- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.981
Ayy bende çanta arıyorum sırt çantan nasıl modeli markası nedirBatmayı doktora sorduğumda dinlenmemişsin dedi bana.. sebebini bilmiyorum hala :) ben sırt çantası aldım canım.. oğlumdan kalan bebek bakım çantası var ama 2 çocuğa yetmiyor ayrıca koldan olduğu için çok rahat değil. Ama sırt çantasına kendi eşyalarımı da koyup tek çanta ile rahatlayabiliyorum.
Ayy bende çanta arıyorum sırt çantan nasıl modeli markası nedir
Ayyy canım hayırla sağlıkla atlatırsınız inşallahKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Canım senle benim doğum zamanı aynı doktor ne sıklıkta çağırıyor seni bebeğin kilosu nasıl. Ben biraz tedirginim doğum yaparsam şu sıralar bebeğim zayıf kalır mı yoğun bakıma filan alınır mı korkusu varBu aşırı sayılabilecek batmalar neyin nesidir acaba ya? Bir de kızlar bebek bakım çantası olarak aldığınız bir model falan var mı kullanış açısından önerebileceğiniz?
Hadi hayırlısı olsun canım, Allahım yardımcın olsun. Fazla bekletmez inşallah miniğin.Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Ayy canım çok heyecanlıKızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Canım ben 2 haftada 1 gidiyorum. En son Cuma günü gittim 3 kilo 46 cm olmuştu. Bence artık kurtarırlar kendilerini :) zaten sezeryan olacağım için bidaha alttan muayene olmayacağım 2 hafta sonra son kontrolüm sonra da 28.07 de Doğum inş :) hernekadar strese girsem de çaktırmamaya çalışıyorum.Canım senle benim doğum zamanı aynı doktor ne sıklıkta çağırıyor seni bebeğin kilosu nasıl. Ben biraz tedirginim doğum yaparsam şu sıralar bebeğim zayıf kalır mı yoğun bakıma filan alınır mı korkusu var
Hayirlisi olsun canim. Allah bir avazda kurtarsin. Insallah hersey kolay olur.Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Senin oğlan heyecanlı çıktı canımKizlar kontrolden geldik. Yine sancilarim cikti serum taktilar neyse ki gece yatirmaya gerek duymadi. Ilaclara ve yatak istirahatine devam edicem. 2800 gr olmus bu hafta kilo almis sevindimboyu da 49 cm olmus. 1 hafta daha durursa 37 olcaz insallah bekler oglusum
Cok guzel isim canim adiyla mutlu yasasin kuzucukSenin oğlan heyecanlı çıktı canımbenim kız bir iki sancı yaptı sonrasında hiç rahatsız etmedi annesini ama hiç belli olmaz son dakikada bir sürpriz yapabilir zaman yaklaştıkca çıkmasın böyle iyiyiz diyorum ama merak ediyorum nasıl bişey olacak yaramaz mı kaprisli mi... bu arada ismi kesinleştirdik inşallah
zeynep asya
Maşallah, ismini çok güzelSenin oğlan heyecanlı çıktı canımbenim kız bir iki sancı yaptı sonrasında hiç rahatsız etmedi annesini ama hiç belli olmaz son dakikada bir sürpriz yapabilir zaman yaklaştıkca çıkmasın böyle iyiyiz diyorum ama merak ediyorum nasıl bişey olacak yaramaz mı kaprisli mi... bu arada ismi kesinleştirdik inşallah
zeynep asya
Evet canim adet sancisi gibi olmuyor. Ama bir anda gelebilir hic belli olmaz. Bana herkes sen daha dogurmazsin dediklerinin ertesi gunu doguma gittim :)Kızlar iyi akşamlar kimse giremiyor gruba
Sanırım. Çok canım sıkılıyo yaa sancının geleceği yok. Adet sancısı gibi sancı değil diyor herkes doğum sancısı daha Zormuş o yüzden çektiğim hiç bir sancıya in
Canım herkeste aynı olmak zorunda değil. Ben de öyle dayanılmaz bir ağrı çekmedim ama 4 cm açılma olmuştu. Herkesi dinleme bu dönemlerde. Her kafadan bir ses çıkar. Allah sağlıkla kolaylıkla doğum nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar kimse giremiyor gruba
Sanırım. Çok canım sıkılıyo yaa sancının geleceği yok. Adet sancısı gibi sancı değil diyor herkes doğum sancısı daha Zormuş o yüzden çektiğim hiç bir sancıya in
Ayyy hadi inşallah.. Valla annemler memleketten geldiler 1 hafta oldu doğum zamanı belli olmaz diye ancak bebişin geleceği yok o kadar merdiven inip çıkıyorum sıcak suyla duş alıyorum tık yok anlamadım bünyem bu kadar mı sağlam Hamilelik boyunca yapmadığım iş kalmadı hiç mi hiç hastalık yaşamadım çok şükür dana gibi sağlamım Ama yeter gari gelsin artık.Canım herkeste aynı olmak zorunda değil. Ben de öyle dayanılmaz bir ağrı çekmedim ama 4 cm açılma olmuştu. Herkesi dinleme bu dönemlerde. Her kafadan bir ses çıkar. Allah sağlıkla kolaylıkla doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?