temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

H hllmry canım benim Allahım bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı. Annemden bilirim evlat acısının ne demek olduğunu. Çok zor asla unutulmuyor. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini. Unutman için demiyorum unutulmaz çünkü. Sadece senin iyi olman için temennim. Bırakma kendini olur mu?

baldan_madam kaynanan cok güldürdü beni cay koymadan gitti demene cok güldüm ,raahat kafa bir kadın imajı çizdi bana renkli bir kadın gibi geldii bana .
Çok renkli canım :) en son doğumdan önce sekiz aylık bebek pek yaşamaz diyerek dünyama renk katmıştı. Üç gün ağlamaktan göz altlarım mosmor oldu doğum için hastaneye yattığım zaman da sürekli arayıp kalp atışı var mı diye soruyordu şimdi de bana soramıyor da her telefonda eşime soruyor emiyor mu diye. Mamaya takmış durumda.

bacım yaptırıcam işte yarın, evde yaptıgım ölçumlerde cok yuksek cıkmıyor aslında aclık tokluk ama yine de doktor risk almak istemiyor. 10gunde 300gr almıs bebiş ama hala 2 hafta önde

O zaman düzene binmiş risk kalkmış olabilir canım. Bence sonucun güzel çıkacak içime doğdu:)) aslında çok önde sayılmaz ölçümler sonuçta hata paylı sonuçta. Kilo alımı da iyi olmuş 10 günde.

ya benim komsumunda kv ve kendi annesi mama verdirmemişler ve özellikle soyledim sezeryan sonrası sut olmuyor mama bile almamıslardı aldırttım ama iki kv de verdirmemiş 1 hafta bebek kuvezde yatmak zorunda kaldı. ben 21.haftaya kadar kustum rahatsızlıklarım oldu bir kere beni aramadılar kayınvalidemler eşim aradıgında sormuslar hep bunların hepsi aynı seriden cıkma cin malı sanırım ben artık sallamıyorum kafama takınca kendime zarar veriyordm artık hiç umrumdeğil . 2.cocukta akıllanıyorsun canım merak etme

Canim ck gecmis olsun. Daha oncedende hatırlıyorum sanki anne karnindayken kalbinde parlaklık var demislerdi demi. Bobeklerindeki genişlemeyide soylemismiydi doktorun. Ya banada detayli ultrasona kalbinde parlaklik var bobreklerinde de genisleme var denmisti ama bunun genelde gecebilcegi soylenmisti simdi sen yazinca aklima geldi yeniden. Allah yardimciniz olsun insallah hersey yoluna girer bian evvel..

Anladım canım. Benimkini hastaneden çıkarken çıkarmışlardi sadece evde batikon sürüyorum. Estetik dikiste iz kalmıyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru da başka krem vs vermesi daha doktorum belki kontroldeverir

Sıcaklar mahvetti hepimizi. Benim ki alerjik bünye her şeye hapşu hapşuuu hele hastaneye gittik mi güneş yüzü gördüm mü senfoni gibi 2 şer 3 er Her defasında ağzımdan çok karnımı tutuyorum =)

55 miiiiiii

Antalya da mısın oyy canım benim Rabbim yardımcın olsun.. Hormonlar aldı başını gitti

Karpuz ödem attırıyormuş =)

Bak şimdi durduk yerde sinirini zıplatıyorlar insanın aklından geçse bile bunu niye dile getiriyorsun. Mübarek ağaç dalından mı bahsediyorsun da rahat rahat konuşuyorsun. Rabbime şükürler olsun sağ salim geldi sıkıntısız de sus otur ne takıyorsun mamaya

Çoooook tecrübeli bir insan olarak söylüyorum ; Sen kendine bakmaz isen korumaz isen kimse seni korumaz emin ol eşin bile bazen buna dahil oluyor.Canının evladının kıymetini bil.Eli kulağında doğumunun sıkıntıdan üzüntüden sana da bebeğini de bir şey olmasına izin verme.İş mi çok afedersin ama içine tüküreyim de geç otur canından kıymetli değil ağır ayaksın tabiri caiz ise. Son zamanın rahat oturup kalkamazsın misafir çağırırsa anne benim halim ortada iş yapamıyorum çok daralıyorum ay de of de . gerekir ise eşine de naz yap ki zaten misafir ağırlayacak halinde yoktur.Az anlayış de

Rabbim senden de razı olsun inşallah canım. Kalbi yüreği dili güzel arkadaşım inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir.Bir daha yaşatmasın Mevlam böyle bir acı.Dularımdasın inşallah..

