temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canım ya bazen kesem mi patladı diyorum bekliyorum falan

Kızlar bu sancı bi dün akşam geldi bide az önce. Bu kadar aralıklarla olması doğru mu sizce? Yani acaba sıklaşmaya mi başlayacak artık. Dün 22.56 da oldu. Bugün 16.19 da. 2-3 saniyelik belinden gelip kemer gibi sarıyor sıkıyor bırakıyor.

Ben 102 li prima 1 numara ile 104 lu 2 nunara prima aldim e bebekden paket seklindeydi sanirim baslangic icin yeterli 1 numarali bez 5 kiloya kadar kullaniliyor diye biliyorum
Sagolsun ablam bana sleepy molfiks prima-primanin premium care cesidinden 4 paket yenidogan getirmis hangisi hosuna giderse onu kullan diyor :))

Kızlar sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum..o kadar dikkat edip bol su içmeme rağmen vallahi bıktım.
Kasiklarim o kadar ağrıyor ki yürümek bile istemiyorum..

Ay hatunlar yanıyorum beeeen.. Kibele gibi dolaniyorum ortalıkta nerdeyse cirilciplak bana misin demiyor ayol piştiiiim... Cooooook sicaaaaaaaaak...

Off canım haklısın...ılık duş al kendine gelirsin biraz. Çok sıcak memlekettesin galiba ..klima vantilatör vs aç kuzum.. soyundukca terlersin bak.ince penye bir elbise şort vs giy terini çeker en azından.

blacklable B bibikatun soda iyi geliyor evet ama ödem sıkıntısından içemiyorum kızlar. Çok. Sıkısirsam bir tane içiyorum. Dr soda da ödem. Yapar dedi içinde sodyum olduğu için. Meyve ve süt ben de bakalım. Bir yandan sıcak bir yandan bulantı bir yandan ağrı bir de uykusuzluk bittim.vallahi..
Hastaneye gidip doğumdan önce 24 saat unutulmayı talep etsem mi ki

Ay hatunlar yanıyorum beeeen.. Kibele gibi dolaniyorum ortalıkta nerdeyse cirilciplak bana misin demiyor ayol piştiiiim... Cooooook sicaaaaaaaaak...
Ben de surekli terliyorum canim dus almami da doktor istemiyo haftada 1 izin verdi cok fenayım kendimi islak mendille siliyorum kokmiyim diye

Kızlar sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum..o kadar dikkat edip bol su içmeme rağmen vallahi bıktım.
Kasiklarim o kadar ağrıyor ki yürümek bile istemiyorum..

Bacım çok dikkat ettiğin için kapiyorsun o enfeksiyonu serbest bırak.. Ben bi sene çektim öyle böle kapmiyordum kan işiyodum artik öyle boyle değildi en son doktorum ya çok pissin ya çok temizsin dedi hakliydi takıntılı derecede temiz tutmaya çalışıyordum yavaş yavaş biraktim o huyumu soradan maşallah hic bişi olmadı rahatladım.. Hala çok tiksinirim oramdan ama hastaliktansa....

Off canım haklısın...ılık duş al kendine gelirsin biraz. Çok sıcak memlekettesin galiba ..klima vantilatör vs aç kuzum.. soyundukca terlersin bak.ince penye bir elbise şort vs giy terini çeker en azından.

Giriyorum anacim ama gram faydası yok dusun daha havlu ustumdeyken başlıyorum yanmaya.. Aşırı sıcak bi memlekette değil anacim kocaelideyim ama nem oranı yuksek o mahvediyor bizi.. Esim sağolsun almıyor bana vantilatör daha bu zamana kadar hic sıcaktan şikayetim olmadiki benim sıcak havaya bayilirdim ben o yüzen hic ihtiyacimiz olmadı şimdiye dek şimdide çarpar seni vantilatör diyor eşim..

Ben de surekli terliyorum canim dus almami da doktor istemiyo haftada 1 izin verdi cok fenayım kendimi islak mendille siliyorum kokmiyim diye

Oyy senin durumun daha betermis kız.. Çok ilik suyla da mi izin vermiyor... Ay hayirlisiyla bi dogursak artık da rahatlasak.. Evet gene zor olacak ama en azından bebeğe bi zararı olacak diye düşünmeden rahatça oradan oraya atarız kendimizi.. Yüz ustu yatmak istiyorum ya artik..

Olmuyor ki.gebelik boyunca akıntı şikayetim oldu hep islaklik var ne yapsam günde 4 5 defa iç çamaşırı değiştiriyorum. Birkaç kat havlu peçete koyuyorum artık. Günlük ped ise yaramıyor bile
Bıktım kendimden inan ki..
Sıcak basar bizi anlamaz ki kocalar gebenin halinden... alsın bir tane canım olmadı internetten sipariş ver onun kredi kartına

Oov baya akintin oluyor o zaman senin.. Ay inşallah doğumdan sora geçer Allah kolaylık versin..
Demin gelirken yelpaze getir bana dedim insallah bulurda alır.. İyi fikir kredi kartı bi degerlendireyim bunu..

Kızlar dışarı bir çıktım ki inanılmaz sıcak resmen yanıyor ve daha da sıcak olacakmış işe gidecektim baktım benim kız yürüdükçe zorluyor aşağıya doğru benim de kafam attı gittim hastaneye aldım raporumu geldim evime kendimle çok savaştım 1 hafta daha dayanayım diye ama kazanan asyam oldu

Keşke dediğin gibi uzuuuun izinlerimiz olsa canım... başkan bana soruyor ücretsiz izin almayacaksın değil mi diye ben de verirseniz alırım dedim o zaman ücretsiz alma da yarım zamanlı çalışma yap diyor gel de nasıl olursa olsun diyor yani bakalım şimdiden bakıcı izin vs. Dertleriyle kendimi üzmek istemiyorum her anın tadını çıkaracağım elbet bulunur bir hal çaresi

Doğumdan önce uyutulma fikri süpermişdoğum eğitimindeyken ebe sancılar arası bir iki saniyeliğine dalar gebeler ve çok dinlenmiş olarak yeniden ıkınır demişti. Kolay doğumlarımız olur inşallah bebeklerimiz de uyursa doğumdan sonra güzelce dinleniriz

Canim ilk sancilarin qrasi uzun olur.. yavas yavasta siklasabilir bir andada. Sen sancini takip et. Birde uyuyup uyaninca artabilir

Hic banyo yapmasan iyi olur dedi canim ben de riske atmiyim dedim artik napalim dayancaz :) aynen ya ben de diledigimce gerinmek esneme hareketleri yapmak istiyorum her yerim tutuldu sabit yatmaktan insallah sag salim gecer bugunler.

Canim ilk sancilarin qrasi uzun olur.. yavas yavasta siklasabilir bir andada. Sen sancini takip et. Birde uyuyup uyaninca artabilir
Eyvah eyvah diyorum o zaman. Takip etmeye devam edicem canım heyecan bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…