- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.301
Geçiyor kızlar merak etmeyin .Benim ilk gebelikte özel Bölgem göğüslerim karnım simsiyah olmuştu. Doğumdan sonra yıkandikca resmen soyulup gitti .karnimdaki tüyler de öyle döküldü .Benimde öyle canım kararmış çok sinirim bozuluyor o duruma. Inşallah geçer doğumdan sonra. Bide yumuşamış baya
Ayyy insallah canim bende ole diyorum.kendi sancimla giderim insallah hastahaneyeHadi hayırlısı canım:)) belki de açılman artar perşembeye kalmaz doğurursun :)
Ben medicabil de yapicam canım doğumuJimerde yaptım canım. Unutmuşum evet battaniye de verdim. Bir de bu müslin battaniyelerden yatağının içine serdim gelince çarşaf gibi. Hem güzel durdu hem de içime sindi yatağa değmedi direk.
Sen nerede yapacaksın doğumu?
Aminnnn canim insallahh,hepimize guzel dogumlar nasip etsin rabbim,hayirlisi neyse ole olsuntuctuc canım gözün aydın hadi az kaldı ne güzel...İnşallah kendiliğinden gerçekleşir doğum
Tek avazda dogurursun inşallah
Ayy inşallah geçer canım. Benimde göbek deligimin etrafında var. Gecmezse yandımGeçiyor kızlar merak etmeyin .Benim ilk gebelikte özel Bölgem göğüslerim karnım simsiyah olmuştu. Doğumdan sonra yıkandikca resmen soyulup gitti .karnimdaki tüyler de öyle döküldü .
Sarı değil tam ama çok azaldı çok şükür annemlerin de öyleymiş ve birkaç seneye bitmiş. Bir de göbüş tüyleri karardı kimisi dökülür diyor ama bilemedim bi de onunla uğraşmayalım sürdüğümüz yağlardan kremlerden mi oldu bilmem
Kizlar doktora gittim. Plasenta da 1 yerde yaşlanma vardı 2. Yerde başlamış. Suyu, kilosu iyi. 3689 gr olmuş oglusum. Doktor 4 temmuza kadar normal doğumu bekleyelim. 40. Haftadan sonra riskli olur plasenta yaslandığı için dedi. Suni sanciyida plasentan kaldırmaz dedi. O yüzden 4 temmuz salı 11.30 a sezeryan a gün verdi. O zamana kadar gelmezse sezeryan oluyorum kızlar. Hayırlısıyla inşallah salı günü kucağıma alicam oğlumu, Ayaz imi
Inşallah canım :)Ayy az kalmış hadi bakalım:)) kuzu sağlıkla gelsin :))
Hadi hayırlısı canım sağlıkla kavuşursun inşallah:) allah hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsinKizlar doktora gittim. Plasenta da 1 yerde yaşlanma vardı 2. Yerde başlamış. Suyu, kilosu iyi. 3689 gr olmuş oglusum. Doktor 4 temmuza kadar normal doğumu bekleyelim. 40. Haftadan sonra riskli olur plasenta yaslandığı için dedi. Suni sanciyida plasentan kaldırmaz dedi. O yüzden 4 temmuz salı 11.30 a sezeryan a gün verdi. O zamana kadar gelmezse sezeryan oluyorum kızlar. Hayırlısıyla inşallah salı günü kucağıma alicam oğlumu, Ayaz imi
Canım benimde en son yukarıdaydı başı,bende merak ediyorum döndümü acaba diye, bende aynı senin gibi göbek deliğimin az sağ üstünde hep bi yuvarlak sertlik hissediyorum kafası gibi, bizimkiler dönmeye niyetli değil sanırım,pazartesi kontrol var merakla bekliyorum dönüp dönmediğiniBir de arkadaşlar birşey soracağım şimdi bebekleri doğum pozisyonunu almış yani baş aşağı duranlar, hissedebiliyor musunuz ellediğinizde şurası ayaklar burası kafası falan diye, benimki en son baş yukarıdaydı sanırım da hala öyle çünkü karnımın hafif sağ üstünde başını hissediyorum top gibi hafif altta sola doğru da ayaklarını hissediyorum dokununca resmen dönse anlarım diye düşünüyorum
Demekki yapıyla alakalı. Normaldede duygularımı yoğun gösteremem ben.eşim severken bilr nasıl böyle sevgisini belli ediyor şaşıyorum bazen :) doğduktan sonra değişeceğini öğrenmek rahatlattı beni. En büyük korkum oydu.Benim ikinci olacak ben ilk çocuğumda da sahiplenemedim 24 yaşında anne olmuştum 38 yaşındayım oğlum benden çok daha sahiplenici sanırım bu içten gelen bir duygu. Duygularımı çok yoğun gösteremiyorum bende. Ama olunca kollarına gelince canını bile vereceğim bir hale dönüyorsun bundan eminim.
2.sinde farklı olurum diyordum ama hala bende tabiri caizse odunum galiba:)
Amin canım inşallah. Sıra bana geldi galiba :)Hadi hayırlısı canım sağlıkla kavuşursun inşallah:) allah hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin
O zaman seni takipteyim bakalım doğru mu hissediyoruz,yarın mutlaka haberdar et beni :) Benimki pek dönecek gibi gelmiyor bana niyeyse normal doğuma da o kadar hazırlamıştım kendimi neyse nasipte ne varsa o olur, zaten hiç başaşşağı pozisyona gelmedi bugüne kadar hep böyleydi demek ki böyle rahat ediyor, doktorum öyle dedi nasıl rahat ediyosa öyle durur diye dursun bakalım minnak doğunca ben onu ters çevirmesini bilirim :))Canım benimde en son yukarıdaydı başı,bende merak ediyorum döndümü acaba diye, bende aynı senin gibi göbek deliğimin az sağ üstünde hep bi yuvarlak sertlik hissediyorum kafası gibi, bizimkiler dönmeye niyetli değil sanırım,pazartesi kontrol var merakla bekliyorum dönüp dönmediğini
O zaman seni takipteyim bakalım doğru mu hissediyoruz,yarın mutlaka haberdar et beni :) Benimki pek dönecek gibi gelmiyor bana niyeyse normal doğuma da o kadar hazırlamıştım kendimi neyse nasipte ne varsa o olur, zaten hiç başaşşağı pozisyona gelmedi bugüne kadar hep böyleydi demek ki böyle rahat ediyor, doktorum öyle dedi nasıl rahat ediyosa öyle durur diye dursun bakalım minnak doğunca ben onu ters çevirmesini bilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?