- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.001
Evet canim adet sancisi gibi olmuyor. Ama bir anda gelebilir hic belli olmaz. Bana herkes sen daha dogurmazsin dediklerinin ertesi gunu doguma gittim :)[/QUOTE
Kocam bana diyo ki sende hiç doğuracak tip yok
Bakalım hadi inşallahh belli olmaZ diyorsanız öyledir
Aslinda cati muayenesi yapsa aciklik varmi yakinmi dogum bilir doktor ama bazi doktorlar yapmamayi uygun buluyorAyyy hadi inşallah.. Valla annemler memleketten geldiler 1 hafta oldu doğum zamanı belli olmaz diye ancak bebişin geleceği yok o kadar merdiven inip çıkıyorum sıcak suyla duş alıyorum tık yok anlamadım bünyem bu kadar mı sağlam Hamilelik boyunca yapmadığım iş kalmadı hiç mi hiç hastalık yaşamadım çok şükür dana gibi sağlamım Ama yeter gari gelsin artık.
Bu arada ne diycem senin bu 4 cm lik açılma dediğini doktora gidince mi farketti. Ben 39. Haftadayım hiç çatı muayenesi yapmadı da
Ayy cok heyecanlandim ayniydik surelerimiz hadi hayirli dogumlar ins canim sorunsuz kolayca bir avazda ins gerçekleşir.. darisi basima 39 diyecem nerdeyse hala tık yok :)Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Merdiven in çik diyorlar sabah aksam 10 defa comelip kalk diyorlar ama ben hepsini deniyorum tik yok canim bence yapidan yaa pekde etkisi yok cati muayenesi oldum yine acilma yok ilişki onerdiler yine tik yok ustune birde idrar yollari enfeksiyonu geçiriyorum bence ilişkinin hiçbir etkisi yok acilmayaBirde açılmanın olması için yapmam gereken bişey var mı dedim. Sadece cinsel ilişkiyi söyledi. Geri kalan şeylerle alakalı hiçbirşey söylemedi. Tabi bu onun düşüncesi. Bence de yardımcı olacak birsürü şey var
Yanında mutlaka bol yoğurtla tüket ben öyle yapiyorum bende yefim olcmedim inşallah cikmamistir1. Saat Sekerim 151 cikti yaprak sarmasi bu kadar etkiler mi ? Artik istedigim seyleri yemek istiyorum. Cok bunaldim
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç bir sıkıntısı kalmazKızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Rabbim inşallah güç kuvvet versin yavruna bian önce kavusun inşallah canım sana da geçmiş olsun kac kilo dogduKızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Hayırlı evlat olsun inşallah en kısa zamanda kavusun canım erkenci bebekler kuvözde geçiriyor böyle ilk zamanları kaç kilo doğdu ?Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Ustune tarcinla karistirdigim yogurt yemistim pirinc oldugu icin yukselcegini tahmin etmistim ama yine de yukselmis cnmYanında mutlaka bol yoğurtla tüket ben öyle yapiyorum bende yefim olcmedim inşallah cikmamistir
Allah sifa versin canim tez zamanda saglikla koynunda uyusun insallahGözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç bir sıkıntısı kalmaz
Gozunuz aydin.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Gozunuz aydin.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Birde açılmanın olması için yapmam gereken bişey var mı dedim. Sadece cinsel ilişkiyi söyledi. Geri kalan şeylerle alakalı hiçbirşey söylemedi. Tabi bu onun düşüncesi. Bence de yardımcı olacak birsürü şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?