temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bobrek sikintisi benim oglumdada soylemisti doktor ama dogunca bir problemi olmadi canim .ultrason olcumlerinin hata payi var diye geriniyorum bende her gittigimde iri bebek deyip duruyor bende yanilma payini hatirlatiyorum bende hic kasilma felan yok ya belirti felanda yok bakalim nasil olcak insallah hayirlisiyla dogururuz bakalim

Bende merak ediyorum canim normal dogum yapanlar biraz anlatabilirlerse . Ama normal bi sanciya benzemiyormus mutlaka anlarsin ve duzenli araliklarla gelmesi lazim diyorlar

Ya kızlar sona gelince sancıları bile merak eder olduk. İşin en kötü kısmı olan yer hatırlatırım.
Ama olmadan da olmuyor iste elmascim ya sanci olacakki acilma olacak baska sansimiz yok sanirim biz ona sanci degilde dalga mi desek pozitif dogumda beyni oyle sartlandiriyorlar su nefes alma tekniklerini felan biraz calissak iyi olcak gibi

Bende merak ediyorum su sancilari nasil bisey diye

benim şuan ki sancılarım adet sancısı gibi. hatta sancım olduğu zaman nefesim kesiliyor göğsüme biri oturmuş gibi baskı yapıyor.. belime henüz vurmadı ama bel ağırısı da yapıyor.. ikisi bir arada yaşamadım..

Ya kızlar sona gelince sancıları bile merak eder olduk. İşin en kötü kısmı olan yer hatırlatırım.

evet canım sancıları falan merak ediyoruz.. aslında işin en güzel yanı bence sonuçta bebeklerimize meleklerimize kavuşma anımız :)) yaklaştıkça merak ediyorum kuzumu :) mamasını almaya gideceğiz bugün artık onu da çantaya koymanın zamanı geldi :)

Canım maşallah ona :) doğumun nasıl olacak senin normal mı sezeryan mi

Canım kan sulandirici iğne veya hap kullanıyor musun? Aptt dogum yapacağın zaman yapılır sezeryandan veya normal doğumdan önce herzaman yapılmaya gerek yok

Bu da bu konu ile ilgili son okuduğum şey olsun Harika yazmışsın cnm moral oldu bana :) yapıcak bişey Yok zaten genel anesteziyi ben de istemem zaten bebeğimi eşimle birlikte karşılamak istiyorum ilk sesini duymak muazzam birşey olmalı

Ben bunu sordum dun doktoruma iki turlu olursa hemen geliyosun bebek geliyor demektir o zaman ya suyun gelir bole az bisi degil baya baya suyun gelir anlamaman imkansiz dedi yada sancin olur duzenli bole 5 dakkada bi filan gibi zaten o sanciyi anlamaman da mümkün değil koltuklari duvarları filan cirimlarsin o şekilde olursan hemen beni arayıp geliyorsun dedi.. Duvar cirimlayinca gitcez demek ki olay bu

Kızlar bu arada doğum ücretlerini kimler konuştu kim nerde ne kadara doğum yapıyor.. Bizimki baya tuzluymus ya 2600 dedi normale sezeryan 2500.. Hakliymis bibi valla sezeryan daha ucuz burada.. Açıklama olarak devlet boyle istiyormuş öyle dedi normal doğumu teşvik için doktorlar herkesi kesip biçmesin diye artık sezeryan daha ucuzmus..

Olmaz tatlım dilleri ile sokmak varken neden insancıl tavırlar göstersinler ki.. Benim çocuğum olmuyordu ilaç tedavisi sonrasında Rahim filmi çekildikten sonra bin şükür Rabbime hamile kaldım.O süreçte neler neler söylediler.Elitim ile aramızda 3 ay var artık sende yaparsın bak eltin yaptı diye kıskanırmışım gibi davranandan tut gerizekalı gerizekalı konuşana kadar 40 insan ile uğraştım.Ağladığım da çok oldu , sinir krizi geçirdiğim de karşılarına geçip o benim de evladım yiğenim canım ne demek istiyorsunuz dediğim de.İnsanlar yaşamadıkları için anlamıyor anlamadıkları gibi paramparça da ediyorlar. O yüzden arsızlık iyidir.

İnşallah canım dualarını eksik etme..

Biz Acıbadem Altunizadede olucaz kısmetse 7 küsür dü spinal sezeryan. Doktorumla daha konuşmadım dışardan olduğu için ne kadar isteyecek acaba ?

Amiiiiiin inşallah canım. Hehehhe geçen gün kayınvalideme diyorum anne 5 ay sonra bir daha hamile kalayım ikisi bir büyür. kadın kendine güveniyor isen iyi maaşallah dedi anne dedim sende mi ben bir doğurayım kucağıma alayım kızımı sonrasına bakarız

Millet de çok biliyor zaten anlamıyorum lak lak konuşup duranları sinirlerimi yıpratıyorlar ama arsızlığa vurup dalga geçince eğleniyorum

Biz Acıbadem Altunizadede olucaz kısmetse 7 küsür dü spinal sezeryan. Doktorumla daha konuşmadım dışardan olduğu için ne kadar isteyecek acaba ?

Benimki baya ucuzmus o zaman ya.. Oh yeah.. 7 küsür...... aman iyi olsunlar da para köpeği olsun bebislerimizin ya...

Canım kan sulandirici iğne veya hap kullanıyor musun? Aptt dogum yapacağın zaman yapılır sezeryandan veya normal doğumdan önce herzaman yapılmaya gerek yok
Yok canim hic kullanmadım bilgim bile yoktu bu konuda. Erken dogum riski var diye mi yaptı doktor acaba? Su an riskli bi durum mu peki sence degerimin dusuk cikmasi?

Benim de kasilmalarda nefesim kesiliyor, ara ara da kasiklarim sanki iki taraftan iple cekiliyormus gibi gerilip agriyor. Az once yine oldu baya acidi yine dogum basladi sanıp korktum 5 dk falan sürdü ama gecti sonra. Ay insallah anlariz ya evde doğurmak istemiyorum

Valla canım lokal olsa narkoz verecekler e ben zaten kendim de bayılırım 2 kere iş olmasın Ben cesaret edemiyorum =) hiç sormadım bile düşün

İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız.. Yani daha rahat olurum hiç değilse doktorumu yakalama şansım olur.

Belden uyuşturmada bi uyku geliyor. Bana da oldu ama direndim uyumadım :) benden sonraki eltim görümcem falan uyumuş çok gülmüştüm... bi direnen ben çıktım dedim hatta. İnşallah rahat oluruz zamanında gelirler aceleci bıdıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…