- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.901
Kızlar oğluşum kilo almış çok şükür. Dünki kontrol iyi geçti. Sarılığımız düşmeye başladı artık düşer dedi doktor :) çok şükür herşey yoluna giriyor :)
Bu arada bugün oğlumun göbeği düştü
Altını değiştirmek için açtım bir baktım ki göbek falan yokiki gün sonra banyo keyfimiz var çok heyecanlıyım. Babasıyla ikimiz yıkıycaz inşallah kolu bacağı elimizde kalmaz
sweetwitch01
Canım kilosuna 2870 dedi ben 3000 i bulmuştur diye düşünürken şaşırdım. Niye az kilosu dedim, az değil normal dedi. Herhangi bir problem yok dedi içim rahatladı. Belli de olmaz fazla da çıkabilir dedi. Hayırlısı olsun artık, gerçekten yoruldum bedensel olarak. Bir de merak da gittikçe arttığından bir an önce doğsun istiyorum. :))Canım bir de kilosu falan nasıl prensesin?
Evet, ben bakıyorumKızlar siz de benim gibi sürekli lavaboya gidince çamaşırınıza bir umut bakıyor musunuz nişanınız gelmiş mi diye
Canım akademi hastanesi mi 3000 tl dedi doğuma anlamadimBen epidurali sormayı unuttum bak he.. Eskiden albüm yapıyorlarmis artik sadece çekim yapıp DVD veriyolar heralde hastanelerde.. 25 fotoğraf 6 tane balon kapi süsü dedi bizede hediye olarak.. Bide fiyat peşin olduğunda bu fiyat karttan çekimle banada 3000 dedi..
Cok sevindim canim masallah banyo yapa yapa buyur o minnakKızlar oğluşum kilo almış çok şükür. Dünki kontrol iyi geçti. Sarılığımız düşmeye başladı artık düşer dedi doktor :) çok şükür herşey yoluna giriyor :)
Bu arada bugün oğlumun göbeği düştü
Altını değiştirmek için açtım bir baktım ki göbek falan yokiki gün sonra banyo keyfimiz var çok heyecanlıyım. Babasıyla ikimiz yıkıycaz inşallah kolu bacağı elimizde kalmaz
sweetwitch01
Canım benimm, teşekkür ederim. Bu hafta artık beklemedeyim ben de ne zaman dersen gel kızım diyorum :)) ama umarım fazla bekletmez. Soran sorana doğdu mu diye, millet benden daha heyecanlıOhh maaşallah subhanallah çok sevindim valla. 38 den sonra istediği zamanda gelsin annesi sağlıkla inşallah. İnşallah 38 de bende yazarım bu kızım korkuttu ama bizi üzmedi zamanını doldurdu diye =)
Normal doğum olması da çok güzel. Açılma da bildiğim kadarıyla sancılar başlayınca oluyor.Sancılar sıklaştıkça açılmada oluyor.
Mutlu bayramlar herkese simdidenKızlar bayramda evdeyim tabi ki ama şimdiden Bayramımız Mübarek olsun..SAĞLIKLI HUZURLU MUSMUTLU bir bayram geçirelim inşallah.Kuzularımız erken gelmesin inşallah.En azından bayramda =) Doktorumuza denk geliriz inşallah..
Evet canım söylemiştim sezeryan sorduğum hastanelerde normal doğumdan pahalı diye.3 hastaneye sordum 3ude sezeryan fiyatını pahalı söyledi bana . Sen inşallah dilediğin gibi doğum yaparsın bacım benim sezeryandan başka çarem yok risk alamam ilki sezeryandiBen bunu sordum dun doktoruma iki turlu olursa hemen geliyosun bebek geliyor demektir o zaman ya suyun gelir bole az bisi degil baya baya suyun gelir anlamaman imkansiz dedi yada sancin olur duzenli bole 5 dakkada bi filan gibi zaten o sanciyi anlamaman da mümkün değil koltuklari duvarları filan cirimlarsin o şekilde olursan hemen beni arayıp geliyorsun dedi.. Duvar cirimlayinca gitcez demek ki olay bu
Kızlar bu arada doğum ücretlerini kimler konuştu kim nerde ne kadara doğum yapıyor.. Bizimki baya tuzluymus ya 2600 dedi normale sezeryan 2500.. Hakliymis bibi valla sezeryan daha ucuz burada.. Açıklama olarak devlet boyle istiyormuş öyle dedi normal doğumu teşvik için doktorlar herkesi kesip biçmesin diye artık sezeryan daha ucuzmus..
