temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

H hllmry canım bir de nasıl oldu doğumun zor muydu
9.15de suyum geldi 1.15de dogurdum doğumhane den 2bucukta çıktım şunu soyliyim abartılacak bişi değil tabiki canın yanıyor ama o an tek düşündüğün bebeğin doktorun dediklerini dikattli dinleyip uygularsaniz ozaman kolay olur ne derse yapın cataldayken hiç korkup kasilmayin bana herşey senin elinde rahat doğurmakta zor doğurmakta dedi hiç gerilmeyin öldürmüyo o sanci

Benim bebisin biri de ayni öyle canim benim de cok canimi yakiyor

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olur mu

Kızlar günaydın. Genital bölgem çok acıyor. Ara ara böyle yatarken döneyim diyorum değişik bir acıma hissi ayrıca bayağı şişmiş vajinada varis oluşmuş :/ böyle bişey yaşiyan var mı ne iyi gelir acaba

1. Saat Sekerim 151 cikti yaprak sarmasi bu kadar etkiler mi ? Artik istedigim seyleri yemek istiyorum. Cok bunaldim

Canım pirinç var içinde maalesef yükseltir şekeri. Yoğurtla yeseydin keşke..

Canım inşallah sağ salim çıkacak o küvezden. Dualarımız bebeğinle..

Varis değil bende ama batma hafif sancı ve ağrı var bölgede benim de. Dönerken kat kut ses geliyor hatta. Şişliği bilemeyeceğim ama.

Suyun gelir gelmez gitmişsindir hastaneye değil mi. Kimileri bekleyin diyor kimileri hemen koşun gidin diyor. Icimi rahatlattin açıkçası canım. Ben hala fazla korkuyorum sanırım

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu

Kizlarrr

Tez zamanda saglikla cikicak insallah canim. masallah kilosuda yerindeymis dualarimiz seninle.bak benim arkadas var daha dun konustuk.1100 kg dı evlatcigi,simdi 7 aylik tosuncuk gibi masallah.

Yaa kizlar bu gidisle benim sanci gelmeyecek kendimi sezeryana hazirliyorum ama genel anestezi değilde epidural spinal falan istiyorum siz ne dusunuyorsunuz onca insan resimler videolar cekiniyor bir sekilde yaptiriyor yaa hem bebegini goruyor hemde sonrasi uyanmasi zor olmuyormus genel anestezide uyanayim kendime geleyim derken baya zaman geçiyormus ahh bu korkumu yensemde boyle birseyi mi tercih etsem diyorum tavsiyesi olan varmi ??

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Kilosu ne kadar? Korkma bak erken doğan bebişler güçlü oluyor. O sana bayram hediyesi gelmiş üzmeyecek seni hiç.
Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin sana koynuna al gazını sütünü konuşalım inşallah sana da çok geçmiş olsun. Bir gelişme oldukça yaz bizlere dualarım seninle hep

Canım ben 29 haftadan beri yatıyordum. 33 haftada pzt kontrole gittim herşey yolundaydı açılma falan yoktu. Çarş gece kasılmalar ağrılar falan oldu. Sabah doktorum hemen çağırdı. Muayene etti 3 cm açılma çıktı. Hastaneye yatırdı hemen ama ilaçlara rağmen ertesi sabah 4 oldu kasılma. Üstelik üçten sonra ben hiç ağrı kasılma hissetmedim. Seviniyordum açılma olmadı heralde diye ama olmuş. Zaten ultrasonda rahim ağzında incelme yoksa açılma olmuyor diye biliyorum önce inceliyor sonra açılma oluyor. Ultrasonda sıkıntı olmadığı için yapmamıştır muayene.

Varis bende de oluştu doktoruna göster canım mutlqka varis olunca şişlik kaçınılmaz oluyo dinlenince ayakta fazla kalmayinca sisi azalıyor ayakta kalma fazla

Canım tercihin sezaryen olacaksa kesinlikle epidural spinal tavsiye ederim. Bir kere iğne damar yolundan daha kolaydı. Korkulduğu gibi değil hiç. Bir de en önemlisi eşin bebeğin hepsini görebiliyorsun. Bebeğini herkesten önce koklayabilirsin haftası küçük old için bize sadece gösterdiler götürdüler hemen. Ama senin göğsüne koyarlar büyük ihtimalle baş ağrısı da hiç olmadı bende. Bünyeye göre değişir tabi bazı şeyler ama ben çok kolay atlattım çok şükür. Şahsen tavsiye ederim. Bir de genel anestezi bebeğe de gidiyor epidural etkilemiyor demişlerdi ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun

Yaklasik 2haftadir benimde öyle canim özellikle saga sola dönerken diger bacagimi elimle döndürüyorum yoksa çığlık atasim geliyo acisindan bide yataktan kanepeden sandalyeden kalkarken cok batiyo ilk basta topalliyorum sonra düzeliyor yürüyüşum en son gittigimde rahimde incelme baslamis demisti onla mi alakali bilmiyorum yarin kontrol var unutmazsam sorcam bukez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…