temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mesajı okuyunca ben mi yazmışım dedim Senle yaşadıklarımız da aynı günlerimiz de

Zaten bu sıcakta bu karınla yapsam yapmas doğuma kadar 1 kere yaparım herlde:))) olur inşaAllah ya. Herşey doğal yoluyla olsun istiyoruz ama nasp. Rabbim kolaylaştrsın. İlk dedğnde kötü hisstmştm nedense şmdi sindiriyorum artık yavaştan

Yani ben devam ettim. Ama benm norml zamanda da idrarım bittkten sonra kendiliğinden geliyor. Yaklaşık 1 aydır böyle. Ben çok su içiyorum ondan oluyor diye düşündüm

Kanala girmek son anlarda da oluyomş yani ben sormuştum öyle demişti. Bide ilk gebelikle sonrakilerde farklılık gösteriyor tabi.

Cok guzel isim canim adiyla mutlu yasasin kuzucuk sorma hep bi dunyaya gelme istegi içinde sipacik, buyuyunce hatırlatıcam bugunleri ben de acaba bugun doguracak miyim diye uyanıyorum her gün baya az kaldi
Ben de en çok gecelerden korkuyorum genelde ağrılar sancılar gece olur ya gündüzün hayrıyla vakti zamanlarında gelsinler inşallah seninki doğduğunda da hareketli olursa severken söyleriz anasının karnında da böyleydi diye

Canım çok şanslıyız ki hamileliğimizi rahat atlattık çok şükür zorlama kendini zamanı gelsiğinde bağlasan durmaz 40 dan sonra gecikti diyebiliriz daha 1 haftan var. Bence tadını çıkar herşey yolunda

3040gr 48santim sekerm olduğu için kilo fazla haftasına göre solunum sıkıntısı bitse iyi olacak isalah
Canım öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun bebisin gayet iyi olacak merak etme . Erken doğum sebebin neydi canim nasıl oldu belirtilerini söylermisin? Moralini yüksek tut kafaya takma sütun olmaz canım dikkat et kendine

Kızlar bebis çok canımı acitmaya başladı resmenrahmin alt tarafıma bıçak sokuyorlar gibi doğum pozisyonunda 5 haftadır falan ,kafayı dayadigi kısımda çok canim yanıyor . Bazen kitleniyorum hareket edemiyorum.sancimi anlamiyorum

Canım benim dualarimiz seninle Allah'ın izniyle çıkacak inşallah kuvezden. Üzme kendini Allah yardımcınız olsun ikinizinde

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım dua etmez miyiz inşallah en kısa sürede sağlıkla yanınıza alırsınız bebeğinizi.

Hayirlisi olsun canim. Merak etme bebegin insallah bu surecide atlaticak. Dualarimi onunla.

Canim cok normal. Korkucak birsey yok. Suyun gelse kontrol edemezsin.

Canim cocuk asagi inmeden cati muayenesi yapmak dogru degil. Ondan yapmiyordur. Rahim agzi acilinca yumusamaya basliyor. O zaman doktorlar yeterli olup olmadigini anlayabiliyor. Bebek gec gelse de sorun olmaz kendini sikintiya sokma bence. Ben ilkini 42. Haftamda dunyaya getirdim. Haftan gececek olursa doktor birkac gun daha bekler hamileligin gidisatina gore. Suni sanci ile seni doguma alabilir. Yada bir bakarsin bebegin kendi gelmek ister. Bir gece de bile asagi inebilir. Hic belli olmuyor yani.

H hllmry canm cok tebrik ederim Allah analı babali büyütsün inşallh seninle doğum günlerimiz aynydı senin pıtrıck aceleci davranmış sağlkk olsun sen hic üzülme kilosu da cok iyi maşallah Rabbim tez vakitte sizi buluştursun inşallah onu sütünle besleyip koynunda kokusunu icine cek inşallah

Kilosu maşallah sağlıkla gelsinlerde valla stres filan geçer. Neden sezaryen dedi ilk bebeğin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…