- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.841
Benim de son kontrolumde hep 180lerde cikmisti canim hem de sancim cikmisti, doktor bebek icin tasikardiden suphelendi hem sanci hem onun icin serum taktilar. 1 saat sonra falan tekrar nstye girdim normale dönmüştü. Senin de ciddi bisey degildir bence.Kizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyimnst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa
Sen de işlerden elini çek yavaş yavaş şimdiden. Geldikleri zaman da düzeni değiştirme. İşler eşine kalsın. Ya oğluna kıyamayıp kendi yapacak ya da eşin dayanamayıp onları evden gönderecektir.Kızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Ne kadar temiz kalplisin canim Allah gonlune gore versin, hep mutlu gunlerin olsun bundan sonra insallah.Canlarım benim tek tek okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun rabbim veriyor sabrımı çok şükür hergun gidiyorum kızıma ondqn sizin meleklerinize sagsqlim kavusmaniz için dua istiyorum güzel haberlerinizi aldıkça içim çok ferahliyor insalh hepiniz güzel güzel kavuşursunuz meleklerinize inşallah hepsinin sağlıklı upuzun ömürleri olur size söz hep dua edicem sizin için nolur sizde benim için Rabbimden sabır isteyin Bide korkmayın sakın inanın insanlar normal doğumu çok abartiyo o guzel kuzular için dayaniliyor acı öldürmuyo sezeryan olacak arkadaşlarım sizde korkmayın üzülmeyin sakın hangisi hayirliysa o olsun siz ve bebeğiniz için Hepinize hayırlı mutlu doğumlar herkes dogurana kadar takipte kalicam ve hepinize dua edicem söz
Canım kalp atislarinı bence ihmal etme sorsaydın ya doktoruna neden fazla dıye ama hareket ettiğinde nstde 180 lere çıkıyor benimde değişken 140la 180 arası gidip geliyor . 40.haftanın dolmasına 4 gün kalmış ben şimdiye sezeryan olmuştum yada doktor suni sanci verseydi ya ben biraz pinpirikli yim beklemezdimKizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyimnst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa
Çok rahat insanlar ben doğuma geldiklerinde bile çok kalmazlar inşşlah diye dua ediyordum bir de bu izin meselesi çıktı, eşim de şaşırdı geleceklerine daha doğuma var ya yeni görüştük ya falan drdi, ama alıngan insanlar da değiller Can'ım iznin sonuna kadar kalırlar maalesef, geçen sene kp anlatıyordu eltim doğumdan bir hafta sonra günde 4kerr çay demlemiş bunlara faln diye, ben öyle şeyler yapamam yani kavga ederiz isterlerseSen de işlerden elini çek yavaş yavaş şimdiden. Geldikleri zaman da düzeni değiştirme. İşler eşine kalsın. Ya oğluna kıyamayıp kendi yapacak ya da eşin dayanamayıp onları evden gönderecektir.
Bizim kv de oğlu bana bakıyor iş yapıyor diye çok üzülmüş olacak ki rüyasında eşimi görmüş anne ne olur gel yardım et diye ağlıyormuş eşimsonuç mu gelince sadece rüyasını anlattı çay bile koymadan geri gitti
Canim aslında tamda yaşayacağı bir haftada dünyaya gelmişti evladın hatta güzel dileKlerimiz olmuştu hiç böyle birşey ihtimal vermemistim duyunca da şok oldum inan kendi evladım gibi Üzüldüm ve etkisi altında kaldım. Yanlış anlama ama sebebini tam olarak öğrenebildin mi? Kesinnsolunum sıkıntısı mi? Başka bir sebebi varsa ileride evladın oldugunda önlemini almaniz kolay olur.tekrardan Rabbim sana eşine ailene sabırlar versin yapabileceğim birşey varsa herzaman yardımcı olurum bana yazabilirsin arkadaşımCanlarım benim tek tek okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun rabbim veriyor sabrımı çok şükür hergun gidiyorum kızıma ondqn sizin meleklerinize sagsqlim kavusmaniz için dua istiyorum güzel haberlerinizi aldıkça içim çok ferahliyor insalh hepiniz güzel güzel kavuşursunuz meleklerinize inşallah hepsinin sağlıklı upuzun ömürleri olur size söz hep dua edicem sizin için nolur sizde benim için Rabbimden sabır isteyin Bide korkmayın sakın inanın insanlar normal doğumu çok abartiyo o guzel kuzular için dayaniliyor acı öldürmuyo sezeryan olacak arkadaşlarım sizde korkmayın üzülmeyin sakın hangisi hayirliysa o olsun siz ve bebeğiniz için Hepinize hayırlı mutlu doğumlar herkes dogurana kadar takipte kalicam ve hepinize dua edicem söz
