temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aslinda cati muayenesi yapsa aciklik varmi yakinmi dogum bilir doktor ama bazi doktorlar yapmamayi uygun buluyor

Ya şmdi doktordan çıktm muayenem vardı. Tam doğum gününe yani 10 gün sonraya. Doğum için bi belrtin yok. Doktorda son muaynede açılma var mı diye bakarız yoksa açılma için ilaç vercez dedi. Yani 40-41 hafta arası bebişim gelmezse onlar doğurtcaklar. Bana kaln süre 10 gün :))) 10 gin içinde kendiliğinden gelir inşaAllah. İlerisini öğrenmek korkuttu ya beni

Birde açılmanın olması için yapmam gereken bişey var mı dedim. Sadece cinsel ilişkiyi söyledi. Geri kalan şeylerle alakalı hiçbirşey söylemedi. Tabi bu onun düşüncesi. Bence de yardımcı olacak birsürü şey var

Kızlar 1 saat önce suyum geldi Hast geldik. Şuan nstdeyim. Sancı kasılma az. 60 larda. Açılma 1 cm. Az baya beklicez dedi nöbetçi dr.
Ayy cok heyecanlandim ayniydik surelerimiz hadi hayirli dogumlar ins canim sorunsuz kolayca bir avazda ins gerçekleşir.. darisi basima 39 diyecem nerdeyse hala tık yok :)

Merdiven in çik diyorlar sabah aksam 10 defa comelip kalk diyorlar ama ben hepsini deniyorum tik yok canim bence yapidan yaa pekde etkisi yok cati muayenesi oldum yine acilma yok ilişki onerdiler yine tik yok ustune birde idrar yollari enfeksiyonu geçiriyorum bence ilişkinin hiçbir etkisi yok acilmaya

Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı

Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç bir sıkıntısı kalmaz

Rabbim inşallah güç kuvvet versin yavruna bian önce kavusun inşallah canım sana da geçmiş olsun kac kilo dogdu

Hayırlı evlat olsun inşallah en kısa zamanda kavusun canım erkenci bebekler kuvözde geçiriyor böyle ilk zamanları kaç kilo doğdu ?

Kızlar selam,
31 günümüz kaldi hayirlisiyla.
Gebelik boyunca iliskide bulunmadık diyebilirim . Bugun oldu sadece. Su gelmesini fln pek bilmiyorum ilk gebelik. İdrar kesik kesik yaptim su gibi.
Gebelikte normal şekilde ilişki devam eden arkadaşlarım bu normal mi korkmama gerek varmi? Kendiliğinden gelmiyor sık idrara cikma gibi bitmiyor sadece
Ilk defa boyle bi soru soruyorum kusura bakmayin simdiden

Gozunuzayd
Gozunuz aydin.
Allah sifa versin canim tez zamanda saglikla koynunda uyusun insallah

Gozunuzayd
Gozunuz aydin.
Allah sifa versin canim tez zamanda saglikla koynunda uyusun insallah

Hayirli olsun tatlım inşallah en kısa zamanda bebisin kendini toplayıp annesinin kollarına gelir... Sakin kendini üzme dirayetli olmaya çalış sana çok ihtiyacı olacak sütünün gelmesi için moral şart.. Merak etme bebegin karnından çıkmak için bu kadar sabirsiz olduğuna gore baya kuvvetli olmalı çarçabuk toparlayacaktir annesinden güç alarak..

Canım seninle doğum günlerimiz de aynıydı senin doktor çatı muayenesi yaptı mı. Benim doktor anca bebeğe bakarken ultrasonda rahim ağzını da gösteriyi bak rahim ağzı kapalı diyo o kadar bir de çocuk kanala girmemiş diyo. Acaba çocuğun kanala girip girmediğini anlayabilir miyiz biz. Ve ya kanala girdikten ne kadar süre sonra doğum olabilir

Ben de cinsel işişkiyi duymuştum i. Hatta sancı olduğu zaman cinsel ilişki daha fazla açılma yapıyormuş. Ancak bunun yanı sıra yürüme sıcak su ve merdiven in çık biliyorum. Ben hepsini de yapıyorum ama tık yok gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…