Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Oyle bir kitap varsa hemen alıyorum. İşte daha sonuç açıklanmadan cocugu da kırmayım belki kazanamaz dedim

böyle bir şeye nasıl mecbur kalabiliyorsunuz anlamıyorum bir türlü.
yeni evlisiniz sizin de borçlarınız vardır. olmasa bile bu hayat şartlarında gerçekten zengin olmayan hiçkimse başkasının çocuğunun tüm masraflarını yüklenemez ki.
sizi aradıkları gün kararlarını vermiş, planlarını yapmış olacaklar.
siz önceden arada arayın. size gelmesiyle ilgili birşey demeden "şu borcum var bu borcum, durumunu bilmesem senden borç isteyeceğim zor durumdayım" diyin.
eviniz kiraysa "sıkıştık kirayı ödeyemiyoruz" diyin.
sizi de güvensiz durumda sansınlar.

Oyle bir kitap varsa hemen alıyorum. İşte daha sonuç açıklanmadan cocugu da kırmayım belki kazanamaz dedim

bu tavırlarınızla sürekli kullanılırsınız hayatta. zaten hayır diyemeyeceğinizi bildikleri için kendi kendilerine plan yapmışlar. bu size de eşinize de büyük saygısızlık.
gerçekten bu saygısızlığı kendinize hak görüyor musunuz ?
bir sürü insan okulunu dondurdu yurt bulamayınca. hatta 1 sene çalışıp yurt parası birikterecek gençler var. o kız da öyle yapsın.

Sizin evinizle kızın okulu yakın mı? Bunada cevap vermediniz. İstanbul çok büyük bir şehir, belki yapışmaya çalışsada mesafeden mümkün olmayacak. Ama siz böyle bahanelere asla güvenmeyin. Ne oldu sonuçlar diye arayın sorun, kalacak yeri ayarladınız mı diyede sorun arada. Yurda yerleşmene yardım etmek isterdim ama bende eve yerleşme telaşındayım biliyorsun, çok sıkışığım falan bir sürü hayıflanın. Yine arsızca sizde kalacaklarını söylerlerse bunun mümkün olmadığını, eşinizin böyle şeylere asla izin vermediğini söyleyin açıkça. Eloğlu o suçlu onu bilsinler bişey olmaz

Millete anlatırken streshanima okul 58 dk internetten baktık diyorlarmış. Arabayla öyle gözüküyormus ama ben toplu taşıma olarak araştırdım. Hem iki vesait yapması lazım hem de 1 saat 51 dk yani 2 saate yakın sürüyor benden. Yani mantiken gidip gelmesi çok zor. Ama başka yer bulamazsa mecbur öyle gidip gelecek der bunlar. Annesi pek laf anlamıyor cocuga da çok baskı yapıyor. Ya bursu devam etmezse napacaksın ortalamayı tutturamazsa demişler. Okul birincisi olacak o ne demek demiş. Çocuğun kapasitesi belli. Hayatında okul birincisi olmamış ortalama bir çocuk ama hayallerde uçuyor işte laf anlamıyor kadın.

Siz de kayınvalidenizde kalmıyor musunuz? Biraz geciktirin, arayıp sorarlarsa yada gelirlerse direkt dersiniz benim kendi evim yok henüz, ayrıca yeni evliyim ben kabul etsem eşim etmez. Siz okulu yazarken kalacak yeri düşünmeniz lazımdı diyin.

bu kadarı rahatlık değil yapışmak korkarım böyle insanlardan bence komple ilişkinizi kesin. Annesi sizin eşinizi ne kadar tanıyor da genç kızını yolluyor. Gelsin başında dursun evinizden okul mesafesine bakacak kadar insanlarla samimi olmanızda çok ilginç geldi bana. Daha sizin oturmadığınız evin konumunu nerden biliyorlar?Ayrıcaa yolu bahane etmek zorunda değilsiniz hatta kız sınavı birincilikle de kazansa istememek en en en doğal hakkınız .Ben evimde kardeşimi bile istemem dört yıl bence durumu eşinize duyurmayın bile ben olsam çıldırırdım çünkü.

Ayyyy içim şişti konu sahibi kusura bakmayın da ne mıy mıy insansınız siz yahu varya adamı yaşlandırır yorar bunalıma sokarsınız.

Devlet meselesi haline geldi, hayır deyip geçeceksiniz bu kadar basit. Görende bel bağladığınız bir durum reddedilemez geçmişiniz var aileyle sanacak.

