temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi
Benim 3 arkadasim. Sezeryan sonrasi normal dogum yapti. Biri turkiyede diger ikisi amerikada dogum yapti. Tuekiyede olanin doktoru sezeryam sonrasi onermiyoruz dedigi icin doktoru degistirdi ve baska doktor buldu. Bunu destekleyen. Gayette guzel sorunsuz bir sekilde dogim yapti. Zsten tam tesekkullu hastanelerxe dogim yapiyoruz bir sorun olursa hemen mufehale ediyorlar.

Canim minyon bir bebek olabilir. Cok sorun yapma. Ailede minyon varsa ona cekmistir.

Misirpatlagi nerelerdesin ? Sesin çıkmıyor bacım iyi misin ?

Canımm hatırladığın için teşekkür ederimmm ya.. İyiyim cok şükür telefonu elime fazla almak istemiyorum radyasyona maruz kalmamak adına havalar cok sıcak evin içinde baygın baygın geziyorum.. Hayırlısı ile kalan zamanda gecse bi.. Cok fazla sırt agrım ve ayak agrım var. Ayaklarım ömru boyunca bu kadar kiloyu tasimadi hic

Cok sukur yinede canım iyiyim hayırlısı ile zamaninda saglikla kavussak kuzulara bu agrilara dayanilir.. Siz nasılsınız hersey yolunda mı valla bigun gircem @gri penguen dogurmustur diye ödüm kopuyo lütfen herkes sıraya geçsin cocuklar

Canim minyon bir bebek olabilir. Cok sorun yapma. Ailede minyon varsa ona cekmistir.

Eveeet canim beeeeen:) doktora söyledim zaten minyon diyebiliriz miyiz diye aynen öyle minyon bir bebek dedi. Annesine benziyor kuzum :) sağlıklı olsunda insallah onun disindaki seyleri sorun etmem zaten canim

Hoşgeldin canım :) eksikliğini hissediyoruz. Lütfen bizi ihmal etme bu kadar
Ve bebişine maşallah hiç kafana takma bak buralara kadar geldik sağ salim koklayacağız onları yakında Geri çıkması hem minyonluktan hem de ölçümden olabiliyormuş çok kafana takma tatlım.
Ben de çok şükür doğurmadım hala canım çınar beyin yaramazlığından sonra doktor amca ikimize de yatak cezası verince aklı başına geldi heralde beyfendinin yatın yine kontrol var bakalım yaramazlıklar ne alemde.
Sen de gel arada kafan dağılır moral olur. Bak biz bugün kv gıybeyi yaptık öyle iyi geldi ki kuş gibi hafifledim valla

Doğru aslında. Ya olmak en iyisi tabi de böyle alışınca bide sicaklarda zor gelecek valla

Canım bende almıştım hastane bezi ama hiç kullanmadim orkid yetti sezeryan olmuştum doktor içimi iyitemizledi heralde tabi yine de bulundurmak lazım ne olur ne olmaz .1 paketten fazla gitmez zaten almana gerek yok başka
Çol sağol canım tereddütteydim, o da baya buyuk nerdeyse cocuk bezi kadar fiyatı da uygundu alacak arkadaşlar varsa haberleri olsun

Günaydınlar, tam anlayamamıştım ama günlerdir benim ağrıyabnyerimntam olarak vajina bölgesindeki kemiklerimmiş :/ kalkarken, yatakta dönerken aman allahım sonra açılıyor ama ilk başta çok ağrı yapıyor normal diye okudum bu haftalarda ama geçmeyecek mi bir daha :/

Anladım canım bu sutun aynı işlevi gördüğünu duymuştum ama nette arastirmalarima göre o bile fayda etmiyor falan diyorlar o yüzden bilemedim :) Inşallah hiç öyle bir sıkıntı yasamayiz
İnşallah yaşamayız canım. Ebeler arrık eğitim veriyor eskisi gibi kafana göre takılmıyorsun bir de internette de çok video var aklına hiç kötü şeyler getirme

İlahi bu devrin kayınpederleri... eşleri yetmiyor bir de onların lüzumsuzluklarıyla muhattap oluyoruz. Kızlar kim ne derse desin evlenince insanın kendi annesi bile değişiyor. Ben kimseyi istemiyorum yanımda. Eşime de söyledim kv zaten gelmez gelemez. Annem de gelse en fazla 2-3 gün kalır. En temizi bebeğimle başbaşa kalmak

paradontax aldım çok çok iyi geldi yarısı düzeldi diyebilirim fırçalarken bile çok acıyodu iltihap geliyodu diş etlerimden çok şükür baya iyi şuanda tavsiye ederim paradontaxı tuzlu suyla gargara yapıyordum ama o bi işe yaramadı

Sagol canimm :) zaten en ufak bi tedirginlik yasadigimda artik esimde diyo yazdin mi grubunaa diye Öyle garip bi his oluyor ki taniyorum sizi sanki cok merak ediyorum iyi misiniz diye.. Iste benim diger hamileligim 8. Ayda sonlandi ya onun gerginliği var canim surekli bebegi takip ediyorum. Dr takip etmemi istedi bir de çıkmıyorum disaridayken cok rahat hissedemem diye.. Allah buyuk insallah bu sefer kizima kavusucam inaniyorumm.. Dualarinizi eksik etmeyin.

Çınar zaten hepimizi korkuttu simdiden basladiii sıpaya bak ya hastaneye gittin mi okumadim yazilari daha yaz mutlaka dr kontrolunden sonra..

Valla cok iyi yapmışsiniz kim ne derse desin biz hamileyiz bize serbest gerçekten insan rahatliyor hele ki mevzu kaynanaysa ama ben anlatmayim sizin bile sinirleriniz bozulur

Günaydın hanimlar..
Misirpatlagi canım iyi olmanıza sevindim.
Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize
Burda iyi arkadaş olduk gerçekten. Yüz yüze görüşmesek de sizi merak ediyorum iyi misiniz diye

Sagolasin canim benim. Aynen tanidik isimleri arıyor hepimizin gözü. Neyse onumuzde ki ayda doğum hikayelerini paylaşırız insallah :)

Yeni haftaya girdik gerçekten yaaa hersey cok guzel olur insallah kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…