- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.821
Canim doktorun iyi dediyse iyidir. Tablona gore haftasinda onde biraz sanki.29+6 hafta
1736 kilo
44,45 cm boyu (kaval kemigi 6,35 *7=44,45 cm ) sizce degerler nasil kizlar lutfen cevap
Ben 30+2 yim,oğlum 1540 gr ve 39 cm .bence cok cok iyusin29+6 hafta
1736 kilo
44,45 cm boyu (kaval kemigi 6,35 *7=44,45 cm ) sizce degerler nasil kizlar lutfen cevap
Günaydın canım. Ben dediğin gibi oldum. İğne gerçekten damar yolundan kolay. Tek yapman gereken söyledikleri şekilde oturman. Uyuşukluk rahatsız edici değil dişteki gibi. Geçerken öyle oluyor. Baskıyı falan hissediyorsun ama acı yok. :) baş ağrım da hiçç olöadı. Hatta doktorum ertesi gün bol bol nescafe iç dondurma ye başın ağrımasın dedi. Çok az içebildim ama hiç olmadı baş ağrısı. Diğer ağrı illaki olacak onda da sınırsız ağrı kesici hakkın var. Gık desen yapabiliyorlar geçiyor hemen. Hiç korkma. Genelden güzel bence. Hemen bebeğini görüyorsun. Eşini görüyorsun. Çok iyi.Kızlar spinal anestezi ile Doğum yapan veya tanık olanlar biraz bilgilendirirse çok sevinicem ay çok korkutucu şeyler yazanlar da var nette okumak da istemiyorum ama biryandan da merak ediyorum:/ inş öyle baş ağrısı falan olmaz yaa :/
Madam cococum ya senle Doğum günlerimiz bile aynıymış. Durumların nasıllar vr mı bi gelişme. Benim bu gece belki 5-6 kere ancım oldu adet sancısı gibi bir de kasıklarım böyle taş gibi oluyor ara ara sende de oluyor mu. O da mı sancı oluyo acaba öyle durumlarda me yapmalıyızOhh masallah darisi bize
Kızlar günaydın Ben de dün hastaneye gittim. Çok şükür herşey yolunda dedi dr. İnşaAllah bi sıkıntı çıkmaz.. 2300 olmuş minik kızım normalde 1 Ağustos doğum tarihim ama ultrasonda 6 Ağustos gösteriyor. Biraz geç oluşan bi gebelikmiş. 34 hafta olmak üzere dedi. Bi aksilik olmazsa 39da alırız dedi Temmuzun son haftası yani.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar İnşaAllah sağ salim kavuşuruzzz
maaşallah bebeğin haftasına göre iyi kilosu boyu. benim bebeğim de iri biraz korkuyorum normal doğumdan :) ama bekliyorum da . kordon dolanmasının sorun olmamasına sevindim adı bile ürkütücü. benim kızım da gelmemek için diretiyor. henüz bir belirti yok. sadce ağrı sızı. nst de sancı da çıkmıyor ama kalp atışı 145 165 arası seninkinden heyecanlı benim kızım. bir de böbrek büyümesi var kızımda ama dr normal sınırlarda sayılır doğduktan sonra çocuk dr takip eder dedi. biz de öyle bir şey yokmuş gibi rahat ediyoruz. bu aralar uykusuz ve gergin hissediyorum. inşallah geçer.He birde boynuna bir kez kordon dolanmis ama normal.doguma engel degil dedi sadece asagi inmezse problem olabilir dedi . Insallah kordon bi sorun teskil etmez.
Aa ne guzel ikisine birden izin verirlerse oyle tercih ederim canim sorayim bari oyle bi seçenek var mi :)
Yani yapmak mı lazım şimd artık bunu:)) bende hiç belirti yok arada yalancı sancı oluyor üç gündür o kadar.Yine uykusuz bir sabahtan herkese günydın kızlar.. benim ebe arkadaşım sıcak suda 5-10 dakika oturup sonrasında merdiven inip çıkmanın yürüyüşten daha fazla açılma yapacağını söyledi ben dün yaptım sanırım açıldım da biraz. Sizler ne yapıyorsunuz
Canim masallah baya buyumus oglusun tontis bir bebek olucak sanirim :) sancilarin hic çıkmamış biraz bekleticek demek ki seni ama belli de olmaz tabi belki surpriz yapar :)Gunaydin kizlar bende dun doktora gittim . Oglum 51 cm kilosuda 3563 gr olmus . Aciklik 1 cm degisme yok.vajinal ultrasonla rahim boynunu olctu 32 mm. Yani erken dogum riski yok 25 mm.in altinda olunca oluyormus . Nst kalp atisi 135 lerde sanci 10-20 arasi genel olarak.Su an bekleme karari aldik haftaya tekrar kontrol . Bebis gelmek icin hicbi hazirlik yapmamis dedi .bende olsun daha 37.deyiz gunu var nasil olsa dedim acelemiz yok
Canım benim son gece doktorumun doğmaya çalışmış dediğinde kasılmalar çok şiddetli oluyordu. Bir de aynı anda belimden karnıma karnımdan belime vuran ağrılarım oluyordu. Diğer bel ağrısından ayırt edersin bence.Kizlar bisey sorucam. Simdi benim nst de sancilarim cikiyo hep kasilmalarim oluyo ya peki dogum başlayınca da oyle mi devam ediyor? Yani kasilma mi sadece belirti? Belden agri vuruyo diyorlar ama benim fitiktan dolayi belim hep agriyo zaten bi de surekli yattigim için ağrılar iyice artti. Dogum baslarsa ve ben anlayamazsam diye korkuyorum kasilmalari anlayamayip erken doğumu farkedemedigim gibi.
Kizlar bisey sorucam. Simdi benim nst de sancilarim cikiyo hep kasilmalarim oluyo ya peki dogum başlayınca da oyle mi devam ediyor? Yani kasilma mi sadece belirti? Belden agri vuruyo diyorlar ama benim fitiktan dolayi belim hep agriyo zaten bi de surekli yattigim için ağrılar iyice artti. Dogum baslarsa ve ben anlayamazsam diye korkuyorum kasilmalari anlayamayip erken doğumu farkedemedigim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?