temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar kontrolden geliyorum. 39. haftamdayım bebeğin gelmesine 8 gün var..Hala bir hareketlilik yok sancı vs de yok. Doktor yine alttan muayene etmedi ultrasona bakarak bebek kanala girmemiş rahim ağzı kapalı dedi. Bu bebek sizce kanala girdiğinde ben hisseder miyim kanala girdikten ne süre sonra doğum sancısı falan başlar..

Benimde öyle canım kararmış çok sinirim bozuluyor o duruma. Inşallah geçer doğumdan sonra. Bide yumuşamış baya
Geçiyor kızlar merak etmeyin .Benim ilk gebelikte özel Bölgem göğüslerim karnım simsiyah olmuştu. Doğumdan sonra yıkandikca resmen soyulup gitti .karnimdaki tüyler de öyle döküldü .

Kızlar doktorum istersen sudaa doğum yapalım olur mu falan dedi. Ama suda doğum nasıl olur normal doğumdan daha mı kolay daha mı zor hiç bir fikrim yok. Bir de gittiğim hastanede şimdiye kadar sadece 1 kere suda doğum gerçekleştirilmiş dolayısıyla doktor da tecrübesiz hemşireler ve ebeler de

Ben medicabil de yapicam canım doğumu

Geçiyor kızlar merak etmeyin .Benim ilk gebelikte özel Bölgem göğüslerim karnım simsiyah olmuştu. Doğumdan sonra yıkandikca resmen soyulup gitti .karnimdaki tüyler de öyle döküldü .
Ayy inşallah geçer canım. Benimde göbek deligimin etrafında var. Gecmezse yandım

Kizlar doktora gittim. Plasenta da 1 yerde yaşlanma vardı 2. Yerde başlamış. Suyu, kilosu iyi. 3689 gr olmuş oglusum. Doktor 4 temmuza kadar normal doğumu bekleyelim. 40. Haftadan sonra riskli olur plasenta yaslandığı için dedi. Suni sanciyida plasentan kaldırmaz dedi. O yüzden 4 temmuz salı 11.30 a sezeryan a gün verdi. O zamana kadar gelmezse sezeryan oluyorum kızlar. Hayırlısıyla inşallah salı günü kucağıma alicam oğlumu, Ayaz imi

Son düzenleme:

Benim lazer doktorum hamilelikte progestron hormonu nedeniyle bazı yerlerde öbek öbek çıkabilir normal sonrasında 3 seansla falan geçer demişti

Bir de arkadaşlar birşey soracağım şimdi bebekleri doğum pozisyonunu almış yani baş aşağı duranlar, hissedebiliyor musunuz ellediğinizde şurası ayaklar burası kafası falan diye, benimki en son baş yukarıdaydı sanırım da hala öyle çünkü karnımın hafif sağ üstünde başını hissediyorum top gibi hafif altta sola doğru da ayaklarını hissediyorum dokununca resmen dönse anlarım diye düşünüyorum

Ayy az kalmış hadi bakalım:)) kuzu sağlıkla gelsin :))

Hadi hayırlısı canım sağlıkla kavuşursun inşallah:) allah hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin

Canım benimde en son yukarıdaydı başı,bende merak ediyorum döndümü acaba diye, bende aynı senin gibi göbek deliğimin az sağ üstünde hep bi yuvarlak sertlik hissediyorum kafası gibi, bizimkiler dönmeye niyetli değil sanırım,pazartesi kontrol var merakla bekliyorum dönüp dönmediğini

Demekki yapıyla alakalı. Normaldede duygularımı yoğun gösteremem ben.eşim severken bilr nasıl böyle sevgisini belli ediyor şaşıyorum bazen :) doğduktan sonra değişeceğini öğrenmek rahatlattı beni. En büyük korkum oydu.

O zaman seni takipteyim bakalım doğru mu hissediyoruz,yarın mutlaka haberdar et beni :) Benimki pek dönecek gibi gelmiyor bana niyeyse normal doğuma da o kadar hazırlamıştım kendimi neyse nasipte ne varsa o olur, zaten hiç başaşşağı pozisyona gelmedi bugüne kadar hep böyleydi demek ki böyle rahat ediyor, doktorum öyle dedi nasıl rahat ediyosa öyle durur diye dursun bakalım minnak doğunca ben onu ters çevirmesini bilirim :))

Ay alemsin doğunca çevirirsin artık, canım benim 28.haftada gittiğimde dönmüştü başaşağı ama 32de geri dönmüş dedi benimki tam fırıldakbende çok istiyordumm normal doğumu hazırlamıştım kendimi ama bu gidişle dönmezlerse bizi sezeryan bekliyohaber ederim canım pazartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…