- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.861
Çok renkli canım :) en son doğumdan önce sekiz aylık bebek pek yaşamaz diyerek dünyama renk katmıştı. Üç gün ağlamaktan göz altlarım mosmor oldubaldan_madam kaynanan cok güldürdü beni cay koymadan gitti demene cok güldüm ,raahat kafa bir kadın imajı çizdi bana renkli bir kadın gibi geldii bana .
bacım yaptırıcam işte yarın, evde yaptıgım ölçumlerde cok yuksek cıkmıyor aslında aclık tokluk ama yine de doktor risk almak istemiyor. 10gunde 300gr almıs bebiş ama hala 2 hafta önde
ya benim komsumunda kv ve kendi annesi mama verdirmemişler ve özellikle soyledim sezeryan sonrası sut olmuyor mama bile almamıslardı aldırttım ama iki kv de verdirmemiş 1 hafta bebek kuvezde yatmak zorunda kaldı. ben 21.haftaya kadar kustum rahatsızlıklarım oldu bir kere beni aramadılar kayınvalidemler eşim aradıgında sormuslar hep bunların hepsi aynı seriden cıkma cin malı sanırımÇok renkli canım :) en son doğumdan önce sekiz aylık bebek pek yaşamaz diyerek dünyama renk katmıştı. Üç gün ağlamaktan göz altlarım mosmor oldudoğum için hastaneye yattığım zaman da sürekli arayıp kalp atışı var mı diye soruyordu şimdi de bana soramıyor da her telefonda eşime soruyor emiyor mu diye. Mamaya takmış durumda.
bugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
Anladım canım. Benimkini hastaneden çıkarken çıkarmışlardi sadece evde batikon sürüyorum. Estetik dikiste iz kalmıyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru da başka krem vs vermesi daha doktorum belki kontroldeverirCanım bana hastanede pansuman yaparken su geçirmez bant yapıştırdı. Kontrole kadar kalacak dedi. Eve gidince yine de üstüne streç sar duş al su gelmesin dedi. Ama belimdeki epidurali çıkardıktan sonra 24 saat duş alma dediler onu bekledim. Ameliyattan sonra 3. Günün gecesi duş alabilir durumdaydım 4. Gün aldım. Ama bant olduğu için su gelmedi hiç. 7. Gün kontrolde çıkardı bandı sonra birşey yapmana gerek yok artık dedi.
Bir de contractubex diye bir merhem verdi sabah akşam 3 ay sür dedi. İzi minimuma indirmek içinmiş. Onu da kullanıyorum. Benden çok önemsedi sağolsun fiziğimi doktorum
Valla edebildiğim kadar ediyorum. Sezaryen olmadan öksürüğüm geçsin diye bakıyorum. Yemek yemek canım istemiyor bunaldım sıcaktan.. sende dikkat et canım hapşırmak bile canımı acıtıyor benim.
Biz artık ayrı yatıyoruz boyu uzun değerim korkusuyla sabaha kadsr uykusuz kalıyor. O halde de işe gitmesini istemediğimden aynı odada o yatakta ben koltukta :) koltuk daha rahatzor oluyor valla az kaldı ama bitecek tabii şu dikişleri atlatınca :)
Aynen yaaa.. öksürük var benim şişkliklerim yetmezmiş gibi.. ilacın da faydası olmadı sanırım.. ayy sıcaklar milletin çenesi hormonlar hepsi çorba oldu :)) ben bugün 55 dereceyi gördüm evdeki derecede aldım hemen patlayacaktı yoksa. Allah yardımcımız olsun valla.
Çok renkli canım :) en son doğumdan önce sekiz aylık bebek pek yaşamaz diyerek dünyama renk katmıştı. Üç gün ağlamaktan göz altlarım mosmor oldudoğum için hastaneye yattığım zaman da sürekli arayıp kalp atışı var mı diye soruyordu şimdi de bana soramıyor da her telefonda eşime soruyor emiyor mu diye. Mamaya takmış durumda.
Kızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Canlarım benim tek tek okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun rabbim veriyor sabrımı çok şükür hergun gidiyorum kızıma ondqn sizin meleklerinize sagsqlim kavusmaniz için dua istiyorum güzel haberlerinizi aldıkça içim çok ferahliyor insalh hepiniz güzel güzel kavuşursunuz meleklerinize inşallah hepsinin sağlıklı upuzun ömürleri olur size söz hep dua edicem sizin için nolur sizde benim için Rabbimden sabır isteyin Bide korkmayın sakın inanın insanlar normal doğumu çok abartiyo o guzel kuzular için dayaniliyor acı öldürmuyo sezeryan olacak arkadaşlarım sizde korkmayın üzülmeyin sakın hangisi hayirliysa o olsun siz ve bebeğiniz için Hepinize hayırlı mutlu doğumlar herkes dogurana kadar takipte kalicam ve hepinize dua edicem söz
Kizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyimnst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa
Valla ben ilk çocukta da takmıyorum sorarsa he emiyor diyip geçiyorum. Arayıp sormaması da çok önemli değil. Yapmadığı işi ben yapmıyorum sonuçta. Gelip herşeye karışmasındansa böylesi rahatım. Herkes yerinde memnun :)ya benim komsumunda kv ve kendi annesi mama verdirmemişler ve özellikle soyledim sezeryan sonrası sut olmuyor mama bile almamıslardı aldırttım ama iki kv de verdirmemiş 1 hafta bebek kuvezde yatmak zorunda kaldı. ben 21.haftaya kadar kustum rahatsızlıklarım oldu bir kere beni aramadılar kayınvalidemler eşim aradıgında sormuslar hep bunların hepsi aynı seriden cıkma cin malı sanırımben artık sallamıyorum kafama takınca kendime zarar veriyordm artık hiç umrumdeğil . 2.cocukta akıllanıyorsun canım merak etme
Benim de kontrolde verdi canım. Benim de estetik dikiş ama bu kremle çok az bir iz kalacak dedi. Yaşayıp görcez bakalım. Zaten bikini içinde kalıyor. Çok da önemli değil :) oğlumun hatırası olsunAnladım canım. Benimkini hastaneden çıkarken çıkarmışlardi sadece evde batikon sürüyorum. Estetik dikiste iz kalmıyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru da başka krem vs vermesi daha doktorum belki kontroldeverir
Çok şükür canım. Aynen ilk öğrendiğimizden beri ne sıkıntılar atlattık bugüne şükrediyorum. Evet anne sütü çok önemli şuan oğlum için ama bu kadar çıkıyor ne yapayım. Az diye aç mı bırakayım oğlumu. Nasibinde varsa sütümde artar inşallah zamanla. Ben elimden geleni yapıyorum.Bak şimdi durduk yerde sinirini zıplatıyorlar insanın aklından geçse bile bunu niye dile getiriyorsun. Mübarek ağaç dalından mı bahsediyorsun da rahat rahat konuşuyorsun. Rabbime şükürler olsun sağ salim geldi sıkıntısız de sus otur ne takıyorsun mamaya
Çok şükür canım. Aynen ilk öğrendiğimizden beri ne sıkıntılar atlattık bugüne şükrediyorum. Evet anne sütü çok önemli şuan oğlum için ama bu kadar çıkıyor ne yapayım. Az diye aç mı bırakayım oğlumu. Nasibinde varsa sütümde artar inşallah zamanla. Ben elimden geleni yapıyorum.
Selam kizlar naslsiniz baya bi knusma olmus ama bildirim gelmemis bana neler yapiyosunuz scaklarla nasi bas ediyosunuz :) benim 15 gunum fln kaldi doguma ama hic agri sanci yok acebw bu normalmi cok stresliyim gerginimm
haftaya catı muayenem var benimde bakalım nasıl gecicek. iyiyim allaha şükür
doktorun ne diyor dogum için.
Sıcaklar mahvetti hepimizi. Benim ki alerjik bünye her şeye hapşu hapşuuu hele hastaneye gittik mi güneş yüzü gördüm mü senfoni gibi 2 şer 3 erHer defasında ağzımdan çok karnımı tutuyorum =)
Canim bebek ve cocuklarin normalde daha hizli olur zaten. Cok sorun oldugunu dusunmuyorum. Zaten bu konuda ritim bozuk yada cok fazla gorse bebegi hic riske atmaz.Ins bekletmez yaa ama nst de kalp atislari 180lerde surekli baska boyle bir durumlar karsilasan varmi acaba ?? Birde artik yuruyusleri artiracam hergun sicak dus alayim diyorum acilma olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?