- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.861
Benim de kasilmalarda nefesim kesiliyor, ara ara da kasiklarim sanki iki taraftan iple cekiliyormus gibi gerilip agriyor. Az once yine oldu baya acidi yine dogum basladi sanıp korktum 5 dk falan sürdü ama gecti sonra. Ay insallah anlariz ya evde doğurmak istemiyorum
Canım valla sigorta karşılayacak artık o kadar yaptırdım.Benimki baya ucuzmus o zaman ya.. Oh yeah.. 7 küsür......aman iyi olsunlar da para köpeği olsun bebislerimizin ya...
Belden uyuşturmada bi uyku geliyor. Bana da oldu ama direndim uyumadım :) benden sonraki eltim görümcem falan uyumuşçok gülmüştüm... bi direnen ben çıktım dedim hatta. İnşallah rahat oluruz zamanında gelirler aceleci bıdıklar..
Yani yapmak mı lazım şimd artık bunu:)) bende hiç belirti yok arada yalancı sancı oluyor üç gündür o kadar.
Maşallah sanaBenim ki korkudan bayılırım ağrı eşiğim çok düşük. Amiiiiiin inşallah canımm
Sezaryen benim için basitti canım. Daha önceki girdiğim ameliyatlardan sonraben hatta tavandaki lambalardan görürmüyüm diye çok baktım ama göremedim korku falan yok o yüzden:) tam narkozu sevmiyorum sadece o kadar :) inşallah kolay atlatırsın canım korkma :)
canım bazı doktorlar bu tahlılleri rutin alır ama onemli olan dogum yapacagın zamanki degerlerin . mesela benim ilk dogumumdaki doktorum aptt ve diger tum tahlilleri her ay yapardı bu sefer ki doktorum istemedi demir tsh falan baktırıo ama sezeryana alacagı zman pıhtılaşma testlerim mutlaka yapılacak.senkan sulandırıcı ilaçta kullanmıyormussun doktoruna sorarsın birdahaki giittiginde ben yanlıs yorum yapmayayım yanlıs yönlendirmiş olurum bu sefer seni.Yok canim hic kullanmadım bilgim bile yoktu bu konuda. Erken dogum riski var diye mi yaptı doktor acaba? Su an riskli bi durum mu peki sence degerimin dusuk cikmasi?
Canim agrilar farkli. Dogum sancin olursa cok rahat ayirt edersin korkma.Kizlar bisey sorucam. Simdi benim nst de sancilarim cikiyo hep kasilmalarim oluyo ya peki dogum başlayınca da oyle mi devam ediyor? Yani kasilma mi sadece belirti? Belden agri vuruyo diyorlar ama benim fitiktan dolayi belim hep agriyo zaten bi de surekli yattigim için ağrılar iyice artti. Dogum baslarsa ve ben anlayamazsam diye korkuyorum kasilmalari anlayamayip erken doğumu farkedemedigim gibi.
Bende izmirde özel tinaztepe hastanesin dogum yapicam,epidural normal dogum,paket halinde fotograf cekimi oda suslemesi falan lohusa serbeti bebege hastane cikisi takimi epiduralde icinde 3000 lira canimBen bunu sordum dun doktoruma iki turlu olursa hemen geliyosun bebek geliyor demektir o zaman ya suyun gelir bole az bisi degil baya baya suyun gelir anlamaman imkansiz dedi yada sancin olur duzenli bole 5 dakkada bi filan gibi zaten o sanciyi anlamaman da mümkün değil koltuklari duvarları filan cirimlarsin o şekilde olursan hemen beni arayıp geliyorsun dedi.. Duvar cirimlayinca gitcez demek ki olay bu
Kızlar bu arada doğum ücretlerini kimler konuştu kim nerde ne kadara doğum yapıyor.. Bizimki baya tuzluymus ya 2600 dedi normale sezeryan 2500.. Hakliymis bibi valla sezeryan daha ucuz burada.. Açıklama olarak devlet boyle istiyormuş öyle dedi normal doğumu teşvik için doktorlar herkesi kesip biçmesin diye artık sezeryan daha ucuzmus..
Canim hazirlik sancilari adet sancisi gibi ama diger sanci belden kasikta cok siddetli giriyor. Butun karin tas gibi oluyor. Sanki birsey saplaniyor gibibenim şuan ki sancılarım adet sancısı gibi. hatta sancım olduğu zaman nefesim kesiliyor göğsüme biri oturmuş gibi baskı yapıyor.. belime henüz vurmadı ama bel ağırısı da yapıyor.. ikisi bir arada yaşamadım..
Anladim canim tamam cok tesekkur ederim sorayim bakalim.canım bazı doktorlar bu tahlılleri rutin alır ama onemli olan dogum yapacagın zamanki degerlerin . mesela benim ilk dogumumdaki doktorum aptt ve diger tum tahlilleri her ay yapardı bu sefer ki doktorum istemedi demir tsh falan baktırıo ama sezeryana alacagı zman pıhtılaşma testlerim mutlaka yapılacak.senkan sulandırıcı ilaçta kullanmıyormussun doktoruna sorarsın birdahaki giittiginde ben yanlıs yorum yapmayayım yanlıs yönlendirmiş olurum bu sefer seni.
Bende izmirde özel tinaztepe hastanesin dogum yapicam,epidural normal dogum,paket halinde fotograf cekimi oda suslemesi falan lohusa serbeti bebege hastane cikisi takimi epiduralde icinde 3000 lira canim
Rabbim bir daha öyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah.
Bana da öyle gelmişti.Çikolata kisti ameliyattan sonra çünkü 1 ay dik yürüyemedim.Açık ameliyat oldum.
Sezaryanın 2 katı kesik. ama şimdi aradan geçti 7 sene yaşlandım tırsıyorumbir de oğlumda kalacak aklım.Rahim filmi çekilir iken bile onu sayıklamışım.Ne bileyim hem heyecan hem korku karmakarışık. Bayılmayacağımı bilsem lokal yapsınlar diyeceğim aklım yerimde olsun hiç değilse ama kesin bayılırım
Canim hazirlik sancilari adet sancisi gibi ama diger sanci belden kasikta cok siddetli giriyor. Butun karin tas gibi oluyor. Sanki birsey saplaniyor gibi
Her saat bebeğin hareketlerini dinle. Bebek hareketi olduğu sürece sorun yok dedi bnm dr. Beni de hemen bayram ertesi çrş çağırdı. Ben de dinliyorum bebeğimi.Kızlar bende sizin gbi doğum sancılarını merak ediyorum.Nasıl anlayacağız doğum sancılarını?Annem diyor ki belin ağrır sonra şiddetlenir kasıklarına iner.Bide benim bebeğimin suyu azalmış bayram süresince daha da azalırsa diye korkuyorum.Hemen bayram sonrasına kontrole çağırdı doktor.Nasıl anlayacağım acaba hareketleri mi azalır?
Tabii aklım onda kalacak o ayrı mevzu.. benim ameliyatın üzerinden 10 yıl geçti ama ne bilim işte dün gibi aklımda:) zorlanacaksan zaten lokal olmasın canım :)
Benimde aklımda ondan bu korkularYok yok uyu uyan kuzum yanımda inşallah temiz iş Rabbim nasip eder ise inşallah tabi =)
Saatte kaç kez hareket etmeliymişHer saat bebeğin hareketlerini dinle. Bebek hareketi olduğu sürece sorun yok dedi bnm dr. Beni de hemen bayram ertesi çrş çağırdı. Ben de dinliyorum bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?