- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi streshanim
-
Pasif agresif tepkiler verip kendi kendine dertlendiğiyle kalıyorYok hayatım, "mecburen" kabul etmiş olacak. Sonra takribi iki hata sonra bir konu daha açar. Eşim istemiyor, kız gitmek bilmiyor diye.
Hayır demeyi bir öğrensek, hayat daha kolay olacak aslında.
Kız eli kulağında gelecek, stres hanımcığımız daha sorun çıkmasın erkenden kafasında.Anacım sorunun çıkıp çıkmaması mı kalmış. Sorun kapıya dayanmış.
İşte "size" göre öyle. Ama onlara göre gayet de sizinle yaşamaya geliyorum demek oluyor.Bakın ben sana geliyorum derken evime olarak algılamadım. Sana geliyorum istanbula seklinde yazdı. İstanbula geliyorum diye haber verdiğini düşündüm. Benim evim üzerinde planı olduğunu düşünmedim yani. Bu planı başkalarından duydum. Bir de şunu da söyleyim. Ben 1 aylik evli olmama rağmen kendi evimde değilimnasıl öğrenciler ev bulamadıysa biz de uzun süre ev bulamadık. 3 gün sonra kendi evimize taşınacagiz. Yani ben daha evime yerleşmemisken sana geliyorum demesi bana evim olarak düşündürmedi çünkü ortada daha evim bile yoktu
özel üniversitelerin kendi yurtlarında öncelik burslu öğrencilerindir , ozellikle sehir disindan gelenler icin . bana pek inandirci gelmedi .o devlet yurdu bekliyor bence.Yurtlar dolmuş ortada kalmakta korkuyorum yazmış bana. Araştırıcam ben de bakalım olur da gelirse.
Heh ben de onu diyorum. Nickinin hakkını veriyor he.Pasif agresif tepkiler verip kendi kendine dertlendiğiyle kalıyor
Valla ben de yıllarca kalacağını düşünmedim hiçİşte "size" göre öyle. Ama onlara göre gayet de sizinle yaşamaya geliyorum demek oluyor.
Ulen ne naif kadınlar varmış bu kkda. Hepsi öyle dememiştir ablası, öyle demekle senin evine dört yıllığına yerleşmek istiyor demek mi oluyor diye dolaşıyorsunuz akşamdan beri.Polyanna ile mi görüştünüz ne yaptınız son zamanlarda. Sizin kafaların hali ne böyle kızlar?
Kuzucuğum, elde yok avuçta yok. Yurtların hali ortada, kiralar almış başını gitmiş. Bodrum kat 1+0 evlere 2 bin yazıyorlar.Valla ben de yıllarca kalacağını düşünmedim hiç
Üniversite hayali kuran kimse yıllarca aile hayatı içinde yaşamayı planlamıyordur
Bir ev düzeninden diğerine geçeyim hayali içindeyse zaten tamamen vizyonsuz bi kızmış bence
O yüzden kalacak yer bulana kadar geçici olarak düşündüm yani
sevismek suç mu yaaaArkadaslar şu an ben kayinvalidemin evi boş olduğu için onda yaşıyorum. O da yakında gelecek memleketten. 3 gün sonra da kendi evimize tasinacagiz. Biz de uzun zamandır ev arayıp bulamayanlardanız. Yani benim düzenim daha oturmuş değil. Yeni evliyim derken bunu da kastettim ama olay sevişmek istemekle suçlanınca artik kendi evimle ilgili detay da vereyim dedim. Yani daha benim kurulu bir düzenim yok ve evime taşınır taşınmaz öğrenci yerleştirmeyi planlıyorlar
Yok yok bu zamanda düzenli gelirle bile eğer kendi eviniz yoksa kop kop yapamıyorsunuz, kendi evinizde bile gelir ortalamaysa kop'un ko'su oluyor gerisi gelmiyorKuzucuğum, elde yok avuçta yok. Yurtların hali ortada, kiralar almış başını gitmiş. Bodrum kat 1+0 evlere 2 bin yazıyorlar.
Nereye kop kop planı yapacak allasen şu ortamda? Eskidendi o hangover kafası.
Olmayınca nereye gidecek ki? Mecbur poposunun üstünde oturacak oturduğu yere.
Bölümü nedir ? Yazdınız mı ben mi göremedim.
Bilmiyorum valla ben kendi öğrencilik hayatımdan yola çıkarak düşündümKuzucuğum, elde yok avuçta yok. Yurtların hali ortada, kiralar almış başını gitmiş. Bodrum kat 1+0 evlere 2 bin yazıyorlar.
