- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.341
Benim son bir aydır belki daha uzun zamandr başı aşağıda. Doktor söylemedn biz anladık zaten. Çnkü ayaklar herp yukarda. Ayaklardan anladık biz. Doktrda elle muayneyle başın aşağıda oldğunu söyledi. Zaten ultrosana en son 22. Haftada sokmuştu. Böylece doğuma gidicez bakalım. Son dk dönmezseBir de arkadaşlar birşey soracağım şimdi bebekleri doğum pozisyonunu almış yani baş aşağı duranlar, hissedebiliyor musunuz ellediğinizde şurası ayaklar burası kafası falan diye, benimki en son baş yukarıdaydı sanırım da hala öyle çünkü karnımın hafif sağ üstünde başını hissediyorum top gibi hafif altta sola doğru da ayaklarını hissediyorum dokununca resmen dönse anlarım diye düşünüyorum
Tamam cnm çok sağol mamayı vs hastane veriyordur heralde düşünüyorum. Sen özel olarak eczaneden birşey aldın mı? Odaların olduğu katı gezdim kahve otomatı falan var ordan temin edicem kahvemi. Ped konusunda gece için olanlar yeter diye düşünüyorum. Bir de yatak koruyucuları falan hastane veriyordur zaten.Gecelik iç çamaşırı ve terlik canım. Canım su ısıtıcısı goturrdum bebeğe mama almıştım. Kaynatıp termosa su koydum bebisin mamasını yapmak için. Hastaneden su kullanmadım. Nescafe götürdüm spinal den sonra basagrisi olma olasılığına karşı. Nescafe başagrisina iyi geliyormuş ole demişti doktorum. Kağıt bardak kaşık vss... umarım yardımım dokunmuştur canım
Arkadasim yapti canim. Rahat dedi ama bilemiyorum. Canim bir anda iner belki hic belli olmaz. Inse hemen dogum yapabilirsin. Doktorda riske atip cok bekletmez. Zaten senin haftan bitmesine 8 gun kalmis en fazla 10 gun sonra doktorun bebegi ya normal yada sezeryanla alir. Daha falzada cok beklemek istemezler.Kızlar doktorum istersen sudaa doğum yapalım olur mu falan dedi. Ama suda doğum nasıl olur normal doğumdan daha mı kolay daha mı zor hiç bir fikrim yok. Bir de gittiğim hastanede şimdiye kadar sadece 1 kere suda doğum gerçekleştirilmiş dolayısıyla doktor da tecrübesiz hemşireler ve ebeler de
Valla zarari olur diye klima taktırmak istemiyorum. Ama böyle de nasıl olcak bilmiyorumKötü olmuş canım ya klima falan kullan dicem ama bebeğe zarar verir dersen o ayrı tabi .bebegi klimanın önüne getirmediğin sürece bir problem zararı olmaz başka türlü pisersiniz canım hep evde olacaksiniz
Canım ben iki gecelik terlik depend göğüs ucu kremi göğüs pedi emzirme sütyeni, aldıysan göğüs pompası mutlaka götür derim. Pijama da götürdüm ama hala rahat edip giyemedim pijamaları. Nasıl tercih edersen sen.Özellikle sezeryan yapan arkadaşlar sonunda herşeyimi aldım sanırım ama sizden hastane çantası ile ilgili bilgi alabilirsem çok sevinicem. şu lazım kesinlikle koy, buna gerek olmadı diyeceğiniz şeyler var mıdır? Anne için soruyorum bebek için çok bişey Yok zaten.
Canım sorma biz şuan o moddayız. Yanıyor yavrum. Bir de kolay üşüyor daha küçücük. Giydireyim mi soyayım mı bilemiyorum bütün gün kıyafet değişiyoruzIsiricam her tarafını, o tontis ayaklarını, kıçınıbenim ev çok sıcak 7. Katta ama hiç esmiyor. Yavrum köpürcek bu sıcakta valla
Arkadasim yapti canim. Rahat dedi ama bilemiyorum. Canim bir anda iner belki hic belli olmaz. Inse hemen dogum yapabilirsin. Doktorda riske atip cok bekletmez. Zaten senin haftan bitmesine 8 gun kalmis en fazla 10 gun sonra doktorun bebegi ya normal yada sezeryanla alir. Daha falzada cok beklemek istemezler.
