temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok yok doğurmazsın evde canım:) ama bu korkuları yaşatacaklar o kesiin

Maşallah sana Benim ki korkudan bayılırım ağrı eşiğim çok düşük. Amiiiiiin inşallah canımm

Maşallah sana Benim ki korkudan bayılırım ağrı eşiğim çok düşük. Amiiiiiin inşallah canımm

Sezaryen benim için basitti canım. Daha önceki girdiğim ameliyatlardan sonra ben hatta tavandaki lambalardan görürmüyüm diye çok baktım ama göremedim korku falan yok o yüzden:) tam narkozu sevmiyorum sadece o kadar :) inşallah kolay atlatırsın canım korkma :)

Rabbim bir daha öyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah.

Bana da öyle gelmişti.Çikolata kisti ameliyattan sonra çünkü 1 ay dik yürüyemedim.Açık ameliyat oldum.
Sezaryanın 2 katı kesik. ama şimdi aradan geçti 7 sene yaşlandım tırsıyorum bir de oğlumda kalacak aklım.Rahim filmi çekilir iken bile onu sayıklamışım.Ne bileyim hem heyecan hem korku karmakarışık. Bayılmayacağımı bilsem lokal yapsınlar diyeceğim aklım yerimde olsun hiç değilse ama kesin bayılırım

Yok canim hic kullanmadım bilgim bile yoktu bu konuda. Erken dogum riski var diye mi yaptı doktor acaba? Su an riskli bi durum mu peki sence degerimin dusuk cikmasi?
canım bazı doktorlar bu tahlılleri rutin alır ama onemli olan dogum yapacagın zamanki degerlerin . mesela benim ilk dogumumdaki doktorum aptt ve diger tum tahlilleri her ay yapardı bu sefer ki doktorum istemedi demir tsh falan baktırıo ama sezeryana alacagı zman pıhtılaşma testlerim mutlaka yapılacak.senkan sulandırıcı ilaçta kullanmıyormussun doktoruna sorarsın birdahaki giittiginde ben yanlıs yorum yapmayayım yanlıs yönlendirmiş olurum bu sefer seni.

Canim agrilar farkli. Dogum sancin olursa cok rahat ayirt edersin korkma.

Bende izmirde özel tinaztepe hastanesin dogum yapicam,epidural normal dogum,paket halinde fotograf cekimi oda suslemesi falan lohusa serbeti bebege hastane cikisi takimi epiduralde icinde 3000 lira canim

Canim hazirlik sancilari adet sancisi gibi ama diger sanci belden kasikta cok siddetli giriyor. Butun karin tas gibi oluyor. Sanki birsey saplaniyor gibi

Anladim canim tamam cok tesekkur ederim sorayim bakalim.

Bende izmirde özel tinaztepe hastanesin dogum yapicam,epidural normal dogum,paket halinde fotograf cekimi oda suslemesi falan lohusa serbeti bebege hastane cikisi takimi epiduralde icinde 3000 lira canim

Ben epidurali sormayı unuttum bak he.. Eskiden albüm yapıyorlarmis artik sadece çekim yapıp DVD veriyolar heralde hastanelerde.. 25 fotoğraf 6 tane balon kapi süsü dedi bizede hediye olarak.. Bide fiyat peşin olduğunda bu fiyat karttan çekimle banada 3000 dedi..

Tabii aklım onda kalacak o ayrı mevzu.. benim ameliyatın üzerinden 10 yıl geçti ama ne bilim işte dün gibi aklımda:) zorlanacaksan zaten lokal olmasın canım :)

Canim hazirlik sancilari adet sancisi gibi ama diger sanci belden kasikta cok siddetli giriyor. Butun karin tas gibi oluyor. Sanki birsey saplaniyor gibi

Anladım canım sağol :) ilkte sancı yaşamayınca ikincide tecrübeli de olsam bilmiyorum sancı meselesini :)

Kızlar bende sizin gbi doğum sancılarını merak ediyorum.Nasıl anlayacağız doğum sancılarını?Annem diyor ki belin ağrır sonra şiddetlenir kasıklarına iner.Bide benim bebeğimin suyu azalmış bayram süresince daha da azalırsa diye korkuyorum.Hemen bayram sonrasına kontrole çağırdı doktor.Nasıl anlayacağım acaba hareketleri mi azalır?

Her saat bebeğin hareketlerini dinle. Bebek hareketi olduğu sürece sorun yok dedi bnm dr. Beni de hemen bayram ertesi çrş çağırdı. Ben de dinliyorum bebeğimi.

Tabii aklım onda kalacak o ayrı mevzu.. benim ameliyatın üzerinden 10 yıl geçti ama ne bilim işte dün gibi aklımda:) zorlanacaksan zaten lokal olmasın canım :)

Benimde aklımda ondan bu korkular Yok yok uyu uyan kuzum yanımda inşallah temiz iş Rabbim nasip eder ise inşallah tabi =)

kızlar göbeğimde boylu boyuna çizgi cikmisti her neyse de bugün de tam alt kısmı morarmis bu normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…