temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım epidural da baskı ve dokunuşlar hissediliyor spinal de direk uyuşuyor .sen kurtuldun canım şimdi telaş heyecan sırası bizde bende yaklastikca korkmaya başladım yine .

Ayy dimi yaa ne guzel yazmissin bende oyle dusunuyorum suanda birde sakinlestirici yapiyorlarmis korkanlar icin ameliyat oncesi belki onuda yaparlarsa cakir keyif girerim artik

Ins canim yaa hersey doktora bagli beni guzelce desteklerse bende dusunuyorum yok nazini cekmeyim falan derse uyutur direk galiba ins haftaya son kontrolumuz var hayirlisi olsun
Canım aynı zamanda bekliyoruz bebeklerimizi seninle. Alttan muayene yaptı mi doktorun? Perşembe tekrar gidicem ben ama bakar herhalde artık. Bana daha hiç bakmadı

Canım aynı zamanda bekliyoruz bebeklerimizi seninle. Alttan muayene yaptı mi doktorun? Perşembe tekrar gidicem ben ama bakar herhalde artık. Bana daha hiç bakmadı
Bana gecen hafta bakti alttan ve baya zor geçti benimki acilma yok rahminde baskili dedi birazda nazlanip bagirinca boyle nasil normal yapacaz diye guvenimi kirdi doktor sagolsun bazi doktorlar hic bakmiyormus canim.. senin suan bebis kac kilo ??

Ayy dimi yaa ne guzel yazmissin bende oyle dusunuyorum suanda birde sakinlestirici yapiyorlarmis korkanlar icin ameliyat oncesi belki onuda yaparlarsa cakir keyif girerim artik

Evet yapıyorlar :) benim ikinci ameliyatımda daha girmeden yaptılar kafa bi milyon girdim çok komik oluyor ama

Canım epidural da baskı ve dokunuşlar hissediliyor spinal de direk uyuşuyor .sen kurtuldun canım şimdi telaş heyecan sırası bizde bende yaklastikca korkmaya başladım yine .

Ben spinal oldum canım o baskıyı dokunmayı hissettim hatta söyledim doktora sağ topuğunu kaldır dedi kaldıramadım tabii :) o da hissedersin o kadarını normal dedi. Korkma canım yaa ben iple çekiyorum:)

Hanımlar bende iki gecedir doğurcakmışım gibi hissedip uyuyamıyorum. Hani böyle birden sancım başlıcak uyanık kalmam lazım gibi:) nevm döndü psikolojikmen. Sancım var mı yoksa rüyayla karışık mı ben öyle hissediyorum bilmiyorum:) uykusuz uykusuz doğuma gitmek de kötü olcak

Canım sen epidural-spinal kombine mi yaptırdın yoksa sadece spinal mi? Benim sadece spinal olacakmış.

Canım sen sadece epidural olmuşsun o zaman ben spinal oldum baskılarıda hiç hissetmedim dokunmaları falan .
Ben de sadece spinal olacağım cnm senin bacaklarını hissetmen ne kadar zaman aldı? Yürümesen de hissin gelmesi yani.

Kizlar 37. hafta dolunca zorunlu izne ayrilmak gerekiyor ya ama ben o tarihte doktora gidemicem zaten yatak istirahatinde oldugum icin, o raporu almasam bir sorun oluyor mu acaba bilgisi olan var mi?

Kizlar 37. hafta dolunca zorunlu izne ayrilmak gerekiyor ya ama ben o tarihte doktora gidemicem zaten yatak istirahatinde oldugum icin, o raporu almasam bir sorun oluyor mu acaba bilgisi olan var mi?
Canım senin zaten son raporlatının analık izninden sayılması gerekir. 32. Haftadan sonra gebeliğe ilişkin rapor alamıyorsun. İznin devreye giriyor. Sen raporlu muydun 32 den sonra nasıl oldu?

Canım sen epidural-spinal kombine mi yaptırdın yoksa sadece spinal mi? Benim sadece spinal olacakmış.
Canım benim aceleye geldi tam konuşamadım doktorumla ama anladığım kadarıyla kombine. Çünkü epiduralin katateri vardı ama spinal dedi hemşire. Sadece spinalse daha kolay o zaman seninki

Canım senin zaten son raporlatının analık izninden sayılması gerekir. 32. Haftadan sonra gebeliğe ilişkin rapor alamıyorsun. İznin devreye giriyor. Sen raporlu muydun 32 den sonra nasıl oldu?
Canim ben 32 de calisabilir raporu aldim, sonra bu sorunlar cikinca dersler bittigi icin okuldan idare ettiler yani ekstra bi rapor almadim hala calisiyor gorunuyorum. 37 de gidip normalde calisabiliri calisamaza çevirmek gerekiyor ya onun icin gitmesem sorun olur mu acaba demistim.

Cnm bnm de seninle Günümüz aynı bende sezeryan olucam 17.07 de dedi bana Doğum tarihine.en son 19 Haziran'da gittim kontrole 2.5 kilo idi minik oğlum.

Canim zaten 32.haftada aldigin calisabilir raporunda hangi tarihe kadar calisabilecegin belli yani 37.haftadaki gunun orda yaziyor . Ekstra bir rapor daha almiyorsun otomatik gebelik iznin basliuor o tarohten sonra.sonra dogum olunca dogum raporunu vereceksin isyerine sadece

Canim bu bende nerdeyse 2 aydir var, bazen azaliyor bazen cosuyor, bir ay aksayarak yurudugumu biliyorum,sag bacakta hicbirsey yokken sol bacagimi zor hareket ettiriyorum resmen,senin dedigin gibi yataktan donerken bacagimi zor kaldiriyorum yerinden,annem benim her hamileligimde olurdu diyor, bu isin cilvelerinden biri deyip geciyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…