Uzakta yaşayanlar annenizi kaç günde bir ararsiniz ?

Ben aldım 2 seans iyisjn bişey yok sende fazla alingansin dedi
Terapist misiniz ?

Maalesef anneniz ilginizi haketmiyor...

Bu üzdü bak... Bu kadar sevsen yapmadığı şeylere kırılır yüzüne vurur kuserdin bence seninki başka bişey sevgi değil
İçten içe aşırı kızıyorum özellikle beni eşimin ailesine mahcup ettiği için. Ama belki de zaten baba yok bari olduğu kadarıyla ana kalsın mantığı mı yaşıyorum bilmem

İçten içe aşırı kızıyorum özellikle beni eşimin ailesine mahcup ettiği için. Ama belki de zaten baba yok bari olduğu kadarıyla ana kalsın mantığı mı yaşıyorum bilmem
Öyle zaten.... Anam var iyi kötü... Uzakta misiniz peki

Ben aldım 2 seans iyisjn bişey yok sende fazla alingansin dedi
Terapist misiniz ?
doğru düzgün terapistlerden terapi alın. diplomasına aldığı eğitimlere iyi bakın.atanamayan pdr mezunları bile terapistim diye danışan alıyor. bu cümleleri bir terapist kurmaz mesela. online de var terapiler. araştırın düzgün birinden destek alın.
terapist değilim. içindeki yaralı çocuğu iyileştirmek ve özel ilgi alanını beslemek için uzun yıllar psikoloji ve terapi eğitimleri alan bir öğretmenim

Hemen hemen hergün konuşuruz. Hafta sonu yogunsam konuşamıyoruz sadece.

Anladım. Hak ettikleri değeri verin.

O çocuk iyileşir mi.... O hep boynu bükük oturuyor o iyileşmez ki kendim için yapabildiğim şey onu unutmak gömmek... Sadece bazen böyle günlerde tekrar karşıma çıkıyor

O çocuk iyileşir mi.... O hep boynu bükük oturuyor o iyileşmez ki kendim için yapabildiğim şey onu unutmak gömmek... Sadece bazen böyle günlerde tekrar karşıma çıkıyor
terapi unutmak üzerine değildir süreç içinde beyninizde yaşadıklarınızı farklı şekilde değerlendirme sürecidir
bunun dışında insan ona acı veren deneyimleri unuttuğunu ya da gömdüğünü sansa bile o bir yerden patlak verir
üzerine gidip hal etmek gerekir

Uzaktaydik artık aynı şehirde olacağız. Sorsan seviyor beni ama seçmece kocaları hep önceliği oldu malesef
İnanır mısın benimkinin hala öyle... Israrla kizkiza gezmeye gidelim dedim onun evine gidince; kocasının işi çıktı gelemedi diye o da gelmek istemedi.... Gerçekten şaka gibi. Ben kocamı bırakıp onun yanına gittim o kocasını bırakıp biraz gezmeyi çok gördü bana
Tüm bunları düşünüp sinir olup onu haftada bir aramak istiyorum sadece
Ama kalbim anneler her gün aranmalı diyot
Kendimle savaşıyorum

Gerçekten iyi bir terapiste denk gelmek gerekir. Sağolun

Annem 10 yıllık demans hastası. İyiyken her gün arardım. Keşke iyi olsa da yine arasam her gün. İletişimim babamla oluyor artık, babamla da 2-3 günde bir konuşuyoruz. Bir olay bir şey olduysa aynı günde 4-5 kere araştığımız da oluyor. Bazen haftada bire düşüyor . Fazla süre geçtiğini görünce panikliyorum, babama da bir şey olursa pişman olurum bu hafta konuşmadığıma diyorum. Ama bazen konuşacak şey olmuyor, bir sesini duyup naber nasılsın vs kısa sohbet edip kapatıyoruz.

Ben ev tasiycam hemde şehirler arası ama o kocasının çok da acil olmayan göz ameliyatının derdinde. Temizlik,nakliye vs ne zaman yardım istesem takvime bakıyor. Sanki ben hergun taşınıp ona ihtiyaç duyuyorum yada kocası göz ameliyatını bir kaç hafta sonra olsa ölecek. Tüm bunlara rağmen anam da anam diye ağlamak da zoruma gidiyor işte

Sevgi ilgi dileniyoruz... Belki eslerimizden arkadaşlardan yeterli ilgi sevgi gorse insan bu kadar koymaz ben onda da eksik hissediyorum yapayalnızım bu hayatta kimse için en önce değilim...
Bir tek oğlumun en kıymetlisiyim o da şimdilik

içinizden geldiği gibi davranın bence. aramak istiyorsanız arayın , baktınız olmuyor, bir işekilde sizi dibe çekiyor vs arama sıklığınızı azaltırsınız. bence bu konuda vicdan yapacak bir şey yok. yılların brikimi şu anda ebeveynlerimize hissettiklerimizi, iletişim şeklimizi belirliyor. bir arkadaşımın annesiyle inanılmaz toksik bir ilişkisi var. annesinin yaptıklarını, ona yıllarca çektirdiklerini yazsam roman olur öyle diyeyim. büyük travmaları var annesiyle ilgili arkadaşımın. annesi iyice yaşlandı ve arkadaşımın yaşadığı şehre taşındı. şimdi sanki hiçbir şey olmamış gibi mükemmel evlatlık, her gün aranma sorma hürmet bekliyor kadın. arkadaşımın ise içinden gelmiyor, hep travmaları tetikleniyor. gene de her gün arar sorar, sık sık uğrar ama hala da yaranamaz bir ton laf işitir. onların ilişkisini gördükten sonra iyice karar verdim ki anne baba da olsalar sorunlu insan sorunludur. bizi de aşağı çekmelerine, hayatımızı daha da karartmalarına izin vermek hata olur....

Sevgi ilgi dileniyoruz... Belki eslerimizden arkadaşlardan yeterli ilgi sevgi gorse insan bu kadar koymaz ben onda da eksik hissediyorum yapayalnızım bu hayatta kimse için en önce değilim...
Bak işte buda tam olarak ben kocam için bile en önce ben değilim malesef bunu bilmek bile çok acı ama bu duygu bebeklikten beri benle olduğu için durumun karşısında durmayı hiç beceremedim. Tek bir insan bile ya onsuz olmaz desin çok isterdim benim için ama kimse için vazgeçilmez değilim. Dediğin gibi bu yüzden ilgi dileniyoruz işte. Tedavi görmek çok isterdim ama oda maddi yetersizliklerden mümkün olmadı. Eş ailesi çok bıdı bıdı yapıyor olmasa yine çok sorun etmicem ama hissettiğim mahcubiyetin haddi hesabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…