- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.161
Bacım senin zamanın gelmiş artık dogurda sıra bize gelsinHadi hayirlisi canim benimde pazartesi belli olur gunum doktorun son muayene sonrasi hemen mi randevu verdi yoksa bir haftaya attimi canim
Canım kan rüyayı bozar yaşadıklarının etkisinde kalmışsın kafana takmaGünaydın kizlarruyamda nisanimin geldigini gordum agliyordum daha 37 dolmadi lutfen dogma oglum diye. Sonra esimle anneme söylüyorum hic umursamiyorlar bosver evde bekle diyorlar. Kendim hastaneye gidiyordum her yerim kan icinde kalıyordu. Allah hayir etsin. Ilk defa dogumla ilgili bi ruya gordum ama o da kötü oldu :)
Bence calisabildigin kadar çalış izin sonradan sana çok lazım olacak pişman olma sonra canım 1 hafta daha sabret sabredebiliyorsan tabı. Baktın olmuyor ver raporu izne ayrılGünaydın hanımlar. Bugün 36. Haftaya girdik. İznimi başlatıp başlatmamakta çok kararsızım. Başlatıp evde dinlenmek istiyorum ama bir yandan da bebeğimle 1 gün fazladan zaman geçirmek daha cazip geliyor bilemedim napacağımı... bayram dönüşü iş olmaz pek ama hazırlanmak bile zul geliyor offf
Canim cok dikkat et bende dondurma sevdam yuzunden ayni senin gibi oldum bal zencefil zerdecal karisimi cok iyi geldi iki gunde kesti oksurugu bogaz agrisini birde ilik süt ic balli oda yumusatiyor bogazi
Canım geçmiş olsun kendini bilmez insan çok fazla ben hastaysaniz gelmeyelim yada gelmeyin diyorum hatırlatma yapıyordum kışın çünkü kimsenin umru degil bu kadın hamile Eee evde 3 yaşında çocuk var nasıl bakıcak diye düşüne yokGünaydın kızlar:) kontrolden geldim:) maalesef gelen misafirlerin birinin çocuğu ateşliymiş ve bende öksürük başladıdoktor antibiyotik yazdı neyse ki boğazımda bir şey yok. Geçmezse dahiliyeye git dedi. Umarım geçer 5 günlük bir ilaç. Çok sinir oluyorum hasta hasta misafirliğe giden insanlara 10 gün sonra tekrar kontrol var :) acil bir dzurum olmadığı sürece 10 gün sonra dedi olası bir durumda hemen gel dedi :) hadi bakalım hayırlısı diyorum. Hala günümüz verilmedi anlayacağınız :)
Ahh bi sanci gelsee gelmiyor karnimda hala yukarida yaa bir iki yalancı sanci yokladı sonrasi yok ben umudu kestim iznimiz bitecek kizin gelecegi yok anamBacım senin zamanın gelmiş artık dogurda sıra bize gelsin
nasılsınız kızlar ilk olarak kaç kg bebek bezi aldınız
Kızlar cuma günü doğuma giriyorum kısmetsedualarınızı bekliyorum
Inşallah canım. Bakalım dünden beri olmadı :)Canim ilk sancilarin arasi 1 gun bile olabilir. Uyuyup uyandiginda artabilir. Ama artik cok zamanin kalmamis. Insallah havalar daha da isinmadan dunyaya gelir. :)
Canım geçmiş olsun kendini bilmez insan çok fazla ben hastaysaniz gelmeyelim yada gelmeyin diyorum hatırlatma yapıyordum kışın çünkü kimsenin umru degil bu kadın hamile Eee evde 3 yaşında çocuk var nasıl bakıcak diye düşüne yok
Bence de canın çocuk inmediyse sancin da yoksa illa normal doğum diye ustelemenin alemi yok. Hayırlısı neyse o olsun canımAhh bi sanci gelsee gelmiyor karnimda hala yukarida yaa bir iki yalancı sanci yokladı sonrasi yok ben umudu kestim iznimiz bitecek kizin gelecegi yok anampazartesi sezeryana gün isteyecem buyuk ihtimal
