temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Beni de uyku tutmadı. 2 saat uyudum uyamdım. Sabah namazında eşimle yola koyulur çok! Sevdiğim kv uyurum planım bu
Ztn kızım da heyecanlı ilk bayramı o da uyumuyor.
Hepimizin bayramı mübarek olsun.
Bebekler bayram boyu içerde dursun.
Doğumu benm gibi yakın olanlat bayramdan sonra hopp desin doğursun

İyi bayramlar kızlar ben de ilk defa ailemden ayrı bayram geçireceğim ama sağolsunlar 3. Günü onlar gelecek. Rabbim tekrarını nasip rtsin. Bir sonraki bayramda kucağımızda bebeklerimizle fır fır gezelim inşallah Beyaz yalan ve gri penguen bebeklerine kavuştu çok şükür. Darısı bayramdan sonra zamanları gelince sırasıyla hepimize inşallah

Herkese hayirli bayramlar arkadaslar,insallah bu bayrami da saglikla sihhatle sorunsuz icinizden geldigi gibi yasamaniz dilegiyle, bizim ponciklerinde ilk bayrami ne kadar guzel benimki de saat 4den beri kipir kipir, harcliklarin kokusunu aldi galiba :)

iyi dedin valla cinarinla ilk bayraminiz mübarek olsun canim :)

Maşallah kuzuyaa ohh artık daha da rahatlatacak kuzucuk :)) banyodan da korkma canım anlatmıştım daha önce ben diğer topikte nasıl olacağını tek bile yıkarsın filesiyle. Korkma sadece bizler gibi uzun sürmez banyoları :) hemen yıka çıkar kiri pası zaten yok aman aman :) suyunu falan hazırla ondan sonra soy kuzuyu çıplakken korkuyorlar :) varsa sormak istediğn sorabilirsin canım

Benim de genital kemiklerim acıyo 1 haftadır. Muayeneye gittiğimde doktor bebek henüz kanala girmemiş Bayram'dan sonra gel dedi. Bebek kanala girdikten ne süre sonra geliyor acaba biliyor musun
Hicbir fikrim yok yaa banada acilma yok dedi cati muayenesinde ve karnim git gide asagi inmek yerine yukari cikiyor sanki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…