- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Sizi karnında 9 ay taşıyan anneden, besleyen büyüten babadan, babanı anneni büyüten deden neneden BOŞ İŞ diye bahsediyorsanız! Aile kavramı olmayan, her gün başka kişilerle başka yerlerde mutluluktan bi haber büyüyen, bayram seyran bilmeyen, gerçek dostluk, gerçek sevgi nedir bilmeyen milletlere özenen, ailesini onlara tercih eden bir birey ne buraya aittir ne de onu 9 ay karnında türlü türlü zahmetlerle taşıyan anaya!! Yazık sana... İnsan anasının babasının kıymetini kaybedince anlarmış, onlar olmadan yaban ellerde mutluluğu inşallah bulursun ki anasız babasız bir mutluluk gözlerden ırak olsun!!!!!
Aynen öyle, adaptasyon, uyum sorunu yasıyorum kesinlikle. Ve bu süreçte sevdiğim kisiden de ayrı kalmak iki katına çıkardı sıkıntılarımı. Yok amerikaya gitmedim, Avrupa'dayim.
Evet bos isler derken ondan bahsettim ama kimse anlamamış; ya da haberleri acıyorum o kadar önemli sey oluyor ulkede dünyada ama verdikleri en önemli haber basbakanin oglu ve onun oglu cuma namazına giderken kameralarımıza takıldı. Yok kucağında bebekli hırsız bilmem ne kadar para çaldı. Cok magazinsel; insan beynini uyusturan, tekduzelestiren, anlamsız, mantıksız haberler bunlar. Haberler bile beni rahatsız ediyor yani o derece bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?