Raporda solunum yetmezliği yaziyo hocada aynı şeyi söyledi herşeyi tamdı akciğer filmi temizdi ama kendi başına hiç nefes alamadı Ogün iki kere solunumu durmuş üçüncüde kurtaramamislar yani bana denilenler bunlar başka bişey bilmiyorum rabbim böyle yazmışCanim aslında tamda yaşayacağı bir haftada dünyaya gelmişti evladın hatta güzel dileKlerimiz olmuştu hiç böyle birşey ihtimal vermemistim duyunca da şok oldum inan kendi evladım gibi Üzüldüm ve etkisi altında kaldım. Yanlış anlama ama sebebini tam olarak öğrenebildin mi? Kesinnsolunum sıkıntısı mi? Başka bir sebebi varsa ileride evladın oldugunda önlemini almaniz kolay olur.tekrardan Rabbim sana eşine ailene sabırlar versin yapabileceğim birşey varsa herzaman yardımcı olurum bana yazabilirsin arkadaşım
Canım haklı olabilirsin ama şu an bunları düşünsen kafana taksan eline geçecek daha beter asabin bozulucak. Burda eşine iş düşüyor çözümü bulacak kişi ne sen ne kv ne kp senin eşin. Şimdi sana haklısın sonuna kadar soyle gelmesinler eşinle konuş desem seni gaza getirmekten başka birşey yapmam bundada sana zarar vermiş olurum arkadaşım. Ama kanaman olmuş riskli gebelik diye pembe yalan söyleyebilirsin kimseyi de kirmamis olursun. Anneni çağır o gelsin onlar gelemez ozamanÇok rahat insanlar ben doğuma geldiklerinde bile çok kalmazlar inşşlah diye dua ediyordum bir de bu izin meselesi çıktı, eşim de şaşırdı geleceklerine daha doğuma var ya yeni görüştük ya falan drdi, ama alıngan insanlar da değiller Can'ım iznin sonuna kadar kalırlar maalesef, geçen sene kp anlatıyordu eltim doğumdan bir hafta sonra günde 4kerr çay demlemiş bunlara faln diye, ben öyle şeyler yapamam yani kavga ederiz isterlerse
Evet canım eve götürüp baksaydın daha kötü olurdun buna emin ol . Sana kendini toparla diyemem çünkü zaman herseyin ilacı zamanla içindeki yangın acı diner inşallah. Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin en azından acısını birazda olsun alsin içinden. Bak arkadaşım vardı ikizlere hamile 28.haftada doğdular erkek olan küvezde vefat etti kiz olanda 11 aylıkti beyin ameliyatında vefat etti ödem vardı çocukta .arkadaşım 1 yaşına kadar baktı kızına toparlanması zor oldu sonra yine hamile kaldı 2 yaşında oğlu var . Kizini unutabilir mi hayir ama yasamak zorunda oglu icin. Dünyada bilmediğimiz daha ne acılar yaşanıyor Rabbim birdaha yaşatmasın üzüntünu yaşayacaksın tabi ki ama kendini asla bırakma .Raporda solunum yetmezliği yaziyo hocada aynı şeyi söyledi herşeyi tamdı akciğer filmi temizdi ama kendi başına hiç nefes alamadı Ogün iki kere solunumu durmuş üçüncüde kurtaramamislar yani bana denilenler bunlar başka bişey bilmiyorum rabbim böyle yazmış
Bırakmamaya çalışıyorum sürekli Rabbimden sabır istiyorum burda benim yüzümden etkilenen arkadaş varsa nolur hakkınızı helal edin sizi üzmek etkilemek için yazmıyorum iyi geliyor sizlerle konuşmak tüm süreçte takipciydim herkesin ne yaşadığına şahitlik ettim bebeğimi kaybedince de kopamadim hep duqlarimdasiniz arkadaşlarım nolur beni yanlış anlamayinEvet canım eve götürüp baksaydın daha kötü olurdun buna emin ol . Sana kendini toparla diyemem çünkü zaman herseyin ilacı zamanla içindeki yangın acı diner inşallah. Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin en azından acısını birazda olsun alsin içinden. Bak arkadaşım vardı ikizlere hamile 28.haftada doğdular erkek olan küvezde vefat etti kiz olanda 11 aylıkti beyin ameliyatında vefat etti ödem vardı çocukta .arkadaşım 1 yaşına kadar baktı kızına toparlanması zor oldu sonra yine hamile kaldı 2 yaşında oğlu var . Kizini unutabilir mi hayir ama yasamak zorunda oglu icin. Dünyada bilmediğimiz daha ne acılar yaşanıyor Rabbim birdaha yaşatmasın üzüntünu yaşayacaksın tabi ki ama kendini asla bırakma .
