- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.941
Geçmiş olsun canım, Allahım iyilik şifa versin inşallah. Doğum sancısı mıdır, doğum sancısında bacak da ağrır mı hiç bilmiyorum. Öyleyse de Allahım yardımcın olsun. Haberlerini bekliyoruz. Ben de bayram dolayısıyla fazla giremiyorum da burda iyice kaynaştık birbirimize. Merak ediyom sizleri, o yüzden bulduğum fırsatta giriyom hemen :))Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Gecmis olsun canim bacak agrisi dogum belirtisi mi oluyor ben de bilemiyorum. Ama ben surekli soluma yattigim icin ve bel fitigim sol tarafimda oldugu icin sol tarafim dayanılmaz sekilde agriyor. Hatta uyusuyor surekli masaj yaptiriyorum evdekilere. Senin de fitigin varsa belki agirliktan dolayi o etkilemistir. Ama gunun de az kalmış bilemiyorum hayirlisi olsun :)Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Allah yardimcin olsun canim. Ben de dogumda bacak agrisi olur mu bilmiyorum. Bende henuz kasilma agri olmuyo erken oldugu icin sanirim . Kacinci haftada basliyor kiKızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Bende o bacak ağrısı ve batmadan müzdaripim. Destek istesem isteyecek haldeyim ama çok zorluyorum. İlk adımı atarken biryerden kalkarken resmen ağlıycak gibi oluyorum sol bacağıma vuruyor benim de:/Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Sağol canım ediyorum etmez miyim :) hep aklımdasınız. Çok sık giremiyorum ama hep diyorum doğuran falan yoktur inşallah erkenden diye. :) bebişler gününü beklesin günü gelenler de sağlıkla kolaylıkla kavuşsun inşallah :)Geçmiş olsun canım, Allahım iyilik şifa versin inşallah. Doğum sancısı mıdır, doğum sancısında bacak da ağrır mı hiç bilmiyorum. Öyleyse de Allahım yardımcın olsun. Haberlerini bekliyoruz. Ben de bayram dolayısıyla fazla giremiyorum da burda iyice kaynaştık birbirimize. Merak ediyom sizleri, o yüzden bulduğum fırsatta giriyom hemen :))
baldan_madam , Canım çınar bebekle ilk bayramın mübarek olsun. Kokla onu benim için bizlere de dua et.
Oyyy canım. Senin günün bayağı yaklaştı artıkKızlar az önce doğuracağım sandımkasılmalarım aniden başladı karnım çok sertleşti ayağa bile kalkamadım bebek aşağıdan çıkıcak gbi oldu.Üstümü değişip hastaneye gitmeye hazırlanırken sancılarım azaldı.Şimdi uzandım yatıyorum.İlk defa böyle bişey oldu soğuk soğuk terledim inanın.Bebeğim galiba yakında geleceğinin sinyalini verdi
Canım çok geçmiş olsun. Bacak ağrısı da kolay değil o kadar yükün üstüne..Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Ayyy cok heycanli valla yaaa ama artik azalmis zaman inşallah 2gun daha bekler miniş aksam benimde rahimde acayip baskı olustu agri girdi.. galiba geliyorlar dedim ama Afedersin bayağı bi gaz cikti rahatladımKızlar az önce doğuracağım sandımkasılmalarım aniden başladı karnım çok sertleşti ayağa bile kalkamadım bebek aşağıdan çıkıcak gbi oldu.Üstümü değişip hastaneye gitmeye hazırlanırken sancılarım azaldı.Şimdi uzandım yatıyorum.İlk defa böyle bişey oldu soğuk soğuk terledim inanın.Bebeğim galiba yakında geleceğinin sinyalini verdi
Benim geçen hafta başlamıştı canımAllah yardimcin olsun canim. Ben de dogumda bacak agrisi olur mu bilmiyorum. Bende henuz kasilma agri olmuyo erken oldugu icin sanirim . Kacinci haftada basliyor ki
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar tek tek yazamadim kusura bakmayın. Dayanamadim parol içtim hala çekiyor ama gündüzku kadar şiddetli değil şu an çok şükürCanım çok geçmiş olsun. Bacak ağrısı da kolay değil o kadar yükün üstüne..
nasıl oldun acaba biraz kendine geldin mi ?
Gebeler parol ağrı kesici içebiliyor
Aynen bencede gerek yok bende banyo yaprken kasıtlı sıcak su kullanıyorum artık:))yaa işte gelsin artık istiyoruztam gününün dolmasına ne gerek var şimdi
Acile falan gitsen de testlerine baksalar. Bosuna cekme o agrilari canim ya. Bende bi ara dogrcam sanmistim ama enfeksyondan dolayi cekmisim bel ve kasik sancisini. Rabbim yardimcin olsun ve gecsin insaAllah agrilarin. Bende benzer sancilari cektigmden anliyorum. Belki bel fitigin vardir annem hamileyken olmus mesela.Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Ayy artik cogumuzun son haftasi heyecanla bekliyoruz. Hadi hayrlisiyla gelsinler insaAllah:)Kızlar az önce doğuracağım sandımkasılmalarım aniden başladı karnım çok sertleşti ayağa bile kalkamadım bebek aşağıdan çıkıcak gbi oldu.Üstümü değişip hastaneye gitmeye hazırlanırken sancılarım azaldı.Şimdi uzandım yatıyorum.İlk defa böyle bişey oldu soğuk soğuk terledim inanın.Bebeğim galiba yakında geleceğinin sinyalini verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?