- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.041
9.15de suyum geldi 1.15de dogurdum doğumhane den 2bucukta çıktım şunu soyliyim abartılacak bişi değil tabiki canın yanıyor ama o an tek düşündüğün bebeğin doktorun dediklerini dikattli dinleyip uygularsaniz ozaman kolay olur ne derse yapın cataldayken hiç korkup kasilmayin bana herşey senin elinde rahat doğurmakta zor doğurmakta dedi hiç gerilmeyin öldürmüyo o sanci
Cok tsk ederim icim rahatladiCanim cok normal. Korkucak birsey yok. Suyun gelse kontrol edemezsin.
Benim bebisin biri de ayni öyle canim benim de cok canimi yakiyorKızlar bebis çok canımı acitmaya başladı resmenrahmin alt tarafıma bıçak sokuyorlar gibi doğum pozisyonunda 5 haftadır falan ,kafayı dayadigi kısımda çok canim yanıyor . Bazen kitleniyorum hareket edemiyorum.sancimi anlamiyorum
1. Saat Sekerim 151 cikti yaprak sarmasi bu kadar etkiler mi ? Artik istedigim seyleri yemek istiyorum. Cok bunaldim
Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Kızlar günaydın. Genital bölgem çok acıyor. Ara ara böyle yatarken döneyim diyorum değişik bir acıma hissi ayrıca bayağı şişmiş vajinada varis oluşmuş :/ böyle bişey yaşiyan var mı ne iyi gelir acaba
Suyun gelir gelmez gitmişsindir hastaneye değil mi. Kimileri bekleyin diyor kimileri hemen koşun gidin diyor. Icimi rahatlattin açıkçası canım. Ben hala fazla korkuyorum sanırım9.15de suyum geldi 1.15de dogurdum doğumhane den 2bucukta çıktım şunu soyliyim abartılacak bişi değil tabiki canın yanıyor ama o an tek düşündüğün bebeğin doktorun dediklerini dikattli dinleyip uygularsaniz ozaman kolay olur ne derse yapın cataldayken hiç korkup kasilmayin bana herşey senin elinde rahat doğurmakta zor doğurmakta dedi hiç gerilmeyin öldürmüyo o sanci
Tez zamanda saglikla cikicak insallah canim.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Epey yedim cnm cok cekiyorduNe kadar yediğine bağlı canım ama pirinç direk şekeri yükseltiyor
Bir daha yaninda yicem canim. Insallah senin de cikmamistirYanında mutlaka bol yoğurtla tüket ben öyle yapiyorum bende yefim olcmedim inşallah cikmamistir
Normal dogum mu yaptınız3040gr 48santim sekerm olduğu için kilo fazla haftasına göre solunum sıkıntısı bitse iyi olacak isalah
Inşallah yemekten kalkinca oturma 10 dakika evin içinde yürü kaçamak yaptığında oda etkili oluyorBir daha yaninda yicem canim. Insallah senin de cikmamistir
Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Kilosu ne kadar? Korkma bak erken doğan bebişler güçlü oluyor. O sana bayram hediyesi gelmiş üzmeyecek seni hiç.Kızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Canım ben 29 haftadan beri yatıyordum. 33 haftada pzt kontrole gittim herşey yolundaydı açılma falan yoktu. Çarş gece kasılmalar ağrılar falan oldu. Sabah doktorum hemen çağırdı. Muayene etti 3 cm açılma çıktı. Hastaneye yatırdı hemen ama ilaçlara rağmen ertesi sabah 4 oldu kasılma. Üstelik üçten sonra ben hiç ağrı kasılma hissetmedim. Seviniyordum açılma olmadı heralde diye ama olmuş. Zaten ultrasonda rahim ağzında incelme yoksa açılma olmuyor diye biliyorum önce inceliyor sonra açılma oluyor. Ultrasonda sıkıntı olmadığı için yapmamıştır muayene.Ayyy hadi inşallah.. Valla annemler memleketten geldiler 1 hafta oldu doğum zamanı belli olmaz diye ancak bebişin geleceği yok o kadar merdiven inip çıkıyorum sıcak suyla duş alıyorum tık yok anlamadım bünyem bu kadar mı sağlam Hamilelik boyunca yapmadığım iş kalmadı hiç mi hiç hastalık yaşamadım çok şükür dana gibi sağlamım Ama yeter gari gelsin artık.
Bu arada ne diycem senin bu 4 cm lik açılma dediğini doktora gidince mi farketti. Ben 39. Haftadayım hiç çatı muayenesi yapmadı da
Varis bende de oluştu doktoruna göster canım mutlqka varis olunca şişlik kaçınılmaz oluyo dinlenince ayakta fazla kalmayinca sisi azalıyor ayakta kalma fazlaKızlar günaydın. Genital bölgem çok acıyor. Ara ara böyle yatarken döneyim diyorum değişik bir acıma hissi ayrıca bayağı şişmiş vajinada varis oluşmuş :/ böyle bişey yaşiyan var mı ne iyi gelir acaba
Canım tercihin sezaryen olacaksa kesinlikle epidural spinal tavsiye ederim. Bir kere iğne damar yolundan daha kolaydı. Korkulduğu gibi değil hiç. Bir de en önemlisi eşin bebeğin hepsini görebiliyorsun. Bebeğini herkesten önce koklayabilirsinYaa kizlar bu gidisle benim sanci gelmeyecek kendimi sezeryana hazirliyorum ama genel anestezi değilde epidural spinal falan istiyorum siz ne dusunuyorsunuz onca insan resimler videolar cekiniyor bir sekilde yaptiriyor yaa hem bebegini goruyor hemde sonrasi uyanmasi zor olmuyormus genel anestezide uyanayim kendime geleyim derken baya zaman geçiyormus ahh bu korkumu yensemde boyle birseyi mi tercih etsem diyorum tavsiyesi olan varmi ??
Yaklasik 2haftadir benimde öyle canim özellikle saga sola dönerken diger bacagimi elimle döndürüyorum yoksa çığlık atasim geliyo acisindan bide yataktan kanepeden sandalyeden kalkarken cok batiyo ilk basta topalliyorum sonra düzeliyor yürüyüşum en son gittigimde rahimde incelme baslamis demisti onla mi alakali bilmiyorum yarin kontrol var unutmazsam sorcam bukezKızlar günaydın. Genital bölgem çok acıyor. Ara ara böyle yatarken döneyim diyorum değişik bir acıma hissi ayrıca bayağı şişmiş vajinada varis oluşmuş :/ böyle bişey yaşiyan var mı ne iyi gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?