temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

55 miiiiiii

Antalya da mısın oyy canım benim Rabbim yardımcın olsun.. Hormonlar aldı başını gitti

Karpuz ödem attırıyormuş =)

Karpuz yiyorum canım. Aslında sevmem ama sıcaklarda iyi gidiyor. Antalya değil Adana canım.. duş dışında günde 5 kere kıyafet değişmekten bıktım makine benim ve oğlanın eşyalarıyla doluyor. Neyse ki 30 dk programım var

Canım şöyle diyeyim askılı da kolsuz da al mutlaka. Klima açacaksan uzun kollu okey ama açmayacaksan askılı body bez yeterli. Çünkü hava çok sıcak ve bebeklerin ateşlenmesine sebep olur sarıp sarmalamamak lazım yani. İsilikte olur ayrıca. Aman diyim dinleme kayınvalideyi bu sıcakta kat kat giydirirsen eğer ateşlenir. Zaten çocuk doktoruna da sorarsın ayrıca onların yanında en azından susarlar

Canim biz sadece emanetciyiz. Hem kendi canimizin hemde cocuklarimizin. Yasadigin olay cok aci ama bana şunu hatirlatti. Allah bana bu cocugu emanet veriyor ve ne zaman isterse o zaman da yanina aliyor. Solunum yetmezligi sonucu bebeginde ilerisi icin daha buyuk sorunlar olabilir ve bunu kaldiramiya bilirdin. Demekki hayirli olan buymus. Her zaman seni cennette bekleyen bir melegin olcak.

Kizlar bu sicakta haci seriften cikolata siparisi verdim hic eritmeden getirmisler icine buz kalibi koymuslar :) tadi da gayet guzeldi hala almayanlar varsa fikir olsun. 2 gunde elimize ulasti.

Anam benim memlekete gelse o buz kalıbı da erir afiyet olsun canım şimdiden :)) bende gün alırsam lokum yaptıracağım buradaki şekerlemecime :)))

Sağlıkla al canım kucağına. Dualarımız seninle..Keseye koydukların yeterli canım.

Düğün varmış burda ona geliyorlar sözde yanacak İzni varmış gelmişken kalacaklar bir süre arrık ne kadarsa eşim de şaşırdı dah doğuma var o Zaman gelmeyecek miydiniz falan diye, görğmcem de burda aslında ama kp enişteyi pek sevmiyor o yüzden hep oğlunda kalmak istiyorlar görğmcemleri de bize çağırıyorlar hep beraber olalım diye Ben de kalabalıktan hiç haczetmiyorum bir deinsanlar rahat olunca sinir krizi geçiriyorum resmen , annem olsa da hiç umurlarında olmaz ki cabım annesi var biz başk yerde kalalım demezler hepsi bizde kaşır daha önce yaşadık yani, bir de sıcaklarda iyice fenaşık geliyor bana şortla geziyorum evde kapalıyım normalde kp yanında rahat da edemem

Çok haklısın Can'ım, şikayet edip söylenmezsem eşim bile acıyıp yardım etmiyor inan, ikimiz de çalışıyoruz oysaki ben daha geç geliyorum eve.. Sürekli vurguluyorum artık belim ağrıyor vs falan diye, eşime tembihlemeye çalışıcam bakalım benim karım hamile yemeği yapın desin inşallah der yani..iki senedir evliyiz Ayda bir gelir kaynanam ben işten gelirim tüm gün evde bomboş benim gelip yemek yapmamı bekler yemek yapayım yardım edeyim demez, çocuk olunca da çok bişey beklemiyorum ondan ama alışması şazım genç kadın o yapmayacak da kim yapacak, yada hiçgelmesin en iyisi kafam rahat olsun ben her işimi görürüm, ama Nasıl olacak bilmiyorum, normalde çok sakin biriyim ama iyice doldum iki senede lohusayken kavga ederiz gibi geliyor

Kv nin uzak olması en iyisi Can'ım ya gölge etmesin başka ihsan istemiyorum ben

İlk bir hafta geçtikten sonra sadece çıtçıtlı badi ile durur çocuk bence bu sıcakta Can'ım askılı kısa kollu Badilerin varsa onlar yeterli

yazık walla senin durumun cok zor bacım. ne desem boş anlayıssız insan olunca . benim arkadasada aynısını yaptılar toplasıp geldiler arkadasım aldı vantilatöru kapattı kapısını yattı valla onlar pişkinse sen umursamaz olucaksın umrunda olmasın soyle eşine kapalıyım de kalmasınlar de direk söle

Anam benim memlekete gelse o buz kalıbı da erir afiyet olsun canım şimdiden :)) bende gün alırsam lokum yaptıracağım buradaki şekerlemecime :)))
Hahah guldurdun beni sagol canim bebis dogsun da afiyetle yeriz insallah :) bizim de gün belli olmayinca tarih yazdiramadim. Hatta isim de kesin degil ama Alp yazdirdik sadece. Kapi susunde Alp Mete yaziyo. Esim Alp Efe de guzel diyo bakalim kimlik surpriz olcak bana :))

Canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kolay doğum olsun inşallah. Koydukların yeterli canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm sen antalyadamisin yazilanlarda antalya Lafi gectite bebegin bu sicaklarda dogacaksa kisa kollu atlet kollu seyler al havalar sicak uzun kollulari klima kullaniyorsan giydirirsin evler yanıyor suan kendini isitamaz deil ev sicakligi isitir isilik pisik cok olr kisa seylerde al bende antalyadan bu arada hayirli dogumlar ins

Alp garanti ama mete ya da efe belli değil :) kapı süsü mete demiş o zaman metedir canım bence daha araştırmasına gerek yok isim :) mete alp daha uyumlu ama sanki :)

İyi akşamlar benim bu gün karnım taş gibi toparlanır geçmek de bilmiyo hareketleri var ama elim yüzüm kizariyo üşüme geliyor bulantısı var bugün aksamı zor ettim duş aldım biraz rahatladım ama yine aynı normalmiki

Kızlar bişey soracağım, benim dünden beri baya baya yeşil akıntım geliyor, sümüksü kıvamda epeyde geliyo, kokusu varmı diye özellikle bakıyorum ama kokmuyor hiç,enfeksiyon olsa kokardı,nerden çıktı bu anlamadım,napsam acaba nedir ki bu

Canım doktorunu arayıp sorsan keske. Hiç bir fikrim yok açıkçası. Hayırlısı olsun adınıza..
Yordun mi kendini ya da acaba usuttun mu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…