temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar düliyorum canım Rabbim yardımcınız olsun

Aynisini iki gun once yasadim yarim saat hatta bir saate yakin surdu karnim acayip kasildi evde surekli yurudum bulantimda cok oldu dusla baya gecti ve bugun doktora gittigimde sancim vardi bebek baya asagiya inmis dedi belki sende de oyledir canim bebek asagi itiyor kendini olabilir

Canim simdi okudum hadi ins hayirlisi ile al kucagina bebegini bu kadar hamilenin dualari seninle ins kolay bir sekilde atlatirsin bu sureci allah yardimcin olsun canim

yapma canım iş falan. Şmdiden ön hazırlık olarak taktik geliştir:) kv konuşurken bile ona da söyle. Benm gelme ihtimalleri yok ama ikinciye gelirlerse şmdiden hazırlık:) yatiyrm surekli yorgunluk var gibisinden. Maalesf bunlar bize birazcik cakal olmayi ogretiyo ama yapcak bisy yok

Yasadigin sehre gore davran canim bence. Benm burda aksamlari serin oluyo. Aksamlari uzun kollu giydircem ama gunduz bu sicakta cok gerksiz uzun kollu. Ama tabi evin serin klimaliysa uzun olabilir. Yani evine gore ayarlamak en guzeli

Amin canim benim sağol. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Benimkinin de gelmeye niyeti yok sezeryanla alcaz artık rahatlari yerinde herhalde :)

melegini_bekliyor canım sağlıkla kavuşun inş çok mutlu oldum sizin adınıza. düşündüm de biran çok heyecanlı olmalı :) hadi bakalım güzel haberlerini bekleyelim.
Akşamüstü heyecan bastı birden canım. Hayırlısıyla alayım kucağıma inşallah

Dimi uykusuz geceler başlıyor :) uyuyamadim hala ben

Bugun muayene oldun mu ne dedi doktor yarin sezeryana mi alacak suni sancimi dedi
Bugün değil canım persembe gitmiştim. Plasenta yaşlanması olduğu için sezeryan dedi. Ama 4 temmuza kadar bekleyelim kendi gelirse diye dedi. Gelmezse sezeryanla alalım 40. Haftadan sonra risk dedi. Benim pasamin da gelmeye niyeti yok :) suni sancıyı da plasentan kaldırmaz dedi

Hayirlisi nasılsa oyle gelsin ins guzel haberlerini bekliyoruz kavuşmana cok az kaldi cok heyecanli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…