Maaşallah Subhanallah =) Hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Sıcaklar çok etkiliyor canım bol su iç ve ayaklarını dik havaya yat.

Valla ben ilk çocukta da takmıyorum sorarsa he emiyor diyip geçiyorum. Arayıp sormaması da çok önemli değil. Yapmadığı işi ben yapmıyorum sonuçta. Gelip herşeye karışmasındansa böylesi rahatım. Herkes yerinde memnun :)

Benim de kontrolde verdi canım. Benim de estetik dikiş ama bu kremle çok az bir iz kalacak dedi. Yaşayıp görcez bakalım. Zaten bikini içinde kalıyor. Çok da önemli değil :) oğlumun hatırası olsun

Çok şükür canım. Aynen ilk öğrendiğimizden beri ne sıkıntılar atlattık bugüne şükrediyorum. Evet anne sütü çok önemli şuan oğlum için ama bu kadar çıkıyor ne yapayım. Az diye aç mı bırakayım oğlumu. Nasibinde varsa sütümde artar inşallah zamanla. Ben elimden geleni yapıyorum.

Kızlar size bir şey danışacağım.Kıyafetleri ben hep uzun kollu aldım ki zaten yenidoğanlar hep uzun kollu gördüm.Ama çok sıcak askılı bir şeyler alsam mı bilemedim.İsilik olur gibi geliyor ya da ben yanıyorum ondan mı öyle düşünüyorum

Kayınvalidem de yenidoğan kendini ısıtamaz askılı alma diyor. Ne yapayım siz ne askılı aldınız mı. Dışarı da çıkamıyorum Netten sipariş vereyim ona göre alayım..

Çok biliyorlar ama olur mu..Demiyor şükürler olsun sıkıntısız sorunsuz aldık kucağımıza insanın asabını bozmaya gelmişler sanki.Hiç ama hiç umursama canım benim konuşsun dursun. Sen oğluşuna bak.Eşine de söyle moralim bozuluyor olan sütüm de gitsin mi de.Bazen erkeklere söylemeyince kafaları dank etmiyor.Bende mama ile büyümüşüm çok şükür elim ayağım tam.İnsan tabi ki sütü olsun ister bebek emsin ister ama nasibi o kadar ise o kadar alır.Sütü olup da anne memesini almayan çocuklar da var. Nasipten ötesi yok o yüzden hiç kafana takıp da üzülme.Kimse senin kadar düşünemez evladını.

Selam kizlar naslsiniz baya bi knusma olmus ama bildirim gelmemis bana neler yapiyosunuz scaklarla nasi bas ediyosunuz :) benim 15 gunum fln kaldi doguma ama hic agri sanci yok acebw bu normalmi cok stresliyim gerginimm

Benimde 15gunum var bendede hic sinyal yok:) sanki bi 9 ay daha boyle gidicekmisim gibi dogum tarihlerimiz ayni gorunuyo galiba 1 gun var

Sıcaklar mahvetti hepimizi. Benim ki alerjik bünye her şeye hapşu hapşuuu hele hastaneye gittik mi güneş yüzü gördüm mü senfoni gibi 2 şer 3 er Her defasında ağzımdan çok karnımı tutuyorum =)

Güneşe alerjin var o zaman canım senin.. hakikaten karnı çok acıyor insanın hapşırınca.. küçükken de acırdı ama büyüdü daha beter acıyor..

Ins bekletmez yaa ama nst de kalp atislari 180lerde surekli baska boyle bir durumlar karsilasan varmi acaba ?? Birde artik yuruyusleri artiracam hergun sicak dus alayim diyorum acilma olsun diye
Canim bebek ve cocuklarin normalde daha hizli olur zaten. Cok sorun oldugunu dusunmuyorum. Zaten bu konuda ritim bozuk yada cok fazla gorse bebegi hic riske atmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…