Nereye kop kop planı yapacak allasen şu ortamda? Eskidendi o hangover kafası.
Olmayınca nereye gidecek ki? Mecbur poposunun üstünde oturacak oturduğu yere.
Ülkenin durumundan haberdar mısınız?
Şuan ekonomik olarak her anlamda batık olduğumuzdan, öğrencilerin çektikleri çilelerden ya da başlattıkları kampanyalardan?
Seslerini duyurmak için verdikleri mücadelen de mi haberiniz yok?
Kimse evlat edinsin, bağrına bassın demiyor lakin geçici bir süre bu gibi şeyler olağandır. Hele de ülke gündemindenin ortasındayken insan bir düşünür, birkaç zaman idare edebilecek şekilde programlayabilir kendini.
Ha, hiç sapla samanı karıştırmıyorum, aynı çocukların beyin göçü yapması için yine tanıdıklara ihtiyaçları var biliyor muydunuz?
Burs alıp gidenler özellikle, bir memur yakınından ‘kefillik’ almak zorunda olacak ve yine kimse yanaşmayacak.
Sırf kefil bulamadı diye ya kalıp sövecek ya da zamanında dönüp, orada iken tüm bağlantılarını kurup tekrar gidecek kefilime zarar gelmesin diye.
Çünkü burada daima herkesin mırın kırınlarıyla uğraşmak zorunda kalacak.
Bir ülkede neye değer vermiyorsanız onu kaybedersiniz ve evet, insanın birkaç zaman evine almaya bile cesaret etmediği gençlerden beklentisi olmamalıdır.
Bir an önce arayıp hesap sorar tarzda konuşmak zorundasın. Karşında alıp bavulunu sormadan etmeden gümm diye evine dalacak biri var. Bu gidişle de başına kalacak. Herkese şirin gözükmeye çalışmanın acı sonuçları olur.Ek tercih sonuçları yarın ya da salı açıklanacakmış. Sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Çok büyük ihtimalle olacak diyorlar ama belki olmazsa şimdiden olay çıkmasın diye sonucu beklemekteyim.
Ben de onu diyorum işte.Yok yok bu zamanda düzenli gelirle bile eğer kendi eviniz yoksa kop kop yapamıyorsunuz, kendi evinizde bile gelir ortalamaysa kop'un ko'su oluyor gerisi gelmiyor
Eskiden araç olan para artık amaç oldu mecburen.
İşte o sizsiniz giggles. Para yok, yurt çıkmadı, ev arkadaşı arayan da bulamadı diyelim. Ne yapacak? Bavulu toplayıp memlekete mi döner? Yoksa kuzeninin evinde kalmaya devam mı eder?Bilmiyorum valla ben kendi öğrencilik hayatımdan yola çıkarak düşündüm
Asla başka birine ait bir ev düzeninde 4 yıl istemezdim
Düşününce herkes için zor aslında, öğrenci için zor, öğrencisi olan anne babalar için zor, konudaki gibi ce-eee deyip elinde bavulla gelir mi endişesi yaşayanlar için zor.Ben de onu diyorum işte.
Kampüsistan sadece bir dizi artık.Eğlenmek için para lazım maalesef.
Ben bile artık dolap uygulaması falan indirdim Mune hanım. Olur da ucuza etiketli ürün bulabilirsem diye. Yoksa baş edemiyorsunuz.
konu sahibi yanlis anlamayin ama sizin yapmaniz gereken sonuçları beklemek degil bir telefon açıp yurt çıkmazsa plânınız ne demek . böyle boyle diyormuşsunuz ama benimde kendi evim düzenim yok esimde istemiyor oyuzden kusura bakmayin bana güvenmeyin demek.Ek tercih sonuçları yarın ya da salı açıklanacakmış. Sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Çok büyük ihtimalle olacak diyorlar ama belki olmazsa şimdiden olay çıkmasın diye sonucu beklemekteyim.
konu sahibi yanlis anlamayin ama sizin yapmaniz gereken sonuçları beklemek degil bir telefon açıp yurt çıkmazsa plânınız ne demek . böyle boyle diyormuşsunuz ama benimde kendi evim düzenim yok esimde istemiyor oyuzden kusura bakmayin bana güvenmeyin demek.
son dakika yurt çıkmayınca söylersen sonuçlar daha kötü olur sen simdi söylersem darılırlar aram bozulmasın diyorsun ama son dakika söylersen aran kesin bozulacak .hem onlarda erkenden başka çare aramaya başlarlar şuan seni garanti gördükleri için yurt çıkmazsa bir b planları yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?