- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Etmesin, zaten kabul edemez konu sahibi eşine ayıp olmasın diye hasta annesini almıyormuş yanına öyle yazmış. Farkındaysanız ben olsam ben kabul ederim yazmışım bizlere sorduğu için ben de kendime göre bence siz de bir süre idare edin öğrenci neticede demişim.Iyide herkes kabul etmek zorunda değil ki
Burda kimse birbirini tanımıyor neden genç bir kızın bilgilerini paylaşasınız ki? Konuştuğumuz insanların iyi niyetle aldığını nerden bileceksiniz?Yani kızın bilgilerini vermedim diye suçlayanlar var. Yok destek olunmasını istemiyormuşum falan. Ek tercih yapıldı ve sonuç açıklanmasını bekliyorum. Kesin yerleşmeden hangi bilgiyi verebilirim anlamadım ki...
Sonunda biri söylemiş bunu. Sürekli birileri kızın bilgilerini ver bilgilerini ver demiş. Sosyal medyada tanımadığı insanlara neden kızın kişisel bilgilerini versin? Üstelik burası anonim bir site ve kızın bilgilerini verirse burdaki üyeler kıza ne diyecek streshanım nickli kullanıcı aracılığıyla size ulaştık mı diyecek? Konu sahibinin de ifşa olması gerekecekBurda kimse birbirini tanımıyor neden genç bir kızın bilgilerini paylaşasınız ki? Konuştuğumuz insanların iyi niyetle aldığını nerden bileceksiniz?
Yani ben kendi bilgilerimi paylaşmazken 18 yaşında olan bir çocuğun bilgilerini hiç paylaşmazdım.Sonunda biri söylemiş bunu. Sürekli birileri kızın bilgilerini ver bilgilerini ver demiş. Sosyal medyada tanımadığı insanlara neden kızın kişisel bilgilerini versin? Üstelik burası anonim bir site ve kızın bilgilerini verirse burdaki üyeler kıza ne diyecek streshanım nickli kullanıcı aracılığıyla size ulaştık mı diyecek? Konu sahibinin de ifşa olması gerekecek
Hemen açıklayayım. Yeni evli olunca, eşiniz evlenir evlenmez kızını bize gönderen seneye kendi gelir yerleşir kafasına girebilir. Çünkü eşini tanıdığını iddia etsen bile ailesini akrabalarını henüz tanımış iletişim kurmuş bazı şeyleri oturtmuş olmuyorsun. Yoksa başkalarının sandığı gibi kanepede sevişemiycez durumu drğilBenim garibime giden şey yeni evli olmanın neden her şeye engel olduğuydu yoksa konu sahibi istediğini yapmakta özgür kimse karışamaz.
Kimseye kimsenin bilgisini verme lutfen. Yani boyle bir talep yok, kisisel bilgilerini paylasman suc olur. Kim ne dusunurse dusunsun. Suc olmasini gectim, sen ne hakla benim kizimin yardim istedigini yayarsin ortaya dese, kalirsin oyle. Kimsenin gazina gelme burada.Yani kızın bilgilerini vermedim diye suçlayanlar var. Yok destek olunmasını istemiyormuşum falan. Ek tercih yapıldı ve sonuç açıklanmasını bekliyorum. Kesin yerleşmeden hangi bilgiyi verebilirim anlamadım ki...
Allah rahmet eylesin. İyiliklerimden yediğim kazıkları yazsam akşam olurdedem yunanistan göçüp gelmiş 50lerde. 1-2 sene sonra anneannemle evlenmişler.
dedemin yunanistandaki tüm akrabaları, akrabalarının komşuları, akrabalarının komşularının akrabaları dahi gelip kalmış.
hem de 3-5 gün değil, en kısası 3 ay olacak gibi.
tek seferde en az 2 farklı aile kalarak hem de.
üstelik anneannem midesinden rahatsızken, ameliyatlar olurken bile.
sebep ? başka tanıdıkları olmadığı için işlerini hallederken kalacak yer olması.
annem o kalabalıkta ders çalışmış hep.
4 sene evvel annem vefat etti. o kadar insandan 2-3 tanesi başsağlığı için aradı.
bakın gelmediler bile ki onların vize alma derdi yok.
kendi arabaları ile 6 saatlik yol.
seneler boyu defalarca gelip kaldıkları ev. üstelik anneannem yenge, her birini tek kelime etmeden ağırlamış.
en sık gelenler 80 gün sonra aradı şaka gibi.
böyle insanlara yaranılmaz.
Bir de herkesin çevresinde vardır zaten ihtiyacı olan öğrenci. Onlara yardım etmek varken hiç tanımadıkları bir üniversite öğrencisine yardımdaki bu ısrara şaştım kaldım.Burada neler okudu gördü bu gözler. Kişisel bilgi isteyen , hele de ısrar edenler iyi niyetli değiller net...
. Çok zengin demek ki bazıları, bulamıyorlar çevrelerindeBir de herkesin çevresinde vardır zaten ihtiyacı olan öğrenci. Onlara yardım etmek varken hiç tanımadıkları bir üniversite öğrencisine yardımdaki bu ısrara şaştım kaldım.
[/QUOTE. Çok zengin demek ki bazıları, bulamıyorlar çevrelerinde
Burada neler okudu gördü bu gözler. Kişisel bilgi isteyen , hele de ısrar edenler iyi niyetli değiller net...
Mahalle muhtarına gitsen söyler.Size katiliyorum. Madem o kadar yardim gonulluleri var neden yardim edecek insanlari buradan ariyorlar? O kadar cok yardima ihtiyaci olan insan var ki bunlari burada aramaya gerek yok.
Mahalle muhtarına gitsen söyler.güven vermiyor anonim yazışılan sitede bu tip hareketler
Ben kazik yememek için hiç kimseye yardım etmiyorum. Sma hastasi cocuklar hariç.
Özellikle akrabalar dan olabildigince uzak duruyorum. Akraba kazigini yemeyen bilmez.
Allah rahmet eylesin. İyiliklerimden yediğim kazıkları yazsam akşam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?