temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Canım bebeğin geliyor çok heyecan verici inşallah kolay doğum yaparsın.
BeniM adet sancim devam ediyordu gece acile gittim ntsde sancı çıktı ebe alttan muayene etti açılma yoktu birazdan bir daha bakicam dedi suni sanci verirler diye korktum eve geldim uyudum uyandım artmadı aynen devam ediyor hafif sanci var artarsa giderim diyorum

Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Bizim grubun 3. Cocugu yolda desene :)) Rabbim cok cektirmeden bir avazda kurtarsin insallah canim benim, dogum sonrasida unutma bizi haberdar et :))

Aynen bencede gerek yok bende banyo yaprken kasıtlı sıcak su kullanıyorum artık:))

Aynen özellikle günde 2 kere duşa girip genital bölgeme sıcak su tutuyorum ama nafile Eşşek sıpası heyecanlandırıyor bazen adet sancısını vuruyo Yok bu doğum sancısı olamaz diyorum bekliyorum belki şiddetlenir diye ancak tık yok

Bu aşırı sayılabilecek batmalar neyin nesidir acaba ya? Bir de kızlar bebek bakım çantası olarak aldığınız bir model falan var mı kullanış açısından önerebileceğiniz?

Batmayı doktora sorduğumda dinlenmemişsin dedi bana.. sebebini bilmiyorum hala :) ben sırt çantası aldım canım.. oğlumdan kalan bebek bakım çantası var ama 2 çocuğa yetmiyor ayrıca koldan olduğu için çok rahat değil. Ama sırt çantasına kendi eşyalarımı da koyup tek çanta ile rahatlayabiliyorum.

Gozunaydin canım. Hayırlısıyla sagsalim kucağına al inşallah bebeğini. Kolay doğumlar diliyorum sana. Darisi başımıza hayirlisiyla inşallah

Kızlar bademciklerim şişti normalde ignesiz geçmez eşim kalksın acile gidicem bakalım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Çok mu soğuk şeyler yedin ictin? Ben bademciklerimi küçükken aldirmistim. Şişme gibi bir derdim olmuyor
Sağol canım valla soğuk şeyler yedim içtim yoğurt karpuz içecek vs son zaman içim yanıyordu şimdi pişman oldum balgamli öksürük sırt ağrısı da var ateş şimdilik yok of kötü oldu şimdi yaa

Haklısın canım birkaç gün bekleşen geçer mi ki diye düşündüm. Az da kaldı yeni yeni ilaçlar vs çıksın istemedigimden gitmedim doktora. Bugün de ağrıyor ama düne göre iyi. Çekiyor sadece. Amin canım Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Ayy canım bayram şekerin geliyor demek :) Dualarimiz seninle hayırlısıyla al bebisini kucağına inşallah :)

Anladım cnm evet ben hiç dinlenmiyorum sürekli hareket hareket muhtemelen ondandır. Az kaldı çok heyecanlıyım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…