Canım sen işini eşinle göreceksin. Doğrudan muhatap olma. Eşin diyecek benim karım hamile yapamaz diye. Allah yardımcın olsun. Bu sıcakta çektiklerimiz yetmiyor gibi bir de insanlarla uğraşıyoruz..Çok rahat insanlar ben doğuma geldiklerinde bile çok kalmazlar inşşlah diye dua ediyordum bir de bu izin meselesi çıktı, eşim de şaşırdı geleceklerine daha doğuma var ya yeni görüştük ya falan drdi, ama alıngan insanlar da değiller Can'ım iznin sonuna kadar kalırlar maalesef, geçen sene kp anlatıyordu eltim doğumdan bir hafta sonra günde 4kerr çay demlemiş bunlara faln diye, ben öyle şeyler yapamam yani kavga ederiz isterlerse
basin sagolsun Allah sabır versin yardımcın olsun canımBırakmamaya çalışıyorum sürekli Rabbimden sabır istiyorum burda benim yüzümden etkilenen arkadaş varsa nolur hakkınızı helal edin sizi üzmek etkilemek için yazmıyorum iyi geliyor sizlerle konuşmak tüm süreçte takipciydim herkesin ne yaşadığına şahitlik ettim bebeğimi kaybedince de kopamadim hep duqlarimdasiniz arkadaşlarım nolur beni yanlış anlamayin
ask olsun canım oyle seymi olur ben kendi evladım yerine koydum burdaki bebişleri kendi evladım kadar uzuldum etkilendim demek istedim . herzaman ben ve arkadaslarım yanındayız sonuna kadarBırakmamaya çalışıyorum sürekli Rabbimden sabır istiyorum burda benim yüzümden etkilenen arkadaş varsa nolur hakkınızı helal edin sizi üzmek etkilemek için yazmıyorum iyi geliyor sizlerle konuşmak tüm süreçte takipciydim herkesin ne yaşadığına şahitlik ettim bebeğimi kaybedince de kopamadim hep duqlarimdasiniz arkadaşlarım nolur beni yanlış anlamayin
Kızlar doktordan geldim bebis 2 hafta önden gidiyormuş kilosu 3 200gr. Boyu 49cm . Ama seker ölçümleri normal çıkıyor . Bakalım 3 aylık önceki durumunu görmek için bir şeker ölçümü varmış onu yaptiricaz doktor istedi. Ona göre doğuma karar verilecek.
Sen de işlerden elini çek yavaş yavaş şimdiden. Geldikleri zaman da düzeni değiştirme. İşler eşine kalsın. Ya oğluna kıyamayıp kendi yapacak ya da eşin dayanamayıp onları evden gönderecektir.
Bizim kv de oğlu bana bakıyor iş yapıyor diye çok üzülmüş olacak ki rüyasında eşimi görmüş anne ne olur gel yardım et diye ağlıyormuş eşimsonuç mu gelince sadece rüyasını anlattı çay bile koymadan geri gitti
Evet. Onca zaman onca şey yaşadık bir tas yemek yapayım da alın yiyin demedi. Bebeğe mikrop gelmesin diye gelmiyor şimdi deay sesli güldüm resmen yaa..Bir çay koymadan çekti gitti ha kaynana işte yaa kaynana..
bacım yaptırıcam işte yarın, evde yaptıgım ölçumlerde cok yuksek cıkmıyor aslında aclık tokluk ama yine de doktor risk almak istemiyor. 10gunde 300gr almıs bebiş ama hala 2 hafta öndeMaşallah canım. Hba1c testi kanda yapılıyor 6 nın üzerinde çıkarsa şeker ihtimali var demek. İnşallah güzel çıkar sonucun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?