Ben elimden geleni yapardım bir öğrenci için çabalar koştururdum burs ayarlardım ama evimde uzun süre kardeşimle dahi yaşayamazdım mecbur kalmasam.

Aile size bu kadar bel bağladıysa ya aranızda başka mevzu var yazmadığınız ya da ciddi manada yüzsüzler.

Ben okul okuduğumda parasız kalıp aç kaldığım gün bile teyzem aradığında ısrarla sorduğunda bile utanıp diyememiştim. Sağolsun o yine de yollamıştı.

Ben anlamadım bunlar da yokluk gören insan mahcubiyeti de yok sanırım. Kafam çorba oldu hikayede eksikler var bence.

Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış.

işte kıyamet bu cümle ile başlar

Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ?

siz kredi ve yurtlar kurumu musunuz?

geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor

kuvvetli muhtemel böyle olacak ama olsun ev işlerinde yardımcı olur

şimdi gelelim hayatın gerçeklerine ; şakası bile hoş değil ama gerçekten böyle bir kalacak yere ihtiyaçları var ise ? Bir sene daha çalışsın diyorsunuz İstanbul'da ki bir okuldan mezun olan ile memleketinizden mezun olan bir olur mu? İstanbul'u kazanan memleketi daha kolay kazanamaz mıydı?

bence "hayır kalamaz demeyi" bilmeniz gerekiyor, yeni evlenmeniz buna etken değil bunu da hatırlatayım. 1 ay 2 ay tolere edilir de kep törenine kadar evde kalmak olmaz ev üstüne ev gibi olur, yeri geliyor kardeş bile batıyor.

Güya çok titizmiş de kirli bulasiklara bile dokunamiyormuş Kazen bey. Yani ev islerinde yardimci da olamayacak malesef.

+100000. Kabul et yazık değil mi falan yazanlar evde misafir varmış gibi grand toilette oturuyorlar herhaldr bir iki hafta ben alırım da fazlasını kabul edemezdim, uygun bir dille söylerdim.

Güya çok titizmiş de kirli bulasiklara bile dokunamiyormuş Kazen bey. Yani ev islerinde yardimci da olamayacak malesef.

ooooo en sevdiğim model : ) elini taşın altına sokmayanlardan etrafımda bir tane var bu tipten, haspa sanki kraliçe 3. safinaz...

o zaman diyecek ki evim küçük, ben yeni evliyim kusura bakmayın, yurtta kalsa ayda bir hafta sonu gelir rahat eder de sürekli kalmak nedir? Bide evde genç koca var adam şimdi dizginleri boşalmış, nirvanaya çıkacak düzeydedir, hiç gerek yok. Yurtta kalır ayda bir sefer gelir kek çay sonra geri döner.

Sonuç açıklandıktan sonra hepten ortada kalırlar.

Simdiden olumsuz yanıt alirlarsa belki baska bir yol ararlar.

Konudan anlaşıldığı üzere bu ailede hiç b planı diye bir sey yok.

A planlari bile izinsiz, onaysız saygısızca.

Beklemenin sonunda "E sen bakariz ayarlariz demistin. Biz de sana guvendik bir yer arastirmadik" olacak.

Haberiniz olsun da sürpriz olmasin.

ZAMAN KÖTÜ NE OLUR NE OLMAZ KABUL ETME EŞİN BOYLE BIR TEKLIFTE BULUNSA BIZ KADINLAR KIYAMET KOPARTIRIZ ONA GÖRE DAVRAN GÜZELIM

ooooo en sevdiğim model : ) elini taşın altına sokmayanlardan etrafımda bir tane var bu tipten, haspa sanki kraliçe 3. safinaz...

o zaman diyecek ki evim küçük, ben yeni evliyim kusura bakmayın
Ay demiyor iste fıtık etti bizi stres...
Kız biraz yer yapmış kalacak yerim yok gibisinde. Stres de demis ki bakariz ayarlariz

yav herkes aynı şeyi söylüyor size arayın bir an önce ve ağırlayamayacağınızı söyleyin. siz söyleyemiyorsanız da eşiniz veya anneniz babanız bir büyüğünüz arasın. onlar da size güvenerek hareket etmesin artık başka bir plan bulsunlar. haritadan okulla sizin ev arasını dahi hesaplıyorlar maşallah. bu kız en az bir yıl sizde bu gidişle.

Benim evimde bir öğrenci kaldı, ben sahip cikmasam istediği bölümü kazanamayacakti. İster nankör olsun, ister arkamdan laf soylesinler, vicdanım o kadar rahat ki ve kendimi acayip huzurlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…