- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.881
55 miiiiiii
Antalya da mısın oyy canım benim Rabbim yardımcın olsun.. Hormonlar aldı başını gitti
Karpuz ödem attırıyormuş =)
Kızlar size bir şey danışacağım.Kıyafetleri ben hep uzun kollu aldım ki zaten yenidoğanlar hep uzun kollu gördüm.Ama çok sıcak askılı bir şeyler alsam mı bilemedim.İsilik olur gibi geliyor ya da ben yanıyorum ondan mı öyle düşünüyorum
Kayınvalidem de yenidoğan kendini ısıtamaz askılı alma diyor. Ne yapayım siz ne askılı aldınız mı. Dışarı da çıkamıyorum Netten sipariş vereyim ona göre alayım..
Canim biz sadece emanetciyiz. Hem kendi canimizin hemde cocuklarimizin. Yasadigin olay cok aci ama bana şunu hatirlatti. Allah bana bu cocugu emanet veriyor ve ne zaman isterse o zaman da yanina aliyor. Solunum yetmezligi sonucu bebeginde ilerisi icin daha buyuk sorunlar olabilir ve bunu kaldiramiya bilirdin. Demekki hayirli olan buymus. Her zaman seni cennette bekleyen bir melegin olcak.Bırakmamaya çalışıyorum sürekli Rabbimden sabır istiyorum burda benim yüzümden etkilenen arkadaş varsa nolur hakkınızı helal edin sizi üzmek etkilemek için yazmıyorum iyi geliyor sizlerle konuşmak tüm süreçte takipciydim herkesin ne yaşadığına şahitlik ettim bebeğimi kaybedince de kopamadim hep duqlarimdasiniz arkadaşlarım nolur beni yanlış anlamayin
Kizlar bu sicakta haci seriften cikolata siparisi verdim hic eritmeden getirmisler icine buz kalibi koymuslar :) tadi da gayet guzeldi hala almayanlar varsa fikir olsun. 2 gunde elimize ulasti.
Kizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
Düğün varmış burda ona geliyorlar sözde yanacak İzni varmış gelmişken kalacaklar bir süre arrık ne kadarsa eşim de şaşırdı dah doğuma var o Zaman gelmeyecek miydiniz falan diye, görğmcem de burda aslında ama kp enişteyi pek sevmiyor o yüzden hep oğlunda kalmak istiyorlar görğmcemleri de bize çağırıyorlar hep beraber olalım diye Ben de kalabalıktan hiç haczetmiyorum bir deinsanlar rahat olunca sinir krizi geçiriyorum resmen , annem olsa da hiç umurlarında olmaz ki cabım annesi var biz başk yerde kalalım demezler hepsi bizde kaşır daha önce yaşadık yani, bir de sıcaklarda iyice fenaşık geliyor bana şortla geziyorum evde kapalıyım normalde kp yanında rahat da edememCanım haklı olabilirsin ama şu an bunları düşünsen kafana taksan eline geçecek daha beter asabin bozulucak. Burda eşine iş düşüyor çözümü bulacak kişi ne sen ne kv ne kp senin eşin. Şimdi sana haklısın sonuna kadar soyle gelmesinler eşinle konuş desem seni gaza getirmekten başka birşey yapmam bundada sana zarar vermiş olurum arkadaşım. Ama kanaman olmuş riskli gebelik diye pembe yalan söyleyebilirsin kimseyi de kirmamis olursun. Anneni çağır o gelsin onlar gelemez ozaman
Çok haklısın Can'ım, şikayet edip söylenmezsem eşim bile acıyıp yardım etmiyor inan, ikimiz de çalışıyoruz oysaki ben daha geç geliyorum eve.. Sürekli vurguluyorum artık belim ağrıyor vs falan diye, eşime tembihlemeye çalışıcam bakalım benim karım hamile yemeği yapın desin inşallah der yani..iki senedir evliyiz Ayda bir gelir kaynanam ben işten gelirim tüm gün evde bomboş benim gelip yemek yapmamı bekler yemek yapayım yardım edeyim demez, çocuk olunca da çok bişey beklemiyorum ondan ama alışması şazım genç kadın o yapmayacak da kim yapacak, yada hiçgelmesin en iyisi kafam rahat olsun ben her işimi görürüm, ama Nasıl olacak bilmiyorum, normalde çok sakin biriyim ama iyice doldum iki senede lohusayken kavga ederiz gibi geliyorÇoooook tecrübeli bir insan olarak söylüyorum ; Sen kendine bakmaz isen korumaz isen kimse seni korumaz emin ol eşin bile bazen buna dahil oluyor.Canının evladının kıymetini bil.Eli kulağında doğumunun sıkıntıdan üzüntüden sana da bebeğini de bir şey olmasına izin verme.İş mi çok afedersin ama içine tüküreyim de geç otur canından kıymetli değil ağır ayaksın tabiri caiz ise. Son zamanın rahat oturup kalkamazsın misafir çağırırsa anne benim halim ortada iş yapamıyorum çok daralıyorum ay de of de . gerekir ise eşine de naz yap ki zaten misafir ağırlayacak halinde yoktur.Az anlayış de