Aaaa oyle bisey mi varrr.cunku daha onceki cati kontrolunde canim bukadar yanmamisti,bide biraz uzun surdu bu dur dur diye diye diye.bilmiyodum ole bisey oldugunu ben.azar azar kahverengi geliyor hala canim.aminn saglikla kavusalim evlatlarimiza.evet dikkatli olmaliyiz ben gunduz hic cikmiyorum artik aksam biraz yuruyom esimle.Canim kendi gelsin diye belki rahim agzi kapakciklarinla oynamistir. Benim ilkinde oyle yapmisti doktorum. Bugun biraz kanama olur ama sonra oda gecer. Ne guzel dogumuna az kalmis. Darisi basima. Bu sicaklarda hersey cok zor geliyor artik.
Depend sadece kilot mı Can'ım içinde hata bezi de var ikisini birden Mi kast ediyor? 10lu Depend alsam yeter mi sence bana sonra orda geçerim diye düşündüm deCanım ben iki gecelik terlik depend göğüs ucu kremi göğüs pedi emzirme sütyeni, aldıysan göğüs pompası mutlaka götür derim. Pijama da götürdüm ama hala rahat edip giyemedim pijamaları. Nasıl tercih edersen sen.
Mamayı ordan tavsiye edileni aldık. Ameliyattan önce hemşireden lazım olanları sordu eşim. Mama bez ateş ölçer aldırdılar. Mama için sıcaksuyu hastane verdi öyle hazırladık. Sıkıntı olmadı.
Fotoğraf çekileceksen ki kendin bile çeksen al yanına makyaj malzemelerinison gün makyaj yaparsın fotolar güzel çıksın :) ben ameliyata girerken bile rimel ve çok az allık sürmüştüm
Depend bence kesinlikle al çok rahat oluyor. Çamaşır derdin olmuyor. Geniş olduğu için ped kaydımı kan çıktımı derdin olmuyor. Benim gecelikler kremdi çok rahat ettim ona rağmen.
Komposto humana çay nescafe götürsen iyi olur canım. Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Canım sorma biz şuan o moddayız. Yanıyor yavrum. Bir de kolay üşüyor daha küçücük. Giydireyim mi soyayım mı bilemiyorum bütün gün kıyafet değişiyoruz
canım hastanenin mamasını kullanmadım sma ve golden goat kullandım oğlumda . sularıda normal damacanadan veriolar ben damacana suyunu kaynatıp oyle verdim. canım bizde de kahve sorunu yoktu ama ben jacobs 2 si bir arada içtıgımden kendi kahvemi goturdum filitre kahveler bana agır geliyor. hastabezi almıstım ama ilk gunu dogum sonrası iç çamasırımı giydirip kendi bezlerinden koymuslar eve gittiğimde de fazla kanamam olamadıgından gece pedi kullandım ,senin kanaman ne kadar olur canım onu bilemem .yatak koruyucusu konusunda bilgim yok ama hastane önlemini alır heralde.Tamam cnm çok sağol mamayı vs hastane veriyordur heralde düşünüyorum. Sen özel olarak eczaneden birşey aldın mı? Odaların olduğu katı gezdim kahve otomatı falan var ordan temin edicem kahvemi. Ped konusunda gece için olanlar yeter diye düşünüyorum. Bir de yatak koruyucuları falan hastane veriyordur zaten.
canım bugun gölcuge kime gittin necati celik devlet hastanes mi durumlar nasılBen artik havale gecircem öyle boyle değil çok yanıyorum napam bilemedim üçüncüye girdim dusa yok olmuyor ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki nefes alamıyorum oturdum salak gibi ağlıyorum çok sicaaaaak diye diye...
