- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
Benim kızın okulu çok kötü koleje göndermeye yardım mı istesem ne tövbe tövbeYa da kimsenin anonim bir sitede bilgi vermeyecegini bilerek, iddialarini desteklemek icin, biz iste yardim ederiz, yardim edecegimiz konusunda ciddiydik, sen kotu niyetlisin de yardim etmiyorsuna getiriyorlar olayi. İlk ve tek dusuncem bu oldu benim.
Millete anlatırken streshanima okul 58 dk internetten baktık diyorlarmış. Arabayla öyle gözüküyormus ama ben toplu taşıma olarak araştırdım. Hem iki vesait yapması lazım hem de 1 saat 51 dk yani 2 saate yakın sürüyor benden. Yani mantiken gidip gelmesi çok zor. Ama başka yer bulamazsa mecbur öyle gidip gelecek der bunlar. Annesi pek laf anlamıyor cocuga da çok baskı yapıyor. Ya bursu devam etmezse napacaksın ortalamayı tutturamazsa demişler. Okul birincisi olacak o ne demek demiş. Çocuğun kapasitesi belli. Hayatında okul birincisi olmamış ortalama bir çocuk ama hayallerde uçuyor işte laf anlamıyor kadın.
Arkadaslar şu an ben kayinvalidemin evi boş olduğu için onda yaşıyorum. O da yakında gelecek memleketten. 3 gün sonra da kendi evimize tasinacagiz. Biz de uzun zamandır ev arayıp bulamayanlardanız. Yani benim düzenim daha oturmuş değil. Yeni evliyim derken bunu da kastettim ama olay sevişmek istemekle suçlanınca artik kendi evimle ilgili detay da vereyim dedim. Yani daha benim kurulu bir düzenim yok ve evime taşınır taşınmaz öğrenci yerleştirmeyi planlıyorlar
Arkadaslar şu an ben kayinvalidemin evi boş olduğu için onda yaşıyorum. O da yakında gelecek memleketten. 3 gün sonra da kendi evimize tasinacagiz. Biz de uzun zamandır ev arayıp bulamayanlardanız. Yani benim düzenim daha oturmuş değil. Yeni evliyim derken bunu da kastettim ama olay sevişmek istemekle suçlanınca artik kendi evimle ilgili detay da vereyim dedim. Yani daha benim kurulu bir düzenim yok ve evime taşınır taşınmaz öğrenci yerleştirmeyi planlıyorlar
Bu kız kuş mu ki 58 dakikada uçarak okula gitsin, İstanbul'u bilmedikleri o kadar aşikar ki.Millete anlatırken streshanima okul 58 dk internetten baktık diyorlarmış. Arabayla öyle gözüküyormus ama ben toplu taşıma olarak araştırdım. Hem iki vesait yapması lazım hem de 1 saat 51 dk yani 2 saate yakın sürüyor benden.
Avakadoyu benim çocuklar çok seviyor, geçen gün Migros’ta gördüm 14 liraydı almadım.Ayran büyük boy 2.5 lira ne 1 lirasıpoğaça da 5 tl yeminlen . Ama a101 den değil iyi bir yerden aldım. Avakadoyu da bırakalı çokkk oldu.
Ay size değil artık fiyatlara inanamıyoruz. Herşey almış başını gitmiş insanlar nasıl geçiniyor? Tamam avakado yemeyelim de poğaça ayran da bu fiyattaysa diyecek söz yok. Bu konu da hayat pahalılığına geldiAyran poğaça fiyatıma inanmamışlarvallahi büyük boy ayran a101 de 2.5 tl. Orta kalite pastaneden de teki 5 tl ye aldım poğaçayı. 1 tl ye su yok suuuu a dostlarrrr
Ben geçen yıl pandemi başından beri ekmeği, poğaça, mantı, pizza, hamburger ekmeğini kendim yapıyorum, hem daha sağlıklı hem daha temiz. Poğaça fiyatına o yüzden inanamadım en son aldığımda 1 TL idi. Eskiden yemek, kek, börek yapardım da hamur yoğurmasını bilmezdim, pandemi bunu öğretti bana.Ben pastane ve fastfood ürünlere savaş açtım, en kalitelisinin dahi sağlıklı yapıldığına inanmıyorum+aşırı pahalandılar.
Evde pirinç biter ama unla maya bitmezBazlamadan kurabiyeye her şeyi kendim yapıyorum artık, buna hamburger ekmeği de dahil, ellerim merdaneye döndü, beni de ev kadını yaptı ya bu hayat, alacağı olsun e mi:)))
Bunu diyenlerden biri oldugum icin cevap verecegim. Konu sahibi basta cok kotu bir bölüm çok kotu bir puan diye anlatti.Kızın okuduğu bölüm dandik diye neden küçümsendi ki?
