- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.021
Merdiven in çik diyorlar sabah aksam 10 defa comelip kalk diyorlar ama ben hepsini deniyorum tik yok canim bence yapidan yaa pekde etkisi yok cati muayenesi oldum yine acilma yok ilişki onerdiler yine tik yok ustune birde idrar yollari enfeksiyonu geçiriyorum bence ilişkinin hiçbir etkisi yok acilmaya
Zaten bu sıcakta bu karınla yapsam yapmas doğuma kadar 1 kere yaparım herlde:))) olur inşaAllah ya. Herşey doğal yoluyla olsun istiyoruz ama nasp. Rabbim kolaylaştrsın. İlk dedğnde kötü hisstmştm nedense şmdi sindiriyorum artık yavaştanMerdiven in çik diyorlar sabah aksam 10 defa comelip kalk diyorlar ama ben hepsini deniyorum tik yok canim bence yapidan yaa pekde etkisi yok cati muayenesi oldum yine acilma yok ilişki onerdiler yine tik yok ustune birde idrar yollari enfeksiyonu geçiriyorum bence ilişkinin hiçbir etkisi yok acilmaya
Yani ben devam ettim. Ama benm norml zamanda da idrarım bittkten sonra kendiliğinden geliyor. Yaklaşık 1 aydır böyle. Ben çok su içiyorum ondan oluyor diye düşündümKızlar selam,
31 günümüz kaldi hayirlisiyla.
Gebelik boyunca iliskide bulunmadık diyebilirim . Bugun oldu sadece. Su gelmesini fln pek bilmiyorum ilk gebelik. İdrar kesik kesik yaptim su gibi.
Gebelikte normal şekilde ilişki devam eden arkadaşlarım bu normal mi korkmama gerek varmi? Kendiliğinden gelmiyor sık idrara cikma gibi bitmiyor sadece
Ilk defa boyle bi soru soruyorum kusura bakmayin simdiden
Kanala girmek son anlarda da oluyomş yani ben sormuştum öyle demişti. Bide ilk gebelikle sonrakilerde farklılık gösteriyor tabi.Canım seninle doğum günlerimiz de aynıydı senin doktor çatı muayenesi yaptı mı. Benim doktor anca bebeğe bakarken ultrasonda rahim ağzını da gösteriyi bak rahim ağzı kapalı diyo o kadar bir de çocuk kanala girmemiş diyo. Acaba çocuğun kanala girip girmediğini anlayabilir miyiz biz. Ve ya kanala girdikten ne kadar süre sonra doğum olabilir
Ne kadar yediğine bağlı canım ama pirinç direk şekeri yükseltiyor1. Saat Sekerim 151 cikti yaprak sarmasi bu kadar etkiler mi ? Artik istedigim seyleri yemek istiyorum. Cok bunaldim
Ben de en çok gecelerden korkuyorum genelde ağrılar sancılar gece olur yaCok guzel isim canim adiyla mutlu yasasin kuzucuksorma hep bi dunyaya gelme istegi içinde sipacik, buyuyunce hatırlatıcam bugunleri ben de acaba bugun doguracak miyim diye uyanıyorum her gün baya az kaldi
Canım çok teşekkür ederimMaşallah, ismini çok güzelAllah'ın izniyle kucağına alıp doya doya söylersin adını
Canım çok şanslıyız ki hamileliğimizi rahat atlattık çok şükür zorlama kendini zamanı gelsiğinde bağlasan durmaz 40 dan sonra gecikti diyebiliriz daha 1 haftan var. Bence tadını çıkar herşey yolundaAyyy hadi inşallah.. Valla annemler memleketten geldiler 1 hafta oldu doğum zamanı belli olmaz diye ancak bebişin geleceği yok o kadar merdiven inip çıkıyorum sıcak suyla duş alıyorum tık yok anlamadım bünyem bu kadar mı sağlam Hamilelik boyunca yapmadığım iş kalmadı hiç mi hiç hastalık yaşamadım çok şükür dana gibi sağlamım Ama yeter gari gelsin artık.
Bu arada ne diycem senin bu 4 cm lik açılma dediğini doktora gidince mi farketti. Ben 39. Haftadayım hiç çatı muayenesi yapmadı da
Canım öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun bebisin gayet iyi olacak merak etme . Erken doğum sebebin neydi canim nasıl oldu belirtilerini söylermisin? Moralini yüksek tut kafaya takma sütun olmaz canım dikkat et kendine3040gr 48santim sekerm olduğu için kilo fazla haftasına göre solunum sıkıntısı bitse iyi olacak isalah
Canım benim dualarimiz seninle Allah'ın izniyle çıkacak inşallah kuvezden. Üzme kendini Allah yardımcınız olsun ikinizindeKızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım dua etmez miyiz inşallah en kısa sürede sağlıkla yanınıza alırsınız bebeğinizi.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Hayirlisi olsun canim. Merak etme bebegin insallah bu surecide atlaticak. Dualarimi onunla.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Canim cok normal. Korkucak birsey yok. Suyun gelse kontrol edemezsin.Kızlar selam,
31 günümüz kaldi hayirlisiyla.
Gebelik boyunca iliskide bulunmadık diyebilirim . Bugun oldu sadece. Su gelmesini fln pek bilmiyorum ilk gebelik. İdrar kesik kesik yaptim su gibi.
Gebelikte normal şekilde ilişki devam eden arkadaşlarım bu normal mi korkmama gerek varmi? Kendiliğinden gelmiyor sık idrara cikma gibi bitmiyor sadece
Ilk defa boyle bi soru soruyorum kusura bakmayin simdiden
Canim cocuk asagi inmeden cati muayenesi yapmak dogru degil. Ondan yapmiyordur. Rahim agzi acilinca yumusamaya basliyor. O zaman doktorlar yeterli olup olmadigini anlayabiliyor. Bebek gec gelse de sorun olmaz kendini sikintiya sokma bence. Ben ilkini 42. Haftamda dunyaya getirdim. Haftan gececek olursa doktor birkac gun daha bekler hamileligin gidisatina gore. Suni sanci ile seni doguma alabilir. Yada bir bakarsin bebegin kendi gelmek ister. Bir gece de bile asagi inebilir. Hic belli olmuyor yani.Canım seninle doğum günlerimiz de aynıydı senin doktor çatı muayenesi yaptı mı. Benim doktor anca bebeğe bakarken ultrasonda rahim ağzını da gösteriyi bak rahim ağzı kapalı diyo o kadar bir de çocuk kanala girmemiş diyo. Acaba çocuğun kanala girip girmediğini anlayabilir miyiz biz. Ve ya kanala girdikten ne kadar süre sonra doğum olabilir
Masallah canim. Haftasina gore cok iyi dogmus. Merak etme kendini cabik toparlar. Dogdugu hafta cok kotu degil. Allah ikinizinde yardimcisi olsun.3040gr 48santim sekerm olduğu için kilo fazla haftasına göre solunum sıkıntısı bitse iyi olacak isalah
Kilosu maşallah sağlıkla gelsinlerde valla stres filan geçer. Neden sezaryen dedi ilk bebeğin mi canımCanım ben 2 haftada 1 gidiyorum. En son Cuma günü gittim 3 kilo 46 cm olmuştu. Bence artık kurtarırlar kendilerini :) zaten sezeryan olacağım için bidaha alttan muayene olmayacağım 2 hafta sonra son kontrolüm sonra da 28.07 de Doğum inş :) hernekadar strese girsem de çaktırmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?