temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar selam, sabahtan beri karnım sürekli kasılıyo düzeliyor,sadece sağ üst kısmında bi top gibi bişey var acitiyo ittiriyor sizce yalancı kasılmalar mı bu yoksa Allah korusun acele mi ediyor benim oğlum var mı böyle bişey yaşayanınız ?

Benimde şekerim 148 çıktı normal dedi dr. diyet falan birşey vermedi. Aramızda çok fazla yok. Abartmadan normal beslen bencede.

Bu hafta dr gittiğimde sordum bende benimde sağ üst köşede toplanıyor dedim bazen gün içinde sık sık olduğuda oluyor dedim. Yok öyle bir kasılma erken doğum belirtisi değil dedi. Tüm karında bir sertlik ve kasılma olur: Belinde ve karında ağrılar olur dedi. Evhamlanma güzelim. Hareketleniyor bağdaş kurup oturuyor orda sanırım minnoşlar:)

Teşe
teşekkür ederim canım bilemedm bu kadar cok sık olunca bi de acitinca canımı korktum baya. Belimde ağrı yok sadece aşağı doğru baskı yaptikça afedersn tuvaletim geliyo gibi oluyo sürekli :/ ay insan bilmediği şeyleri yaşayinca ne kadar tuhaf oluyor bilemiyor napcanı

Çok güzelmiş. Fiyatı ne kadar güzelim?

Başınız sağolsun. Allah şifalarda versin. Sende kendine dikkat et asıl.

Ayyy ben resimleri görürdüm deee hep aldatmaca sanırdım inşallah bende görürüm:):)

canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi
normal yapabilirsin cnm aradaki zaman farkı yeterli ama her doktor yapmıyor genelde özel hastanelerde bazı doktorlar yapıyorlar facede ssvd gurubu var takipe almanı öneririm

Canım öyle şeyleri hiç aklına getirme. Çok zor bitşey yaşadın. Allah çektiğin sıkıntıların mükafatını verdi sana bak bebişin sağlıklı çok şülür herşey güzel gidiyor. Bu sefer kucağına alacaksın allahın izniyle. hem iki gün sonra hamilelik takviminde ne yazacak biliyor musun. Bak ekliyorum okursun. Ben okuyunca çok mutlu olmuştum. Bebeğiniz artık yaşam sınırını geçti :) yani doktorun riskli bir durum görürse bekletmez zaten alır.
Muayene akşam canım eşim işten çıkınca gidicez zaman geçmiyor resmen:) yazarım mutlaka çıkınca. Sen de stres yapıp üzme bebişini :) güzel enerjiler gönder ona

Canım büyük tuvalet hissi de önemliymiş. Kasılmaların tüm göbek deliğinin çevresindeyse karın ağrısı bel ağrısı olmasa da doktoruna bilgi ver için rahat etsin. Bir de öncesinde takip et kaç dk da bir oluyor ilk onu soruyor çünkü. İnşallah önemsizdir. :)

Sagolasin canimmm.. Insallah dualarla guzel sonuclar alicazzz.. Yaa kuzum büyümüş tabi teyzesi cuma günü 44 cm dedi dr kilosuda 1750 grmis:) sagolsun dr da cok ilgileniyo kontrolleri haftada 1e düşürdü bakalim neler bekliyor bizi.

Oyy geçmez vakit vallahi :) hayirlisi ile gitte bak bakalim ne kadar olmus neler yapıyo keyfi nasil minnosun:) hayirli haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…