- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Akraba 1 aylık evli akraba üzerinden plan yapmış sormadan etmeden, ben olsam açar telefonu '' Hayırdır, kimin evi hayatı üzerinden plan yapıyorsunuz. '' diye sorarım. Ama konu sahibi sormamış. Eğer istemiyorsam eşimi de destekçi almak için anlatırım, muhtemelen konu sahibinin kocası istemeyecek zaten. Kocam istemiyor der çıkarım işin içinden. Tabi ki eklerim, '' Kıytırık bir tabela üniversitesinin kıytırık bir bölümü sırf yüzde yüz burs verdiler diye İstanbul keşmekeşini çekmeye değmez, bir yıl daha çalışsın, olduğunuz yerde daha iyi okullar var. Çok lüzumsuz işlere girişiyorsunuz. '' derim. Ben konu sahibinin tavrını da anlamadım, kimseye ağız açamamış, oturduğu yerden kuruluyor.Canım benim haklısın tamam ama bak ben bu kız çocuğunun annesi olsam 1 aylık evli akrabam üzerine plan yapmam sen yapar mısın
Derim ki annecim durum bu bu yani yazarsan bunları yaz gelirse gelir gelmezse napalim bir yıl daha çalış
İnan bana ısrar kıyamet bizimle kalsın diyen en az üç farklı aile var kızımın okuyacağı yerde
Çok teşekkür ederim diyorum kabul etmiyorum kimseye güvenip yazmadım orayı ben
İnsan herşeyi düşünmeli ama ya
Hangi bölüm olduğunu yazmış mi?Akraba 1 aylık evli akraba üzerinden plan yapmış sormadan etmeden, ben olsam açar telefonu '' Hayırdır, kimin evi hayatı üzerinden plan yapıyorsunuz. '' diye sorarım. Ama konu sahibi sormamış. Eğer istemiyorsam eşimi de destekçi almak için anlatırım, muhtemelen konu sahibinin kocası istemeyecek zaten. Kocam istemiyor der çıkarım işin içinden. Tabi ki eklerim, '' Kıytırık bir tabela üniversitesinin kıytırık bir bölümü sırf yüzde yüz burs verdiler diye İstanbul keşmekeşini çekmeye değmez, bir yıl daha çalışsın, olduğunuz yerde daha iyi okullar var. Çok lüzumsuz işlere girişiyorsunuz. '' derim. Ben konu sahibinin tavrını da anlamadım, kimseye ağız açamamış, oturduğu yerden kuruluyor.
Madem kolay değil o zaman tum boyutlariyla düşünüp taşınıp öyle yazacaklardi istanbulu.Oturduğum muhit çok aman aman bir yer değil, şimdi oturduğum yerden çıkmaya kalksam 2000 TL den aşağı ev bulamam. İstanbul öyle böyle değil şu an. Kolay değil yani ha deyince ev tut çalış, tek maaşla geçin falan.
Yeni bir özel üniversiteymiş.Hangi bölüm olduğunu yazmış mi?
Konu sahibinin ağzı var, açsın telefonu konuşsun.Madem kolay değil o zaman tum boyutlariyla düşünüp taşınıp öyle yazacaklardi istanbulu.
O kolay degil de konu sahibinin evine yerlesmesi cok mu kolay konu sahibi için.
Aslinda en basinda 1 sene daha çalışsın demis ama yeterli degil tabi. Cunku karsidaki yüzsüz acik acik söylemek gerekir böylelerine.Konu sahibinin ağzı var, açsın telefonu konuşsun.
Yooo açık açık söyleyecek, '' Benim evim kredi ve yurtlar kurumu değil. '' diye. Ona bile evvel müracaat etmen gerekiyor. Pat diye kapıdan dalamazsın.Aslinda en basinda 1 sene daha çalışsın demis ama yeterli degil tabi. Cunku karsidaki yüzsüz acik acik söylemek gerekir böylelerine.
Bence de. Aynen böyle demeliydi duyar duymazYooo açık açık söyleyecek, '' Benim evim kredi ve yurtlar kurumu değil. '' diye. Ona bile evvel müracaat etmen gerekiyor. Pat diye kapıdan dalamazsın.
Bazı özel üniversiteler çok saçma bölümlere bile %100 bursla öğrenci alır ama çocuğun eline para vermez. Sadece çocuktan eğitim öğretim parasını almaz. Mesela dönemlik 20.000 TL ise okul, o parayı çocuktan almaz. İki yıllık odyometri vs bile %100 burslu bazı üniversitelerdeBen de öyle biliyorum ama
Bugün arayın ve kabul etmeyeceğinizi söyleyin. Ne siz gerilin ne de onlar hayal kursunAynen olay bu sekilde zaten. Ben o yuzden dedim bırakın bir sene daha çalışsın adam gibi bir yer kazansin. İlle girsin bir yere diye zorladılar. Hem durumumuz yok diyip hem istanbula uzağa göndermek. Sorana da streshanim var orda demek. Bu normal mi? Yani tüm bu saçmalıklar normal de ben mi anormal düşünüyorum burda anlamadim yani insanların şu duyar kasma olayını. İnsanlar sonunu düşünmeden garip tercihlerde bulunup sonra bunun cefasını benim çekmemi istiyorlar...
Bu konudaki yorumlarınızı çok manasiz buldum.Kimse kimsenin evinde en az 4 sene kalmaz zaten. İstanbulda öğrenci olan genç bir kız da birilerinin evinde kalmayı istemez. Muhtemelen idareten düşündüler. Evet sormadan plan yapmaları yanlış ancak konu sahibinin tavrı da çok rahatsız etti beni.
Yardımcı olmaya çalışmayacağını nerden biliyorsunuzaynen. daha bir anlamadan dinlemeden herhangi bir alternatif dusunup yardimci olmaya calismadan bunlar uzerime yikilacak diye dusunmeyi normal bulmadim.
Arkasina siginmak ? İnsanlar çocuklarını okula gonderirken korkuyor. Siz bu konuda hata yapiyorsunuz diger insanlar yapiyor diye bunun yanlis oldugu gercegi degismez net. Madem boyle dusunuyorsunuz asla sizi yargilayan olamaz ama mutlaka aile buyukleriyle falan bir arada yasayin mutlu olsunlar. Ne guzel kalabalik yasamaya olumlu bakiyorsunuz. Ama birakin konu sahibi ve diger istemeyen bizler cekirdek ailemiz ile yaşamaya devam edelim.Konu sahibi ile yorumum üstte mevcut.. Kaç kişi kabul eder kısmına cevabım bu benim..
Pandemi dönemi deyip bunun arkasına sığınmak komik geliyor, öyle görüşmeyen kimse %10 vardır artık.. Aleni görünen şeyler bunlar.. Ben sürekli toplu taşıma kullanan biriyim 100 kere hasta olmam lazım demekle aynı itham dikkat etmeyen birini kimse kabul etmez. Kısacası fazla mübalağa..
Yeni evli durumuna gelirsek sevişmesi mi kısıtlanıyor n'oluyor?! Onu hiç anlamıyorum ben de yeni evli'nin ayrıcalığını.. Biz de geçirdik ama normal insan gibi geçirdik cicim ayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?