temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oyle mi canim tesekkur ederim. Doktor bana 32. haftada calisabiliri verirken 37 de gel mutlaka calisamaz raporunu al sonra sorun cikar falan demisti de ondan sordum. Bence de senin dedigin mantikli.

Anladım canım ben yattığın için ayrılmışsındır diye düşündüm. Ben 32 de ayrıldığım için bilmiyorum. Doktorun gel dediyse git bence. En azından ara sor. Bu prosedürler eksik oldu mu birsürü sıkıntı çıkıyor sonradan.

Cnm bnm de seninle Günümüz aynı bende sezeryan olucam 17.07 de dedi bana Doğum tarihine.en son 19 Haziran'da gittim kontrole 2.5 kilo idi minik oğlum.
Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi:) spinal sezeryan mı olacaksın sen de?

Canım benim aceleye geldi tam konuşamadım doktorumla ama anladığım kadarıyla kombine. Çünkü epiduralin katateri vardı ama spinal dedi hemşire. Sadece spinalse daha kolay o zaman seninki
Anladım cnm evet katater varsa kombine yapmışlar. Ay ne başlıyım ya bu stres yüzünden kendime bu ayı zindan edicem gibi geliyor.

Anladım cnm evet katater varsa kombine yapmışlar. Ay ne başlıyım ya bu stres yüzünden kendime bu ayı zindan edicem gibi geliyor.
Canım bence işin en kolay yanı anestezi. Hiç stres yapıp kendini şartlama kötüye. Gerçekten etkiliyor çünkü. Korkanlar daha zor atlatıyor. Bir de kendini kasarsan daha zor olur iğnesi falan. Benim o kadar acil oldu ki biraz da anestezi yapılacağı sıra eşini ameliyata alamayız falan dediler bir de yanıma kuvöz getirdiler ki tamamen kapalı heryeri baya yaşam destek ünitesi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Anestezi oldu bitti anlamadım bile :)

Suyun gelir gelmez gitmişsindir hastaneye değil mi. Kimileri bekleyin diyor kimileri hemen koşun gidin diyor. Icimi rahatlattin açıkçası canım. Ben hala fazla korkuyorum sanırım
Hemen gittim bence gidilmeli hiç korkma canim benim herşey çok güzel olacak öyle dusun

Geçmiş olsun ve gözün aydın canım, Allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın aceleci yaramazı Allahım senin de bebişinin de yardımcısı olsun.

Dogru canim bu prosedurler insani yoruyor ama napalim. Ben en iyisi once muhasebeyi sonra doktoru arayip halledeyim. Ama 32. hafta raporunu surekli gitmedigim bi doktordan almistim simdi ona hic gidesim yok saatlerce bekletiyor. Insallah gerek olmaz.

Ben spinal oldum canım o baskıyı dokunmayı hissettim hatta söyledim doktora sağ topuğunu kaldır dedi kaldıramadım tabii :) o da hissedersin o kadarını normal dedi. Korkma canım yaa ben iple çekiyorum:)
Canım bende belden uyuşturuldum ama hicbirsekilde hissetmedim dokunusları falan bana yapılan neyse ondan istiyorum yine

Canım Rabbim hayırlı uğurlu uzun ömürlü eylesin. En kısa zamanda atlatacaktır yaramaz. Dualarımız sizinle

Galiba öyle canım napalım artık az daha dayancaz inşallah

Günaydın kizlar ruyamda nisanimin geldigini gordum agliyordum daha 37 dolmadi lutfen dogma oglum diye. Sonra esimle anneme söylüyorum hic umursamiyorlar bosver evde bekle diyorlar. Kendim hastaneye gidiyordum her yerim kan icinde kalıyordu. Allah hayir etsin. Ilk defa dogumla ilgili bi ruya gordum ama o da kötü oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…