- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.141
Ay benimde oluyor arada sancilar,diyorum hah geliyor galiba yok bida tekrarlamiyor,bide nst de okadar duzenli sancilarim cikmisti gecen cuma,doktor bayramda gelme falan dedi ogluma,ama hala tık yok anlamadim.insallah saglikla gelirler zamanında.beklemekte stresliymis.Benimde dustu gobegim baya artik nefes alabiliyorumDün akşam misafirlerim vardı kızlar. Bu aralar bebek gelecek gibi hissediyoruz diye konuşuyorlardi göbeğin de baya inmiş falan dediler. Tam o sıra karnima 2 saniyelik bir kasılma mi diyim ağrı mı diyim garip bisey oldu. Tam doktorun bahsettiği gibiydi belimden geldi kasiklarima doğru birden kastı geçti hemen. Sonra saate baktım tekrarlamadi. Ama hissediyorum çok yakın sanki doğumum
Al benden de o kadar... yatamıyorum oturamıyorum nefesim daralıyor sanki göğsüme öküz oturmuş gibi bir de üzerine mide bulantıları ve yediğim şeylerin kokusunu alma başladı... darlanıyorum... kız da vurup duruyor mideme kaburgalarıma. Çıksın o ayaklarını ısıracağımAyni durum.bende de var.ruhum daralıyor nefes alamıyorum üstüne bir de... ve daha com var dediğin gibi
Al benden de o kadar... yatamıyorum oturamıyorum nefesim daralıyor sanki göğsüme öküz oturmuş gibi bir de üzerine mide bulantıları ve yediğim şeylerin kokusunu alma başladı... darlanıyorum... kız da vurup duruyor mideme kaburgalarıma. Çıksın o ayaklarını ısıracağım
Evet canim evdeyim calisabiliri aldigimda erken dogum riskim yoktu sonra da bozmadim artık, okulda da dersler bittigi icin idare ettiler iznim yanmamis oldu. Bebislerle bol bol vakit gecirelimDoğrusun canım bugün gitmedim artık mazeret izni yazarım sağolsunlar son 1-2 haftadır çok iş vermiyorlar. Haftaya çarçamba 37 miz doluyor. Sen evdesin değil mi?
Aa hayirli olsun canim sezaryen olcaksin dimi gun belli olduguna gore. Insallah sag salim kavusursun bebegine dualarimiz seninle :) bizi de gelismelerden haberdar et :)Kızlar cuma günü doğuma giriyorum kısmetsedualarınızı bekliyorum
Banada dün arkadaşım söyledi son zamanlarda bol bol sıcak suyla duş al doğumu kolaylaştırır dedi. Sırtına bol bol su tut dedi.Yine uykusuz bir sabahtan herkese günydın kızlar.. benim ebe arkadaşım sıcak suda 5-10 dakika oturup sonrasında merdiven inip çıkmanın yürüyüşten daha fazla açılma yapacağını söyledi ben dün yaptım sanırım açıldım da biraz. Sizler ne yapıyorsunuz
Evet sezeryana karar verdim.Girebildikçe haberdar ederim sizleri.Hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah.Çok heyecanlıyım:)Aa hayirli olsun canim sezaryen olcaksin dimi gun belli olduguna gore. Insallah sag salim kavusursun bebegine dualarimiz seninle :) bizi de gelismelerden haberdar et :)
Benimkide 3375 di kesin 4 kilo oldu yaa karnim acayip agirlasti ne tarafa yatsam agri yapiyo bende pazartesi gidecem muayeneye ama oncesinde bi nst cekinip bana mail attir dedi doktor randevudan sonra mutlaka bizide haberdar etAnladim canım. Benim daha bakmadı da yarın randevum var bakar mi acaba diye düşünüyorum. Geçen hafta gittiğimde 3379 gr di oglusum. Bakalım kilo aldı mi bu hafta :) seninki ne kadar?
