziliyorlar aileleri yüzünden.
Çol sağol canım tereddütteydim, o da baya buyuk nerdeyse cocuk bezi kadar fiyatı da uygundu alacak arkadaşlar varsa haberleri olsunCanım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başka
Canım sanırım benimki senin kadar değil çok şükür bilemedim şimdi:/canım nasıl dayanıyorsun ya, ben 2 gündür çekiyorum, hayattan soğudum, yemek yedirtmiyor, bence sende bile bile acı çekme, gidicez doktora sanırım
İnşallah yaşamayız canım. Ebeler arrık eğitim veriyor eskisi gibi kafana göre takılmıyorsun bir de internette de çok video var aklına hiç kötü şeyler getirmeAnladım canım bu sutun aynı işlevi gördüğünu duymuştum ama nette arastirmalarima göre o bile fayda etmiyor falan diyorlar o yüzden bilemedim :) Inşallah hiç öyle bir sıkıntı yasamayiz
Bende anlamadım valla canım. Böyle olunca ne gidesim geliyor. Nede doğumdan sonra gelip kalsın istiyorum. Zaten yanında kalayım diye teklif ederse eşime soylettiricem kalmasın diye. Daha cok sinir olup strese girecegime bebegimle tek olurum daha iyi. Ay benim kayinpederim de karışır bide onu öyle yap bunu böyle yap diye. Şimdiden çocuğu 6 ay kesin emzir diyor bana ya o söylerken ben utanıyorum adam çekinmiyor
Canım dependi hangi beden aldınız ya. Bi orta bi büyük boy var sanırım. Ben şu an 72 ki koyun hangisini almalıyım bilemedim ki. Büyük boy da 75-120 kilo arası yazıyor. Normalde 50-75 yazıyor
paradontax aldım çok çok iyi geldi yarısı düzeldi diyebilirimCanim benim de dis etlerimin bazi yerleri sis hatta dislerimin arasinda aralik olusuyor. Doktora gittim gunde 3 4 kere fircala dis etlerin kanayacak ama hamilelikte normal dedi. Ben elektrikli dis fircasi kullaniyorum bir zarari olur mu dedim cunku hizli, yok olmaz hatta daha iyi olur dedi. 2 dkyi gecmesin fircalaman dedi. Insallah düzelir senin de.
Hoşgeldin canım :) eksikliğini hissediyoruz. Lütfen bizi ihmal etme bu kadar
Ve bebişine maşallah hiç kafana takma bak buralara kadar geldik sağ salim koklayacağız onları yakındaGeri çıkması hem minyonluktan hem de ölçümden olabiliyormuş çok kafana takma tatlım.
Ben de çok şükür doğurmadım hala canımçınar beyin yaramazlığından sonra doktor amca ikimize de yatak cezası verince aklı başına geldi heralde beyfendinin yatın yine kontrol var bakalım yaramazlıklar ne alemde.
Sen de gel arada kafan dağılır moral olur. Bak biz bugün kv gıybeyi yaptık öyle iyi geldi ki kuş gibi hafifledim valla
Günaydın hanimlar..
Misirpatlagi canım iyi olmanıza sevindim.
Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize
Burda iyi arkadaş olduk gerçekten. Yüz yüze görüşmesek de sizi merak ediyorum iyi misiniz diye
aynı durumdayım cnmkızlar siz de ben gibi misiniz çok agrım oluyor artık ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bir his geceleri aşırı terleme cabuk yorulma keyfim de yok mide yanması çabası bacak aram vajinanın olduğu kısımlar hepsi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?