- 26 Ekim 2016
- 190
- 182
- 23
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.961
Canım bebeğin geliyor çok heyecan verici inşallah kolay doğum yaparsın.Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Bizim grubun 3. Cocugu yolda desene :)) Rabbim cok cektirmeden bir avazda kurtarsin insallah canim benim, dogum sonrasida unutma bizi haberdar et :))Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Ayyy hadi inşallah bi avazda kurtarsin Rabbim canim benimKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Aynen bencede gerek yok bende banyo yaprken kasıtlı sıcak su kullanıyorum artık:))
Bu aşırı sayılabilecek batmalar neyin nesidir acaba ya? Bir de kızlar bebek bakım çantası olarak aldığınız bir model falan var mı kullanış açısından önerebileceğiniz?
Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Ayy çok heyecanli canim sag salim kolay bi dogum olur insallah :) bize de haber vermeyi unutmaKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Gozunaydin canım. Hayırlısıyla sagsalim kucağına al inşallah bebeğini. Kolay doğumlar diliyorum sana. Darisi başımıza hayirlisiyla inşallahKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Hayırlısıyla kucağına al inşallah Allah yar ve yardımcın olsunKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Çok mu soğuk şeyler yedin ictin? Ben bademciklerimi küçükken aldirmistim. Şişme gibi bir derdim olmuyorKızlar bademciklerim şişti normalde ignesiz geçmezeşim kalksın acile gidicem bakalım
Sağol canım valla soğuk şeyler yedim içtim yoğurt karpuz içecek vs son zaman içim yanıyordu şimdi pişman oldumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Çok mu soğuk şeyler yedin ictin? Ben bademciklerimi küçükken aldirmistim. Şişme gibi bir derdim olmuyor
Geçmiş olsun canim yaaKızlar bademciklerim şişti normalde ignesiz geçmezeşim kalksın acile gidicem bakalım
Haklısın canım birkaç gün bekleşen geçer mi ki diye düşündüm. Az da kaldı yeni yeni ilaçlar vs çıksın istemedigimden gitmedim doktora. Bugün de ağrıyor ama düne göre iyi. Çekiyor sadece. Amin canım Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallahAcile falan gitsen de testlerine baksalar. Bosuna cekme o agrilari canim ya. Bende bi ara dogrcam sanmistim ama enfeksyondan dolayi cekmisim bel ve kasik sancisini. Rabbim yardimcin olsun ve gecsin insaAllah agrilarin. Bende benzer sancilari cektigmden anliyorum. Belki bel fitigin vardir annem hamileyken olmus mesela.
Ayy canım bayram şekerin geliyor demek :) Dualarimiz seninle hayırlısıyla al bebisini kucağına inşallah :)Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Anladım cnm evet ben hiç dinlenmiyorum sürekli hareket hareket muhtemelen ondandır. Az kaldı çok heyecanlıyım ☺Batmayı doktora sorduğumda dinlenmemişsin dedi bana.. sebebini bilmiyorum hala :) ben sırt çantası aldım canım.. oğlumdan kalan bebek bakım çantası var ama 2 çocuğa yetmiyor ayrıca koldan olduğu için çok rahat değil. Ama sırt çantasına kendi eşyalarımı da koyup tek çanta ile rahatlayabiliyorum.
Ayy rabbim tez zamanda saglikla kucagına almayı nasip etsin canım insallah.bir bayram sekerimiz oluyor demekKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Anladım cnm evet ben hiç dinlenmiyorum sürekli hareket hareket muhtemelen ondandır. Az kaldı çok heyecanlıyım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?