Ben aldım 2 seans iyisjn bişey yok sende fazla alingansin dedisevilmemiş çocuklar olarak sevgi dileniyorsunuz onu satın almaya çalışıyorsunuz ne yazık ki. içinizde ihmal edilmiş çocuklar annesini istiyor. dayak yiyip annesine satılan çocuk gibi. içinizdeki çocuğu iyileştirmeniz lazım. gereksiz annelerinize harcadığınız zaman ve parayı terapiye verin iyileşin
Maalesef anneniz ilginizi haketmiyor...Tek çocuğum annem ben 5 yaşındayken boşandı ve su an evli. Bu 3. Evliliği ilkini ben ilkokulda iken yaptı 4 ay evli kaldı ayrıldı yine aynı adamla 5 sene sonra evlendi yine 5 ay evli kaldı ayrildi. Sonra lise donemimde hiç evlenmedi ve uniye başlayınca başka biriyle evlendi ve hala evli. Bu süreçlerde ben hep anneannemde kaldim. Hoş o da pek istemezdi ama napalim babamla gorusmedigim için onda kaldım. İlişkimiz hep zaten bir tuhaftı annemle. Bu evlilik durumları falan ne bileyim çok şey var. Ben de aksi bir çocuk ve ergenlik geçirdim annem oğlumla bjle kiyaslayip benim çok zor bir vocuk olduğumdan bahsedip oğlum öyle olmadığı için beni sansli bulur.
Sağolsun okuttu beni . Ben de okudum iyi bir bölümü kazandım memur oldum sonra.
Evlenip uzağa gittim.
Bir yanım tek çocuğu benim ve ben onu terk ettim diye buruk
Bir yanım o beni çocukken pek düşünmedi ben de kendimi düşündüm bunda bişey yok diyor
Evlenince aramız bjraz daha düzeldi daha sık görüşür olduk ama en son onu ziyarete gittiğim zaman evinde kalırken hiç samimiyet hissedenedim
İçimden bir ses annendir ara her gün diyor
Başka bjr ses gerek yok bosveeer diyor
Bu arada telefonla konuşmayı sevmiyor falan değil annesini kardeşlerini her gün arar bi qramadigi benim... Küçükler ararmis onların goreviymis öyle diyor
Bilmiyorum ya...
İlişkisi boyle tuhaf olanlar annenizj kaç guunde bjr ariyorsunjz ?
Sadece içimden gelince mi aramalıyım ?
O on gün geçse öyle arar genelde
Bir yazı okudum annenizj aramazsaniz ölünce her gün aklınıza gelir pişman olursunuz falan diye sanırım dokundu biraz
Bunu ben de hissediyorum ama konduramiyorum biliyor musunuz ...vicdan rahatlatması. en azından para verdim demek için
İçten içe aşırı kızıyorum özellikle beni eşimin ailesine mahcup ettiği için. Ama belki de zaten baba yok bari olduğu kadarıyla ana kalsın mantığı mı yaşıyorum bilmemBu üzdü bak... Bu kadar sevsen yapmadığı şeylere kırılır yüzüne vurur kuserdin bence seninki başka bişey sevgi değil
Öyle zaten.... Anam var iyi kötü... Uzakta misiniz pekiİçten içe aşırı kızıyorum özellikle beni eşimin ailesine mahcup ettiği için. Ama belki de zaten baba yok bari olduğu kadarıyla ana kalsın mantığı mı yaşıyorum bilmem
doğru düzgün terapistlerden terapi alın. diplomasına aldığı eğitimlere iyi bakın.atanamayan pdr mezunları bile terapistim diye danışan alıyor. bu cümleleri bir terapist kurmaz mesela. online de var terapiler. araştırın düzgün birinden destek alın.Ben aldım 2 seans iyisjn bişey yok sende fazla alingansin dedi
Terapist misiniz ?
Uzaktaydik artık aynı şehirde olacağız. Sorsan seviyor beni ama seçmece kocaları hep önceliği oldu malesefÖyle zaten.... Anam var iyi kötü... Uzakta misiniz peki
Anladım. Hak ettikleri değeri verin.Anneannem küçükten beri hep azarlayip duran biri daha geçen evine gidince bile yine burnumdan getirdi . Allah razı olsun evini açtı ama annemin babası ölmüş o evde miras hakkı vardı zaten bu yüzden açmak zorunda kaldigina eminim.
