Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Her şeyi de planlayalım demiyorum ama insan gideceği okulu, yaşayacağı şehiri ayarlarken beraberindeki diğer şeyleri de düşünüp ayarlar, bir planı programı olur.

Ben yola çıkayım da gerisi Allah Kerim'le olmaz bu işler, sen her şeyi ayarlarsın a,b,c planın olur ama hiç öngöremediğin bir şey çıkar eyvallah.

Bilmiyorum valla rahat biriyimdir ama kendime rahatım, başkasının da işin içinde olduğu şeylerde bu kadar rahatlığa benim aklım basmaz.

Bir an önce iletişime geçip evinizde yatılı agirlayamayacaginizi söylemeniz gerek. Belli ki planlar sizin üstünüze. Son dakika istemiyorum desenizde fayda etmez bu rahatliga. Bir an önce anne ve kıza mesaj atin. Evinizde yatılı misafir agirlayamayacaginizi kendi düzeninizin olmadığını olsa da esinizin kabul etmediğini iletin gerekirse.

İyi niyetinizden şüphem yok ama siz ne kadar sapla samanı karıştırmadım deseniz de bal gibi de karıştırmak bu. Bir de sevişeceğiz alt metnini konu sahibinin hangi yazdıklarından çıkardınız ki, ben mi bir şey atladım? Ayrıca sevişecekse de sevişir, daha evliliğinin 1. ayı dolmamışken bu sorumluluğu almak zorunda değiiiiiiiiil bu kadar basit.

Valla canım, öğretmenlik açısından yorumladım ben, mesleğimden dolayı. Ama ufku daha geniş birileri varsa aydınlatsınlar, daha başka ne yapabilir bu bölümle.
yazsam mı yazmasam mı bilemedim aslında. Biraz felaket tellalı gibi olmak istemedim. Ama dayanamadım yazıcam. Yıllaaar önce bir yakınım üni sınavında dil bölümünde ilk yüze girip ülkenin en iyi özel üniversitelerinden birinde tam burslu olarak ingiliz dili ve edebiyatı okudu. O kadar başarılıydı ki özel üni burs verdi ona, yurdu bedavaydı vs. Bölümü de birincilikle bitirdi. Sonra işsiz kaldı. Yüksek lisansla türk dili edebiyatı okudu, doktora yaptı. ünilerin kapılarını aşındırdı akademisyenlik için. Yıllar sonra buldu bir yer orda çalışıyor. Bu bölümden formasyonla öğretmen olunuyor mu bilmiyorum. Ama en başarılılarının bile zar zor iş bulduğunu söyleyebilirim. Pek bir çalışma alanları yok

Fen edebiyat mezunları formasyon alıp öğretmen olabiliyor, evet. Eğitim fakülteleri az mezun veriyor ya, biraz da oradan mezun çıkıyor işte.

İnsanlardaki bu rahatlığı anlayamıyorum. Bir dönem kiramızı ödeyemeyecek duruma geldik, anneme bile "bir süreliğine sana gelelim mi" diyemedim. Defalarca aklımdan geçti ama söyleyemedim, ki benim annem dünyanın en fedakar annelerinden biridir.
"Eşim sorun çıkarıyor" kusura bakmayın deyin. Elbette istanbul' da okusun kızımız. Ama okuma imkanı varsa.
Kimse başka birilerine güvenerek hayatına yön veremez.

Yeni evlisiniz, kesinlikle kabul etmeyin. Bu zamanların keyfini çıkartamadan, evde 3. kişiyle başka sorunlar başlar. Nazikçe “kusura bakmayın, eşim daha yeni evli olduğumuz için uygun bulmadığını belirtiyor. Ki bence de doğru değil. Biz daha birbirimize, düzenimize alışamadık. Başbaşa olmak, düzen kurmak istiyoruz” diyin. Bu emrivakilerin sonu gelmez.

Anasi strese girince o da giriyo napsin hayirli evlat
Ama cidden bu konu beni baya baya gerdi
Ben de acildigindan beri sayfa atlamadan konuyu okuyorum. Yazilar dalga dalga oluyor valla gozlerimi hasta ettim sanirim.
S streshanim yeter artik acik acik soyle. bak birimiz doğuruyor birimiz gozlerinden hasta oluyor

Konu sahibine ara konuş deniyor ancak ona birşey söyleyen yok ki, filankes bunu dedi ben istemiyorum mu desin? Bunu aktaran kişilere ne cevap verdiğini de söylememiş, kız mesaj aymış geliyorum diye ona da cevap vermemiş. Konu sahibi çok pasif kalıyor, sonunda başına kalacak.

Ben yeni evli değilim, iki çocuğum var, misafir geldiğinde kalması için içinde 2 yatak, gardrop olan bir odam var. Yani evim müsait. Ama ben de kalıcı bir misafir istemezdim. Kendine yurt, ev buluncaya kadar 1 ay kabul ederim. Gerçi 1 ay diye gelip temelli kalma durumu da olabilir ama o da kişiye bakınca anlaşılır. Öyle birini de kabul etmem.

Ben de acildigindan beri sayfa atlamadan konuyu okuyorum. Yazilar dalga dalga oluyor valla gozlerimi hasta ettim sanirim.
S streshanim yeter artik acik acik soyle. bak birimiz doğuruyor birimiz gozlerinden hasta oluyor
Valla oyle ben de tum mesajlari okudum. Dile kolay 60 sayfa. Sabah telefonu elime bi aldim kilidi acinca bu sayfa cikti önüme.. Okurken uyumusum resmen

Valla canım, öğretmenlik açısından yorumladım ben, mesleğimden dolayı. Ama ufku daha geniş birileri varsa aydınlatsınlar, daha başka ne yapabilir bu bölümle.
Bölüm çok zormuş. Bursunu kaybetmesi garanti gibi bişey zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…