Hadi ya :/ bu da yalan oldu deseneBende nisan geldi ama cocuk gelmedi :)
O degisiyor canim.
Aminn canım inşallah yaYa bana da son 1 haftadır oluyor sık belimde çok ağrıyor sanki rengli dönemi gibi.Bu bızdıklar heyecan yaşatmayı seviyorBayramı atlatalım öyle gelsinler ki bizde gerçek bayramı kucağımıza aldığımızda yaşayalım inşallah..
Evet canım ya katılıyorum. Maşallah prensesine :)Canım kilosuna 2870 dedi ben 3000 i bulmuştur diye düşünürken şaşırdım. Niye az kilosu dedim, az değil normal dedi. Herhangi bir problem yok dedi içim rahatladı. Belli de olmaz fazla da çıkabilir dedi. Hayırlısı olsun artık, gerçekten yoruldum bedensel olarak. Bir de merak da gittikçe arttığından bir an önce doğsun istiyorum. :))
Ay hiç özenme bence canım. O nasılsa olacak. Seninle olmasının keyfini çıkar. Ben çok özlüyorumCok sevindim canim masallah banyo yapa yapa buyur o minnaksen boyle anlattikca ben de hayal kuruyorum çok canim cekiyo sonra diyorum oglum zamanını bekle sen yine de biz de o günlere sag salim geliriz insallah canim.
Canım akademi hastanesi mi 3000 tl dedi doğuma anlamadim
Ah canım benim ne kadar hırpalamışlar seniOlmaz tatlım dilleri ile sokmak varken neden insancıl tavırlar göstersinler ki.. Benim çocuğum olmuyordu ilaç tedavisi sonrasında Rahim filmi çekildikten sonra bin şükür Rabbime hamile kaldım.O süreçte neler neler söylediler.Elitim ile aramızda 3 ay var artık sende yaparsın bak eltin yaptı diye kıskanırmışım gibi davranandan tut gerizekalı gerizekalı konuşana kadar 40 insan ile uğraştım.Ağladığım da çok oldu , sinir krizi geçirdiğim de karşılarına geçip o benim de evladım yiğenim canım ne demek istiyorsunuz dediğim de.İnsanlar yaşamadıkları için anlamıyor anlamadıkları gibi paramparça da ediyorlar. O yüzden arsızlık iyidir.
İnşallah canım dualarını eksik etme..
Kızlar çayı çok seviyordum ama hala çaya karsi tiksintim var içtiğimde bünye kabul etmio midem almiyor. Çaya karsi hala tiksinti si olan var mı
Evet canım söylemiştim sezeryan sorduğum hastanelerde normal doğumdan pahalı diye.3 hastaneye sordum 3ude sezeryan fiyatını pahalı söyledi bana . Sen inşallah dilediğin gibi doğum yaparsın bacım benim sezeryandan başka çarem yok risk alamam ilki sezeryandi
Canım çok geçmiş olsun ben de çikolata kistinden ameliyat oldum 6 sene önce ama benim kasığımda 2 göbeğimin içinde 3 dikiş vardı kapalı ameliyat yapmıştı doktorum. Ona rağmen ben de 15 gün dik yürüyemedim. O yüzden sezaryen istemiyorum zorunlu olmadıkça. Normalden de korkuyorum artık yumurta kapıya dayandıRabbim bir daha öyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah.
Bana da öyle gelmişti.Çikolata kisti ameliyattan sonra çünkü 1 ay dik yürüyemedim.Açık ameliyat oldum.
Sezaryanın 2 katı kesik. ama şimdi aradan geçti 7 sene yaşlandım tırsıyorumbir de oğlumda kalacak aklım.Rahim filmi çekilir iken bile onu sayıklamışım.Ne bileyim hem heyecan hem korku karmakarışık. Bayılmayacağımı bilsem lokal yapsınlar diyeceğim aklım yerimde olsun hiç değilse ama kesin bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?