- 9 Mart 2017
- 116
- 119
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.381
Benimde şekerim 148 çıktı normal dedi dr. diyet falan birşey vermedi. Aramızda çok fazla yok. Abartmadan normal beslen bencede.Dün doktora gittim bebeğin göbek çevresi 31 haftalık görünüyor dedi.protein ağırlıklı beslenicekmişim. Halbuki 2 hafta önce gelişimi gayet normaldi. şekerim 155 çıktı diye diyetisyene gönderdi. Sağlık ocağındaki ebe şekerin normal derken doktorum dikkat etmelisin dedi. Neyse diyetisyene gittim 1 hafta diyet yaptım diğer hafta dayanamadım. Ki protein ağırlıklı diyet yapmama rağmen çocuk şuan haftasından geri. Bıraktım diyeti. Ben anlamıyorum bu doktorları. Zaten deli gibi yiyen insan değilim.kilolu hamile kaldım diye dikkat ediyordum zatem.çocuk kilo alırsa sezeryan olur derken çocuk kilo almamış.
Bu hafta dr gittiğimde sordum bende benimde sağ üst köşede toplanıyor dedim bazen gün içinde sık sık olduğuda oluyor dedim. Yok öyle bir kasılma erken doğum belirtisi değil dedi. Tüm karında bir sertlik ve kasılma olur: Belinde ve karında ağrılar olur dedi. Evhamlanma güzelim. Hareketleniyor bağdaş kurup oturuyor orda sanırım minnoşlar:)Kızlar selam, sabahtan beri karnım sürekli kasılıyo düzeliyor,sadece sağ üst kısmında bi top gibi bişey var acitiyo ittiriyor sizce yalancı kasılmalar mı bu yoksa Allah korusun acele mi ediyor benim oğlumvar mı böyle bişey yaşayanınız ?
teşekkür ederim canım bilemedm bu kadar cok sık olunca bi de acitinca canımı korktum baya. Belimde ağrı yok sadece aşağı doğru baskı yaptikça afedersn tuvaletim geliyo gibi oluyo sürekli :/ ay insan bilmediği şeyleri yaşayinca ne kadar tuhaf oluyor bilemiyor napcanıBu hafta dr gittiğimde sordum bende benimde sağ üst köşede toplanıyor dedim bazen gün içinde sık sık olduğuda oluyor dedim. Yok öyle bir kasılma erken doğum belirtisi değil dedi. Tüm karında bir sertlik ve kasılma olur: Belinde ve karında ağrılar olur dedi. Evhamlanma güzelim. Hareketleniyor bağdaş kurup oturuyor orda sanırım minnoşlar:)
kokulu taş düşünüyorum cnmKizlar dagitmalik hediye olarak neler aldiniz ya da yaptiniz? Ben kokulu tas ile minik kolonya sisesi arasinda kaldim.
Bende orta boy almayı düşünüyorum nasip olursa.Kizlar depend alan var mi? Bedenini nasil alicaz hamilelikten önceki bedene göre mi yoksa bir fazlasini mi almak gerek? Ya da hamilelik bedenine gore mi olmali?
Çok güzelmiş. Fiyatı ne kadar güzelim?Kızlar günaydın herkese
Ben oğluş içn dağıtmalık çikolata sipariş vermiştim hacı şeriften. İki günde elime ulaştı. Ben çok beğendim.Sizden de yaptırmak isteyen varsa fikir olsun diye düşündüm.
Hiç çarşı pazar gezmeye değmez hem güzel hem çok uygunResimleri değişik seçebiliyorsunuz. Tavsiye ederim düşünenlere.
