- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.121
Duvara dayayarak havada tut canım. Varsa biri masaj yapsın. Tuzlu soğuk suda bekletmek de iyi gelirGünaydın kızlar sağ ayağım öyle bi şişti ki üstüne basamiyorum tuzlu yemedim sicaklardan oldu sanırım nasıl geçer acaba
Günaydın canım. Endişeli olduğundan görüyorsun. Ben de bi dönem sürekli görüyordum artık geçti çok şükür. Hayrolsun inşallahGünaydın kizlarruyamda nisanimin geldigini gordum agliyordum daha 37 dolmadi lutfen dogma oglum diye. Sonra esimle anneme söylüyorum hic umursamiyorlar bosver evde bekle diyorlar. Kendim hastaneye gidiyordum her yerim kan icinde kalıyordu. Allah hayir etsin. Ilk defa dogumla ilgili bi ruya gordum ama o da kötü oldu :)
Oh süper göz açıp kapayıncaya kadar geçerEn fazla 2 saatti sanırım tam anlamıyla geçmesi
Günaydın hanımlar. Bugün 36. Haftaya girdik. İznimi başlatıp başlatmamakta çok kararsızım. Başlatıp evde dinlenmek istiyorum ama bir yandan da bebeğimle 1 gün fazladan zaman geçirmek daha cazip geliyor bilemedim napacağımı... bayram dönüşü iş olmaz pek ama hazırlanmak bile zul geliyor offf
Canım hayır olsun :) kan rüyayı bozar derler :)Günaydın kizlarruyamda nisanimin geldigini gordum agliyordum daha 37 dolmadi lutfen dogma oglum diye. Sonra esimle anneme söylüyorum hic umursamiyorlar bosver evde bekle diyorlar. Kendim hastaneye gidiyordum her yerim kan icinde kalıyordu. Allah hayir etsin. Ilk defa dogumla ilgili bi ruya gordum ama o da kötü oldu :)
Bu hafta 3 gun zaten canim yarisi gitti sayilir, idare edebilirsin bence 1 hafta 1 haftadir eger kötü hissetmiyorsan dayan :)Günaydın hanımlar. Bugün 36. Haftaya girdik. İznimi başlatıp başlatmamakta çok kararsızım. Başlatıp evde dinlenmek istiyorum ama bir yandan da bebeğimle 1 gün fazladan zaman geçirmek daha cazip geliyor bilemedim napacağımı... bayram dönüşü iş olmaz pek ama hazırlanmak bile zul geliyor offf
Daha evdeyim canım hastaneye gidip rapor almaktansa işe gitmeyi tercih ederim önemli olan evden çıkmak. Dediğin gibi biraz daha sabredeceğim sanırım nasılsa haftaya çarşamba 37 olacağız inşallah ama kızım iki gündür hiç durmuyor yerinde umarım haftasını bekler yaramazımGünaydın canım madem beklemişsin 36 ya kadar bence 37 de tamamlA kendini iyi hissediyorsan ve yorucu bir işin yoksa. Ben 37 yi doldurup da iziNe ayrıldım
Doğrusun canım bugün gitmedim artık mazeret izni yazarım sağolsunlar son 1-2 haftadır çok iş vermiyorlar. Haftaya çarçamba 37 miz doluyor. Sen evdesin değil mi?Bu hafta 3 gun zaten canim yarisi gitti sayilir, idare edebilirsin bence 1 hafta 1 haftadir eger kötü hissetmiyorsan dayan :)
Bu gece ben de kötü oldum canım her yer açık olduğu halde hiç esmedi biraz daha sıcak olacakmış sanırım klima yerine vantilatör tercihimdir öyle bişeylerden faydalanabilirsinGünaydın kızlar gece terleme olayı mahvetti beni 4 defa üst değiştirdim ayyy daha çok var doğuma yandım ben bu gidişle
Dün akşam misafirlerim vardı kızlar. Bu aralar bebek gelecek gibi hissediyoruz diye konuşuyorlardi göbeğin de baya inmiş falan dediler. Tam o sıra karnima 2 saniyelik bir kasılma mi diyim ağrı mı diyim garip bisey oldu. Tam doktorun bahsettiği gibiydi belimden geldi kasiklarima doğru birden kastı geçti hemen. Sonra saate baktım tekrarlamadi. Ama hissediyorum çok yakın sanki doğumum
Canım bende belden uyuşturuldum ama hicbirsekilde hissetmedim dokunusları falan bana yapılan neyse ondan istiyorum yine
Günaydın kızlar gece terleme olayı mahvetti beni 4 defa üst değiştirdim ayyy daha çok var doğuma yandım ben bu gidişle
Canım bence bunun için doğumu bekleme. Hayal kırıklığına uğrarsınGünaydın kızlar gece terleme olayı mahvetti beni 4 defa üst değiştirdim ayyy daha çok var doğuma yandım ben bu gidişle
Ayni durum.bende de var.ruhum daralıyor nefes alamıyorum üstüne bir de... ve daha com var dediğin gibiGünaydın kızlar gece terleme olayı mahvetti beni 4 defa üst değiştirdim ayyy daha çok var doğuma yandım ben bu gidişle
Canim ilk sancilarin arasi 1 gun bile olabilir. Uyuyup uyandiginda artabilir. Ama artik cok zamanin kalmamis. Insallah havalar daha da isinmadan dunyaya gelir. :)Dün akşam misafirlerim vardı kızlar. Bu aralar bebek gelecek gibi hissediyoruz diye konuşuyorlardi göbeğin de baya inmiş falan dediler. Tam o sıra karnima 2 saniyelik bir kasılma mi diyim ağrı mı diyim garip bisey oldu. Tam doktorun bahsettiği gibiydi belimden geldi kasiklarima doğru birden kastı geçti hemen. Sonra saate baktım tekrarlamadi. Ama hissediyorum çok yakın sanki doğumum
Anladim canım. Benim daha bakmadı da yarın randevum var bakar mi acaba diye düşünüyorum. Geçen hafta gittiğimde 3379 gr di oglusum. Bakalım kilo aldı mi bu hafta :) seninki ne kadar?Bana gecen hafta bakti alttan ve baya zor geçti benimki acilma yok rahminde baskili dedi birazda nazlanip bagirinca boyle nasil normal yapacaz diye guvenimi kirdi doktor sagolsunbazi doktorlar hic bakmiyormus canim.. senin suan bebis kac kilo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?