temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım rahim ağzında incelme ultrasondan mi belli oluyor. Yani eğer öyleyse doktorum alttan muayene etmiyor diye stres yapmama gerek yok sanırım. Eğer öyle bir şey gözüküyorsa ona göre anliyordur o zaman öyle mi

Canim yaa tek korkum o ameliyathane hali ama sonucta genel anestezide olsam girdikten sonra uyutulacam doktorum ins destek olur da bende genel taraftarı degilim ne kadar cesaretsiz olsamda cunku nadir bas agrisi yasayani duydum baska hicbir sikintisi yok ve bebegimede daha kolay yardimci olabilirim emzirme vs diye peki ne kadar surmustu seninki toplamda ?? Birde bebek ciktiktan sonra tekrar uyutuyorlarmi kisa sureli bazi kisilerden bunuda duydum

Canım benim durumdan dolayı vajinal usg kontrol ediyordu hep. Ama karından da ölçebiliyor mu tam hatırlayamadım şuan. Doktorun mutlaka kontrol ediyordur. Böyle birşeyi atlamaz bu haftalarda. İçini ferah tut.

Beni uyutmadılar canım. Sezeryan girişi çıkışı toplamda 45 dk 1 saat arası sürüyor. Ama benim kalple ilgili rahatsızlık durumum oldu ameliyat bitince çıkarmadılar hemen. Yoksa kısa sürüyor. Hiç uyutmadılar hayır. Yani bence rahatsız olabileceğin tek şey his olması. Acıyı hissetmiyorsun ama baskıyı dokunmayı hissediyorsun. Ama acı olmadıktan sonra bence sorun değil o da. Kendini sakin tut ve dediklerini aynen yapmaya çalış hiç bir aıkıntı olmaz allahın izniyle

Ins canim yaa hersey doktora bagli beni guzelce desteklerse bende dusunuyorum yok nazini cekmeyim falan derse uyutur direk galiba ins haftaya son kontrolumuz var hayirlisi olsun

canım gelebilir sancın daha zaman var.. ama sezaryen olmak zorunda kalırsan ben spinal yaptırdım bu da öyle olacak :) ben memnundum uyuma uyanma falan derdim olmadı :) bebeğimi de gördüm ilk aşısını ayak izini giyinmesini her şeyini izledim :) çok güzel bir andı :) sezaryen olacaksan ve korkun yoksa spinal ol canım:) ben normalde derdim hiçbir şeyi lokal yaptırmamm genel olsun diyen biriydim şimdi yeniden spinal olacağım ve gerçekten o anların zevki başka türlü olmuyor :)

Ahh ahh keske bende boyle rahat olabilsem canim ameliyathaneye hic girmedim korkuyorum iste ama sonucta genelde olsam oraya girip uyutulmayi bekleyecem kendimi gaza getirsemde sabretsem diyorum spinal denesem cunku daha cabuk ayaklanirim bebegimle ilgilenebilirim uyanamama korkumu da yasamam diye dusunuyorum surekli kisa videolari izliyorum spinal olanlari herkes rahat bebegini gordukten sonra cok mutlu bende yapabilirim ins diye kendi kendimi gaza getiriyorum

Canım sen sadece epidural olmuşsun o zaman ben spinal oldum baskılarıda hiç hissetmedim dokunmaları falan .

canım ameliyathane korkunu anlıyorum ama sana şunu diyeyim adı kötü sadece o ortam öyle kötü de değil. anestezi uzmanı senle zaten sohbet edip seni rahatlatıyor doğum boyu :) sonrasında da odak noktan bebek oluyor doktoru dinlemiyorsun bile genel de olsan oraya gireceksin :) girdikten sonra ayık olarak biraz daha durabilirsin bence :) hele ki o minnoşun görülme anı doğma anı yok mu bence her şeye değer :) ağlamasıyla birlikte benim de gözlerim dolmuştu :) yani o anları yaşamalısın bence :)

Canım sen sadece epidural olmuşsun o zaman ben spinal oldum baskılarıda hiç hissetmedim dokunmaları falan .
Canım benim anestezi kısmı biraz gergin oldu çok konuşamadık o yüzden tam da bilmiyorum. Ama hemşire spinal olduğunu söyledi. Epiduralde kendin ilaç yapabiliyormuşsun sonrasında ağrın oldukça. Sen de o olmayacak ağrın oldukça biz ilaç yapıcaz dedi. Ama açıkcası fazla da bilgim yok ikisinin farkı konusunda.

Yok anam doğru biliyorsun spinalde aci hissedilmiyor ama bisiler kurcukladiklarini hissediyorsun.. Masada sarsiliyosunya belki de ondan ötürü ister istemez anliyosun.. Bacağını kesseler acimaz ama kesildiğini anlarsın öyle bişi demi hissettiğin..

Gozunaydin canım. Inşallah en kısa sürede alırsın yavrunu kucağına.

Aynen canım. Çekiştirmeleri baskıyı falan hissettim hep. Ama hiç acı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…