- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.921
Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar düliyorum canım Rabbim yardımcınız olsunKizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
canım normal mi sezeryan mı olacaksın ?Canım çok sevindim senin adına. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Ben yarın sabah giriyorum doguma. Heyecan bastırdı birden beni
Aynisini iki gun once yasadim yarim saat hatta bir saate yakin surdu karnim acayip kasildi evde surekli yurudum bulantimda cok oldu dusla baya gecti ve bugun doktora gittigimde sancim vardi bebek baya asagiya inmis dedi belki sende de oyledir canim bebek asagi itiyor kendini olabilirİyi akşamlar benim bu gün karnım taş gibi toparlanır geçmek de bilmiyo hareketleri var ama elim yüzüm kizariyo üşüme geliyor bulantısı var bugün aksamı zor ettim duş aldım biraz rahatladım ama yine aynı normalmiki
Canim simdi okudum hadi ins hayirlisi ile al kucagina bebegini bu kadar hamilenin dualari seninleKizlar yarın sabah doğum yapicam. Duanizi eksik etmeyin nolur. Şimdi son kontrolleri yapıyorum. Hemsireye vermek için kese yaptım bende ama eksik var mi sizce? 1 tane iç zibin, alt üst takım,şapka,eldiven,1 tane bez, battaniye,1 çift çorap.
yapma canım iş falan. Şmdiden ön hazırlık olarak taktik geliştir:) kv konuşurken bile ona da söyle. Benm gelme ihtimalleri yok ama ikinciye gelirlerse şmdiden hazırlık:) yatiyrm surekli yorgunluk var gibisinden. Maalesf bunlar bize birazcik cakal olmayi ogretiyo ama yapcak bisy yokKızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Yasadigin sehre gore davran canim bence. Benm burda aksamlari serin oluyo. Aksamlari uzun kollu giydircem ama gunduz bu sicakta cok gerksiz uzun kollu. Ama tabi evin serin klimaliysa uzun olabilir. Yani evine gore ayarlamak en guzeliKızlar size bir şey danışacağım.Kıyafetleri ben hep uzun kollu aldım ki zaten yenidoğanlar hep uzun kollu gördüm.Ama çok sıcak askılı bir şeyler alsam mı bilemedim.İsilik olur gibi geliyor ya da ben yanıyorum ondan mı öyle düşünüyorum
Kayınvalidem de yenidoğan kendini ısıtamaz askılı alma diyor. Ne yapayım siz ne askılı aldınız mı. Dışarı da çıkamıyorum Netten sipariş vereyim ona göre alayım..
Amin canim sağol :)Sağlıkla al canım kucağına. Dualarımız seninle..Keseye koydukların yeterli canım.
Amin canim benim sağol inşallah hayirlisiyla kolay bir şekilde alirim kucağıma oğlumuCanım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kolay doğum olsun inşallah. Koydukların yeterli canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım benim sağolmelegini_bekliyor canım Sağlıkla dogurursun insalalh. Kolay bir doğum olur umarım. Dualarımız seninle..bebek için kattıkların da yeterli canım. Güzel. Haberlerini alırız inşallah.
Amin canim benim sağol. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Benimkinin de gelmeye niyeti yok sezeryanla alcaz artıkAllahım yardımcın olsun canım, sağsalim alırsın inşallah bebeğini kucağına. Bana göre hemşireye vereceğinde bi eksiklik yok, ben de böyle vermeyi düşünüyorum ( tabi benim Prensesin doğmaya gönlü olursa) yine de tecrübeli arkadaşlar eksik varsa bilgilendirirlerse iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Amin canim inşallah sağolHayirli haberlerini bekliyoruz canim.guzel dogumlar olsun insallah saglikla kavusun birbirinize
Akşamüstü heyecan bastı birden canım. Hayırlısıyla alayım kucağıma inşallahmelegini_bekliyor canım sağlıkla kavuşun inş çok mutlu oldum sizin adınıza. düşündüm de biran çok heyecanlı olmalı :) hadi bakalım güzel haberlerini bekleyelim.
Inşallah canım sağolmelegini_bekliyor hayirlisiyla bebeğini al kucağına canim sağlıkla kavuş inşallah
Dimi uykusuz geceler başlıyor :) uyuyamadim hala benCanım şimdi bunları düşünme artık. Güzel bir duş al uyumaya çalış :) yarından sonra ardaşık iki saatten fazla uyku yok :) yatın çok güzel bir gün olacak. Bunu düşünerek yüzünde koca bir gülümsemeyle uyu. Biz de senin güzel haberlerini bekleyelim yarın
Amin canim inşallah. Senin ne zaman belli mi?canım hayırlısıyla kucagına al bebişini ,boşver şimdi kv ni yarın guzel haberlerini bekliyoruz ,darısı basıma
Bugün değil canım persembe gitmiştim. Plasenta yaşlanması olduğu için sezeryan dedi. Ama 4 temmuza kadar bekleyelim kendi gelirse diye dedi. Gelmezse sezeryanla alalım 40. Haftadan sonra risk dedi. Benim pasamin da gelmeye niyeti yok :) suni sancıyı da plasentan kaldırmaz dediBugun muayene oldun mu ne dedi doktor yarin sezeryana mi alacak suni sancimi dedi
Amin canim inşallah çok sağolHayırlı sağlıklı kolay doğumlar düliyorum canım Rabbim yardımcınız olsun
Sezeryan canım. Plasenta yaslandığı için 40. Haftadan sonra riskli olur dedi doktorcanım normal mi sezeryan mı olacaksın ?
Hayirlisi nasılsa oyle gelsin ins guzel haberlerini bekliyoruz kavuşmana cok az kaldi cok heyecanli bir durumBugün değil canım persembe gitmiştim. Plasenta yaşlanması olduğu için sezeryan dedi. Ama 4 temmuza kadar bekleyelim kendi gelirse diye dedi. Gelmezse sezeryanla alalım 40. Haftadan sonra risk dedi. Benim pasamin da gelmeye niyeti yok :) suni sancıyı da plasentan kaldırmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?