- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.401
canım doktorun sezeryan sonrası normal dogum yaptırıyor mu ? 3.5 sene oolucak ilk dogumumla arasındaki zaman farkı doktor yine sezeryan dedi normal dogum risk olur dedi
Ben 13 ay olmadim. 3. Reglimi olmayi beklerkende hamile oldugumu ogrenip sok yasadim :)
İnşallah canım :)Sagolasin canimmm.. Insallah dualarla guzel sonuclar alicazzz.. Yaa kuzum büyümüş tabi teyzesi cuma günü 44 cm dedi dr kilosuda 1750 grmis:) sagolsun dr da cok ilgileniyo kontrolleri haftada 1e düşürdü bakalim neler bekliyor bizi.
Oyy geçmez vakit vallahi :) hayirlisi ile gitte bak bakalim ne kadar olmus neler yapıyo keyfi nasil minnosun:) hayirli haberler ver bize
İnşallah canım :)
Maşallah kuzuna kocaman olmuş. Uzun güzel bir kız olacak gibi maşallah
Günlüğü eklemeyi unutmuşum öbür mesaja buna rkliyorum
Çokgecmiş olsun canım.İnaşşalh bir şey cıkmazselam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işteekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..
Endişelenme benim dr en başından dedi baştan giden ölçüler son haftada normal altı normal üstü olabilir. Bu seni yanıltmasın. Yaklaşık değerler onlar dedi. Önemli olan sağlıklı olması dedi. Olağan şeylermiş bunlar.Kızlar merhaba size bişey sorcam. Benim bebiş hep 3 hafta önde gidiyordu.bugünkü kontrolümde haftası ile uyumlu çıktı. 2 hafta önce 2.200 gr dı bugün 2.400 geldi bi sorun yoktur değil mii kafam çok karıştı Dr a da hiçbirşey sormadım deli gibi sizce neden böyle olmuştur
Ayy keşke canım ne kadar güzel olurdu :)Sagol canim. Annesinden minyonlugunu babasından uzunluğunu aldi bu kiz galibaaa :) yerim onu cok fena koklayasin böyle koynumda yatirasim var yaaa. Hayirlisi ile gorelim o günleri ins. Sonra belki birgün bebislerimizle beraber bir araya geliriz :)
Yaa masallah demek 2 kiloyu aştıktan sonra hayata tutulmaları daha kolay oluyor. Allah esirgesin insallah senin minnos en son kac kiloydu 2 kilo barajını gectiniz siz sanki di mi
Hic sute guvenmemistim. Tamamen supriz oldu benimki :)o da iyiymiş canım :)) ama süt korumuyor yani.. eltim olmadı süt korur dedi 6. ayında doğumun hamile kaldı .. :) şimdi ikiz gibi büyüdüler biri 5 diğeri 4 yaşında
Ayy keşke canım ne kadar güzel olurdu :)
En son 10 gün önce gittik 1982 gr demişti. Bakalım bugün kaç çıkacak :) besiye almıştım ben onu ikiyi yakalasın diye işe yaradı o hafta. :) ama ikiyi bulunca bu hafta normal düzene döndüm bakalım ne kadar aldı sıpacık :)
İnşallah canım:) haber veririm gelinceIki bucuga yaklaşmıştır insallah canim. Masallah buyuyorlar dr guzel seyler soyler hayirli haberler verirsin ins canimm
Güzel haberlerini bekliyoruz gricim :)Günaydın canım. Çok heyecanlıyım. Bu akşam oğlumu görme günüçok özledim onu inşallah yüzünü gösterir bize.
Sen nasılsın ağrıların var mı hala?
Aman boşver arkadaşım kimseye muhtaç değiliz Allahın izniyle.Yok canım dediğin şekilde olanlar kalmış görümcem kendi dedi asıl yepyeni takım halde giyilmemis gibi olanlar vardı diye ben aldım herşeyi o ayrı yeni kızımın o ayrı tabi
Merhabalar canım, maşallah bebişine :) tahlil sonuçların da iyi çıkar inşallah. Anlaşılan bizim bu grupta bütün bebişler aceleci :) sancının çıkması normalmiş ama, doktorumuz bize bu haftalarda normal dedi. Canını sıkıp stres yapma, hayırlısı olsun en başta. Bana da ara ara ağrı giriyo, hatta dün gece belime de ağrı girdi zaten doktorumuz 1-2 haftaya doğabilir dedi. Hiç oralı olmadım eşime bile söylemedim sancı girdi diye. Kendim sessizden takip yapıyorum :)))selam kızlar çok sayfa birikmiş.. okuyamadım hepsini. sadece alıntıları cevaplayabildim. :) doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işteekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..
Çokgecmiş olsun canım.İnaşşalh bir şey cıkmaz
Merhabalar canım, maşallah bebişine :) tahlil sonuçların da iyi çıkar inşallah. Anlaşılan bizim bu grupta bütün bebişler aceleci :) sancının çıkması normalmiş ama, doktorumuz bize bu haftalarda normal dedi. Canını sıkıp stres yapma, hayırlısı olsun en başta. Bana da ara ara ağrı giriyo, hatta dün gece belime de ağrı girdi zaten doktorumuz 1-2 haftaya doğabilir dedi. Hiç oralı olmadım eşime bile söylemedim sancı girdi diye. Kendim sessizden takip yapıyorum :)))
Teşekkür ederim tatlım:) çayy diğer mesajında okudum da kalbim küt küt oldu 1-2 haftaya gelebilir demiş çok tatlı yaaGüzel haberlerini bekliyoruz gricim :)
Bayrama kalmadan doğmasını isterdim askında tabi kısmet. Sağlıklı doğsun da tarihi saati önemli değil. Erkenden gelebilir diye düşünüyorum ben deIcine sindiyse gerisini bosver. Kimin icin calisiyoruz :) doktor normal icin sorun gormediyse kizin gelmek isteyene kadar bekler. Hazirlik sancilarinda baslamis. Cokta bekletmez bence seni :)
Bayrama kalmadan doğmasını isterdim askında tabi kısmet. Sağlıklı doğsun da tarihi saati önemli değil. Erkenden gelebilir diye düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?