- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.901
Benim doktor cins biraz vermedi tlfnunuCanım doktorunu arayıp sorsan keske. Hiç bir fikrim yok açıkçası. Hayırlısı olsun adınıza..
Yordun mi kendini ya da acaba usuttun mu ki ?
Allahım yardımcın olsun canım, sağsalim alırsın inşallah bebeğini kucağına. Bana göre hemşireye vereceğinde bi eksiklik yok, ben de böyle vermeyi düşünüyorum ( tabi benim Prensesin doğmaya gönlü olursaKizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
Canim benimde yesilimsi akintim vardi benimde koku yoktu,kasinti falanda yapmiyodu,cati muayenesi olunca doktor enfeksyon dedi fitil verdi kullandim gecti.heralde olan bisey cok kiside duydum ama oyle agar bi enfeksyon degil.sen yine bi baktirKızlar bişey soracağım, benim dünden beri baya baya yeşil akıntım geliyor, sümüksü kıvamda epeyde geliyo, kokusu varmı diye özellikle bakıyorum ama kokmuyor hiç,enfeksiyon olsa kokardı,nerden çıktı bu anlamadım,napsam acaba nedir ki bu
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.guzel dogumlar olsun insallah saglikla kavusun birbirinizeKizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
Hmm tamam canım rahatladım , gideyimde ne veriyorsa ilaç versnde enfeksiyon büyümesin ,teşekkür ederim canımCanim benimde yesilimsi akintim vardi benimde koku yoktu,kasinti falanda yapmiyodu,cati muayenesi olunca doktor enfeksyon dedi fitil verdi kullandim gecti.heralde olan bisey cok kiside duydum ama oyle agar bi enfeksyon degil.sen yine bi baktir
Güneşe alerjin var o zaman canım senin.. hakikaten karnı çok acıyor insanın hapşırınca.. küçükken de acırdı ama büyüdü daha beter acıyor..
Karpuz yiyorum canım. Aslında sevmem ama sıcaklarda iyi gidiyor. Antalya değil Adana canım.. duş dışında günde 5 kere kıyafet değişmekten bıktım makine benim ve oğlanın eşyalarıyla doluyor. Neyse ki 30 dk programım var
Canım şöyle diyeyim askılı da kolsuz da al mutlaka. Klima açacaksan uzun kollu okey ama açmayacaksan askılı body bez yeterli. Çünkü hava çok sıcak ve bebeklerin ateşlenmesine sebep olur sarıp sarmalamamak lazım yani. İsilikte olur ayrıca. Aman diyim dinleme kayınvalideyi bu sıcakta kat kat giydirirsen eğer ateşlenir. Zaten çocuk doktoruna da sorarsın ayrıca onların yanında en azından susarlar
İlk bir hafta geçtikten sonra sadece çıtçıtlı badi ile durur çocuk bence bu sıcakta Can'ım askılı kısa kollu Badilerin varsa onlar yeterli
Cnm sen antalyadamisin yazilanlarda antalya Lafi gectite bebegin bu sicaklarda dogacaksa kisa kollu atlet kollu seyler al havalar sicak uzun kollulari klima kullaniyorsan giydirirsin evler yanıyor suan kendini isitamaz deil ev sicakligi isitir isilik pisik cok olr kisa seylerde al bende antalyadan bu arada hayirli dogumlar ins
Çok haklısın Can'ım, şikayet edip söylenmezsem eşim bile acıyıp yardım etmiyor inan, ikimiz de çalışıyoruz oysaki ben daha geç geliyorum eve.. Sürekli vurguluyorum artık belim ağrıyor vs falan diye, eşime tembihlemeye çalışıcam bakalım benim karım hamile yemeği yapın desin inşallah der yani..iki senedir evliyiz Ayda bir gelir kaynanam ben işten gelirim tüm gün evde bomboş benim gelip yemek yapmamı bekler yemek yapayım yardım edeyim demez, çocuk olunca da çok bişey beklemiyorum ondan ama alışması şazım genç kadın o yapmayacak da kim yapacak, yada hiçgelmesin en iyisi kafam rahat olsun ben her işimi görürüm, ama Nasıl olacak bilmiyorum, normalde çok sakin biriyim ama iyice doldum iki senede lohusayken kavga ederiz gibi geliyor
Düğün varmış burda ona geliyorlar sözde yanacak İzni varmış gelmişken kalacaklar bir süre arrık ne kadarsa eşim de şaşırdı dah doğuma var o Zaman gelmeyecek miydiniz falan diye, görğmcem de burda aslında ama kp enişteyi pek sevmiyor o yüzden hep oğlunda kalmak istiyorlar görğmcemleri de bize çağırıyorlar hep beraber olalım diye Ben de kalabalıktan hiç haczetmiyorum bir deinsanlar rahat olunca sinir krizi geçiriyorum resmen , annem olsa da hiç umurlarında olmaz ki cabım annesi var biz başk yerde kalalım demezler hepsi bizde kaşır daha önce yaşadık yani, bir de sıcaklarda iyice fenaşık geliyor bana şortla geziyorum evde kapalıyım normalde kp yanında rahat da edemem
