temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar oğluşum kilo almış çok şükür. Dünki kontrol iyi geçti. Sarılığımız düşmeye başladı artık düşer dedi doktor :) çok şükür herşey yoluna giriyor :)
Bu arada bugün oğlumun göbeği düştü
Altını değiştirmek için açtım bir baktım ki göbek falan yok iki gün sonra banyo keyfimiz var çok heyecanlıyım. Babasıyla ikimiz yıkıycaz inşallah kolu bacağı elimizde kalmaz
sweetwitch01

Maaşallah canım çok şükür Rabbime..Çabucak toparlar annesi =) Ohhh banyolar başlayınca bak gör daha gelişimi daha hızlı olacak. Kalmaz kalmaz misler gibi bıcı bıcı yapar cennet kokusu zaten missss

Canım bir de kilosu falan nasıl prensesin?
Canım kilosuna 2870 dedi ben 3000 i bulmuştur diye düşünürken şaşırdım. Niye az kilosu dedim, az değil normal dedi. Herhangi bir problem yok dedi içim rahatladı. Belli de olmaz fazla da çıkabilir dedi. Hayırlısı olsun artık, gerçekten yoruldum bedensel olarak. Bir de merak da gittikçe arttığından bir an önce doğsun istiyorum. :))

Canım akademi hastanesi mi 3000 tl dedi doğuma anlamadim

Cok sevindim canim masallah banyo yapa yapa buyur o minnak sen boyle anlattikca ben de hayal kuruyorum çok canim cekiyo sonra diyorum oglum zamanını bekle sen yine de biz de o günlere sag salim geliriz insallah canim.

Canım benimm, teşekkür ederim. Bu hafta artık beklemedeyim ben de ne zaman dersen gel kızım diyorum :)) ama umarım fazla bekletmez. Soran sorana doğdu mu diye, millet benden daha heyecanlı her ne kadar tedirgin olsam da normal doğum olacak Allah'ın izniyle. Gücünü verir Rabbim inşallah. Hep birlikte sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallah

Mutlu bayramlar herkese simdiden biz de ilk defa memleketlerimize gidemedik ama aileler yanimizda olucak neyse ki yoksa buruk gecicekti zaten duygusalim her şeye agliyorum bir de ona aglardim

Evet canım söylemiştim sezeryan sorduğum hastanelerde normal doğumdan pahalı diye.3 hastaneye sordum 3ude sezeryan fiyatını pahalı söyledi bana . Sen inşallah dilediğin gibi doğum yaparsın bacım benim sezeryandan başka çarem yok risk alamam ilki sezeryandi

Aminn canım inşallah ya

Evet canım ya katılıyorum. Maşallah prensesine :)

Cok sevindim canim masallah banyo yapa yapa buyur o minnak sen boyle anlattikca ben de hayal kuruyorum çok canim cekiyo sonra diyorum oglum zamanını bekle sen yine de biz de o günlere sag salim geliriz insallah canim.
Ay hiç özenme bence canım. O nasılsa olacak. Seninle olmasının keyfini çıkar. Ben çok özlüyorum
Hepiniz sağ salim kavuşun inşallah bebişlerinize hep dua ediyorum
Artık yavaş yavaş şenlenecek topiğimiz

Kızlar çayı çok seviyordum ama hala çaya karsi tiksintim var içtiğimde bünye kabul etmio midem almiyor. Çaya karsi hala tiksinti si olan var mı

Ah canım benim ne kadar hırpalamışlar seni sen arsız değil had bildirici olmuşsun. Arsız olan onlar. Rabbim herkesin sınavını farklı veriyor alnımızın akıyla çıkmak nasip olsun dualarım seninle. İnsanlara Değerinden fazlasını vermek yorar hiç gerek yok. Yakında bebişlerimize kavuşacağız inşallah onlar herşeyi unutturur bize

Kızlar çayı çok seviyordum ama hala çaya karsi tiksintim var içtiğimde bünye kabul etmio midem almiyor. Çaya karsi hala tiksinti si olan var mı

Normalde de icmiyordum ondan cayla bi problemim yok oldum olası sevmem ama kahve icememem kotu oldu benimde tiksindigimden değilde uyutmuyor beni kahve sabaha kadar fal tasi gibi acik gözlerle dolaniyorum...

Amin canım inşallah sende hayirlisiyla atlatirsin.. Sezeryan yada normal bi şekilde gelecekler Rabbim bu süreçleri sağ salim en az ağrıyla aciyla atlatmayı nasip etsin hepimize.. Riske girip kahramanlık yapmaya hic gerek yok zaten bebisler iyi olsun yeter...

Canım çok geçmiş olsun ben de çikolata kistinden ameliyat oldum 6 sene önce ama benim kasığımda 2 göbeğimin içinde 3 dikiş vardı kapalı ameliyat yapmıştı doktorum. Ona rağmen ben de 15 gün dik yürüyemedim. O yüzden sezaryen istemiyorum zorunlu olmadıkça. Normalden de korkuyorum artık yumurta kapıya dayandı sen ameliyatını nerde olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…