- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.101
Oyle mi canim tesekkur ederim. Doktor bana 32. haftada calisabiliri verirken 37 de gel mutlaka calisamaz raporunu al sonra sorun cikar falan demisti de ondan sordum. Bence de senin dedigin mantikli.Canim zaten 32.haftada aldigin calisabilir raporunda hangi tarihe kadar calisabilecegin belli yani 37.haftadaki gunun orda yaziyor . Ekstra bir rapor daha almiyorsun otomatik gebelik iznin basliuor o tarohten sonra.sonra dogum olunca dogum raporunu vereceksin isyerine sadece
Anladım canım ben yattığın için ayrılmışsındır diye düşündüm. Ben 32 de ayrıldığım için bilmiyorum. Doktorun gel dediyse git bence. En azından ara sor. Bu prosedürler eksik oldu mu birsürü sıkıntı çıkıyor sonradan.Canim ben 32 de calisabilir raporu aldim, sonra bu sorunlar cikinca dersler bittigi icin okuldan idare ettiler yani ekstra bi rapor almadim hala calisiyor gorunuyorum. 37 de gidip normalde calisabiliri calisamaza çevirmek gerekiyor ya onun icin gitmesem sorun olur mu acaba demistim.
Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi:) spinal sezeryan mı olacaksın sen de?Cnm bnm de seninle Günümüz aynı bende sezeryan olucam 17.07 de dedi bana Doğum tarihine.en son 19 Haziran'da gittim kontrole 2.5 kilo idi minik oğlum.
Anladım cnm evet katater varsa kombine yapmışlar. Ay ne başlıyım ya bu stres yüzünden kendime bu ayı zindan edicem gibi geliyor.Canım benim aceleye geldi tam konuşamadım doktorumla ama anladığım kadarıyla kombine. Çünkü epiduralin katateri vardı ama spinal dedi hemşire. Sadece spinalse daha kolay o zaman seninki
Canım bence işin en kolay yanı anestezi. Hiç stres yapıp kendini şartlama kötüye. Gerçekten etkiliyor çünkü. Korkanlar daha zor atlatıyor. Bir de kendini kasarsan daha zor olur iğnesi falan. Benim o kadar acil oldu ki biraz da anestezi yapılacağı sıra eşini ameliyata alamayız falan dedilerAnladım cnm evet katater varsa kombine yapmışlar. Ay ne başlıyım ya bu stres yüzünden kendime bu ayı zindan edicem gibi geliyor.
Hemen gittim bence gidilmeli hiç korkma canim benim herşey çok güzel olacak öyle dusunSuyun gelir gelmez gitmişsindir hastaneye değil mi. Kimileri bekleyin diyor kimileri hemen koşun gidin diyor. Icimi rahatlattin açıkçası canım. Ben hala fazla korkuyorum sanırım
34+5 Ece Naz
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım, Allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın aceleci yaramazıKızlar ben dün gece dogurdum bayram şekerim geldi çok erken geldi ciğer geliştirici felan yaptılar ama dayanamadı doğmayı tercih etti nolur benim kızıma dua edin kuvezden sağ salim hayırlısıyla çıksın koynuma alıp evimize gidelim solunum sıkıntısı var burnundan hortumla besleniyor günde iki kere camın arkasından sadece ayaklarını görebiliyoruz nolur hamisler canım lohusalar bizide alın dualarınızı
Dogru canim bu prosedurler insani yoruyor ama napalim. Ben en iyisi once muhasebeyi sonra doktoru arayip halledeyim. Ama 32. hafta raporunu surekli gitmedigim bi doktordan almistim simdi ona hic gidesim yok saatlerce bekletiyor. Insallah gerek olmaz.Anladım canım ben yattığın için ayrılmışsındır diye düşündüm. Ben 32 de ayrıldığım için bilmiyorum. Doktorun gel dediyse git bence. En azından ara sor. Bu prosedürler eksik oldu mu birsürü sıkıntı çıkıyor sonradan.
Canım bende belden uyuşturuldum ama hicbirsekilde hissetmedim dokunusları falan bana yapılan neyse ondan istiyorum yineBen spinal oldum canım o baskıyı dokunmayı hissettim hatta söyledim doktora sağ topuğunu kaldır dedi kaldıramadım tabii :) o da hissedersin o kadarını normal dedi. Korkma canım yaa ben iple çekiyorum:)
Canım bana da 17 temmuza gun verdiCnm bnm de seninle Günümüz aynı bende sezeryan olucam 17.07 de dedi bana Doğum tarihine.en son 19 Haziran'da gittim kontrole 2.5 kilo idi minik oğlum.
En fazla 2 saatti sanırım tam anlamıyla geçmesiBen de sadece spinal olacağım cnm senin bacaklarını hissetmen ne kadar zaman aldı? Yürümesen de hissin gelmesi yani.
Canım Rabbim hayırlı uğurlu uzun ömürlü eylesin. En kısa zamanda atlatacaktır yaramaz. Dualarımız sizinle9.15de suyum geldi 1.15de dogurdum doğumhane den 2bucukta çıktım şunu soyliyim abartılacak bişi değil tabiki canın yanıyor ama o an tek düşündüğün bebeğin doktorun dediklerini dikattli dinleyip uygularsaniz ozaman kolay olur ne derse yapın cataldayken hiç korkup kasilmayin bana herşey senin elinde rahat doğurmakta zor doğurmakta dedi hiç gerilmeyin öldürmüyo o sanci
Galiba öyle canım napalım artık az daha dayancaz inşallahCanim bu bende nerdeyse 2 aydir var, bazen azaliyor bazen cosuyor, bir ay aksayarak yurudugumu biliyorum,sag bacakta hicbirsey yokken sol bacagimi zor hareket ettiriyorum resmen,senin dedigin gibi yataktan donerken bacagimi zor kaldiriyorum yerinden,annem benim her hamileligimde olurdu diyor, bu isin cilvelerinden biri deyip geciyorum bende :)
Günaydın kızlar sağ ayağım öyle bi şişti ki üstüne basamiyorum tuzlu yemedim sicaklardan oldu sanırım nasıl geçer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?