Uzakta yaşayanlar annenizi kaç günde bir ararsiniz ?

Her gün konuşuyoruz ama sizde farklı. Anneniz evli ve yalnız değil zaten. Haftada 1 siz, 1 o ararsa bence yeterli olur. Anennenizi daha çok arayın.
Anneannem küçükten beri hep azarlayip duran biri daha geçen evine gidince bile yine burnumdan getirdi . Allah razı olsun evini açtı ama annemin babası ölmüş o evde miras hakkı vardı zaten bu yüzden açmak zorunda kaldigina eminim.
Evladım deyip bağrına basacak biri olmadi hiç

Annemle haftalarca konuşmadığımı bilirim yan yanayken yine iyi ancak uzakta olunca arayamiyorum o da aramıyor onunla konuşmayı sevmiyorum çünkü bir şey anlatacak olsam hemen susturur ve hemen kapatmak ister. Ben de sinirlenirim uzun süre aramam. Öyle ki aramasam da hissetmem yokluğunu çünkü onunla bir şey paylaşmama izin vermiyor

Annem hergün ara diye baskı yapıyor. Ben araları acmaya calışıyorum. Bana kalsa haftada 1 2 yeter. Zaten konuşunca cok sıkılıyorum. Annem pek tarzım değil.

O ısrarcı oluyor o yüzden 3.pazar katiyyen aramam, cts de pek aramam.

Benimki de öyle ne anlatsam ya suçlu benim ya da o konuda ilgisiz... Benim de bişey anlatasım gelmiyor

Benimki de öyle ne anlatsam ya suçlu benim ya da o konuda ilgisiz... Benim de bişey anlatasım gelmiyor
Boş verin o zaman haftada bir arayıp hal hatır sorup kapatın benim avantajım bes ablam var sıkıntımı dersimi onlarla paylaşırım rahatlatir yanımda olurlar çünkü evlendiğim yerde çok yalnızım

Boş verin o zaman haftada bir arayıp hal hatır sorup kapatın benim avantajım bes ablam var sıkıntımı dersimi onlarla paylaşırım rahatlatir yanımda olurlar çünkü evlendiğim yerde çok yalnızım
Ya inan zaten bir kardesim olsa bunhissiyatta olmam bile

Yok ya bu modelde anneyi her gün aramadığın için pişman olmazsın bence. Haftada bir yeter gibi geldi bana

Hikayelerimiz o kadar çok benziyor ki sizinle. Benim annemde 3 farklı kişiyle evlendi. 3u de bana göre gram adam değil. Kendi babamla zaten gorusmuyorum. İkincide şiddet vardı şimdiki de bence dünya uzerindeki en boş en mal adam. Bende neredeyse evlenene kadar hep annanemle yaşadım. Ama çok saçma bir şekilde anneme değişik bir duskunlugum var. Üstelik onun tarafından aynı şeyi hissetmiyor olmama rağmen var bu ve ben bunun içinden çıkamıyorum. Annemin benle ilgili olmayisinin başta eşim ve ailesi olmak üzere herkes farkında. Annemde sağolsun hep onları haklı cikarcak davranislar sergiliyor ve ben hep kendimi onu korumaya çalışırken buluyorum. Zor ve saçma bir durum. Soruya gelince ben kendi içimde yaşadığım duskunlukten dolayı hergun konuşuyorum annemle,iyi de geliyor ama neden işte onu bilmiyorum...

3u de bana göre gram adam değil. Kendi babamla zaten gorusmuyorum. İkincide şiddet vardı şimdiki de bence dünya uzerindeki en boş en mal adam.
Sen ben misin?
Ben de aynı seyleri babam dahil tüm eşleri hakkında düşünüyorum.
Ve evet garip bir şekilde ben de düşkünüm . Çok kalbim acıyor ondan uzakta oldug icin. İçinde bulunmayan biri anlatsa bunu bana düşkün olman çok saçma derim ama ben daha iki gün önce Trendyolfan anneme semaver gönderdim sürekli ona alışveriş hediye vs yaparım

sizin durumunuz farklı. ben hep aynı şeyi savunurum anne babanın çocuk üstünde hakkı varsa çocuğun da anne baba üstünde hakkı vardır. anne baba kutsal değildir anne babalık hakkıyla yapılırsa kutsaldır. siz annelik görmemişsiniz ki vicdan yapasınız. kırık kalbinizin hakkını ödeyemezler
canınız ne zaman isterse o zaman arayın vicdan azabından bağımsız

İşin tuhaf tarafı annemi aramak istiyorum ama çoğu zaman onunla konuşmak iyi bile gelmiyor. Hele daha yeni yanından geldim soğuk davranışlarını anlatamam yaşanır sadece... biz telefon askiyiz sadece onunla

Gerçekten çok benziyoruz ve su an yalnız olmadigimi bilmek beni mutlu etti. Benimde bu hayatta hediye vermeyi ennnn çok sevdiğim insan annem ama o bana daha hiç hediye almamıştır mesela. Doğacak çocuğumun tüm dolabını kv ve görümce düzdü annem sadece bir hastane çıkışı bir de battaniye aldı o kadar. Yine de adam olmam öyle düşkünüm ve üzülüyorum.

Cok bağnaz bir toplumum var isteseydi beni okutmazdi. Bu konuda hakkını yiyemem . Diğer konularda haklısınız

Bu üzdü bak... Bu kadar sevsen yapmadığı şeylere kırılır yüzüne vurur kuserdin bence seninki başka bişey sevgi değil

sevilmemiş çocuklar olarak sevgi dileniyorsunuz onu satın almaya çalışıyorsunuz ne yazık ki. içinizde ihmal edilmiş çocuklar annesini istiyor. dayak yiyip annesine sarılan çocuk gibi. içinizdeki çocuğu iyileştirmeniz lazım. gereksiz annelerinize harcadığınız zaman ve parayı terapiye verin iyileşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…