temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi

yok canım sordum ben ama olmaz dedi. zaten aradan doğum yapalı 7yılı geçti. yine sezaryen benim de. biraz bünyeyle alakalı sanırım..

Ya kızlar bu arada karin sekliniz nasıl? Bebek genelde nerede duruyo. Benim bebeğim dönüp duruyo yeri daha geniş olduğu için ama. Genelde karnim sivri göbek deligimin orada yogunlasiyo orasi sert oluyo genelde sizde de boyle birsey yasiyan var mi

Ben 13 ay olmadim. 3. Reglimi olmayi beklerkende hamile oldugumu ogrenip sok yasadim :)

o da iyiymiş canım :)) ama süt korumuyor yani.. eltim olmadı süt korur dedi 6. ayında doğumun hamile kaldı .. :) şimdi ikiz gibi büyüdüler biri 5 diğeri 4 yaşında

İnşallah canım :)
Maşallah kuzuna kocaman olmuş. Uzun güzel bir kız olacak gibi maşallah
Günlüğü eklemeyi unutmuşum öbür mesaja buna rkliyorum

Eklentiler

• IMG_1152.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 50
selam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işte ekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..

İnşallah canım :)
Maşallah kuzuna kocaman olmuş. Uzun güzel bir kız olacak gibi maşallah
Günlüğü eklemeyi unutmuşum öbür mesaja buna rkliyorum

Sagol canim. Annesinden minyonlugunu babasından uzunluğunu aldi bu kiz galibaaa :) yerim onu cok fena koklayasin böyle koynumda yatirasim var yaaa. Hayirlisi ile gorelim o günleri ins. Sonra belki birgün bebislerimizle beraber bir araya geliriz :)

Yaa masallah demek 2 kiloyu aştıktan sonra hayata tutulmaları daha kolay oluyor. Allah esirgesin insallah senin minnos en son kac kiloydu 2 kilo barajını gectiniz siz sanki di mi

Çokgecmiş olsun canım.İnaşşalh bir şey cıkmaz

Endişelenme benim dr en başından dedi baştan giden ölçüler son haftada normal altı normal üstü olabilir. Bu seni yanıltmasın. Yaklaşık değerler onlar dedi. Önemli olan sağlıklı olması dedi. Olağan şeylermiş bunlar.

Ayy keşke canım ne kadar güzel olurdu :)
En son 10 gün önce gittik 1982 gr demişti. Bakalım bugün kaç çıkacak :) besiye almıştım ben onu ikiyi yakalasın diye işe yaradı o hafta. :) ama ikiyi bulunca bu hafta normal düzene döndüm bakalım ne kadar aldı sıpacık :)

Iki bucuga yaklaşmıştır insallah canim. Masallah buyuyorlar dr guzel seyler soyler hayirli haberler verirsin ins canimm

Merhabalar canım, maşallah bebişine :) tahlil sonuçların da iyi çıkar inşallah. Anlaşılan bizim bu grupta bütün bebişler aceleci :) sancının çıkması normalmiş ama, doktorumuz bize bu haftalarda normal dedi. Canını sıkıp stres yapma, hayırlısı olsun en başta. Bana da ara ara ağrı giriyo, hatta dün gece belime de ağrı girdi zaten doktorumuz 1-2 haftaya doğabilir dedi. Hiç oralı olmadım eşime bile söylemedim sancı girdi diye. Kendim sessizden takip yapıyorum :)))

İnşallah canım:) ilkinde yaşamadım garip geliyor sancı yaşamak. Sezaryen de olacağım için sancı olması pek hoş olmuyor yalan yok. Valla cadının acelesi neyse :) gün içinde 3 kere falan normal dedi zaten ama dikkat et dinlen dedi. Daha ne kadar yatacaksam artık:)

Icine sindiyse gerisini bosver. Kimin icin calisiyoruz :) doktor normal icin sorun gormediyse kizin gelmek isteyene kadar bekler. Hazirlik sancilarinda baslamis. Cokta bekletmez bence seni :)
Bayrama kalmadan doğmasını isterdim askında tabi kısmet. Sağlıklı doğsun da tarihi saati önemli değil. Erkenden gelebilir diye düşünüyorum ben de

Bayrama kalmadan doğmasını isterdim askında tabi kısmet. Sağlıklı doğsun da tarihi saati önemli değil. Erkenden gelebilir diye düşünüyorum ben de

Ay canim senin bitmiş sayılır:) bu kadar zaman gecti mi yaaaa inanilir gibi degil. Sezaryen olacağın belli olsaydi haftaya kucagindaydi. Ben sezaryen olacagim icin direkt 38. Haftaya kadar hesap yapıyorum :)
Sağlıkla hayirla zamaninda kavus yavrucuguna insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…