temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim son bir aydır belki daha uzun zamandr başı aşağıda. Doktor söylemedn biz anladık zaten. Çnkü ayaklar herp yukarda. Ayaklardan anladık biz. Doktrda elle muayneyle başın aşağıda oldğunu söyledi. Zaten ultrosana en son 22. Haftada sokmuştu. Böylece doğuma gidicez bakalım. Son dk dönmezse

Tamam cnm çok sağol mamayı vs hastane veriyordur heralde düşünüyorum. Sen özel olarak eczaneden birşey aldın mı? Odaların olduğu katı gezdim kahve otomatı falan var ordan temin edicem kahvemi. Ped konusunda gece için olanlar yeter diye düşünüyorum. Bir de yatak koruyucuları falan hastane veriyordur zaten.

Arkadasim yapti canim. Rahat dedi ama bilemiyorum. Canim bir anda iner belki hic belli olmaz. Inse hemen dogum yapabilirsin. Doktorda riske atip cok bekletmez. Zaten senin haftan bitmesine 8 gun kalmis en fazla 10 gun sonra doktorun bebegi ya normal yada sezeryanla alir. Daha falzada cok beklemek istemezler.

Valla zarari olur diye klima taktırmak istemiyorum. Ama böyle de nasıl olcak bilmiyorum

Canım ben iki gecelik terlik depend göğüs ucu kremi göğüs pedi emzirme sütyeni, aldıysan göğüs pompası mutlaka götür derim. Pijama da götürdüm ama hala rahat edip giyemedim pijamaları. Nasıl tercih edersen sen.
Mamayı ordan tavsiye edileni aldık. Ameliyattan önce hemşireden lazım olanları sordu eşim. Mama bez ateş ölçer aldırdılar. Mama için sıcaksuyu hastane verdi öyle hazırladık. Sıkıntı olmadı.
Fotoğraf çekileceksen ki kendin bile çeksen al yanına makyaj malzemelerini son gün makyaj yaparsın fotolar güzel çıksın :) ben ameliyata girerken bile rimel ve çok az allık sürmüştüm
Depend bence kesinlikle al çok rahat oluyor. Çamaşır derdin olmuyor. Geniş olduğu için ped kaydımı kan çıktımı derdin olmuyor. Benim gecelikler kremdi çok rahat ettim ona rağmen.
Komposto humana çay nescafe götürsen iyi olur canım. Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)

Isiricam her tarafını, o tontis ayaklarını, kıçını benim ev çok sıcak 7. Katta ama hiç esmiyor. Yavrum köpürcek bu sıcakta valla
Canım sorma biz şuan o moddayız. Yanıyor yavrum. Bir de kolay üşüyor daha küçücük. Giydireyim mi soyayım mı bilemiyorum bütün gün kıyafet değişiyoruz

Sağ ol yorumun için canım.. Bakalım Nasibmiz hangisi inşallah normal oluruz

Canim kendi gelsin diye belki rahim agzi kapakciklarinla oynamistir. Benim ilkinde oyle yapmisti doktorum. Bugun biraz kanama olur ama sonra oda gecer. Ne guzel dogumuna az kalmis. Darisi basima. Bu sicaklarda hersey cok zor geliyor artik.
Aaaa oyle bisey mi varrr.cunku daha onceki cati kontrolunde canim bukadar yanmamisti,bide biraz uzun surdu bu dur dur diye diye diye.bilmiyodum ole bisey oldugunu ben.azar azar kahverengi geliyor hala canim.aminn saglikla kavusalim evlatlarimiza.evet dikkatli olmaliyiz ben gunduz hic cikmiyorum artik aksam biraz yuruyom esimle.

Ben artik havale gecircem öyle boyle değil çok yanıyorum napam bilemedim üçüncüye girdim dusa yok olmuyor ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki nefes alamıyorum oturdum salak gibi ağlıyorum çok sicaaaaak diye diye...
yarin ilk is vantilatör aldiracagim eşime yelpaze bi yere kadar çarparsa carpsin anasını satım sıcaktan ölcem yoksa...

Depend sadece kilot mı Can'ım içinde hata bezi de var ikisini birden Mi kast ediyor? 10lu Depend alsam yeter mi sence bana sonra orda geçerim diye düşündüm de

canım hastanenin mamasını kullanmadım sma ve golden goat kullandım oğlumda . sularıda normal damacanadan veriolar ben damacana suyunu kaynatıp oyle verdim. canım bizde de kahve sorunu yoktu ama ben jacobs 2 si bir arada içtıgımden kendi kahvemi goturdum filitre kahveler bana agır geliyor. hastabezi almıstım ama ilk gunu dogum sonrası iç çamasırımı giydirip kendi bezlerinden koymuslar eve gittiğimde de fazla kanamam olamadıgından gece pedi kullandım ,senin kanaman ne kadar olur canım onu bilemem .yatak koruyucusu konusunda bilgim yok ama hastane önlemini alır heralde.

canım bugun gölcuge kime gittin necati celik devlet hastanes mi durumlar nasıl

ay canım ya kıyamam vantiltörde sıcak ufler buyuklerınden aldır canım. kocaeli o kadar sıcak mı ya

Kasılmam yoktu canım bugüne kadar ama şuan var. Ellerim bütün vücudum titriyor. Sabah nabzım yüksekti sonra toparlamıştım şimdi böyle anlamadım gitti.

Artık son demlerimiz oy oyy Rabbim büyük yardımcımız olsun inşallah canım

Çok şükür canım. Alışır alışır da az uğraşmak ister. İnşallah bir şey yoktur canım.

Ben pert korkuyla endişeyle hoplaya zıplaya geçiriyorum günlerimi.Yarın kontrol var. Haftaya alın ne olur diyeceğim doktora

Valla Allah yardımcımız olsun canım. Bide sende sezeryan oldun ya benim de görünen sezeryan şimdi aklıma geldi sutum ya gelmezse diye. Senin ne durumda? Sıkıntı oldu mu? Bide ben göğüs pompası almamıştım lazım olmuş anladığım kadarıyla.

Hem hemencecik dogsun istiyorum.. Hemde daha mobilyalari gelmedi hazırlık lar daha tamam degil diye biraz daha bekleyebilir diyorum.. Hem sıkıldım su son zamanlardan hemde sanki hic dogmasa bi 9 ay daha tasirmisim gibi hissediyorum:/

canım bugun gölcuge kime gittin necati celik devlet hastanes mi durumlar nasıl

Evet kuzum selçuk beye gittim sevimli adam seviyorum o doktoru.. Her zamanki gibi kalabalık ve alev alevdi hastane.. Geberdim resmen.. Benim durumsa sıkıntı siz doğmaya niyeti yokmuş daha bizimkinin..

ay canım ya kıyamam vantiltörde sıcak ufler buyuklerınden aldır canım. kocaeli o kadar sıcak mı ya

Ben bunca yildir buradayım daha boyle yandigimi bilmem ki sahada sıcak olcakmis.. Ay napcaz biz böle nasıl geçecek günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…