Raporda solunum yetmezliği yaziyo hocada aynı şeyi söyledi herşeyi tamdı akciğer filmi temizdi ama kendi başına hiç nefes alamadı Ogün iki kere solunumu durmuş üçüncüde kurtaramamislar yani bana denilenler bunlar başka bişey bilmiyorum rabbim böyle yazmış
9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler isteCanim bence kafana taktigina degmez butun konular. Evde hicmi ayaga kalkip kendine cay yapmiyorsun yada arkadaslarin hic gelmiyormu oturmaya. Bence hamilelik erken dogum riskin vs yoksa normal hayatini devam ettirmen gereken bir surec. Eski kiyafetleri giydirmeyebilirsin tabi. Ilk cocugun vs. Seni cok iyi anliyorum ama bence bunlar kafaya takilipta kendini mutsuz edecek seyler degil. Benim de kayinvalidem cocuguma hep eski esya getirmisti. Birde bu esyalari amerikadan usemeyip getirmis. Bir gun baska torunum olursa diyipte 3 sene saklamis. Eski kiyafetleri getirdiginde biz esimle evli bile degildik :) getirdi de ne oldu kendine eziyet. Bende ne yaptim eve gelen temizlikci kadinlarin yakinlarinda ihtiyac sahiplari varmis. Onlara paylastirdim ama bir kac tane kiyafet vardi cokta guzelmis hosuma gitti ve giydirdim.
2.cocuguma dogum yapmaya gidecegim gunde domates konservesi yapiyordum. Ben hayati olagan yasamayi seviyorum :)
Canım şimdi bunları düşünme artık. Güzel bir duş al uyumaya çalış :) yarından sonra ardaşık iki saatten fazla uyku yok :) yatın çok güzel bir gün olacak. Bunu düşünerek yüzünde koca bir gülümsemeyle uyu. Biz de senin güzel haberlerini bekleyelim yarın9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler iste
canım ihmal etme git doktora cunku enfeksiyon herzman koku kasıntı yapmaz türüne göre değişir. mutlaka gıt doktora canımmBenim doktor cins biraz vermedi tlfnunuolmadı yarın gideyim bi kontrole tahlil falan yapsınlar, ama garip yani , enfeksiyonda koku olur bi yanma kasıntı olur, hiç bişi yok bende, neyse canım teşekkür ederim cevabın için
canım hayırlısıyla kucagına al bebişini ,boşver şimdi kv ni yarın guzel haberlerini bekliyoruz ,darısı basıma9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler iste
Benim cati muayenem sabah canim biraz korkuyorumhaftaya catı muayenem var benimde bakalım nasıl gecicek. iyiyim allaha şükür
doktorun ne diyor dogum için.
Canım Allah hayırlı uğurlu evlat etsin uzun sağlıklı ömürler diliyorum prensesineTmm canım 36.hafta 1.7.17 tarihi özde ismi
Canım çok sevindim senin adına. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Ben yarın sabah giriyorum doguma. Heyecan bastırdı birden beniKizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyimnst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa
Bugun muayene oldun mu ne dedi doktor yarin sezeryana mi alacak suni sancimi dediCanım çok sevindim senin adına. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Ben yarın sabah giriyorum doguma. Heyecan bastırdı birden beni
Sordum az su içiyorsan nefes almada sorun yaşıyorsan olabilir dedi ama son zamanlar genelde yuksekdi kalp atisi hep normal diyor cuma tekrar nst istedi bakalim diye, bende senin gibiydim dun kesin bebek 4 kiloyu buldu sezeryan gunu verir bana diyordum ama kilosunu 3.500 ogrenince neden sezeryani tercih edeyim ki dogal dogumla sansimi denemek varkenCanım kalp atislarinı bence ihmal etme sorsaydın ya doktoruna neden fazla dıye ama hareket ettiğinde nstde 180 lere çıkıyor benimde değişken 140la 180 arası gidip geliyor . 40.haftanın dolmasına 4 gün kalmış ben şimdiye sezeryan olmuştum yada doktor suni sanci verseydi ya ben biraz pinpirikli yim beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?