Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Ben kimsenin sorumluluğunu alamam deyin.

Ben sizin amacinizi da anlamadim ki? Insanlar sayfalarca bosuna yazdi o zaman burdan bu sonuc cikiyor. O zaman konunun amaci ne?

Nee poğaça avakadolu muydu? 1 lira değil miydi poğaça, 1 lira da ayran, 2 lira.

hiç ses çıktı mı o aileden
eşinize bahsettiniz mi birde?
ben olsam bende kabul etmem kesinlikle

bu arada bende sana geliyorum İstanbul lu mesajına ne cevap verdiniz
ne yüzsüz insanlar var yaaa

direk tıkamalıydınız ağzını

Burada neler okudu gördü bu gözler. Kişisel bilgi isteyen , hele de ısrar edenler iyi niyetli değiller net...
Kesinlikle..kıza ulaşıp bu kişi senin hakkında konu açtı bunları söyledi şöyle yaptı vs diyerek ortalık kızıştırmaya huzur bozmaya çalışıyorlar yardım mardım hikaye

Nee poğaça avakadolu muydu? 1 lira değil miydi poğaça, 1 lira da ayran, 2 lira.
Dümdük poğaçadır o:))) annemle konuşuyoruz geçen gün, kadın alışverişe gitmiş yorulmuş yol üstü bulduğu bir yerde oturup çay içmek istemiş, midesi de kazınınca çay yanında kaşarlı tost siparişi vermiş, bana diyor ki sence kaç lira ödemişimdir? Kaç lira ödedin dedim, 18 lira
Kahveci bardağıyla getirilen bir bardak çay 4 liraymış, içinde kaşar olduğu mikroskopla tespit edilmesi gereken tost ise 14 lira

Ayran poğaça fiyatıma inanmamışlar vallahi büyük boy ayran a101 de 2.5 tl. Orta kalite pastaneden de teki 5 tl ye aldım poğaçayı. 1 tl ye su yok suuuu a dostlarrrr

Az önce dandirik bir semtte dandirik bir avm nin çay bahçesinde bir dilim tiramisuyu 17 TL ye yidik.

Ayran poğaça fiyatıma inanmamışlar vallahi büyük boy ayran a101 de 2.5 tl. Orta kalite pastaneden de teki 5 tl ye aldım poğaçayı. 1 tl ye su yok suuuu a dostlarrrr

Ekmek 2.5 bu durumda 1 liraya pogacayi nereden aliyorlar ben cok merak ettim dogrusu. 1 liraya sut var mi ki ayran da 1 lira?

Önce ben gelirim, kendi hayatım evliysem kocam çocuklarım, işim gücüm kendi sağlığım huzurum gelir bu yüzden kibarca reddederim.

Az önce dandirik bir semtte dandirik bir avm nin çay bahçesinde bir dilim tiramisuyu 17 TL ye yidik.
Ben pastane ve fastfood ürünlere savaş açtım, en kalitelisinin dahi sağlıklı yapıldığına inanmıyorum+aşırı pahalandılar.
Evde pirinç biter ama unla maya bitmez Bazlamadan kurabiyeye her şeyi kendim yapıyorum artık, buna hamburger ekmeği de dahil, ellerim merdaneye döndü, beni de ev kadını yaptı ya bu hayat, alacağı olsun e mi:)))

Beni dahi yapabilir. Yaptı yapacak.

Beni dahi yapabilir. Yaptı yapacak.
Bizi harekete geçiren ürünlerden biri hamburger diğeri tahinli çörek:)) şaka bir yana da hamburgerlerde çin tuzu kullanılıyor iddiaları sonrası şüpheye düştük, tahinli çöreği de bizimkiler çok seviyor hazır olanların bazılarında en azından buradakiler için diyorum çok sağlıksız yağlar vb taşındığını gördük imalathanelere, sağlık için deyip kolları bir sıvadık kendimi her gün un içinde buldum
Un maya merdane üçlüsü arkadaşım gibiler, sinir stres de alıyor mübarekler, yoğururken birilerini düşün, açarken kimi istiyorsan onu eziyormuş gibi, ohhh pamuk gibi oluyorsun

Konudaki son mesajlara bakarsam, galiba ihale konu sahibesine kalacak deyip içeriğe uygun olarak toparlarım mesajımı da

Son düzenleme:
Kesinlikle..kıza ulaşıp bu kişi senin hakkında konu açtı bunları söyledi şöyle yaptı vs diyerek ortalık kızıştırmaya huzur bozmaya çalışıyorlar yardım mardım hikaye
Ya da kimsenin anonim bir sitede bilgi vermeyecegini bilerek, iddialarini desteklemek icin, biz iste yardim ederiz, yardim edecegimiz konusunda ciddiydik, sen kotu niyetlisin de yardim etmiyorsuna getiriyorlar olayi. İlk ve tek dusuncem bu oldu benim.

Evinizi bu genç kıza açsanız, ben gidiyorum diyene kadar siz ne zaman gideceksin diye soramazsın. Sınav zamanlarında evine misafir davet edemezsin. Bugün yemek yapmak istemiyorum dışarıda yiyeceğiz sende başının çaresine bak diyemeyeceksin. Üniversite de her gün okul sabah 8 akşam 5 ders olmaz. Evde olduğu zamanlar eşinizde evde ise ben dışarıda işlerimi halledeyim diyemezsiniz. Yok ya bana göre işler değil bunlar. Ben misafiri çok severim ama yatılı misafirden bunalırım. Evde bir düzenim var. Yatılı misafir 1 gün bile kalsa benim sistem çöküyor .

Kızın annesi, kızına kalacak yurt, pansiyon veya ev ayarlamak yerine sanki sizin evinizde kalacak şekilde planını yapmış çünkü birkaç gün kalma planı yapan insan sizin evinizle okul arasındaki mesafeyi araştırmaya girmez. Bu söylediklerinden de anlıyoruz ki bu kişiler araştırma yapmayı bilmeyen kör cahil kimseler değiller tatlı su kurnazlarılar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…