- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.321
Kismetimizde ne varsa o olsun artik napalim :)Ay alemsin doğunca çevirirsin artık, canım benim 28.haftada gittiğimde dönmüştü başaşağı ama 32de geri dönmüş dedi benimki tam fırıldak bende çok istiyordumm normal doğumu hazırlamıştım kendimi ama bu gidişle dönmezlerse bizi sezeryan bekliyo haber ederim canım pazartesi günü
Kizlar 37. hafta dolunca zorunlu izne ayrilmak gerekiyor ya ama ben o tarihte doktora gidemicem zaten yatak istirahatinde oldugum icin, o raporu almasam bir sorun oluyor mu acaba bilgisi olan var mi?
Canim ben 32 de calisabilir raporu aldim, sonra bu sorunlar cikinca dersler bittigi icin okuldan idare ettiler yani ekstra bi rapor almadim hala calisiyor gorunuyorum. 37 de gidip normalde calisabiliri calisamaza çevirmek gerekiyor ya onun icin gitmesem sorun olur mu acaba demistim.
Canim kendi gelsin diye belki rahim agzi kapakciklarinla oynamistir. Benim ilkinde oyle yapmisti doktorum. Bugun biraz kanama olur ama sonra oda gecer. Ne guzel dogumuna az kalmis. Darisi basima. Bu sicaklarda hersey cok zor geliyor artik.Bugun kontrolum vardi kizlar.3cm acilmam varmis.persembecsabah 5te suni sanciyla dogum baslatilcak.eger dogmazsa ogune kadar tabi.cati kontrolu biraz agrili oldu bu sefer kanamamda oldu hala var biraz biraz ama oluyomus solemisti zaten.insallah kendi gelir..bide cok belim agrimata basladi bu cati kontrolunden sonra yaa.belki alttan durttu diye dogar
Canim normal dogumda da hastane onlugu giyiliyor. Sadece ust camasirin kalirsa kaliyor. Yoksa ebe ve doktor geldiginde alttan muayene zor olur.Kızlar bişeyi merak ediyorum tecrübelilerden , şimdi sezeryan olurken hastane önlüğü giydiriyorlar o şekilde Doğuma alıyorlar,peki normal Doğumda nasıl oluyor, kendimizin giyip gittiği kıyafetle mi oluyo,anneme sordum zavallı kadın tabi kaç yıl olmuş, eskiden kendimiz bol etek giyip giderdik dedişuan nasıl oluyor bilgisi olan?
Canim doktorun dogru soylemis. Erken cati muayenesi yapilmasi dogru degilmis. Cati doguma yakinken olmasu gereken pozisyonu alirmis. Hatta doktorum acilma baslayinca kontrol etmek daha dogru demistiBayadir girememistim mesajlari ancak bitirdim:) simdi topikte 4 bebekmi dunyaya gelmis. Hadi hayirlisi hepimizin yardımcısı olsun allah..
Ben 37deyim ama hala cati muayenesi yapmadi doktorum. Sanirim daha yapmayida dusunmuyor nasil dogurcam diye merak icindeyim. Acaba normal icin uygunmuyum sürekli düşünüyorum:) sata gore dogum tarihnden sadece bi hafta öncesinde yapabiliriz cati muaynesini dedi. Ozamana kadar beklicem daha cok var gibi sanki..
Canım kararma geçiyor merak etme gogus ve göbekteki kararma nasıl gecio sa oda hormonların çekilmesiyle geçiyorBenimde öyle canım kararmış çok sinirim bozuluyor o duruma. Inşallah geçer doğumdan sonra. Bide yumuşamış baya
Canım çok sevindim sağ salim kucağına meleginı. Ama bu melekler bizi perişan etti 9 ayda çıkınca ne olcak yaşayalım görelimAmin canım inşallah. Sıra bana geldi galiba :)
Canim ayaklari gobek deliginin ustune vuruyorsa dönmüştür. Benim de basi yukardaydi bir ara o zaman hep asagilara tekme atiyordu ama simdi basi asagida ayaklari da hep yukarda kaburgama batiyor hatta :) benim de basi asagida ama sol tarafta tam dogum pozisyonunda degil yani bakalim nasil olucak.O zaman seni takipteyim bakalım doğru mu hissediyoruz,yarın mutlaka haberdar et beni :) Benimki pek dönecek gibi gelmiyor bana niyeyse normal doğuma da o kadar hazırlamıştım kendimi neyse nasipte ne varsa o olur, zaten hiç başaşşağı pozisyona gelmedi bugüne kadar hep böyleydi demek ki böyle rahat ediyor, doktorum öyle dedi nasıl rahat ediyosa öyle durur diye dursun bakalım minnak doğunca ben onu ters çevirmesini bilirim :))
Canim ben universitede calisiyorum okulu arayip sordum artik en iyi onlar bilir diye gerek yok 37 raporuna dediler. Zaten 32. haftada calisabilir raporu aldigimda onun sona erecegi tarih yaziyordu o yeterliymis. Is yerinden is yerine degisiyor demek ki prosedurler.Canim 37yi almak gerekiyor bana insan kaynaklari 37.haftanda kesinlikle o rapor u bize getir demislerdi. Bende doktora sormustum randevuyuda ona gore vermişti hatta
Gecelik iç çamaşırı ve terlik canım. Canım su ısıtıcısı goturrdum bebeğe mama almıştım. Kaynatıp termosa su koydum bebisin mamasını yapmak için. Hastaneden su kullanmadım. Nescafe götürdüm spinal den sonra basagrisi olma olasılığına karşı. Nescafe başagrisina iyi geliyormuş ole demişti doktorum. Kağıt bardak kaşık vss... umarım yardımım dokunmuştur canımÖzellikle sezeryan yapan arkadaşlar sonunda herşeyimi aldım sanırım ama sizden hastane çantası ile ilgili bilgi alabilirsem çok sevinicem. şu lazım kesinlikle koy, buna gerek olmadı diyeceğiniz şeyler var mıdır? Anne için soruyorum bebek için çok bişey Yok zaten.
Sağol canım bilgilendirmen için, acemilik zor herşeyi düşünüyorsunCanim normal dogumda da hastane onlugu giyiliyor. Sadece ust camasirin kalirsa kaliyor. Yoksa ebe ve doktor geldiginde alttan muayene zor olur.
Inşallah canım sağol. Normal doğuma hazırlamıştım kendimi sezeryan olacak olması bi taraftan içimi bursa da 5 gun sonra oğlumu kucağıma alacak olmak heyecanlandiriyor beni. Gerçi belli olmaz belki salı ya kadar kendi gelir. Hayırlısı artık nasipte ne varsa omelegini_bekliyor canım hadi gözün aydın..
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun ..ne güzel bebeğini kucağına alacaksın. Sağlıkla alırsın ve büyütürsun insalalh
Isiricam her tarafını, o tontis ayaklarını, kıçınıCanım çok sevindim sağ salim kucağına meleginı. Ama bu melekler bizi perişan etti 9 ayda çıkınca ne olcak yaşayalım görelim
Kötü olmuş canım ya klima falan kullan dicem ama bebeğe zarar verir dersen o ayrı tabi .bebegi klimanın önüne getirmediğin sürece bir problem zararı olmaz başka türlü pisersiniz canım hep evde olacaksinizIsiricam her tarafını, o tontis ayaklarını, kıçınıbenim ev çok sıcak 7. Katta ama hiç esmiyor. Yavrum köpürcek bu sıcakta valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?