Kv nin uzak olması en iyisi Can'ım ya gölge etmesin başka ihsan istemiyorum benValla ben ilk çocukta da takmıyorum sorarsa he emiyor diyip geçiyorum. Arayıp sormaması da çok önemli değil. Yapmadığı işi ben yapmıyorum sonuçta. Gelip herşeye karışmasındansa böylesi rahatım. Herkes yerinde memnun :)
Benim de kontrolde verdi canım. Benim de estetik dikiş ama bu kremle çok az bir iz kalacak dedi. Yaşayıp görcez bakalım. Zaten bikini içinde kalıyor. Çok da önemli değil :) oğlumun hatırası olsun
İlk bir hafta geçtikten sonra sadece çıtçıtlı badi ile durur çocuk bence bu sıcakta Can'ım askılı kısa kollu Badilerin varsa onlar yeterliKızlar size bir şey danışacağım.Kıyafetleri ben hep uzun kollu aldım ki zaten yenidoğanlar hep uzun kollu gördüm.Ama çok sıcak askılı bir şeyler alsam mı bilemedim.İsilik olur gibi geliyor ya da ben yanıyorum ondan mı öyle düşünüyorum
Kayınvalidem de yenidoğan kendini ısıtamaz askılı alma diyor. Ne yapayım siz ne askılı aldınız mı. Dışarı da çıkamıyorum Netten sipariş vereyim ona göre alayım..
yazık walla senin durumun cok zor bacım. ne desem boş anlayıssız insan olunca . benim arkadasada aynısını yaptılar toplasıp geldiler arkadasım aldı vantilatöru kapattı kapısını yattı vallaDüğün varmış burda ona geliyorlar sözde yanacak İzni varmış gelmişken kalacaklar bir süre arrık ne kadarsa eşim de şaşırdı dah doğuma var o Zaman gelmeyecek miydiniz falan diye, görğmcem de burda aslında ama kp enişteyi pek sevmiyor o yüzden hep oğlunda kalmak istiyorlar görğmcemleri de bize çağırıyorlar hep beraber olalım diye Ben de kalabalıktan hiç haczetmiyorum bir deinsanlar rahat olunca sinir krizi geçiriyorum resmen , annem olsa da hiç umurlarında olmaz ki cabım annesi var biz başk yerde kalalım demezler hepsi bizde kaşır daha önce yaşadık yani, bir de sıcaklarda iyice fenaşık geliyor bana şortla geziyorum evde kapalıyım normalde kp yanında rahat da edemem
Hahah guldurdun beniAnam benim memlekete gelse o buz kalıbı da erirafiyet olsun canım şimdiden :)) bende gün alırsam lokum yaptıracağım buradaki şekerlemecime :)))
Canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kolay doğum olsun inşallah. Koydukların yeterli canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
Cnm sen antalyadamisin yazilanlarda antalya Lafi gectite bebegin bu sicaklarda dogacaksa kisa kollu atlet kollu seyler al havalar sicak uzun kollulari klima kullaniyorsan giydirirsin evler yanıyor suan kendini isitamaz deil ev sicakligi isitir isilik pisik cok olr kisa seylerde al bende antalyadan bu arada hayirli dogumlar insKızlar size bir şey danışacağım.Kıyafetleri ben hep uzun kollu aldım ki zaten yenidoğanlar hep uzun kollu gördüm.Ama çok sıcak askılı bir şeyler alsam mı bilemedim.İsilik olur gibi geliyor ya da ben yanıyorum ondan mı öyle düşünüyorum
Hahah guldurdun benisagol canim bebis dogsun da afiyetle yeriz insallah :) bizim de gün belli olmayinca tarih yazdiramadim. Hatta isim de kesin degil ama Alp yazdirdik sadece. Kapi susunde Alp Mete yaziyo. Esim Alp Efe de guzel diyo bakalim kimlik surpriz olcak bana :))
Kızlar bişey soracağım, benim dünden beri baya baya yeşil akıntım geliyor, sümüksü kıvamda epeyde geliyo, kokusu varmı diye özellikle bakıyorum ama kokmuyor hiç,enfeksiyon olsa kokardı,nerden çıktı bu anlamadım,napsam acaba nedir ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?