temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım kan rüyayı bozar yaşadıklarının etkisinde kalmışsın kafana takma

Bence calisabildigin kadar çalış izin sonradan sana çok lazım olacak pişman olma sonra canım 1 hafta daha sabret sabredebiliyorsan tabı. Baktın olmuyor ver raporu izne ayrıl

Canim cok dikkat et bende dondurma sevdam yuzunden ayni senin gibi oldum bal zencefil zerdecal karisimi cok iyi geldi iki gunde kesti oksurugu bogaz agrisini birde ilik süt ic balli oda yumusatiyor bogazi

Nisandan beri yiyorum dondurma:) bulaştı bana canım yaa.. ondan oldu oğlumda ateşlendi hatta aynı gün ben sıcaktan sandım. Ama değilmiş. Çocuk ateşliymiş 3 gündür bulaştı tabii misafir yüzünden. bağışıklığım da düşük şuan geçti tabii. Şu zencefil bana iyi gelemiyor nedense onun yerine öksürük için 1 kaşık tahin alıyorum iyi geliyor antibiyotik başladık zaten.boğaz ağrım yok şükür. Sağol canım

Canım geçmiş olsun kendini bilmez insan çok fazla ben hastaysaniz gelmeyelim yada gelmeyin diyorum hatırlatma yapıyordum kışın çünkü kimsenin umru degil bu kadın hamile Eee evde 3 yaşında çocuk var nasıl bakıcak diye düşüne yok

Canim ilk sancilarin arasi 1 gun bile olabilir. Uyuyup uyandiginda artabilir. Ama artik cok zamanin kalmamis. Insallah havalar daha da isinmadan dunyaya gelir. :)
Inşallah canım. Bakalım dünden beri olmadı :)

Maalesef öyle canım. Bayram olunca da gelen gelene tabii. Hayır hastaysan çıkmazsın dışarı saçmalık resmen. Bayramda gelme madem sanki gelmeyince küsülecek. Bende çıkamadım bayramda napayım. Kv ye bile gitmedim ama kadın halimi biliyor. Ya anlayış olmadı mı boş maalesef ne desek.. çocuğa geçse sana da illa ki geçer yani mikrop. Çok zor valla böylesi ortama kalmak

Ahh bi sanci gelsee gelmiyor karnimda hala yukarida yaa bir iki yalancı sanci yokladı sonrasi yok ben umudu kestim iznimiz bitecek kizin gelecegi yok anam pazartesi sezeryana gün isteyecem buyuk ihtimal
Bence de canın çocuk inmediyse sancin da yoksa illa normal doğum diye ustelemenin alemi yok. Hayırlısı neyse o olsun canım

Ay gerçekten öyle otururken hareket ettiğinde sanki bacaklarıma vuruyor gibi geliyor o kadar aşağıda hissediyorum Ya bide sesler geliyor mu karninizdan benim çok geliyor. Eğilirken bi gicirt sesi oluyor. Normalde de sürekli guruldama gibi biseyler oluyor

Doğurmuş derken doktorun müdahalesi ile mi canım yoksa erken mi doğmuş anlamadım. Ben yürüyüş yapmak için kendimi zorladikca dayanilmaz hal alıyorum. Cuma kontrolüm var bakalım sorucam doktoruma bir sıkıntı yaratır mı o agri diye

Bende bu son zaman pitirpıtır ses geliyo diyorum gaz cikariyo sanki alttanhehe.bide saga sola donerken kemiklerimden ses geliyo fliba katirkutur.

kızlaaarrr lohusa gecelik mi pijama takımı mı aldınız? nasıl bişey aldınız?
Canım ben hem yazlık bi gecelik hem şortlu pijama takımı aldım. Lohusasepeti.comdan aldım hatta, uygun ve kaliteliler. Durum ne gerektiriyosa onu giyerim dedim. Sezeryanlarda gecelik rahat oluyomuş mesela.

Bende bu son zaman pitirpıtır ses geliyo diyorum gaz cikariyo sanki alttanhehe.bide saga sola donerken kemiklerimden ses geliyo fliba katirkutur.
Benim de bazen cit cit diye sesler geliyo karnimdan korkuyorum bisey mi koptu acaba diye ama sonra bebek hareket edince rahatliyorum. Saga sola donerken de bel kemiklerim birbirinden ayriliyor gibi oluyor katir kutur sesler ve aci duyuyorum. Vucudum iyice gevsedi sanirim :)

Keske hamilelere 2 sene izin verseler hamileyken calismak sonrasinda bebegi birakip ise gitmek ne zor. Isvecteydi sanirim 48 aydi dogum izni oralarda dogurmak varmis :)
Sicaklar fena canim haklisin ben normalde ayagimdan corabi cikarmazdim simdi surekli ter içinde uyaniyorum hayatimda hic bu kadar isinmamistim hep hormonlardan :) sayili gun cabuk gecer sen de izne ayrilip dinlenirsin evinde serin serin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…