temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım doktorunu arayıp sorsan keske. Hiç bir fikrim yok açıkçası. Hayırlısı olsun adınıza..
Yordun mi kendini ya da acaba usuttun mu ki ?
Benim doktor cins biraz vermedi tlfnunuolmadı yarın gideyim bi kontrole tahlil falan yapsınlar, ama garip yani , enfeksiyonda koku olur bi yanma kasıntı olur, hiç bişi yok bende, neyse canım teşekkür ederim cevabın için

Allahım yardımcın olsun canım, sağsalim alırsın inşallah bebeğini kucağına. Bana göre hemşireye vereceğinde bi eksiklik yok, ben de böyle vermeyi düşünüyorum ( tabi benim Prensesin doğmaya gönlü olursa ) yine de tecrübeli arkadaşlar eksik varsa bilgilendirirlerse iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canim benimde yesilimsi akintim vardi benimde koku yoktu,kasinti falanda yapmiyodu,cati muayenesi olunca doktor enfeksyon dedi fitil verdi kullandim gecti.heralde olan bisey cok kiside duydum ama oyle agar bi enfeksyon degil.sen yine bi baktir

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.guzel dogumlar olsun insallah saglikla kavusun birbirinize

Canim benimde yesilimsi akintim vardi benimde koku yoktu,kasinti falanda yapmiyodu,cati muayenesi olunca doktor enfeksyon dedi fitil verdi kullandim gecti.heralde olan bisey cok kiside duydum ama oyle agar bi enfeksyon degil.sen yine bi baktir
Hmm tamam canım rahatladım , gideyimde ne veriyorsa ilaç versnde enfeksiyon büyümesin ,teşekkür ederim canım

Güneşe alerjin var o zaman canım senin.. hakikaten karnı çok acıyor insanın hapşırınca.. küçükken de acırdı ama büyüdü daha beter acıyor..

Maalesef güneş toz böcek genetik bizde

Oyy Adana da fenaaaaa

Bende yıka kurut artık asmıyorum kurutma makinesine atıyorum ütü de istemiyor o zaman atletleri işten kaçıyorum

Hiç almadım bir kaç tane hediyelerden var ablamın aldıkları.Klima yok pervane sağolsun her odayı geziyor Dinlemem de kendim de karar veremedim nasıl olur diye tam zamanını da doldurmuyor.Ne olur ne olmaz ben alayım en iyisi =)

İlk bir hafta geçtikten sonra sadece çıtçıtlı badi ile durur çocuk bence bu sıcakta Can'ım askılı kısa kollu Badilerin varsa onlar yeterli

Bir kaç tane var ama ben takviye yapayım en iyisi..

Yok canım İstanbul. Doğru ben alayım.Antalya da 1 sene kaldım kavruluyor çok iyi biliyorum oyyy Allah yardımcın olsun..

Kızlar hepinize teşekkür ederimmm

Heyy maaşallah o da çok geniş rahatmış valla.Benim yengem de çalışıyordu annem kalmaya gitti mi tembihliyorduk yemeğini yap ufak tefek işlerini yap yardımcı ol kız çalışıyor diye. Yani eğer böyle misafir gelecek ise hiç gelmese daha hayra geçer de gelme denmez eşin de sorun yapar emin ol. Ucundan güzel güzel tatlı tatlı söyle yoksa gerçekten farkında olmuyor beyler maalesef.

Sen sadece bebeğini kendini düşün üzüntüden sinirden sütü kesilenler var.Hiç de düşünme ne yerler ne içerler diye az kaldırsın elini işe yemeğe bulaştırsın. Madem anne yardımcı olsun dar zamanında.Eşine de bunu tatlı tatlı dile getir bazen anlama kıtlıkları tutabiliyor.

Ayy beni fenalık basıyor biraz anlayış Allah rızası için anlayış. Ama nerede olsa böyle mi yaparlar.Tamam gelsin kalsın da iş beklemesinler senden ki bu sıcaklarda kolay mı Allah aşkına onlar 1 yanıyor ise biz 10

Rabbimin takdiri canım.Ağır bir imtihan..Geçen sene Ramazan da kayınpederimin bir tanıdığının eşi doğum yaptı.Eşi de bize iftara gelecekti.Yoldan geri dönmüş telefon gelince bebeği kaybetmişler.Sağlıklı haftasında doğmuştu ama bir den kaybediyorlar.Sebebini hatırlamıyorum ama dünya başıma yıkılmıştı.O an insan hiç bir şey düşünemiyor.Sonradan tövbe estağfirullah dedim.Rabbim neyi nasip etti ise bize o hepimizin imtahanı farklı ama evlat evet ağır.Rabbim yardımcın olsun evladın şefaatçi olsun.

9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler iste

Canım şimdi bunları düşünme artık. Güzel bir duş al uyumaya çalış :) yarından sonra ardaşık iki saatten fazla uyku yok :) yatın çok güzel bir gün olacak. Bunu düşünerek yüzünde koca bir gülümsemeyle uyu. Biz de senin güzel haberlerini bekleyelim yarın

canım ihmal etme git doktora cunku enfeksiyon herzman koku kasıntı yapmaz türüne göre değişir. mutlaka gıt doktora canımm

canım hayırlısıyla kucagına al bebişini ,boşver şimdi kv ni yarın guzel haberlerini bekliyoruz ,darısı basıma

Canım çok sevindim senin adına. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Ben yarın sabah giriyorum doguma. Heyecan bastırdı birden beni

Sordum az su içiyorsan nefes almada sorun yaşıyorsan olabilir dedi ama son zamanlar genelde yuksekdi kalp atisi hep normal diyor cuma tekrar nst istedi bakalim diye, bende senin gibiydim dun kesin bebek 4 kiloyu buldu sezeryan gunu verir bana diyordum ama kilosunu 3.500 ogrenince neden sezeryani tercih edeyim ki dogal dogumla sansimi denemek varken ki ameliyathane korkusu olan biriyim ins normal gelirde denerim yoksa mecbur sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…