Ay gerçekten öyle otururken hareket ettiğinde sanki bacaklarıma vuruyor gibi geliyor o kadar aşağıda hissediyorumAy benimde oluyor arada sancilar,diyorum hah geliyor galiba yok bida tekrarlamiyor,bide nst de okadar duzenli sancilarim cikmisti gecen cuma,doktor bayramda gelme falan dedi ogluma,ama hala tık yok anlamadim.insallah saglikla gelirler zamanında.beklemekte stresliymis.Benimde dustu gobegim baya artik nefes alabiliyorum
Doğurmuş derken doktorun müdahalesi ile mi canım yoksa erken mi doğmuş anlamadım. Ben yürüyüş yapmak için kendimi zorladikca dayanilmaz hal alıyorum. Cuma kontrolüm var bakalım sorucam doktoruma bir sıkıntı yaratır mı o agri diyeArkadaşım 34+5 haftalıkken yaşamış bu bacak ağrısını magnezyum eksikliği ağrısı demiş dr. Ve bebişi doğurmuş. Ama oda diyordu dayanılacak bir ağrı değildi diye. Doğum ağrısı değildir canım.
Kontrolüm bugündü zaten.Hemen randevuyu verdiHadi hayirlisi canim benimde pazartesi belli olur gunum doktorun son muayene sonrasi hemen mi randevu verdi yoksa bir haftaya attimi canim
Bende bu son zaman pitirpıtır ses geliyo diyorum gaz cikariyo sanki alttanAy gerçekten öyle otururken hareket ettiğinde sanki bacaklarıma vuruyor gibi geliyor o kadar aşağıda hissediyorumYa bide sesler geliyor mu karninizdan benim çok geliyor. Eğilirken bi gicirt sesi oluyor. Normalde de sürekli guruldama gibi biseyler oluyor
Canım ben hem yazlık bi gecelik hem şortlu pijama takımı aldım. Lohusasepeti.comdan aldım hatta, uygun ve kaliteliler. Durum ne gerektiriyosa onu giyerim dedim. Sezeryanlarda gecelik rahat oluyomuş mesela.kızlaaarrr lohusa gecelik mi pijama takımı mı aldınız? nasıl bişey aldınız?
Ay gerçekten öyle otururken hareket ettiğinde sanki bacaklarıma vuruyor gibi geliyor o kadar aşağıda hissediyorumYa bide sesler geliyor mu karninizdan benim çok geliyor. Eğilirken bi gicirt sesi oluyor. Normalde de sürekli guruldama gibi biseyler oluyor
Benim de bazen cit cit diye sesler geliyo karnimdan korkuyorum bisey mi koptu acaba diye ama sonra bebek hareket edince rahatliyorum. Saga sola donerken de bel kemiklerim birbirinden ayriliyor gibi oluyor katir kutur sesler ve aci duyuyorum. Vucudum iyice gevsedi sanirim :)Bende bu son zaman pitirpıtır ses geliyo diyorum gaz cikariyo sanki alttanhehe.bide saga sola donerken kemiklerimden ses geliyo fliba katirkutur.
Keske hamilelere 2 sene izin verseler hamileyken calismak sonrasinda bebegi birakip ise gitmek ne zor. Isvecteydi sanirim 48 aydi dogum izni oralarda dogurmak varmis :)Ben de izinsiz özürsüz gitmedim ya işe rüyamda işten atıldığımı gördümyarın kontrolüm var sonra işe giderim muhtemeln diğer hafta da 2 gün gidip çarşamba bitiririm inşallah sezonu. Sıcaklardan da çekiniyorum
Bende öyle canım neyse ki az kaldıKızlarrrr ben 15 kilo almışım yaaadaha almak istemiyorum ama bu bayram beni fena vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?