Soda içmekte buldum çareyi canım. Hem magnezyum ve kalsiyum takviyesi hem de soğuk soğuk iyi geliyor bir de bol meyve yiyorum içimi ferahlatıyorTam beni yazmışsınmide bulantılari na iyi gelen bir şey var mı bildiğin
Ben de izinsiz özürsüz gitmedim ya işe rüyamda işten atıldığımı gördümEvet canim evdeyim calisabiliri aldigimda erken dogum riskim yoktu sonra da bozmadim artık, okulda da dersler bittigi icin idare ettiler iznim yanmamis oldu. Bebislerle bol bol vakit gecirelim
Ben 102 li prima 1 numara ile 104 lu 2 nunara prima aldim e bebekden paket seklindeydi sanirim baslangic icin yeterli 1 numarali bez 5 kiloya kadar kullaniliyor diye biliyorumnasılsınız kızlar ilk olarak kaç kg bebek bezi aldınız
Hadi hayirlisi canim benimde pazartesi belli olur gunum doktorun son muayene sonrasi hemen mi randevu verdi yoksa bir haftaya attimi canimKızlar cuma günü doğuma giriyorum kısmetsedualarınızı bekliyorum
Nasip olursa aynı gün Meleklerimizi alıcaz kucağımıza cnmCanım bana da 17 temmuza gun verdi
Canim cok dikkat et bende dondurma sevdam yuzunden ayni senin gibi oldum bal zencefil zerdecal karisimi cok iyi geldi iki gunde kesti oksurugu bogaz agrisini birde ilik süt ic balli oda yumusatiyor bogaziGünaydın kızlar:) kontrolden geldim:) maalesef gelen misafirlerin birinin çocuğu ateşliymiş ve bende öksürük başladıdoktor antibiyotik yazdı neyse ki boğazımda bir şey yok. Geçmezse dahiliyeye git dedi. Umarım geçer 5 günlük bir ilaç. Çok sinir oluyorum hasta hasta misafirliğe giden insanlara 10 gün sonra tekrar kontrol var :) acil bir dzurum olmadığı sürece 10 gün sonra dedi olası bir durumda hemen gel dedi :) hadi bakalım hayırlısı diyorum. Hala günümüz verilmedi anlayacağınız :)
Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Kızlar bayram diye pek giremiyorsunuz sanırım. Benim bugün çok ağrılarım var eşim götürüyor artık tamamen tuvalete falan. Sağ bacağımda bir ağrı oturup ağlıyorum sabahtan beri. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Onceden de vardı ama artık hiç aralıksız ağrıyor. Acaba doğum yaklaştı habercisi olabilir mi. Şeyime sürekli bıçak saplaniyor zaten adet ağrım da çok sık olmasa da oluyor. Bir yandan diyorum evim hazır bayram temizliğinden dolayı tertemizken gelse mibir yandan diyorum yok hazır değilim. Ama inanın 2 gündür şu bacak agrisindan yaşadığım acıyı 9 aydır yaşamadım ben. O ağrı artık doğurmak istiyorum dedirtiyor bugün. Doktorum önceden normal demişti sonra tekrar sormadım fizige falan gönderir bi ton şey çıkar başıma diye. Şimdiden sonra da birşey demek istemiyorum ama umarım doğumu falan etkilemiyordur bu ağrı.
Ben direk prima yenidogan 2 numara aldım 3-6 kilo aldım 78 li paketBen 102 li prima 1 numara ile 104 lu 2 nunara prima aldim e bebekden paket seklindeydi sanirim baslangic icin yeterli 1 numarali bez 5 kiloya kadar kullaniliyor diye biliyorum
Aynen bende buz gibi soda ve Buz gibi karpuz yiyorum çok iyi geliyor içimin yanması geçiyor içimde hararet yapio bebis son zamanlardaSoda içmekte buldum çareyi canım. Hem magnezyum ve kalsiyum takviyesi hem de soğuk soğuk iyi geliyor bir de bol meyve yiyorum içimi ferahlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?