Üzüldüm .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır bir de yakın arkadaş nerede doğum yapacağını bilmez mi? Hamilelikte en önemli mesele doğumun nerede olacağıdır benim bildiğim.
 
Hayır bir de yakın arkadaş nerede doğum yapacağını bilmez mi? Hamilelikte en önemli mesele doğumun nerede olacağıdır benim bildiğim.
Özel bir doktora gidiyordu muayeneye , son görüştüğümüzde daha belli değil , doktorun anlaşmalı olduğu birden fazla hastahane vardı
 
Hayır bir de yakın arkadaş nerede doğum yapacağını bilmez mi? Hamilelikte en önemli mesele doğumun nerede olacağıdır benim bildiğim.
E bu bile yakın olmadıklarının kanıtı. En yakın arkadaşlarımdan biri 35 haftalık hamile, benim hiç görmediğim bir şehirde yaşıyor şuan ve ben bile biliyorum hangi hastaneye gittiğini, haftanın hangi günü nstye girdiğini. her kontrol sonrası konuşuyoruz bebek şu kadar olmuş falan diye.
 
Keşke konuyu okuyup da mesaj yazsanız hanımlar , neyse ben derdimi anlatamadım sanırım , normal bi şekilde cevap verenlere teşekkürler , arkadaşıma mesaj atıyorum ben .

Tek derdim o an yanında olamamış olmak , bu kadar basit . Nedense 15 yaşında muamelesi görüyorum şu an . Üzüldüğüm şeyi paylaşayım dedim ama pişman oldum . Mune konuyu kapatır mısın rica etsem ?
 
E ama 15 yaşında gibi davranmışsınız.
İnsanlar da öyle yazmış.
Düzeltiyorum, yine de gayet iyi yazmışlar.
 
Konuyu tekrar okudum yanlış anladığımı düşünerek. Buna alınmış olamaz herhalde dedim ama ciddi ciddi buna alınmışsınız. Sizinle hayat ne zordur kimbilir...
Biraz soğukkanlı bir tipimdir , çok mıç mıç sevgimi de gösteremem o da doğrudur yaş ilerledikçe iyice nöyle olmuşmdur o da doğrudur .
Ama çekilmez biri değilimdir .
Teşekkürler
 

Dönüp tekrar okudum, yok yine çok saçma ve gereksiz alınganlıklar ve davranışlar toplamı.
 
Biraz soğukkanlı bir tipimdir , çok mıç mıç sevgimi de gösteremem o da doğrudur yaş ilerledikçe iyice nöyle olmuşmdur o da doğrudur .
Ama çekilmez biri değilimdir .
Teşekkürler
İlerleyen yaş da şey, 26
Valla yapmayın kendinize bunu boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Başka zaman da sorun olur bu size.
İnce düşüncenin her yönden olanı makbuldür.
Bir de gerçekten ziyaret etmek falan şu dönemde doğru değil. Çoğu hastane kabul de etmiyor hatta anneanne babanneler eve çıkınca görüyor bebekleri. O hastane kabul de etse, siz hasta olmaktan korkmasanız bile onlar daha sonra pozitif çıksa Allah saklasın akla siz de gelirsiniz aaa x de gelmişti ondan bulaşmış olmasın diye.
 
Abla belki senin yaşın daha ileridir doğrudur , benim yaşım da bana ileri

Zaten bu salgın hastalık yüzünden olayın üzerine gidip dün gitmedim . Yoksa tekrar arardım kayınvalidesini . Ziyaret etmeyi mıçmıçlığı aksine hiç sevmem , sadece o bebek ilk anından son anına fotoğraflarını vs gördüğüm bebekti .


Anlatabiliyo muyum bilmiyorum ....
 
Yok ben mesaj attım zaten burada arkadaşlar söyleyince , yarın öbür gün de ararım .

Teşekkürler .
 
Çok yakın arkadaşsaniz önceden hangi hastane de doğum yapacağını bilmeniz gerekmez miydi?

Ben iki doğum yaptım ilk gün kimseyle konuşmadım, arayanlar ya eşime ulaştılar ya cevapsız kaldı aramaları. Geri de dönmedim kimseye. Çoğu ziyarete geldi zaten, gelmeyenler tekrar aradı, yeni doğum yapmış halimle, telefonu açtı açmadı, geri dönmedi diye alınan kimse yoktu yakın çevremde. Olsa da o zamanlar umrumda olmazdi açıkçası.
 
Bakın doktorunun özel muayenehanesi vardı , birden fazla hastahane ile anlaşmalıymış , o anda neresi uygun olursa orası olacak diye söyledi bana .

Adam bi hastahenede olsa eşşek değilim herhalde gidersm ya çiçeğini gönderirdim .

Bunu daha önce de yazdım konuda ama okumuyorsunuz , Mune yi bekliyorum daha fazla yazmayacağım konuya .
 
Ayy pes. Buna mı alındınız? İnsanlar doğum telaşında ya,aramalarınızı görmemiş olmaları normal. Ulaşanlar tesadüfen ulaşmış olabilirler.
 
Kadının doğum yapacağı hastane son gün son saniye belli olmamıştır değil mi? Benim bildiğim 1 2 hafta önceden belli oluyor. Belli ki o kadar yakın değilsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…