Başınız sağolsun. Allah şifalarda versin. Sende kendine dikkat et asıl.Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
Ayyy ben resimleri görürdüm deee hep aldatmaca sanırdım inşallah bende görürüm:):)Vee dün sahurda yavrum ayağını gösterdi bize kızlar. Aglayacaktim resmen o kadar garip oldum ki minicik topugunu parmaklarını hepsini gördüm gözlerim doldu gene. Bu haftalarda göbeğiniz açık oturun izleyin yazıyordu bir sitede gerçekten doğruymuş. Babası yetisemedi ama ona üzüldükbakalım akşam gene uğraşıcam göstersin bize gene ayaciklarini
normal yapabilirsin cnm aradaki zaman farkı yeterli ama her doktor yapmıyor genelde özel hastanelerde bazı doktorlar yapıyorlar facede ssvd gurubu var takipe almanı öneririmcanım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi
Canım öyle şeyleri hiç aklına getirme. Çok zor bitşey yaşadın. Allah çektiğin sıkıntıların mükafatını verdi sana bak bebişin sağlıklı çok şülür herşey güzel gidiyor. Bu sefer kucağına alacaksın allahın izniyle.Sagol canimm :) zaten en ufak bi tedirginlik yasadigimda artik esimde diyo yazdin mi grubunaa diyeÖyle garip bi his oluyor ki taniyorum sizi sanki cok merak ediyorum iyi misiniz diye.. Iste benim diger hamileligim 8. Ayda sonlandi ya onun gerginliği var canim surekli bebegi takip ediyorum. Dr takip etmemi istedi bir de çıkmıyorum disaridayken cok rahat hissedemem diye.. Allah buyuk insallah bu sefer kizima kavusucam inaniyorumm.. Dualarinizi eksik etmeyin.
Çınar zaten hepimizi korkuttu simdiden basladiii sıpaya bak yahastaneye gittin mi okumadim yazilari daha yaz mutlaka dr kontrolunden sonra..
Valla cok iyi yapmışsiniz kim ne derse desin biz hamileyiz bize serbest gerçekten insan rahatliyor hele ki mevzu kaynanaysaama ben anlatmayim sizin bile sinirleriniz bozulur
Teşekkürler tatlım:) 72 li kutuda 59.90 tl benim yaptırdığım. Ama farklı fiyatta ve miktarda olanları da var sitesinden bak istersenÇok güzelmiş. Fiyatı ne kadar güzelim?
Canım büyük tuvalet hissi de önemliymiş. Kasılmaların tüm göbek deliğinin çevresindeyse karın ağrısı bel ağrısı olmasa da doktoruna bilgi ver için rahat etsin. Bir de öncesinde takip et kaç dk da bir oluyor ilk onu soruyor çünkü. İnşallah önemsizdir. :)Teşe
teşekkür ederim canım bilemedm bu kadar cok sık olunca bi de acitinca canımı korktum baya. Belimde ağrı yok sadece aşağı doğru baskı yaptikça afedersn tuvaletim geliyo gibi oluyo sürekli :/ ay insan bilmediği şeyleri yaşayinca ne kadar tuhaf oluyor bilemiyor napcanı
Günaydın canım. Çok heyecanlıyım. Bu akşam oğlumu görme günüMerhaba , kızlar nasılsınız?
Oy maşallahhhh :) :)Günaydın canım. Çok heyecanlıyım. Bu akşam oğlumu görme günüçok özledim onu inşallah yüzünü gösterir bize.
Sen nasılsın ağrıların var mı hala?
Canım öyle şeyleri hiç aklına getirme. Çok zor bitşey yaşadın. Allah çektiğin sıkıntıların mükafatını verdi sana bak bebişin sağlıklı çok şülür herşey güzel gidiyor. Bu sefer kucağına alacaksın allahın izniyle.hem iki gün sonra hamilelik takviminde ne yazacak biliyor musun. Bak ekliyorum okursun. Ben okuyunca çok mutlu olmuştum. Bebeğiniz artık yaşam sınırını geçti :) yani doktorun riskli bir durum görürse bekletmez zaten alır.
Muayene akşam canım eşim işten çıkınca gidicez zaman geçmiyor resmen:) yazarım mutlaka çıkınca. Sen de stres yapıp üzme bebişini :) güzel enerjiler gönder ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?