- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.881
Eskişehir tsg anadolu hastanesinde yapıcam inşallah doğumu canım ben. Normal 2500. Sezeryan 2750Ben bunu sordum dun doktoruma iki turlu olursa hemen geliyosun bebek geliyor demektir o zaman ya suyun gelir bole az bisi degil baya baya suyun gelir anlamaman imkansiz dedi yada sancin olur duzenli bole 5 dakkada bi filan gibi zaten o sanciyi anlamaman da mümkün değil koltuklari duvarları filan cirimlarsin o şekilde olursan hemen beni arayıp geliyorsun dedi.. Duvar cirimlayinca gitcez demek ki olay bu
Kızlar bu arada doğum ücretlerini kimler konuştu kim nerde ne kadara doğum yapıyor.. Bizimki baya tuzluymus ya 2600 dedi normale sezeryan 2500.. Hakliymis bibi valla sezeryan daha ucuz burada.. Açıklama olarak devlet boyle istiyormuş öyle dedi normal doğumu teşvik için doktorlar herkesi kesip biçmesin diye artık sezeryan daha ucuzmus..
Ay az önce bende kasılma yaşadım gene. Hep de kv evinde geliyor anlamadım gitti ya. Sanki bilerek orada oluyor gibiBenim de kasilmalarda nefesim kesiliyor, ara ara da kasiklarim sanki iki taraftan iple cekiliyormus gibi gerilip agriyor. Az once yine oldu baya acidi yine dogum basladi sanıp korktum 5 dk falan sürdü ama gecti sonra. Ay insallah anlariz ya evde doğurmak istemiyorum
Bence oda sanci yaa yalanci sancilar basladiya bende de 2 gune bir oluyor yururkende vajina cevresi kemiklerim agriyor artık bildiğin ama korkma yalanci sancilardan ben 2 dk ya dusene kadar evde bekleyecem ins kararliyim :) ilik dus alacam yeterki gelsin sanci hemen hastaneye gitmeyecem o yuzden son seviyeye kadar sabir diyorum kendimeMadam cococum ya senle Doğum günlerimiz bile aynıymış. Durumların nasıllar vr mı bi gelişme. Benim bu gece belki 5-6 kere ancım oldu adet sancısı gibi bir de kasıklarım böyle taş gibi oluyor ara ara sende de oluyor mu. O da mı sancı oluyo acaba öyle durumlarda me yapmalıyız
Yaa bende kendimi ona hazırlamaya calisiyorum ama ameliyathane korkumu yenebilirmiyim bilmiyorum peki makina sesleri los isik bunlar varmiydi korkutucu oluyormu esinde yanindamiydi ozel hastanede mi yaptın dogumu canim epey soru sordum sanki bebisten firsat buldukca yaz canim benimkinin zaten gelecegi yok bu gidisle :)Günaydın canım. Ben dediğin gibi oldum. İğne gerçekten damar yolundan kolay. Tek yapman gereken söyledikleri şekilde oturman. Uyuşukluk rahatsız edici değil dişteki gibi. Geçerken öyle oluyor. Baskıyı falan hissediyorsun ama acı yok. :) baş ağrım da hiçç olöadı. Hatta doktorum ertesi gün bol bol nescafe iç dondurma ye başın ağrımasın dedi. Çok az içebildim ama hiç olmadı baş ağrısı. Diğer ağrı illaki olacak onda da sınırsız ağrı kesici hakkın var. Gık desen yapabiliyorlar geçiyor hemen. Hiç korkma. Genelden güzel bence. Hemen bebeğini görüyorsun. Eşini görüyorsun. Çok iyi.
Yapabilirsem bende öyle yapmak istiyorum canım. Hatta nişanimi görebilsem keşke diyorum. Araştırdım nişan geldikten 10 saat sonra falan geliyormuş çocuk. Ben o 10 saatte ooo dusumu alırım hazirlanirim her şey yerli yerinde giderim istiyorum. Inşallah evdeki hesabımız çarşıya uyarBence oda sanci yaa yalanci sancilar basladiya bende de 2 gune bir oluyor yururkende vajina cevresi kemiklerim agriyor artık bildiğin ama korkma yalanci sancilardan ben 2 dk ya dusene kadar evde bekleyecem ins kararliyim :) ilik dus alacam yeterki gelsin sanci hemen hastaneye gitmeyecem o yuzden son seviyeye kadar sabir diyorum kendime
Canım çok sevindim güzel haberlerine :) dimi ya gelmesin hazır değiliz derken şimdi de ağrılar stres arttıkça gelse mi ki demeye başladıkKızlar herkese selam, şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bakalım bayramda napacak bizim minikler :)) benim de bugün kontrölüm vardı. 38 haftalık olduk bugün, nst de doğumun yaklaştığını belirten bir sancı çıkmadı. Erken gelecek derken şimdi de gününü tamamlayabilir dedi doktorumuz. Şimdilik doğmaya niyeti yok sanırım benim prensesinçatı muayenesi yaptı çatın güzel normal doğuma müsait dedi. Açılma yokmuş, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama suyu, sağlık durumu falan olması gerektiği gibi dedi. Acele etmesin, gelmesin derken şimdi de gel artık kızım diyorum açılma denilen şey bi anda da olabilir mi? Yoksa bu haftalarda olması mı gerekiyor. Fikriniz var mı?