Evladım deyip bağrına basacak biri olmadi hiç
O çocuk iyileşir mi.... O hep boynu bükük oturuyor o iyileşmez ki kendim için yapabildiğim şey onu unutmak gömmek... Sadece bazen böyle günlerde tekrar karşıma çıkıyordoğru düzgün terapistlerden terapi alın. diplomasına aldığı eğitimlere iyi bakın.atanamayan pdr mezunları bile terapistim diye danışan alıyor. bu cümleleri bir terapist kurmaz mesela. online de var terapiler. araştırın düzgün birinden destek alın.
terapist değilim. içindeki yaralı çocuğu iyileştirmek ve özel ilgi alanını beslemek için uzun yıllar psikoloji ve terapi eğitimleri alan bir öğretmenim
terapi unutmak üzerine değildir süreç içinde beyninizde yaşadıklarınızı farklı şekilde değerlendirme sürecidirO çocuk iyileşir mi.... O hep boynu bükük oturuyor o iyileşmez ki kendim için yapabildiğim şey onu unutmak gömmek... Sadece bazen böyle günlerde tekrar karşıma çıkıyor
İnanır mısın benimkinin hala öyle... Israrla kizkiza gezmeye gidelim dedim onun evine gidince; kocasının işi çıktı gelemedi diye o da gelmek istemedi.... Gerçekten şaka gibi. Ben kocamı bırakıp onun yanına gittim o kocasını bırakıp biraz gezmeyi çok gördü banaUzaktaydik artık aynı şehirde olacağız. Sorsan seviyor beni ama seçmece kocaları hep önceliği oldu malesef
Gerçekten iyi bir terapiste denk gelmek gerekir. Sağolunterapi unutmak üzerine değildir süreç içinde beyninizde yaşadıklarınızı farklı şekilde değerlendirme sürecidir
bunun dışında insan ona acı veren deneyimleri unuttuğunu ya da gömdüğünü sansa bile o bir yerden patlak verir
üzerine gidip hal etmek gerekir
Ben ev tasiycam hemde şehirler arası ama o kocasının çok da acil olmayan göz ameliyatının derdinde. Temizlik,nakliye vs ne zaman yardım istesem takvime bakıyor. Sanki ben hergun taşınıp ona ihtiyaç duyuyorum yada kocası göz ameliyatını bir kaç hafta sonra olsa ölecek. Tüm bunlara rağmen anam da anam diye ağlamak da zoruma gidiyor işteİnanır mısın benimkinin hala öyle... Israrla kizkiza gezmeye gidelim dedim onun evine gidince; kocasının işi çıktı gelemedi diye o da gelmek istemedi.... Gerçekten şaka gibi. Ben kocamı bırakıp onun yanına gittim o kocasını bırakıp biraz gezmeyi çok gördü bana
Tüm bunları düşünüp sinir olup onu haftada bir aramak istiyorum sadece
Ama kalbim anneler her gün aranmalı diyot
Kendimle savaşıyorum
Sevgi ilgi dileniyoruz... Belki eslerimizden arkadaşlardan yeterli ilgi sevgi gorse insan bu kadar koymaz ben onda da eksik hissediyorum yapayalnızım bu hayatta kimse için en önce değilim...Ben ev tasiycam hemde şehirler arası ama o kocasının çok da acil olmayan göz ameliyatının derdinde. Temizlik,nakliye vs ne zaman yardım istesem takvime bakıyor. Sanki ben hergun taşınıp ona ihtiyaç duyuyorum yada kocası göz ameliyatını bir kaç hafta sonra olsa ölecek. Tüm bunlara rağmen anam da anam diye ağlamak da zoruma gidiyor işte
Sağolun amin hepimizin inşallah
Bak işte buda tam olarak benSevgi ilgi dileniyoruz... Belki eslerimizden arkadaşlardan yeterli ilgi sevgi gorse insan bu kadar koymaz ben onda da eksik hissediyorum yapayalnızım bu hayatta kimse için en önce değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?