Burada hep kızlara okuyun, eliniz iş tutsun, diploma sahibi olun demiyor muyuz?
Herşey o kadar pahalı ki sanki okumaya gelecek öğrenci bizlere gelecekmiş gibi ürktük ayolAvakadoyu benim çocuklar çok seviyor, geçen gün Migros’ta gördüm 14 liraydı almadım.
Ay size değil artık fiyatlara inanamıyoruz. Herşey almış başını gitmiş insanlar nasıl geçiniyor? Tamam avakado yemeyelim de poğaça ayran da bu fiyattaysa diyecek söz yok. Bu konu da hayat pahalılığına geldi
Herşey o kadar pahalı ki sanki okumaya gelecek öğrenci bizlere gelecekmiş gibi ürktük ayol
Evet ya 80 sayfa yazıldı, konu sahibinden çıt yok. Lafı taşıyanlar aman bizden duyduğunu söyleme demiş, o kişi duysa ne olacak ki söyle gitsin, stres hanımda kalır diyormuşsunuz ama ben kabul edemem, eşim hele kesinlikle kabul etmez böyle bir şeyi desin.Herşey o kadar pahalı ki sanki okumaya gelecek öğrenci bizlere gelecekmiş gibi ürktük ayol
Evet ya 80 sayfa yazıldı, konu sahibinden çıt yok. Lafı taşıyanlar aman bizden duyduğunu söyleme demiş, o kişi duysa ne olacak ki söyle gitsin, stres hanımda kalır diyormuşsunuz ama ben kabul edemem, eşim hele kesinlikle kabul etmez böyle bir şeyi desin.
Bakarız demek yardımcı oluruz demek, yer bulamazsan bizde kaldırsın demek. Kızın kazanamamasına kalmış işi. Ya kazanırsa?Cevap vermis bakariz demis
Kız kazansın da okusun da. Ama annesiyle gelsin anne işe girsin kız da part time çalışsın burslara da başvursunlar 1 oda evde bile olsa yaşarlar nolacak ilk yıl. Ama başkasının evi ve hayatı üzerinden plan yapmasınlarBakarız demek yardımcı oluruz demek, yer bulamazsan bizde kaldırsın demek. Kızın kazanamamasına kalmış işi. Ya kazanırsa?
Miss başaktan aldım Ankara da tanınmış bir pastahanedir. 2 tl olanın içindeki tuz tuz değil şeker de şeker değil peynir de peynir değil maalesefH Heytttt be hersey cok pahali dogru ama sanki seni kaziklamislar micuma gunu sade pogaca, visne suyu ve su aldim 5 tl odedim. Tek pogaca 2 tl galiba Senin pogaca nasil ev yapimi falan mi acaba
Yalniz asagiladiniz kız dil sınavından iyi yapmış .Her dilci ingilizceden tercih yapamaz.Kiz yapmış kızı asagilamadan vazgeçin .Bu kalma konusunda haklisiniz ama diğer konuda değil .Tytden düşük yapmış olabilir ama bölümü genis.İngilizceye hakim olmasindan dolayı çoğu ise girebilir.Reklamcilik sektörü özellikle ....Kapasitesine laf etmek komik geldi .Tytden kötü yapmış olabilir.Matematik fen yapmamış olabilir ama dilde iyi yapmış .Ayrıca dil yani ingilizce kesinlikle İstanbul'da okunmalı gelismeleri takip etmek açısından bence .....Ama sizin rizaniz olmadan evinizde değil .Kızı kendi şehrine tıkmayin.Millete anlatırken streshanima okul 58 dk internetten baktık diyorlarmış. Arabayla öyle gözüküyormus ama ben toplu taşıma olarak araştırdım. Hem iki vesait yapması lazım hem de 1 saat 51 dk yani 2 saate yakın sürüyor benden. Yani mantiken gidip gelmesi çok zor. Ama başka yer bulamazsa mecbur öyle gidip gelecek der bunlar. Annesi pek laf anlamıyor cocuga da çok baskı yapıyor. Ya bursu devam etmezse napacaksın ortalamayı tutturamazsa demişler. Okul birincisi olacak o ne demek demiş. Çocuğun kapasitesi belli. Hayatında okul birincisi olmamış ortalama bir çocuk ama hayallerde uçuyor işte laf anlamıyor kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?