yarin ilk is vantilatör aldiracagim eşime yelpaze bi yere kadar çarparsa carpsin anasını satım sıcaktan ölcem yoksa...
ay canım ya kıyamam vantiltörde sıcak ufler buyuklerınden aldır canım. kocaeli o kadar sıcak mı yaBen artik havale gecircem öyle boyle değil çok yanıyorum napam bilemedim üçüncüye girdim dusa yok olmuyor ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki nefes alamıyorum oturdum salak gibi ağlıyorum çok sicaaaaak diye diye...
yarin ilk is vantilatör aldiracagim eşime yelpaze bi yere kadar çarparsa carpsin anasını satım sıcaktan ölcem yoksa...
Kasılmam yoktu canım bugüne kadar ama şuan var. Ellerim bütün vücudum titriyor. Sabah nabzım yüksekti sonra toparlamıştım şimdi böyle anlamadım gitti.
Sağol tatlım. Çınar bey iyi çok şükür. Yavaş yavaş toparlıyor. Memeye alıştırmaya çalışıyorum. Mama ve biberondan sonra zorlayacak gibi biraz.
Benim göğsümde birşey çıktı bezelye büyüklüğünde ve sert. Önceden de bir kaç kist bir kitle falan vardı. Doktora gidiyorum şimdi. İçime sinmedi bir de emziriyorum zararı olursa sütüme diye endişe ettim. Çınarı da anneme bıraktım mecbur. İlk defa ayrı kalıyoruz. Aklım evde gözyaşım herzamanki yerinde hazır bekliyor
Sen nasılsın? :)
Valla Allah yardımcımız olsun canım. Bide sende sezeryan oldun ya benim de görünen sezeryan şimdi aklıma geldi sutum ya gelmezse diye. Senin ne durumda? Sıkıntı oldu mu? Bide ben göğüs pompası almamıştım lazım olmuş anladığım kadarıyla.Canım ben iki gecelik terlik depend göğüs ucu kremi göğüs pedi emzirme sütyeni, aldıysan göğüs pompası mutlaka götür derim. Pijama da götürdüm ama hala rahat edip giyemedim pijamaları. Nasıl tercih edersen sen.
Mamayı ordan tavsiye edileni aldık. Ameliyattan önce hemşireden lazım olanları sordu eşim. Mama bez ateş ölçer aldırdılar. Mama için sıcaksuyu hastane verdi öyle hazırladık. Sıkıntı olmadı.
Fotoğraf çekileceksen ki kendin bile çeksen al yanına makyaj malzemelerinison gün makyaj yaparsın fotolar güzel çıksın :) ben ameliyata girerken bile rimel ve çok az allık sürmüştüm
Depend bence kesinlikle al çok rahat oluyor. Çamaşır derdin olmuyor. Geniş olduğu için ped kaydımı kan çıktımı derdin olmuyor. Benim gecelikler kremdi çok rahat ettim ona rağmen.
Komposto humana çay nescafe götürsen iyi olur canım. Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Canım sorma biz şuan o moddayız. Yanıyor yavrum. Bir de kolay üşüyor daha küçücük. Giydireyim mi soyayım mı bilemiyorum bütün gün kıyafet değişiyoruz
canım coksıcakta hasta eder insanı. klima alıp direk asagı değil yukarıdan yaydırırsın havayı böylece carpmaz seni ve bebişi . tabi sen bilirsin yine de .Valla zarari olur diye klima taktırmak istemiyorum. Ama böyle de nasıl olcak bilmiyorum
Olabilir canım haklisin aslinda.canım coksıcakta hasta eder insanı. klima alıp direk asagı değil yukarıdan yaydırırsın havayı böylece carpmaz seni ve bebişi . tabi sen bilirsin yine de .
canım bugun gölcuge kime gittin necati celik devlet hastanes mi durumlar nasıl
ay canım ya kıyamam vantiltörde sıcak ufler buyuklerınden aldır canım. kocaeli o kadar sıcak mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?