Canım bir de kilosu falan nasıl prensesin?Kızlar herkese selam, şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bakalım bayramda napacak bizim minikler :)) benim de bugün kontrölüm vardı. 38 haftalık olduk bugün, nst de doğumun yaklaştığını belirten bir sancı çıkmadı. Erken gelecek derken şimdi de gününü tamamlayabilir dedi doktorumuz. Şimdilik doğmaya niyeti yok sanırım benim prensesinçatı muayenesi yaptı çatın güzel normal doğuma müsait dedi. Açılma yokmuş, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama suyu, sağlık durumu falan olması gerektiği gibi dedi. Acele etmesin, gelmesin derken şimdi de gel artık kızım diyorum açılma denilen şey bi anda da olabilir mi? Yoksa bu haftalarda olması mı gerekiyor. Fikriniz var mı?
Bende nisan geldi ama cocuk gelmedi :)Yapabilirsem bende öyle yapmak istiyorum canım. Hatta nişanimi görebilsem keşke diyorum. Araştırdım nişan geldikten 10 saat sonra falan geliyormuş çocuk. Ben o 10 saatte ooo dusumu alırım hazirlanirim her şey yerli yerinde giderim istiyorum. Inşallah evdeki hesabımız çarşıya uyar
Bence oda sanci yaa yalanci sancilar basladiya bende de 2 gune bir oluyor yururkende vajina cevresi kemiklerim agriyor artık bildiğin ama korkma yalanci sancilardan ben 2 dk ya dusene kadar evde bekleyecem ins kararliyim :) ilik dus alacam yeterki gelsin sanci hemen hastaneye gitmeyecem o yuzden son seviyeye kadar sabir diyorum kendime
ay o ne güzel hastaneymiş öyle hepsi içinde :)Bende izmirde özel tinaztepe hastanesin dogum yapicam,epidural normal dogum,paket halinde fotograf cekimi oda suslemesi falan lohusa serbeti bebege hastane cikisi takimi epiduralde icinde 3000 lira canim
ya canım nişan tam olarak nee bende hala lavaboya gidince kanama var mı korkusu var oysaki doğum yaklaştı..Kızlar siz de benim gibi sürekli lavaboya gidince çamaşırınıza bir umut bakıyor musunuz nişanınız gelmiş mi diye
Valla ben korkarak bakıyorum canim henuzKızlar siz de benim gibi sürekli lavaboya gidince çamaşırınıza bir umut bakıyor musunuz nişanınız gelmiş mi diye
ya canım nişan tam olarak nee bende hala lavaboya gidince kanama var mı korkusu var oysaki doğum yaklaştı..
Ay az önce bende kasılma yaşadım gene. Hep de kv evinde geliyor anlamadım gitti ya. Sanki bilerek orada oluyor gibibu sefer gene adet sancısı gibi belden geldi oturayim hemen dedim tam oturacakken bacak aralarıma garip bi sancı geldi aha dedim geliyor bayram şekeri yüreğim agzimda geziyirum
Kızlar siz de benim gibi sürekli lavaboya gidince çamaşırınıza bir umut bakıyor musunuz nişanınız gelmiş mi diye
Kızlar herkese selam, şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bakalım bayramda napacak bizim minikler :)) benim de bugün kontrölüm vardı. 38 haftalık olduk bugün, nst de doğumun yaklaştığını belirten bir sancı çıkmadı. Erken gelecek derken şimdi de gününü tamamlayabilir dedi doktorumuz. Şimdilik doğmaya niyeti yok sanırım benim prensesinçatı muayenesi yaptı çatın güzel normal doğuma müsait dedi. Açılma yokmuş, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama suyu, sağlık durumu falan olması gerektiği gibi dedi. Acele etmesin, gelmesin derken şimdi de gel artık kızım diyorum açılma denilen şey bi anda da olabilir mi? Yoksa bu haftalarda olması mı gerekiyor. Fikriniz var mı?
yok öyle şeyler canım gayet aydınlıktı. Hatta ben de tepedeki ışıklardan içimi görmeye çalıştımYaa bende kendimi ona hazırlamaya calisiyorum ama ameliyathane korkumu yenebilirmiyim bilmiyorum peki makina sesleri los isik bunlar varmiydi korkutucu oluyormu esinde yanindamiydi ozel hastanede mi yaptın dogumu canim epey soru sordum sanki bebisten firsat buldukca yaz canim benimkinin zaten gelecegi yok bu gidisle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?